2015 Ekim Anneleri

Şuan alıştı mı peki canım sma gold'a?
Canım ben de ilk hastaneden eve geldiğimizde sma gold verdim. Hiçbir sorun olmadı bizimkinde. Baya da severek içti. Ama ben daha sonra mama vermek yerine sütümü sağıp vermeye başladım. Pazartesiden bu yana sadece süt verdim. Eğer sütümde azalma falan olursa yine sma vericem.

Cnm bende birakmiyodum da iste tirnaklarini kesti dün aldivensiz simdi burda eldivensiz olsun evinizde giydirceksen yine giydir dedi hadi buyur ne diyeceksin boyle diyince
Hmm...ya tırnaklar uzuyor hemen. .napcan canım yaa idare ediver artik 2-3 gün. Sabır çek

Bir dene bakalım miniromede var golden goat fiyati orda daha uygun ben oradan alicam seninde aklında bulsun sma da evet iyimis ama o nerde satiliyo bakmadim

Eldiveni sevmeyen bir bebek var bizde :) Cicilerinin kollarının içine sokuyoruz ellerini eldivenle. Ona rağmen elini sallaya sallaya fırlatıyor eldiveni. Emzirirken bazen açıyorum, kendini daha rahat hissediyor. Şapka ise mutlaka takıyorum. Kafalarından üşürmüş en çok bebekler. Hatta banyo için bile en son kafasını çıkarın derler. Ben çıkardığım an annem hemen geri takıyor. Bizimki şikayetçi değil çok.

Saol canım ilgin için ama izmirden katılıyorum yarışmaya :) cuma kontrolüm var dr un konuşmasına ve bebisimin kilosu na bakıp tekrar bi değerlendirme yapcam kendimce kesinlikle sezeryan a karşı bi insan değilim zaten hangisi hayırlı olcak sa o olsun diliyorum zaten eminim kucağına aldığında hiç bi şeyin önemi kalmıyor dur şimdi bu kadar kafa yoruyor uz ama annelik iç gudu sü galiba

Cnm yaa umarım işleriniz enn iyi şenilde sonuçlanır. Bu hem senin psikolojin için hem bebeğin sağlıklı yesişebilmesi için hayati önem tasıyo sanırım. Bbkler kalabalıkta herkesten ayrı bı huy öğrenıyolar herkes kndınce bişyler öğretmye calısıyo dogru yanlış ayırt etmeden. Su sıra dusunme ama bbişe yoğunlaş umarım hersey istediğin gibi olucak

C
canim bende sapka takmiyorum takinca viyak viyak agliyo bizim kiz hic sevmiyor :) bizimde pazartesi gunu bir ayimiz doldu bende geceleri uyudukca k.v gormeden takayim napayim eve gidince takarim artik

Of canim ya insanin gözüne batiyo ne olsa bizimkide tvde gormus dr eldiven giydirmeyin el hareketlerini kisitlamasin demis elleri buz gibi oluyo giydirmeyin diyo. insan biseyde diyemiyo ki ya karsi geliyomus gibi olacak diye

Bazı şeyleri doğru diyo ama iki kere dediğini yapınca önünü alamıyor insan istediğin gibi büyüt darilma kırılma yok onlar bizim evlatlarimiz dr bana tırnak kes eldiven çıkar dedi ama tırnakları kessem de keskin çok çiziyor yüzünü şimdilik takıyorum arada çıkarıyorum

Batıkentteki hastane değilmi canım? Yenidoğan yogunbakımı fln varmıymıs oranın? Gayet kucuk bi hastane normalde ama doğum kısmı hakkında iyi bi arastırma yapMk lazım.

Canim Allah anali babali buyutsun insallah gozunaydin bebise de nazar degmesin benim oglanda aldi emzigi aama birf kezz verdim biraktim sonra..okudum nas suresini de tatlimm
teşekkürler cnm

I
Insallah canim insallah aynen dedigin gibi bebekler tek elden büyüdü mü daha iyi oluyor. simdiden bu kiz gidince napcaz biz diyolar sik sik gelin kalin demeye getiriyolar artik. Zaten onceden her geldigimizde bir hafta on gun kaliyoduk artik bebegm oldu bende evimde bakmak istiyorum ayri sehirlerde yasiyoruz onlar torunlarini gormeye gelsinler burasi cok soguk oluyo evleride buyuk cok isinmiyo acikcasi... Artik eskisi gibi cok sik gelip kalamam diye dusunuyorum ama onlar yine oyleisteyeceklerbende ses cikarmiyorum artik onlar oyle dedikce anlasinlar diye

Dışarıdan bakılınca gayet eski hal dikiş vs estetik ama içerisi boşluk gibi duruyo peki ilk ilişki ne zaman olmuştu canın yandı mi ya da ne hissettin

40 çıktıktan sonra denemiştik dr. Kayganlastırıcı jel kullanın demişti kullandikta ama ilk birkaç seferde dikişlere zarar gelir diye korktuğum dan kendimi kasmıştım ve acıdı diye hatırlıyorum. Bu kez tam 40.günümde yeniden dr. Kontrolüm olacak yine ona danışacağım

Bn birazdan hastaneye gidicem yatışım yapılacak normal yada sezeryan yrn kucağıma alıcam inş kızlar hepimizde sağ salim kavuşalım miniklerimize
Şimdiden gözün aydın canım. Kolayca ve sağlıkla gelir inşallah meleğin.
Bir dene bakalım miniromede var golden goat fiyati orda daha uygun ben oradan alicam seninde aklında bulsun sma da evet iyimis ama o nerde satiliyo bakmadim
Canım SMA Gold'u eczaneden almıştım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…