2015 Ekim Anneleri

M
maaşallah darısı başımıza inş benimde bugün kontrolüm var ters benimkide bakalım

Hiiiic panil yapma korkma bastan annen yanindaymis ii pratik yapma sansimiz oldu beslemek alt acmak disinda kalan bi banyo ki ben onuda anlimin akiyla hallettim cok sukur zorlama geceleri oluo iste uykusuzluk cekicez bi sure mecbur

Günaydın güzel anneler. Biz erken uyanıp tekrar uyuyanlardanız. Çok şükür bugğn kızımın performansına hayran kaldım ağlamadan emdi uyudu :) Sabah 7 de baba ile kahvaltı yaptık ilk 1 aydır ilk defa :)

Maşallah bebişe canım inşallah daha iyi olur. ablam yanımdaydı okurken resmi gösterdim aa ne zaman çektin dedi. Bizim kıza benzetti inanamadı :)

Eklentiler

• IMG-20151010-WA0028.webp
    30 KB · Görüntüleme: 157
  • IMG-20151001-WA0037.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 143
Oyy maasallah kuzucuguna nazar degmesin annesi bizde alismaya calisiyorz ben mama vermiyorum cok zorlarsa vericem.insallah doyuyodur ☺☺oncelik sut dedigin gbi guzelim gogus ucu acimasa bir de ama hepimiz alisiyorz☺

Canim cok dogru yazmissin benim 5 gun oldu dogum yapali ama oturamiyorm sisti dikis biraz sikinyi degil dedi doktor gttimde cok oturma dyolar ama emzirme vs hep otrcam bde hemeroid sorunu ama sukrediyorm tabii benimde normaldi..mutlaka birilerinim destegne ihtiyac var annem yanimda zormus ama hamdolsun

Kızlar merhabalar hastaneden naklen yayın yapayım:) bizim hastaneye yatışımız yapıldı serum takıldı açım diye yapılıyor denildi. Saat 12.30- 13.00 gibi sezaryene gireceğim. Doktor tekrar muayene ettiğinde hala kanala girmemiş baya yukarıda dedi en son doğuma böyle karar verdik. Herkese hayırlı günler:)

çok teşekkür ederim ve çok geçmiş olsunbebeğinizi sağlıklı bir şekilde büyütürsünüz inşallah :) bende doktorumdan memnunum hastanenin de temiz olması sevindirdi açıkçası peki oda süsleme gibi hizmetleri var mı bazı özel hastanelerde falan varmış ikramlar falan çünkü ona göre hazırlık yapıcam bende :)

Maşallah oğluşuna çok şeker

Canım dediğin gibi vallab yaşamadan bilemiyor insan.. beklycez ve görecez... kafamdan ataym da stres yaşamym simdiden

Hayırlı doğumlar diliyorum sağsağlim kavusman dilegiyle

Can'ım Allah yardımcın olsun habersiz bırakma bizi dualarım seninle

Can'ım her Bebek aynı değildir de benim oğlum gece uyumuyo gündüzde bende uyuma alışkanlığı yok uyuyamıyorum Allah tan annem gece arada alıyo. Bence yardımlara açık ol sonuna kadar sömür çünkü ilk Zaman oluyo bu yardım Yağmur'u anneme kalsa her gece alacak ben uyuyayım diye ama bende ona kıyamıyorum iki gün üst üste uyumadım üçüncü günü heryerimağrıyo dü bence sende kendine çok yüklenme

Günaydın tatlı anneler ... kimler doğum yaptı artık takip edemiyorum bebişden. Arada girip bir iki sayfa okuyup çıkıyorum ve bu genelde geceleri oluyor . Bizim kızın gece uykuları idare eder de gündüzleri hiç uyumuyor doyur gazını çıkar uyu derken tekrar acikiyor kucakta omuzda memede cin gibi zorla uyutunca da yerine koyarken uyanıyor. E haliyle bende hiç bişey yapamıyorum. Kolum omzum falan da ağrıyor. Acaba diyorum ayakta sallamaya (tabi şu an ayak yerine dizde) alıştırsam mı ? En azından o uyurken ben bişeyler yiyebilirim. Otururum tv izlerim. Ayy şu an çok cazip geliyor. pişman olmasam bari

Of canim yaaa bizde cok gazliyiz bi agladimi susmak bilmiyo canim ya... Masallah cok guzel kilo almis senin minigin mama veriyir musun canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…