2015 Ekim Anneleri

Benim esimde erkek olsa askerliği bekliyo dicem bu kiza noluyoda gelmiyo diyo :))
Birde hamileligimin basindan beri bebek hafta olarak buyuk cikiyordu.dr erken yumurtlamussin diyip duruyordu.erken kalkan erken yol alirmuş.hami:)))bebis erken kalkti ama tembel yola cikmiyor:)))

Islakligin buyuklugu ne kadar tarif edebilirmisin acaba suyunmu geldi

Avuç içimden daha az bi büyüklükte normalde hamileligim boyunca hep akintim olurdu ama daha kıvamlı olurdu bu daha berrak kokusuz bide içinde bebek doğduğunda vücudunda verniks kazeoza olur ya hani öyle parçalar var..Bütün gece sürdü ama sonra kesildi

Bizde de durum aynı. Bi de bizimki banyoda ağlıyor. Çıkınca paldır kuldur giydiriyoruz. Ama banyo sonrası ne güzel uyuyor kuzular canım sen biraz kalın mı giydiriyorsun kuzunu ? İki tane alt fazla değil mi?

Hadi ya birde kuralmi var.nasil mesala
Canim gunum gectikten sonra hersey yolundaysa en fazla bir hafta bekliyorlar dogum olmadiysa ilk suni deniyorlar son care sezeryan.kendi istegimle olmak istesem yapmiyorlar.zaten istemiyorum bir karis kesik atiyorlar dogru duzgun dikis de yapamiyorlar.

Islakligin buyuklugu ne kadar tarif edebilirmisin acaba suyunmu geldi
O suyun gelmesi kisiden kisiye degisiyomu bilmiyorum ama oyle bi islaklik gibi degil durdurulamayan bi cis yapma seklinde geliyo her turlu su oldugunu anlarsin sizinti oluyo olabilir

Herkese tekrar Merhaba. Dün ablamla evde temizlik yaptık. Bebek yatak odasında uyudu biz salonu ve evin diğer yerlerini sildik süpürdük. Balkon kapısı da arada açıldı tabi. Sonra ben terimi değiştirmeden bebek ağlıyor diye bebekle ilgilendim. Akşam hiç birşey yoktu gece 12 de kızda uyumayınca iyice stres oldum ablam gazını çılartırken biraz yatayım dedim. Sonra aman Allahım nefes alanıyorum. Kaburgaları in içinde balın var ve baskı yapıyor sanki ciğerlerim parçalanıyor. Midem de alttan baskı yapıyor. Herhalde ölüyorum dedim ve hemen acile gittik. Bebek ablamla evde. Moralim sıfır. Sağdığım sütlerden ısıtmış vermiş o bile üşütmüş benden geçmiş üst komşuyu çağırmıştım ablamın yanına üşümüş bu demiş hemen ısıtmış sarmış sarmalamış kızım hemen uyumuş. Acilde hemen bir ağrı kesici yaptılar. Geçmedi, serum takacaklardı ben çıkartmaya başladım. 3 tane serum yedim biri ağrı kesiciydi. gece 3 te hastaneden çıktık az biraz uyumşum eşimde başımda. Kan aldılar akciğer filmi çektiler ekg çektiler. Doktor üşütmüşsün terli kalma emzirirken sırtın açık kalmasın dedi. Siz dikkat edin kendinize mutlaka evde yelekle dolaşın ve asla terli durmayın. Sık sık değiştirin üstünüzü. Bu ağrıyı bir daha yaşamak istemem ben de dikkat edeceğim kendime.

Ya üzerine bir tane daha giydiriyorum ayakları soğuk oluyor üşütmesin diye bacsklarını ısıtamıyor yavrum ben de çareyi iki alt giydirmekle buldum. Şimdi nasıl uykuya daldı minnoş :)

O suyun gelmesi kisiden kisiye degisiyomu bilmiyorum ama oyle bi islaklik gibi degil durdurulamayan bi cis yapma seklinde geliyo her turlu su oldugunu anlarsin sizinti oluyo olabilir
aynen sızıntı oluyo olabilir yarın kontrolum var o zaman soracagim doktoruma

Cok geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Herşeye yetişmeye çalışmaktan bazen dikkat edemiyoruz malesef

Birde hamileligimin basindan beri bebek hafta olarak buyuk cikiyordu.dr erken yumurtlamussin diyip duruyordu.erken kalkan erken yol alirmuş.hami:)))bebis erken kalkti ama tembel yola cikmiyor:)))
Onları da anlamak lazım sıcacık yer kaka cis yemek derdi yok rahat rahat yatiyolar :)

Kızlar merhaba, dun kasilmalar sebebiyle doktora gittik nst de 60 in uzerinde 3 kez sancı cikti, cati muayenesinde de 1 parmak aciklik. Bizim tahmini dogum tarihimiz 1 kasım. Doktorum bebegin hareketlerini takip etmelisin dogum baslamis diyemeyiz ama baslamamis gibi de davranamayiz dedi. Sizlerden bunu yasayan varsa nasil yorumlamam gerekir, sizce dogum cok mu yakin. Tahminen kac gunumuz var. Cok bunaldim artik :) gelse bir an once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…