2015 Ekim Anneleri

Can'ım ben aptamil kullanıyodum GDO varmış aptamilde sma gold aldım Onuda aşxından burnundan kustu ama anne sütüne en yakın sma imiş. Bu arada bence Hipp kesinlikle kullanma kurşun ve kadmiyım 200 kat fazlaymış internette haberlerde Bi çok yerde yazıyo ben daha öncede paylaşmıştım haberi

İnşallah bu dikisler beni bitirdi dikisler için kullandığın bişey varmi
Canim gunde uc kez batikon ole sil dedi doktor ben ole yapiyorum..ama buradan arkadasmz dikisler acilma yapar o sekilde dedi. Yapiyorum smdilik ama sis aciyor zaten benim.sayisi biraz fazla solemediler amainsallah hepinizin gecer..bde sac kurutmayla kurutuyorm

Devlet hastane
Merhaba benimde henüz girmedi en son 8 kasım dedi yoksa sezeryan 41 çok olmazmı

Devlet Hastanesindeki doktorların umrunda değilki. Prosedür gereği beklemek zorundayız dediler. Yatışım yapıldığında da öyle sezeryan falan yok.Sünni sanci ile normal doğum deneyeceklermis.

Aynen canim bizimkilerde dikkat ediyolar temizlige o konuda sikinti yok ama kucaga cok fazla alinmasina karsiyim ben. Bizede katkilari cok da iste birazda lohusalikta sinir olmamiza etken sanirim

Bizimki de uyuyan yavrumu uyandiriyo çocuk ağlıyo sonra bu acikmis hadi emzir diyo her fırsatta altını açıp gevşek şekilde bağlıyor bide
Of canim ya insanin gözüne batiyo ne olsa bizimkide tvde gormus dr eldiven giydirmeyin el hareketlerini kisitlamasin demis elleri buz gibi oluyo giydirmeyin diyo. insan biseyde diyemiyo ki ya karsi geliyomus gibi olacak diye

Of canim ya insanin gözüne batiyo ne olsa bizimkide tvde gormus dr eldiven giydirmeyin el hareketlerini kisitlamasin demis elleri buz gibi oluyo giydirmeyin diyo. insan biseyde diyemiyo ki ya karsi geliyomus gibi olacak diye
Ay biz eldivensiz birakmiyrz yüzünü çiziyor çünkü

Aptamile iyi degil diyolar içindeki bir madde zararliymis ama tam olarak arastirmadim birde kabız yapıyormuş golden goat alsan daha iyi olur canım
Canım golden goat arkadaşımda çok tavsiye etti benim çocuk doktorumda onu tavsiye ediyor bende burda hipp almasaydım golden goat alırdım demiştim ama kendim bulamadım. Annemde hipp bulamadı aptamil aldı. Bunu da deneyelim bakalım uykuda gazında bir değişiklik olacak mı. Sma çok tavsiye ediliyor onu da merak ediyorum içinde glikoz yokmuş sanırım en eski mamalardanmış ama işte her yerde her marka bulunmuyor.

Canım zaten bunun kıvamı çok sıvı geldi isteyerek değiştirmedik annemde kalıyorum yakınımızda büyük market yok o da bunu bulup almış. Hippe döneceğiz evimize gidince.

Şuan alıştı mı peki canım sma gold'a?

Çocuk doktoruma kayınvalidem sordu canım 3 aya kadar takılmasını öneriyoruz dedi ama internette ya da başka yerlerde bebeğin ağzına götürdüğü emdiği, dokunduğu, hissettiği, tanımaya çalıştığı organın el olduğu için açıkta bırakılması savunuluyor. Ben en azından 1 ayı dolana kadar takma taraftarıyım hatta belki 2 çünkü havalar soğuk. Şapka takmıyoruz bu arada biz annem kulaklarını üşütür falan diyor ama daha ilk günden beri şapkalar gözüne düştükçe uykusundan bile uyanıp ağlıyor bizimki bende dedim madem gür saçlarımız var şapkaya gerek yok takmıyorum şimdi.

Kızlar çatı muayenesi çok basit bişey doktor 10 saniyede elle kontrol ediyor. Neden yapmıyorlar size anlamadim. Bakıyor cati dar yada normal doğuma musaitsin diyor. Sizleri seviyorum herkese hayırlı doğumlar. Opuldunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…