2015 Ekim Anneleri

Of canim yaaa bizde cok gazliyiz bi agladimi susmak bilmiyo canim ya... Masallah cok guzel kilo almis senin minigin mama veriyir musun canim?
Vermiyorum çok şükür hiç gerek kalmadı. ama sabahları kahvaltıda tahin pekmez yiyorum belki o yaramış olabilir :)

keşke bizimkide gece huysuzluk yapamsa gece olunca bir huy değiştiriyor beni deli ediyor:) Valla ben geceleri ayakta uyutuyorum en azından ellerimi kullanıyorum bu sayede napayım :)

Aynısı gündüz uyku yok gece cok bende dayanamıyorum annemi her gece uykusuz nereye kadar ama o olmasa ne yaparım bilmiyorum

Ah canım bu konuda içini rahatlatacak bişiyler söylemek isterdim ama ilk günler bana hep uyuyacak sizde uyuyun demişlerdi ne mümkün gece gündüz ayırımını bilmediklerinden gece devamlı ağlıyorlar ve bir kaç gün bu tempoya vücudun uyum göstersede sonra çok bitkin düşüyorsun bir 5 dakka biri baksada bende uyuyayım diyorsun. Bu dönemde yanında bakabilen birinin olması çok çok önemli.

Banyo konusunu da hallediyorum canım beni tek zorlayan uykusuzluk ki gene annem sağolsun bir kaç saat uyuyorum.
Hiiiic panil yapma korkma bastan annen yanindaymis ii pratik yapma sansimiz oldu beslemek alt acmak disinda kalan bi banyo ki ben onuda anlimin akiyla hallettim cok sukur zorlama geceleri oluo iste uykusuzluk cekicez bi sure mecbur

keşke bizimkide gece huysuzluk yapamsa gece olunca bir huy değiştiriyor beni deli ediyor:) Valla ben geceleri ayakta uyutuyorum en azından ellerimi kullanıyorum bu sayede napayım :)
Canım Dora nin gece uykuları iyi sayılır ama sabah 4 ten sonra uyku haram bana . Çocuğun güne başlama saati sanırım 4. Büyüyünce okula giderken anne 5 dakika daha derse hatırlatırım bunları. İşte o saatten sonra başlıyoruz koridorda volta atmaya. Şaka gibi yaa ... gözünü bile kirpmiyor. Uyusa 1 saat şükür diyorum . Babasının kahvaltı faslı başlıyor. O ise gidiyor bizimki geri uyanıyor bla bla bla... biraz önce uyuttum kucagimda. Öyle sefil uyuyorki anlatamam.hoşuna gidiyor böyle selsefil. Rahat yataklar batıyor kızıma

Peki canım kaynanan da olsa aynı şeyleri düşünür müydün :)

Canim geçmiş olsun yenidogan bebeklerde ufurum olabiliyor zamanla kendiliğinden geçiyor diye biliyorum.
Benimde bebişim gazdan gecemi gunduzume katıyor muskat iyi geliyormuş alicam yarın.
Saol cnm yiğenmde de vardı 1 yaşındykn gecti inşlh bizmkide erknden gecer önmli bişey değildir .
Gaz için dun doktrumuz relamax diye bi ilaç verdi her emmeden önce 2 damla veryrm guzel gaz cıkarıyr inşlh faydasını görürz

Peki canım kaynanan da olsa aynı şeyleri düşünür müydün :)
Canım ben konuya burdan atlamak istiyorum.
Benim kaynanam şehir dışında doğumdan 3 gün önce geldi. Doğum tarihi belli olmadığı için oğlum bir an önce doğsun çok istedim, öncesinde ne kadar az kalsa kardı. Doğum yapalı 9 gün oldu hala bizde ve gitmeye baya bi niyeti yok. Sana faydası var mı dersen çok yok. Bebekle ilk günden beri eşimle biz ilgileniyoruz. Daha bir gece siz uyuyun ben bakıyım demedi. Temizlik desen yok. Evi eşim süpürüyo, birşeyin yeri değişse düzeltmiyo. Sadece yemek. Ama zaten aman aman yemekler yapan biri değil, bir çeşit yapar o kadar. Onu ben de yapabilecek durumdayım şu an. Sabahtan akşama tv karşısında keyif halinde. Üstüne çok konuşması, sinirlerimin gerilmesi. Odaya pek gitmiyorum, yatak odamda bebeğimleyim genelde. Gidince suratım pek gülmüyo, bu sefer eşim çok üzülüyo, ben ona üzülüyorum.
Bir an önce gitsin diye dua ediyorum ama hiç umudum yok.
Yani canım seninle aynı endişeler doğum öncesi vardı bende de ve şu an yaşıyorum. Eğer mümkünse ailenden biri olsun ilk zamanlar, kendini iyi hissedince de tek kalmak en iyisi. Ya da en azından kaynana olmasın da yeter.

Eve gecnce guzel gnler seni bkliyr cnm :)
Biraz yorucu bazen sinir bozucu ama zevkli

Annişlerrr selammmmm
Şaşkın anneden herkese merhabaaa
Bebekle ilgili bir soru sorabileceğime inanamıyoorummm okadar bekleyince :)
İki gün önce doğum yaptım biliyorsunuz aklıma takılan sütüm var emiyor ama doğal olarak ilk doğduğu kilosundan 200 gr vererek taburcu olduk. Olurkende ilk muayeneyi yapan doktor çok vermiş hemen mamaya başla 5. Günde değil 3. Günde gel kontrole dedi sarılık olcak muhtemelen dedi çok abartı değilmi sizce?

Kizlar doktordan geldim nst ve usg iyi cikti kizimin keyfi yerinde.alttan kontrol etti korkulucak bse degilmis doktor gayet iyi dedi yakinda gelirmis bol sex onerdiyardimci olurmus.en gec gelmezse sali gunu dogurtucaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…