2015 Ekim Anneleri

J
Yok artık doktorum dönmezse zorlayamam benim ters olduğu için riske atmıyolar

ysdeniz kuzum uyudun mu? Yarın Büyük gün. .. umarım herşey gönlünce olur... beni bile heyecan bastı seni düşünemiyorum inşallah en sağlıklı en mutlu sekilde kucağına alırsn yavrunu bizi habersiz bırakma cooooook öpüyorum

Esma doğurdu mu?

Birde kızlar ev bebek ısısını nasıl ayarlıyorsunuz?

Bebegimin ustunde normal bi takımı oluyor kolları açıkta olunca korkuyor uyanıyor bende ince battaniye sarıp koyuyorum beşiğine çok dingin ve rahat uyuyor öyle.
Altta beşiğine yani kışlık uyku seti var havalar yağmurlu burda

Uyumadım daha canım onu da yapayım bunuda yapayım derken bu saat oldu:) kendimi iyi hissedince yazıcam hemen:)

Anneler bebeğinizin üstüne yorgan örtüyor musunuz? Doktorlar ilk aylarda önermiyor ama üşümezler mi?

Anneler bebeğinizin üstüne yorgan örtüyor musunuz? Doktorlar ilk aylarda önermiyor ama üşümezler mi?
Bende merak ediyorum nasıl giydiriyorsunuz bana çok kalın diyor herkes. İçinde kısa kollu çıtçıtlı bady üzerinde ya tulum ya alt üst takım oluyor sadece ayağına çorap giydiriyorum içine. Üzerine pamuklu penye battaniye örtüyorum. İzmir'de olanlar özellikle nasıl giydiriyor ne örtüyor? ahsen1212

Batıkentteki hastane değilmi canım? Yenidoğan yogunbakımı fln varmıymıs oranın? Gayet kucuk bi hastane normalde ama doğum kısmı hakkında iyi bi arastırma yapMk lazım.

Evet batikent teki hastane canim. Yeni dogan ünitesi yokmuş. Toplam 3 dogum doktoru varmış hepsi içinde kötü yorumlar okudum. Vazgeçtim hastaneden yine 42 haftayı bekleyip etlik yada büyük dogumda yapıcam galiba

[QUOTE="zobiska, post: 43147058, member: 415187"halıları ve biran önce neyi bekloyorsn olmaz kiii [/QUOTE]
kiii
Bildigin dilimde tuy bitti adama halilari topla demekten her seferinde hee dio yine yok yapmio hep bi yoruldum bahanrsi.. sinir edio beni.. yarin halledicem artik oyle boyle suruye suruye de olsa

Üzülmemek elde değil canım Allah dermansiz hastalik vermesin insallah allahin izniyle atlaticaz belki sünnetinide yaparlar

Evet batikent teki hastane canim. Yeni dogan ünitesi yokmuş. Toplam 3 dogum doktoru varmış hepsi içinde kötü yorumlar okudum. Vazgeçtim hastaneden yine 42 haftayı bekleyip etlik yada büyük dogumda yapıcam galiba
Teyzemde hamile cnm su sıra etimesgutta etımed varmış oraya gıdıcem dıyodu bi arkadasta sincanda koru hastanesini önerdi yakın oralar bide onları arastr istersen

Ben senin giydirdiklerine ek olarak içine bir tayt, bir de penye yelek giydiriyorum. Çünkü kollari hep dişarida, sardirtmiyor bücür:) yelek göğsunu kapatiyor hiç olmazsa. İzmir daha sicak olsa da, geceler ve evlerin içi serin olmaya başladi. Bence kalin degil giydirdiklerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…