2015 Ekim Anneleri

Hayırlısıyla en kısa zamanda atlatır inşallah Rabbim şifa versin

Can'ım biz oğluşumla kullandığımız odalara termometre aldık Dr 22 24 derece olsun diyo ama. 22 soğuk bence ben 24 de tutuyorum ufo yakıyoruz Bide bebişin üşüyüp üşümediğini eller ve ayaklara bakarak değil sırtından bakmak lazım Mış Ayşe Öner öyle diyo bide son olarak Erzurum'un havası çok kuru termometrenin birini nem ölçen de aldık nem oranı düşünce nem makinasını kullanıyoruz kıyafette ben herzaman annemin ördüğü yelek ve patiği giydirmeye çalışıyorum oğlum en ufak üşüdüğünde hıçkırıp kusuyo zaten sütüm çok değil o kustukça içim gidiyo çok uzun yazdım yaaa

Can'ım geçmiş olsun bizde fototerapi aldık sabaha kadar oğlum ağladı hiç uyumadık eşim annem sürekli pencereden emzik tuttu bide biz yüzünün olduğu pencereyi açık tuttuk o Zaman'larda biraz daha sakindi inş düşmüştür Can'ım bizim 17 ydi 13 e düştü bide ben normalde özele gidiyordum her seferinde kan alıyorlardı geçen kontrole üniversiteye gittik cildinden baktılar sarılığa Ateş ölçer gibi bişey Bi sor bence. Kan çok zor alınıyo bu cihaz varmı onla ölçebilir misiniz diye bizim pazartesi kontrole götürücem önce üni gidicem o cihazla ölçtürücem sonra da kendi Dr uma gidicem

Canım inşallah düşmüştür değer. Allah şifa versin tez zamanda.

Oyle yapiyorum cnm napayim eve gidince takarim geceleri yatarken takarim eldivenini artik
Çok Geçmiş olsun sarılık önceki drlar baktığında az olduğu için onemsememislerdir.neden 19.gun anlamadım kan uyuşmazlığımı var.bizim 5.gunde 18 e çıkmıştı hemen yatış dendi yerleri yoktu başka hastaneye gittik bol bo mama ver dedi 20 ye çıkarsa yatıralim dedi.ozel hastaneydi ama dr pazar günü old. İçin devlettendi para tuzagi dedi.kan UYUŞMAZLIĞI olsa tmm di
Ama biz mamayi az vermişiZ ertesi gün 14 düştü sonra 11.5 öyle geçti. Çok yüksek bir değer değilmiş aslında sizinki de kilosu iyi ise ve kan uyuşmazlığı yoksa yatırma ya bilirdiniz. Sadece 19.gun çıkması garip geldi.bu durumlarda en iyi devlet hastanesi diğerleri para tuzagi.

Kizlar sabahtan beri cok yogun akintim var genelde beyaz krem renk olurdu bu sefer yumurta aki gbi hafif sarimsi acaba nedir dogum yaklasiyormu.

Günaydın güzel anneler foruma giremez oldum ama aklım hep sizde. Biz iyiyiz çok şükür detaylı yazacağım bir ara. Rüyada gibiyiz Allahıma şükürler olsun.
Maaşallah allahım darısı başımıza çok duygulandım

Canım ben SMA kullandım aptamil hastanede vermişlerdi sma anne sütüne en yakın şekersiz dediler biraz kabiz yaptı ama içine 1 çay kaşığı z yağı koyduk :) dr kabızlık devam ederse similac kullanalım dedi o da sma gibi kaliteli bilgin olsun bi özellikleri daha var önemli şu an hatirlayamadigim

Benimde 38 de kontrolüm var bende jel kullanırım sanırım korkuyorum çünkü ilki bi geçse :) evlatlarimiz iyi olsun o kısım hallolur dedim halledelim bakalım kolaysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…