Canım ben de gittigidiyordan buldum alıcam galiba inşallah sahte falan değildir. İstanbuldan alma şansım yok malesefCanım ben aktardan aldım yurtdışından geliyormuş aktarın adı Çengelköy baharatcisi 25 tl bir kök
Vermiyorum çok şükür hiç gerek kalmadı. ama sabahları kahvaltıda tahin pekmez yiyorum belki o yaramış olabilir :)Of canim yaaa bizde cok gazliyiz bi agladimi susmak bilmiyo canim ya... Masallah cok guzel kilo almis senin minigin mama veriyir musun canim?
keşke bizimkide gece huysuzluk yapamsa gece olunca bir huy değiştiriyor beni deli ediyor:) Valla ben geceleri ayakta uyutuyorum en azından ellerimi kullanıyorum bu sayede napayım :)Günaydın tatlı anneler ... kimler doğum yaptı artık takip edemiyorum bebişden. Arada girip bir iki sayfa okuyup çıkıyorum ve bu genelde geceleri oluyor . Bizim kızın gece uykuları idare eder de gündüzleri hiç uyumuyordoyur gazını çıkar uyu derken tekrar acikiyor kucakta omuzda memede cin gibi zorla uyutunca da yerine koyarken uyanıyor. E haliyle bende hiç bişey yapamıyorum. Kolum omzum falan da ağrıyor. Acaba diyorum ayakta sallamaya (tabi şu an ayak yerine dizde) alıştırsam mı ? En azından o uyurken ben bişeyler yiyebilirim. Otururum tv izlerim. Ayy şu an çok cazip geliyor. pişman olmasam bari
Can'ım her Bebek aynı değildir de benim oğlum gece uyumuyo gündüzde bende uyuma alışkanlığı yok uyuyamıyorum Allah tan annem gece arada alıyo. Bence yardımlara açık ol sonuna kadar sömür çünkü ilk Zaman oluyo bu yardım Yağmur'u anneme kalsa her gece alacak ben uyuyayım diye ama bende ona kıyamıyorum iki gün üst üste uyumadım üçüncü günü heryerimağrıyo dü bence sende kendine çok yüklenme
Insaallah işe yarar canım şifalı bitkilere inanıyorum ben çok da severim denemekten zarar gelmezCanım ben de gittigidiyordan buldum alıcam galiba inşallah sahte falan değildir. İstanbuldan alma şansım yok malesef
Ah canım bu konuda içini rahatlatacak bişiyler söylemek isterdim ama ilk günler bana hep uyuyacak sizde uyuyun demişlerdi ne mümkün gece gündüz ayırımını bilmediklerinden gece devamlı ağlıyorlar ve bir kaç gün bu tempoya vücudun uyum göstersede sonra çok bitkin düşüyorsun bir 5 dakka biri baksada bende uyuyayım diyorsun. Bu dönemde yanında bakabilen birinin olması çok çok önemli.@Miss Ness yaa kızlar valla şu olaya bi açıklık getirelim geceleri ya da gündüzleri uyku problemi bu kadar hat safhada mıyani anne kayınvalide felan diyorsnz ya , ben kimsenin etrafıma uģramasını istemiycem gibime geliyor iki gün önce görumcem gece ben bakarm civcive felan dedi abooww dövecektm kızı sonra pişman oldum tabi çünkü kötü niyetle söylemedi biliyorum. .. yine de diyorum ki ya ne alaka ben bakamaz mym bebeğime, 9 aydr karnmda, sabrszlkla bekliyorum. .. odaģm o artık benim.. ?? Valla eşime de diyorum bak uyar sizinkileri gece kimseyi istemiyorum kimse gelip kalmasn diyorum, o da merak etme herşey düzene girer canını simdiden skma diyor ama ben sıkıyorum bişeyler diyin de rahatlatn beni kızlaaaaarrr ... bebişni kucağına alan analarrrr
Çok teşekkürler canım. Merak ettim arkadaşını.Bu arada profildeki fotoğrafınıza bayıldım ve bir arkadaşıma o kadar benzettimki seni insanlar çift yaratılır dedikleri bu olsa gerek heralde:)
Hiiiic panil yapma korkma bastan annen yanindaymis ii pratik yapma sansimiz oldu beslemek alt acmak disinda kalan bi banyo ki ben onuda anlimin akiyla hallettim cok sukur zorlama geceleri oluo iste uykusuzluk cekicez bi sure mecbur
Canım Dora nin gece uykuları iyi sayılır ama sabah 4 ten sonra uyku haram bana . Çocuğun güne başlama saati sanırım 4. Büyüyünce okula giderken anne 5 dakika daha derse hatırlatırım bunları. İşte o saatten sonra başlıyoruz koridorda volta atmaya. Şaka gibi yaa ... gözünü bile kirpmiyor. Uyusa 1 saat şükür diyorum . Babasının kahvaltı faslı başlıyor. O ise gidiyor bizimki geri uyanıyor bla bla bla... biraz önce uyuttum kucagimda. Öyle sefil uyuyorki anlatamam.hoşuna gidiyor böyle selsefil. Rahat yataklar batıyor kızımakeşke bizimkide gece huysuzluk yapamsa gece olunca bir huy değiştiriyor beni deli ediyor:) Valla ben geceleri ayakta uyutuyorum en azından ellerimi kullanıyorum bu sayede napayım :)
Peki canım kaynanan da olsa aynı şeyleri düşünür müydün :)Ah canım bu konuda içini rahatlatacak bişiyler söylemek isterdim ama ilk günler bana hep uyuyacak sizde uyuyun demişlerdi ne mümkün gece gündüz ayırımını bilmediklerinden gece devamlı ağlıyorlar ve bir kaç gün bu tempoya vücudun uyum göstersede sonra çok bitkin düşüyorsun bir 5 dakka biri baksada bende uyuyayım diyorsun. Bu dönemde yanında bakabilen birinin olması çok çok önemli.
Allah yardimcin olsun canımKızlar yarın ben doğuma gidiyorum şimdi doktordan geldim acilmam varmis ne olur dua edinu
Saol cnm yiğenmde de vardı 1 yaşındykn gecti inşlh bizmkide erknden gecer önmli bişey değildir .Canim geçmiş olsun yenidogan bebeklerde ufurum olabiliyor zamanla kendiliğinden geçiyor diye biliyorum.
Benimde bebişim gazdan gecemi gunduzume katıyor muskat iyi geliyormuş alicam yarın.
Bn hafif yapmştm cnm :)Kızlar sezaryene gitmeden önce makyaj yaptınız mı? Önce yaparım diyordum ama ağlamaktan palyaçoya dönmeyeyim birdeen iyisi çıkınca yapmak tabi iyi olursam
Canım ben konuya burdan atlamak istiyorum.Peki canım kaynanan da olsa aynı şeyleri düşünür müydün :)
Eve gecnce guzel gnler seni bkliyr cnm :)Bende ilk hafta evde annemle kaldım. 2. haftada topladım kendi eşyalarımla bebeğimin eşyalarını anneme geldim. Çok rahat ettik burda çünkü ben Ela'yı emzirmek, altını açmak dışında bişiy yapmıyorum burda. Gecelerin birazında annem idare ediyor ben başka bir odada uyuyorum böyle olmasına rağmen çok bitkin hissediyorum kendimi bizde bu hafta cts ya da önümüzdeki cts yarı kırkını yapıcaz ve ben evimde yalnız olucam ondan sonra nasıl idare edicez kara kara düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?