- 9 Aralık 2013
- 2.187
- 2.606
- 158
Canım ben de ilk hastaneden eve geldiğimizde sma gold verdim. Hiçbir sorun olmadı bizimkinde. Baya da severek içti. Ama ben daha sonra mama vermek yerine sütümü sağıp vermeye başladım. Pazartesiden bu yana sadece süt verdim. Eğer sütümde azalma falan olursa yine sma vericem.Şuan alıştı mı peki canım sma gold'a?
Hmm...ya tırnaklar uzuyor hemen. .napcan canım yaa idare ediver artik 2-3 gün. Sabır çekCnm bende birakmiyodum da iste tirnaklarini kesti dün aldivensiz simdi burda eldivensiz olsun evinizde giydirceksen yine giydir dedi hadi buyur ne diyeceksin boyle diyince
Bir dene bakalım miniromede var golden goat fiyati orda daha uygun ben oradan alicam seninde aklında bulsun sma da evet iyimis ama o nerde satiliyo bakmadimCanım golden goat arkadaşımda çok tavsiye etti benim çocuk doktorumda onu tavsiye ediyor bende burda hipp almasaydım golden goat alırdım demiştim ama kendim bulamadım. Annemde hipp bulamadı aptamil aldı. Bunu da deneyelim bakalım uykuda gazında bir değişiklik olacak mı. Sma çok tavsiye ediliyor onu da merak ediyorum içinde glikoz yokmuş sanırım en eski mamalardanmış ama işte her yerde her marka bulunmuyor.
Eldiveni sevmeyen bir bebek var bizde :) Cicilerinin kollarının içine sokuyoruz ellerini eldivenle. Ona rağmen elini sallaya sallaya fırlatıyor eldiveni. Emzirirken bazen açıyorum, kendini daha rahat hissediyor. Şapka ise mutlaka takıyorum. Kafalarından üşürmüş en çok bebekler. Hatta banyo için bile en son kafasını çıkarın derler. Ben çıkardığım an annem hemen geri takıyor. Bizimki şikayetçi değil çok.Çocuk doktoruma kayınvalidem sordu canım 3 aya kadar takılmasını öneriyoruz dedi ama internette ya da başka yerlerde bebeğin ağzına götürdüğü emdiği, dokunduğu, hissettiği, tanımaya çalıştığı organın el olduğu için açıkta bırakılması savunuluyor. Ben en azından 1 ayı dolana kadar takma taraftarıyım hatta belki 2 çünkü havalar soğuk. Şapka takmıyoruz bu arada biz annem kulaklarını üşütür falan diyor ama daha ilk günden beri şapkalar gözüne düştükçe uykusundan bile uyanıp ağlıyor bizimki bende dedim madem gür saçlarımız var şapkaya gerek yok takmıyorum şimdi.
Hayırlısı olsun canım, sağlıkla kucağına al inşallah, nasıl doğduğu çok da önemli değil.Hamilelik macerasının sonuna geldim artık yarın 8 de hastaneye gidiyoruz bizim oğlan kendi isteğiyle gelmedi artık sezeryanla dünyaya gelecek
Ben dogurmadim artık dogursam yaaKızlar doğum yapmayan kaç kişi kaldı?
Saol canım ilgin için ama izmirden katılıyorum yarışmaya :) cuma kontrolüm var dr un konuşmasına ve bebisimin kilosu na bakıp tekrar bi değerlendirme yapcam kendimce kesinlikle sezeryan a karşı bi insan değilim zaten hangisi hayırlı olcak sa o olsun diliyorum zaten eminim kucağına aldığında hiç bi şeyin önemi kalmıyor dur şimdi bu kadar kafa yoruyor uz ama annelik iç gudu sü galibaCan'ım başka Bi Dr a git çatı muayene mi yaptır ama yine kendi Dr una devam et eğer gittiğin Dr çatın iyi derse normal doğumu beklersin eğer dar derse direk Dr a ben beklemek istemiyorum dersin eğer İstanbul'daysan Haseki ye gidebilirsen ben arkadaşıma söylerim Bi bakar çatına
Cnm yaa umarım işleriniz enn iyi şenilde sonuçlanır. Bu hem senin psikolojin için hem bebeğin sağlıklı yesişebilmesi için hayati önem tasıyo sanırım. Bbkler kalabalıkta herkesten ayrı bı huy öğrenıyolar herkes kndınce bişyler öğretmye calısıyo dogru yanlış ayırt etmeden. Su sıra dusunme ama bbişe yoğunlaş umarım hersey istediğin gibi olucakKizlar bizde k.v gildeyiz on gun kadar kalacagiz kirk mevludumuzu yapip gidecegiz. Ama evde 7 kisiyiz bi gorumcem bi k.v bi esimin babannesi bi enistesi bi k.peder ayy 3 gundur sinir oldum ben. bebegim bi birinin kucaginda bi birinin kucaginda emzirmek icin resmen yolunu gozluyorum bebegimin. daha simdi emdi ya diyorlar. Gece uykusuzluktan ölüyorum ben bugunde k.peder gelmis sabah kostum geldim işten uyanmissinizdir diye daha gelmemissiniz odaya dedi ben gece neler cekiyorum birde daha gelmemissiniz diyolar. onlar sevmek icin emzirmeme bile karisiyolar. Kizim agliyo hemen kucak yataginda rahat rahat uyuyamiyo kuzum ya. Bi pışpışlayalimda rahatca yataginda uyusun demiyolar ya kucaga gelince uyaniyo zaten. Simdi anneme geldim kuzum sereserpe uyuyo rahat rahat. Biz siz gidince napcaz cok ozleriz diyolar her zamn gelin gitmeyin diyolar yani eşimde isten ayrildi simdi bi iş kurma durumunuz var kizlar ya bize dua edin de işlerimiz olsun hemen yoksa bunlar iki de bir napcaksiniz evde burda durun diye cagirip dururlar bizi ben kuzumu cok ozluyorum burda. Erkenden 9da odaya geciyorum artik uykum geldi kizimsiz uyuyamiyorum dedim. Gidiyomusunuz hemen diyolar allahim lohusaliginda versigi bi sikinti stres alinganlik oluyodur muhakkak ama herkes ne yapsa dokunuyor bana
Can'ım kustuktan sonra vermedim ama tadını sevmişti biraz fazla verdiğim için kustu galiba birazdan az verip deniycemŞuan alıştı mı peki canım sma gold'a?
canim bende sapka takmiyorum takinca viyak viyak agliyo bizim kiz hic sevmiyor :) bizimde pazartesi gunu bir ayimiz doldu bende geceleri uyudukca k.v gormeden takayim napayim eve gidince takarim artikÇocuk doktoruma kayınvalidem sordu canım 3 aya kadar takılmasını öneriyoruz dedi ama internette ya da başka yerlerde bebeğin ağzına götürdüğü emdiği, dokunduğu, hissettiği, tanımaya çalıştığı organın el olduğu için açıkta bırakılması savunuluyor. Ben en azından 1 ayı dolana kadar takma taraftarıyım hatta belki 2 çünkü havalar soğuk. Şapka takmıyoruz bu arada biz annem kulaklarını üşütür falan diyor ama daha ilk günden beri şapkalar gözüne düştükçe uykusundan bile uyanıp ağlıyor bizimki bende dedim madem gür saçlarımız var şapkaya gerek yok takmıyorum şimdi.
Oyle yapiyorum cnm napayim eve gidince takarim geceleri yatarken takarim eldivenini artikHmm...ya tırnaklar uzuyor hemen. .napcan canım yaa idare ediver artik 2-3 gün. Sabır çek
Of canim ya insanin gözüne batiyo ne olsa bizimkide tvde gormus dr eldiven giydirmeyin el hareketlerini kisitlamasin demis elleri buz gibi oluyo giydirmeyin diyo. insan biseyde diyemiyo ki ya karsi geliyomus gibi olacak diye
sağol cnm aminAllah analı babalı büyütsün canım gözünaydın
Batıkentteki hastane değilmi canım? Yenidoğan yogunbakımı fln varmıymıs oranın? Gayet kucuk bi hastane normalde ama doğum kısmı hakkında iyi bi arastırma yapMk lazım.Zaten psikolojik olarak çökmüş durumdayım bebek kanala girmemiş 1 santim acilma bile yok. Ama yinede hastane prosedurleri geregi 41 hafta bitimine kadar beklemek zorundayız dediler. Bende ankara bilgi hastanesinden randevu aldım yarın için. 1300 tl sezeryan fiyatiymis. Doğumu başlatabilirsiniz derse hemen yarın sezeryani kabul edicem. Bu hastane ile ilgili bilgisi olan varmı arkadaşlar.
teşekkürler cnmCanim Allah anali babali buyutsun insallah gozunaydin bebise de nazar degmesin benim oglanda aldi emzigi aama birf kezz verdim biraktim sonra..okudum nas suresini de tatlimm
sağol cnmAllah anali babalı büyütsün.
Insallah canim insallah aynen dedigin gibi bebekler tek elden büyüdü mü daha iyi oluyor. simdiden bu kiz gidince napcaz biz diyolar sik sik gelin kalin demeye getiriyolar artik. Zaten onceden her geldigimizde bir hafta on gun kaliyoduk artik bebegm oldu bende evimde bakmak istiyorum ayri sehirlerde yasiyoruz onlar torunlarini gormeye gelsinler burasi cok soguk oluyo evleride buyuk cok isinmiyo acikcasi... Artik eskisi gibi cok sik gelip kalamam diye dusunuyorum ama onlar yine oyleisteyeceklerbende ses cikarmiyorum artik onlar oyle dedikce anlasinlar diyeCnm yaa umarım uişleriniz enn iyi şenilde sonuçlanır. Bu hem senin psikolojin için hem bebeğin sağlıklı yesişebilmesi için hayati önem tasıyo sanırım. Bbkler kalabalıkta herkesten ayrı bı huy öğrenıyolar herkes kndınce bişyler öğretmye calısıyo dogru yanlış ayırt etmeden. Su sıra dusunme ama bbişe yoğunlaş umarım hersey istediğin gibi olucak
Dışarıdan bakılınca gayet eski hal dikiş vs estetik ama içerisi boşluk gibi duruyopeki ilk ilişki ne zaman olmuştu canın yandı mi ya da ne hissettin
Şimdiden gözün aydın canım. Kolayca ve sağlıkla gelir inşallah meleğin.Bn birazdan hastaneye gidicem yatışım yapılacak normal yada sezeryan yrn kucağıma alıcam inş kızlar hepimizde sağ salim kavuşalım miniklerimize
Canım SMA Gold'u eczaneden almıştım ben.Bir dene bakalım miniromede var golden goat fiyati orda daha uygun ben oradan alicam seninde aklında bulsun sma da evet iyimis ama o nerde satiliyo bakmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?