maaşallah darısı başımıza inş benimde bugün kontrolüm var ters benimkide bakalımMerhaba. Sen de benim doğum yaptığım günlerdeymişsin heyecan yapma:) Benim bebeğin eşi öndeydi ve bebeğim aşırı ters duruyordu makat gelişliydi.Plesanta previa da olduğu için doktorum çok bekletmeyelim dedi. Çok şükür sağlıklı doğdu sezeryanla.
Hiiiic panil yapma korkma bastan annen yanindaymis ii pratik yapma sansimiz oldu beslemek alt acmak disinda kalan bi banyo ki ben onuda anlimin akiyla hallettim cok sukur zorlama geceleri oluo iste uykusuzluk cekicez bi sure mecburBende ilk hafta evde annemle kaldım. 2. haftada topladım kendi eşyalarımla bebeğimin eşyalarını anneme geldim. Çok rahat ettik burda çünkü ben Ela'yı emzirmek, altını açmak dışında bişiy yapmıyorum burda. Gecelerin birazında annem idare ediyor ben başka bir odada uyuyorum böyle olmasına rağmen çok bitkin hissediyorum kendimi bizde bu hafta cts ya da önümüzdeki cts yarı kırkını yapıcaz ve ben evimde yalnız olucam ondan sonra nasıl idare edicez kara kara düşünüyorum.
Maşallah bebişe canım inşallah daha iyi olur. ablam yanımdaydı okurken resmi gösterdim aa ne zaman çektin dedi. Bizim kıza benzetti inanamadı :)Günaydınnn,
Bugün doğuma girecek amnelerin Allah yardımcısı olsun, sağlıkla alsınlar kucaklarına bebeklerini. Bekleyen annelerin bebişleri de tembelliği bıraksınlar artık, tık tık ben geldiim desinler :)
Gözümüzdeki çapak problemi baya azaldı çok şükür.
Kakamız çişimiz normale döndüüü. Her açtığımda çiş ya da kaka ile karşılaşıyoruz. Mama işini de düzene soktuk. 2 saatte 1 olmak üzere 8-15 dakika arası zar zor da olsa emzirip, sağdığım sütümden 30-40 cc veriyorum. Her emme işleminden sonra bir sonraki emzirme seansının sütünü sağıp ayarlıyorum. Dün bütün gün bu şekilde devam ettim. Yüzümüzün sarı rengi azaldı, bebeğim doydu, kaka düzeldi ve çiş yapmaya başladı tekrar. Süt sağamadığım zamanlarda da mama veririm diyorum ama şimdilik öncelik süt oldu. Madem bu kadar sütüm var, sağıp saklayıp emzirme sonrası vereyim dedim.
Bir fotoğraf da bizden teyzeleriii
Guzel haberlerle gel insallah canim bebisine az kalmis annesi☺Gunaydin herkesee bugun randevumuz warr cok heycanli gel artik oglummmm
Oyy maasallah kuzucuguna nazar degmesin annesi bizde alismaya calisiyorz ben mama vermiyorum cok zorlarsa vericem.insallah doyuyodur ☺☺oncelik sut dedigin gbi guzelim gogus ucu acimasa bir de ama hepimiz alisiyorz☺Günaydınnn,
Bugün doğuma girecek amnelerin Allah yardımcısı olsun, sağlıkla alsınlar kucaklarına bebeklerini. Bekleyen annelerin bebişleri de tembelliği bıraksınlar artık, tık tık ben geldiim desinler :)
Kakamız çişimiz normale döndüüü. Her açtığımda çiş ya da kaka ile karşılaşıyoruz. Mama işini de düzene soktuk. 2 saatte 1 olmak üzere 8-15 dakika arası zar zor da olsa emzirip, sağdığım sütümden 30-40 cc veriyorum. Her emme işleminden sonra bir sonraki emzirme seansının sütünü sağıp ayarlıyorum. Dün bütün gün bu şekilde devam ettim. Yüzümüzün sarı rengi azaldı, bebeğim doydu, kaka düzeldi ve çiş yapmaya başladı tekrar. Süt sağamadığım zamanlarda da mama veririm diyorum ama şimdilik öncelik süt oldu. Madem bu kadar sütüm var, sağıp saklayıp emzirme sonrası vereyim dedim.
Canim cok dogru yazmissin benim 5 gun oldu dogum yapali ama oturamiyorm sisti dikis biraz sikinyi degil dedi doktor gttimde cok oturma dyolar ama emzirme vs hep otrcam bde hemeroid sorunu ama sukrediyorm tabii benimde normaldi..mutlaka birilerinim destegne ihtiyac var annem yanimda zormus ama hamdolsunCanm benm ne sekilde dogum yapicaksin bilmiorum ben normal oldugum halde zorlandim epey simdi gunduz mutlaka birileri ilk haftalar yaninda olmali gece bende odama aliodum 2 saatte bir emziriosun ztn senden ayri olamaz ama sennde uykuya ihtiyacin olucak o uyurken sende mutlaka uyumalisin yoksa benm gibi cocugu izlersen bas agrisi tansiyon dusuklugu kulak cinlamasi vs yasarsin esin gecelri destek olsun mutlaka. Bende kv istemeyenlerdendim ama inan bebek bakiminin bukadar zor oldugunu bilmiordum karnimdayken cok kolaydi yahu simdi gogusler yara uykusuzluk dikis acisi kimseyi korkutmak istemem ama bunlar lohusaligin getirdikleri bak 16 gunluk olduk anca kendime gelmeye baasladim duzene girior kv de yok tek basima yetiorum bebegime sende tepkili olma onyargili davranma cunku seninde bakima ihtiyacin olucak dogumda sen bakima muhtacken bebisede biri bakmali degilmi...
Ay cidden benziyorlarMaşallah bebişe canım inşallah daha iyi olur. ablam yanımdaydı okurken resmi gösterdim aa ne zaman çektin dedi. Bizim kıza benzetti inanamadı :)
teşekkür ederim en azından aklımdaki şüphelerin bir kısmı gitmiş oldu :) peki oda süsleme gibi hizmetleri var mı yada başka herhangi birşeyCanim bende orda yaptim ebeler super diyebilirim hastanede temiz gayet memnunum hersey iyi
çok teşekkür ederim ve çok geçmiş olsunbebeğinizi sağlıklı bir şekilde büyütürsünüz inşallah :) bende doktorumdan memnunum hastanenin de temiz olması sevindirdi açıkçası peki oda süsleme gibi hizmetleri var mı bazı özel hastanelerde falan varmış ikramlar falan çünkü ona göre hazırlık yapıcam bende :)ben orada yaptim canim.hatta hastanedeyim daha. Ben memnun kaldim.derda bey çok ilgili davrandı yüksek tansiyon sebebiyle dün sezeryan oldum. Tatil olmasına rağmen tüm ekibi islerini güçleri ni bırakıp geldiler.bebegimde bende iyiyiz çok şükür. Hastaneden ve çalışanlardan da memnun kaldım. Temizlik konusunda da gayet temuz bir hastane. Başka sormak istedigin bişey varsa cevaplarim.
Maşallah oğluşuna çok şekerGünaydınnn,
Canım dediğin gibi vallab yaşamadan bilemiyor insan.. beklycez ve görecez... kafamdan ataym da stres yaşamym simdidenCanm benm ne sekilde dogum yapicaksin bilmiorum ben normal oldugum halde zorlandim epey simdi gunduz mutlaka birileri ilk haftalar yaninda olmali gece bende odama aliodum 2 saatte bir emziriosun ztn senden ayri olamaz ama sennde uykuya ihtiyacin olucak o uyurken sende mutlaka uyumalisin yoksa benm gibi cocugu izlersen bas agrisi tansiyon dusuklugu kulak cinlamasi vs yasarsin esin gecelri destek olsun mutlaka. Bende kv istemeyenlerdendim ama inan bebek bakiminin bukadar zor oldugunu bilmiordum karnimdayken cok kolaydi yahu simdi gogusler yara uykusuzluk dikis acisi kimseyi korkutmak istemem ama bunlar lohusaligin getirdikleri bak 16 gunluk olduk anca kendime gelmeye baasladim duzene girior kv de yok tek basima yetiorum bebegime sende tepkili olma onyargili davranma cunku seninde bakima ihtiyacin olucak dogumda sen bakima muhtacken bebisede biri bakmali degilmi...
Hayırlı doğumlar diliyorum sağsağlim kavusman dilegiyleKızlar merhabalar hastaneden naklen yayın yapayım:) bizim hastaneye yatışımız yapıldı serum takıldı açım diye yapılıyor denildi. Saat 12.30- 13.00 gibi sezaryene gireceğim. Doktor tekrar muayene ettiğinde hala kanala girmemiş baya yukarıda dedi en son doğuma böyle karar verdik. Herkese hayırlı günler:)
Can'ım Allah yardımcın olsun habersiz bırakma bizi dualarım seninleGünaydın güzel anneler.
Biz kızımla Yarımşar saat uyku şekerlemeleri ile kalktık bile kavuşmamıza çok az kaldı. Hiç korkmuyorum Allahın izniyle her şey çok güzel geçecek bu evden eşimle 2 kişi çıkıp aile olarak geri döneceğiz inşallah.
Birbirimizi tanımadan 9 ayımızı paylaştık sevinçlerimiz üzüntülerimiz bir oldu. Çok teşekkür ederim herkese iyiki varsınız...
Fırsat buldukça yazacağım size. Benim için dua okur musunuz.
Müsaadenizle anne olmaya gidiyorummmm
Can'ım her Bebek aynı değildir de benim oğlum gece uyumuyo gündüzde bende uyuma alışkanlığı yok uyuyamıyorum Allah tan annem gece arada alıyo. Bence yardımlara açık ol sonuna kadar sömür çünkü ilk Zaman oluyo bu yardım Yağmur'u anneme kalsa her gece alacak ben uyuyayım diye ama bende ona kıyamıyorum iki gün üst üste uyumadım üçüncü günü heryerimağrıyo dü bence sende kendine çok yüklenmeMiss Ness yaa kızlar valla şu olaya bi açıklık getirelim geceleri ya da gündüzleri uyku problemi bu kadar hat safhada mı yani anne kayınvalide felan diyorsnz ya , ben kimsenin etrafıma uģramasını istemiycem gibime geliyor iki gün önce görumcem gece ben bakarm civcive felan dedi abooww dövecektm kızı sonra pişman oldum tabi çünkü kötü niyetle söylemedi biliyorum. .. yine de diyorum ki ya ne alaka ben bakamaz mym bebeğime, 9 aydr karnmda, sabrszlkla bekliyorum. .. odaģm o artık benim.. ?? Valla eşime de diyorum bak uyar sizinkileri gece kimseyi istemiyorum kimse gelip kalmasn diyorum, o da merak etme herşey düzene girer canını simdiden skma diyor ama ben sıkıyorum bişeyler diyin de rahatlatn beni kızlaaaaarrr ... bebişni kucağına alan analarrrr
Of canim yaaa bizde cok gazliyiz bi agladimi susmak bilmiyo canim ya... Masallah cok guzel kilo almis senin minigin mama veriyir musun canim?Bizde çok minnaktuk. 3140 doğduk 2800 e düşmüştük. aynen yeni doğan bebek kadar oldular 36+6 da doğmuştuk. Şuan 9 dan beri uyanık. Benim hatam 3 saattir uyuyor diye uyandırdım ama emdi bağırdı sağdım verdim yine ağlıyor. Gazı da çıkmıyor. Gaz ilacından verdim ama yok. 1 e ksdar kucakta susturamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?