Yarin sabah.acilmam falan varsa yatisimi istiycem insallah kabul ederler hem yurtdisi hem devlet kural neyse onu yapiyorlar.Bir dahaki kontrolun ne zamandi
Canım güle güle buyut darısı bize :)Biz eve geldik =) alıntılayamadm kızlar allah hepinizden razı olsun doğum yapmayanlar tez zamanda alırlar inş yavrularını kucağına...
Birde hamileligimin basindan beri bebek hafta olarak buyuk cikiyordu.dr erken yumurtlamussin diyip duruyordu.erken kalkan erken yol alirmuş.hami:)))bebis erken kalkti ama tembel yola cikmiyor:)))Benim esimde erkek olsa askerliği bekliyo dicem bu kiza noluyoda gelmiyo diyo :))
Hadi ya birde kuralmi var.nasil mesalaYarin sabah.acilmam falan varsa yatisimi istiycem insallah kabul ederler hem yurtdisi hem devlet kural neyse onu yapiyorlar.
Islakligin buyuklugu ne kadar tarif edebilirmisin acaba suyunmu geldiAllahım catliyciiimmmmgelmio bu çocuk yoruldum bunaldim iyice yarın doktor kontrolü var işlem kararı verecek ya normal deyip bekleyecez ki doktorum çok beklemek istemio yada sezeryan dicek..geceleri ızdırap resmen belim kasiklarim agrio tamam gelio yaşasın diyorum sabah kalkiyorum tık yok dün gecede iç camasirim ıslandi sürekli dedim acaba suyum mu gelio sabah da biraz devam etti kesildi
Bizde de durum aynı. Bi de bizimki banyoda ağlıyor. Çıkınca paldır kuldur giydiriyoruz. Ama banyo sonrası ne güzel uyuyor kuzularGünaydın güzel anneler. Öncelikle dün geceyi acilde geçirdim ben size de anlatacağım ancak şimdi kızımı banyo yaptıracağız. Size hazırlığımızı attım her zaman böyle sizde de durum aynı mı :)
Canim gunum gectikten sonra hersey yolundaysa en fazla bir hafta bekliyorlar dogum olmadiysa ilk suni deniyorlar son care sezeryan.kendi istegimle olmak istesem yapmiyorlar.zaten istemiyorum bir karis kesik atiyorlar dogru duzgun dikis de yapamiyorlar.Hadi ya birde kuralmi var.nasil mesala
O suyun gelmesi kisiden kisiye degisiyomu bilmiyorum ama oyle bi islaklik gibi degil durdurulamayan bi cis yapma seklinde geliyo her turlu su oldugunu anlarsin sizinti oluyo olabilirIslakligin buyuklugu ne kadar tarif edebilirmisin acaba suyunmu geldi
Ya üzerine bir tane daha giydiriyorum ayakları soğuk oluyor üşütmesin diye bacsklarını ısıtamıyor yavrum ben de çareyi iki alt giydirmekle buldum. Şimdi nasıl uykuya daldı minnoş :)Bizde de durum aynı. Bi de bizimki banyoda ağlıyor. Çıkınca paldır kuldur giydiriyoruz. Ama banyo sonrası ne güzel uyuyor kuzularcanım sen biraz kalın mı giydiriyorsun kuzunu ? İki tane alt fazla değil mi?
Oyy masallah darsi basimiza artik.Doğduk biz:) 4660gr 56 cm tosuncuk bir oğlum oldu
aynen sızıntı oluyo olabilir yarın kontrolum var o zaman soracagim doktorumaO suyun gelmesi kisiden kisiye degisiyomu bilmiyorum ama oyle bi islaklik gibi degil durdurulamayan bi cis yapma seklinde geliyo her turlu su oldugunu anlarsin sizinti oluyo olabilir
Cok geçmiş olsun canım Allah şifa versin. Herşeye yetişmeye çalışmaktan bazen dikkat edemiyoruz malesefHerkese tekrar Merhaba. Dün ablamla evde temizlik yaptık. Bebek yatak odasında uyudu biz salonu ve evin diğer yerlerini sildik süpürdük. Balkon kapısı da arada açıldı tabi. Sonra ben terimi değiştirmeden bebek ağlıyor diye bebekle ilgilendim. Akşam hiç birşey yoktu gece 12 de kızda uyumayınca iyice stres oldum ablam gazını çılartırken biraz yatayım dedim. Sonra aman Allahım nefes alanıyorum. Kaburgaları in içinde balın var ve baskı yapıyor sanki ciğerlerim parçalanıyor. Midem de alttan baskı yapıyor. Herhalde ölüyorum dedim ve hemen acile gittik. Bebek ablamla evde. Moralim sıfır. Sağdığım sütlerden ısıtmış vermiş o bile üşütmüş benden geçmiş üst komşuyu çağırmıştım ablamın yanına üşümüş bu demiş hemen ısıtmış sarmış sarmalamış kızım hemen uyumuş. Acilde hemen bir ağrı kesici yaptılar. Geçmedi, serum takacaklardı ben çıkartmaya başladım. 3 tane serum yedim biri ağrı kesiciydi. gece 3 te hastaneden çıktık az biraz uyumşum eşimde başımda. Kan aldılar akciğer filmi çektiler ekg çektiler. Doktor üşütmüşsün terli kalma emzirirken sırtın açık kalmasın dedi. Siz dikkat edin kendinize mutlaka evde yelekle dolaşın ve asla terli durmayın. Sık sık değiştirin üstünüzü. Bu ağrıyı bir daha yaşamak istemem ben de dikkat edeceğim kendime.
Maşallah canım güle güle buyut :)Doğduk biz:) 4660gr 56 cm tosuncuk bir oğlum oldu
Doğduk biz:) 4660gr 56 cm tosuncuk bir oğlum oldu
Onları da anlamak lazım sıcacık yer kaka cis yemek derdi yok rahat rahat yatiyolar :)Birde hamileligimin basindan beri bebek hafta olarak buyuk cikiyordu.dr erken yumurtlamussin diyip duruyordu.erken kalkan erken yol alirmuş.hami:)))bebis erken kalkti ama tembel yola cikmiyor:)))
Ayyyyy gözün aydın maşallah maşallah oğluşaaaa çok şükür yani :) güle güle sağlıkla mutlulukla büyüsün işallah kocaman deniz :)) okyanus olmuş hattaDoğduk biz:) 4660gr 56 cm tosuncuk bir oğlum oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?