Can'ım ben aptamil kullanıyodum GDO varmış aptamilde sma gold aldım Onuda aşxından burnundan kustu ama anne sütüne en yakın sma imiş. Bu arada bence Hipp kesinlikle kullanma kurşun ve kadmiyım 200 kat fazlaymış internette haberlerde Bi çok yerde yazıyo ben daha öncede paylaşmıştım haberiKızlar biz elaya takviye amaçlı günde 3 kere mama veriyoruz karnı iyice doysun rahat uyusun diye. Mamayı içerken uykuya dalıyor. İki kutu hipp kullandık. Dün annem aptamil almış. Mama kullanan anneler siz ne kullanıyorsunuz? Hipp'in koyu bir kıvamı vardı ama aptamil çok sulu geldi bize. Keşke diyorum hippin tadına baksaydım hangisi daha tatlıysa onu bir daha almazdım.
Canim gunde uc kez batikon ole sil dedi doktor ben ole yapiyorum..ama buradan arkadasmz dikisler acilma yapar o sekilde dedi. Yapiyorum smdilik ama sis aciyor zaten benim.sayisi biraz fazla solemediler amainsallah hepinizin gecer..bde sac kurutmayla kurutuyormİnşallah bu dikisler beni bitirdi dikisler için kullandığın bişey varmi
Merhaba benimde henüz girmedi en son 8 kasım dedi yoksa sezeryan 41 çok olmazmı
Insallah canim guzel haberlerini duycaz insallah Allahim kolay bir dogum nasip etsinTşk ediyorum cnm birazdan hastaneye yatıcam. İyi haberlerle dönerim inş kucağımda Asya Nil'imle
Canim.gecmis olsun cok guzel gececek insallah ameliyati Allahin izniyleTeyzeleri benim miniğimde kasık fıtığı varmış çok üzgünüm 5 kiloyu bulunca ameliyat olucak yavrum
Belki de canım, emin olmadan yazdım zaten, okumuştum diye hatırlıyorum.Can'ım bildiğim kadarıyla çatı sadece elle anlaşılıyor ultrasonda anlaşılmaz
Aynen canim bizimkilerde dikkat ediyolar temizlige o konuda sikinti yok ama kucaga cok fazla alinmasina karsiyim ben. Bizede katkilari cok da iste birazda lohusalikta sinir olmamiza etken sanirimAy kiyamam ya bizimkiler kucaga alsada sarsmio hatta korkuolar temizligede dikkat ediolar sukur ama bende tedirginim elden ele gezmesini hiccc istemiorum ama iste esimin ailesi malesef bi laf etsem alinirlar gucenirler dahada gelip gtmezler bize katkilarida oluo saolsunlar cekicez mecbur cnm boyle bi sure daha
Of canim ya insanin gözüne batiyo ne olsa bizimkide tvde gormus dr eldiven giydirmeyin el hareketlerini kisitlamasin demis elleri buz gibi oluyo giydirmeyin diyo. insan biseyde diyemiyo ki ya karsi geliyomus gibi olacak diyeBizimki de uyuyan yavrumu uyandiriyo çocuk ağlıyo sonra bu acikmis hadi emzir diyoher fırsatta altını açıp gevşek şekilde bağlıyor bide
Ay biz eldivensiz birakmiyrz yüzünü çiziyor çünküOf canim ya insanin gözüne batiyo ne olsa bizimkide tvde gormus dr eldiven giydirmeyin el hareketlerini kisitlamasin demis elleri buz gibi oluyo giydirmeyin diyo. insan biseyde diyemiyo ki ya karsi geliyomus gibi olacak diye
Canım golden goat arkadaşımda çok tavsiye etti benim çocuk doktorumda onu tavsiye ediyor bende burda hipp almasaydım golden goat alırdım demiştim ama kendim bulamadım. Annemde hipp bulamadı aptamil aldı. Bunu da deneyelim bakalım uykuda gazında bir değişiklik olacak mı. Sma çok tavsiye ediliyor onu da merak ediyorum içinde glikoz yokmuş sanırım en eski mamalardanmış ama işte her yerde her marka bulunmuyor.Aptamile iyi degil diyolar içindeki bir madde zararliymis ama tam olarak arastirmadim birde kabız yapıyormuş golden goat alsan daha iyi olur canım
Canım zaten bunun kıvamı çok sıvı geldi isteyerek değiştirmedik annemde kalıyorum yakınımızda büyük market yok o da bunu bulup almış. Hippe döneceğiz evimize gidince.Canm biz de hipp kullanioruz keske degistirmeseydiniz bebis ona alismistr baska mamayi kendi anlamasada vucudu belki alisamaz kolay kaka kivami degisebilir, bizde sma nin cok ii oldugunu duyduk ama hipp kullandik die degistirmedik aptamil icin ii degil diyorlar eczaci tanidiklarimiz onermedi bizde hipp le devam edioruz hipp in tadi cok hafif tatli anne sutune yakin
Maydanozu bilmiyorum canım sa dereotu arttırıyor onu biliyorumKızlar maydanoz süt artırır mı azaltır mı, her sitede başka bir şey yazıyor.
Dereotunu ben de biliyorum canım, bi tabağa marul maydanoz dereotu koyup yiyordum günlerdir, şimdi öyle okuyunca şüphelendim.Maydanozu bilmiyorum canım sa dereotu arttırıyor onu biliyorum
Şuan alıştı mı peki canım sma gold'a?Can'ım ben aptamil kullanıyodum GDO varmış aptamilde sma gold aldım Onuda aşxından burnundan kustu ama anne sütüne en yakın sma imiş. Bu arada bence Hipp kesinlikle kullanma kurşun ve kadmiyım 200 kat fazlaymış internette haberlerde Bi çok yerde yazıyo ben daha öncede paylaşmıştım haberi
Cnm bende birakmiyodum da iste tirnaklarini kesti dün aldivensiz simdi burda eldivensiz olsun evinizde giydirceksen yine giydir dedi hadi buyur ne diyeceksin boyle diyinceAy biz eldivensiz birakmiyrz yüzünü çiziyor çünkü
BennnnnKızlar doğum yapmayan kaç kişi kaldı?
Çocuk doktoruma kayınvalidem sordu canım 3 aya kadar takılmasını öneriyoruz dedi ama internette ya da başka yerlerde bebeğin ağzına götürdüğü emdiği, dokunduğu, hissettiği, tanımaya çalıştığı organın el olduğu için açıkta bırakılması savunuluyor. Ben en azından 1 ayı dolana kadar takma taraftarıyım hatta belki 2 çünkü havalar soğuk. Şapka takmıyoruz bu arada biz annem kulaklarını üşütür falan diyor ama daha ilk günden beri şapkalar gözüne düştükçe uykusundan bile uyanıp ağlıyor bizimki bende dedim madem gür saçlarımız var şapkaya gerek yok takmıyorum şimdi.Of canim ya insanin gözüne batiyo ne olsa bizimkide tvde gormus dr eldiven giydirmeyin el hareketlerini kisitlamasin demis elleri buz gibi oluyo giydirmeyin diyo. insan biseyde diyemiyo ki ya karsi geliyomus gibi olacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?