Uykusuz bir gecenin ardindan nihayet sabah oldu. Hepinize gunaydin.oglum hala fototerapide. Kan alinacak birazdan. Umarim sarilik belasi dusmustur.yavrumun gozleri bagli olunca sakinlestirmek o kadar zor ki. Allahim tum bebislerimizin yardimcisi olsun.
Yemeyeyim o zaman ya, tüh bayağı da yemiştimIbrahim saracoglu azaltır diyor.
Can'ım biz oğluşumla kullandığımız odalara termometre aldık Dr 22 24 derece olsun diyo ama. 22 soğuk bence ben 24 de tutuyorum ufo yakıyoruz Bide bebişin üşüyüp üşümediğini eller ve ayaklara bakarak değil sırtından bakmak lazım Mış Ayşe Öner öyle diyo bide son olarak Erzurum'un havası çok kuru termometrenin birini nem ölçen de aldık nem oranı düşünce nem makinasını kullanıyoruz kıyafette ben herzaman annemin ördüğü yelek ve patiği giydirmeye çalışıyorum oğlum en ufak üşüdüğünde hıçkırıp kusuyo zaten sütüm çok değil o kustukça içim gidiyo çok uzun yazdım yaaaEsma doğurdu mu?
Birde kızlar ev bebek ısısını nasıl ayarlıyorsunuz?
Bebegimin ustunde normal bi takımı oluyor kolları açıkta olunca korkuyor uyanıyor bende ince battaniye sarıp koyuyorum beşiğine çok dingin ve rahat uyuyor öyle.
Altta beşiğine yani kışlık uyku seti var havalar yağmurlu burda
Can'ım geçmiş olsun bizde fototerapi aldık sabaha kadar oğlum ağladı hiç uyumadık eşim annem sürekli pencereden emzik tuttu bide biz yüzünün olduğu pencereyi açık tuttuk o Zaman'larda biraz daha sakindi inş düşmüştür Can'ım bizim 17 ydi 13 e düştü bide ben normalde özele gidiyordum her seferinde kan alıyorlardı geçen kontrole üniversiteye gittik cildinden baktılar sarılığa Ateş ölçer gibi bişey Bi sor bence. Kan çok zor alınıyo bu cihaz varmı onla ölçebilir misiniz diye bizim pazartesi kontrole götürücem önce üni gidicem o cihazla ölçtürücem sonra da kendi Dr uma gidicemUykusuz bir gecenin ardindan nihayet sabah oldu. Hepinize gunaydin.oglum hala fototerapide. Kan alinacak birazdan. Umarim sarilik belasi dusmustur.yavrumun gozleri bagli olunca sakinlestirmek o kadar zor ki. Allahim tum bebislerimizin yardimcisi olsun.
Uykusuz bir gecenin ardindan nihayet sabah oldu. Hepinize gunaydin.oglum hala fototerapide. Kan alinacak birazdan. Umarim sarilik belasi dusmustur.yavrumun gozleri bagli olunca sakinlestirmek o kadar zor ki. Allahim tum bebislerimizin yardimcisi olsun.
Oyle yapiyorum cnm napayim eve gidince takarim geceleri yatarken takarim eldivenini artik
Çok Geçmiş olsun sarılık önceki drlar baktığında az olduğu için onemsememislerdir.neden 19.gun anlamadım kan uyuşmazlığımı var.bizim 5.gunde 18 e çıkmıştı hemen yatış dendi yerleri yoktu başka hastaneye gittik bol bo mama ver dedi 20 ye çıkarsa yatıralim dedi.ozel hastaneydi ama dr pazar günü old. İçin devlettendi para tuzagi dedi.kan UYUŞMAZLIĞI olsa tmm diKizlar biz hastaneye yattik sariliktan.bugun bebegimin 19. Gunu ve 3 kez doktora gidip test yapilmisti hicbiri sarilik demedi hersey gayet ii deyip yolladilar ama bugun her tarafi sariydi hastaneye geldik ve yatirdilar. Degeri 16.8 mis. benim anlamadigim bu gune kadar nasil cikmadi da simdi cikti.
Maaşallah allahım darısı başımıza çok duygulandımGünaydın güzel anneler foruma giremez oldum ama aklım hep sizde. Biz iyiyiz çok şükür detaylı yazacağım bir ara. Rüyada gibiyiz Allahıma şükürler olsun.
Çok tatlısınız canım allah analı babalı büyütsünGünaydın güzel anneler foruma giremez oldum ama aklım hep sizde. Biz iyiyiz çok şükür detaylı yazacağım bir ara. Rüyada gibiyiz Allahıma şükürler olsun.
3 gün sonra dogum yaptım bu akıntı gelinceKizlar sabahtan beri cok yogun akintim var genelde beyaz krem renk olurdu bu sefer yumurta aki gbi hafif sarimsi acaba nedir dogum yaklasiyormu.
Cnm İbrahim Saraçoğlu azaltır diyor dereotu arttırırKızlar maydanoz süt artırır mı azaltır mı, her sitede başka bir şey yazıyor.
Aplamben dogurmadm sölim desenin prensesin güncel fotolarını at ta görelim yaw :) hatta şöyle abisinin kucagnda felan ne hoş olur
Canım golden goat arkadaşımda çok tavsiye etti benim çocuk doktorumda onu tavsiye ediyor bende burda hipp almasaydım golden goat alırdım demiştim ama kendim bulamadım. Annemde hipp bulamadı aptamil aldı. Bunu da deneyelim bakalım uykuda gazında bir değişiklik olacak mı. Sma çok tavsiye ediliyor onu da merak ediyorum içinde glikoz yokmuş sanırım en eski mamalardanmış ama işte her yerde her marka bulunmuyor.
Maşallah canım ya abla oldunuz artık siz süperrrrGunaydin sevgili teyzeler buda kizima ellerimle.susledigim zibiniyla bizden 1 aylik olduk fotografi hepiniz opuldunuz kizim tarafindan
Dunde bu sekilde vardi ama bu kadar cok degildi insallah bugun dogururum artik dayanamiyorum 40+2 oldum.3 gün sonra dogum yaptım bu akıntı gelince
40 çıktıktan sonra denemiştik dr. Kayganlastırıcı jel kullanın demişti kullandikta ama ilk birkaç seferde dikişlere zarar gelir diye korktuğum dan kendimi kasmıştım ve acıdı diye hatırlıyorum. Bu kez tam 40.günümde yeniden dr. Kontrolüm olacak yine ona danışacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?