Doğduk biz:) 4660gr 56 cm tosuncuk bir oğlum oldu
Canım çok teşekkürederim biran önce 5 kilo olsakta bu stresten kurtulsakagopa canım çok geçmiş olsun. İnşallah sağlıkla atlatırsınız. Allah yardımcınız olsun, güzel haberler ver bize.
Canm sagol yazdiklarin icin.moral oldu. 11 e dusmus sariligimiz. Aksam taburcuyuz ama yine de icim rahat degil.Cmartesi tekrar test yapilcak.Canim bunu hiç sormadi lar mi ? Biz 3 dr a göründük 3 ü de ilk sorduğu eşimle benim bebeğin kan gurubu oldu.kan uyuşmazlığı nda sarılık takip ediliyor çünkü çıkabiliyor tekrar.bizimkinin yüzünde gözünde vardı ana vücudunda olmayınca birsey yapmıyorlar. Sonra bir sabah bu hiç tepki vermiyor sürekli uyuyor şüphelendik götürdük 18 olmuş 20 de tehlikeli .Medical parkta dr hemen yatmalı dedi ama yerleri yoktu.medipolu aradık var gelin dediler fakat dr bakti gerek yok dedi.aslinda o değerde herkes yatış yapmış ama o Dr gerek yok dedi.eve gittik sutum daha gelmemişti bol bol mama verdik şekerli şu verdik ve güneşe tuttum ertesi gün düştü. Sonra tekrar medical parka doçent götürdüm yatış yapması lazımdı çünkü kilosu düsuk mus dedi 2400 gramdi.ama ertesi gün 14 oldu dedim tamam o zaman içim rahatladi dedi.sonra 15 günü geçti sarılık diye tonla test yaptı başka şeyden de olabilir dedi bu kadar surmemeliydi dedi tsh.trioid testleri bişey cikmadi.kendiliginden geçecek dedi 37.gunde açıldı yüzü. Önemli olan yüz değil ilk gözlerde ve yüzde başlıyor. Vücuda sonrada el ve ayaklara yayılıyor bu çok yükseldiğini Allah korusun daha sonra beyni etkiliyor ana dr sormuştum 25 lerde etkiler beyni dedi.takma kafana gecicek bende çok stres yapmıştım acaba bişey oldumu diye ama hiç anormal bir hareketi yok şükürler olsun.biraz para tuzagi bu sarılık bilerek yüksek bile cikartabilirler.ama kan uyuşmazlığı nda takip ediliyor.kontrolu bırakma ama sıkıntı yaratacak bir durum yok çokta yükselmesi moralini bozma sütün strese girmesin.buda tecrübe oldu bize:)ilk bebek olunca cahillik.
Eee suyun gelmis iste ne bekliyon gitsene dra.sancininmi gelmesini bekliyon yoksaAvuç içimden daha az bi büyüklükte normalde hamileligim boyunca hep akintim olurdu ama daha kıvamlı olurdu bu daha berrak kokusuz bide içinde bebek doğduğunda vücudunda verniks kazeoza olur ya hani öyle parçalar var..Bütün gece sürdü ama sonra kesildi
İnşallah canım ☺Hoşgeldin.gozunaydin canim.darisi basimiza insallah
MasaAllah cnm gozun aydin tosuncuk gelmis gercekteeeenDoğduk biz:) 4660gr 56 cm tosuncuk bir oğlum oldu
devam etseydi gidecektim ama kesildi canım yarın kontrolum var zaten yarın danisacam doktoraEee suyun gelmis iste ne bekliyon gitsene dra.sancininmi gelmesini bekliyon yoksa
Allah dayanma gücü versin canım biran önce sağlıgına kavuşurda kucaklarsın bebeğini bu günlerde geçicek görüceksin sabırKizlar merhaba umarim herkes iyidir. Bebisleriniz sagliklidir sizlerin sutleri bollasmistir. Yeni dogum yapanlara hayirli olsun diyorum. Bebisleri anne karninda rahat olanlarada saglikli agrisiz sizisiz dogumlar diliyorum. Biz dun @Kuvakvak i ziyarete gittik. Yavuz pasamizin keyfi yerindeydi:) acikinca biraz sesini duyma firsatim oldu. Malesef arkadasini omerimi goturemedim yavuz un yanina. Aslinda o hep bizden daha yakindi yavuza ayni hastanenin farkli katlarindaydilar sadece . Omerimi merak edenler icin; bebegimiz 3 gun once uyandirildi solunum cihazindan cikartildi tam artik servise cikacaksiniz diyorlardi ki cigerlerinde sivi birikmesi nedeni ile vucud oksijeni dustu ve tekrar solunuma baglandi ve yine uyutuluyor. Belirsizlikler yoruyor beni. Yavrumu o hortumlarla gormek uzuyor. Bir anne olarak onu o haldr gormek istemedigim icin bir daha en azindan uyandirilip o hortumlardan kablolardan kurtulana dek yogun bakima girmene karari aldim. Iyi mi ettim kotu mu ne kadar dayanirim bilmiyorum ama icimin acisinin tarifi gercekten mumkun degil. Sabretmekte zorlaniyorum isyan etmiyorum tevekkule devam ediyorum. Hergun fotografina bakip seviyorum. Az kaldi biliyorum ama daha ne kadar var bilmiyorum. Hergun kan aliyorlar kuzumdan onun ne kadarcik cani var ne kadarcik kani var ki hergun kan almaya dayaniyor. Anne olmak cok zormus daha simdiden turlu turlu dertler sardi hepimizi. Insallah hepimizin bu annelik sinavinda da basari ile cikanlardan oluruz.
Masallah gozun aydin.iyiki sezeryan olmusun bak.bu bebis normal biraz zor cikardi.Rabbim biliyor herseyi ona gore hazirliyor şartlari.darisi basimizaDoğduk biz:) 4660gr 56 cm tosuncuk bir oğlum oldu
Maşallah size güle güle büyüt bebeginiGünaydın güzel anneler foruma giremez oldum ama aklım hep sizde. Biz iyiyiz çok şükür detaylı yazacağım bir ara. Rüyada gibiyiz Allahıma şükürler olsun.
Bugun tekrardan gelirse git ama bekleme.enfeksiyon kapar bebiş.devam etseydi gidecektim ama kesildi canım yarın kontrolum var zaten yarın danisacam doktora
En son fitil koymuslardi acilma olmasini bekliyorlardimerhaba kızlarEbruli3545 den haberi olan varmı geçmişi okuyamadım dun gece yatacaktı hastaneye.
Cnm bnde normal bekleyip sezeryanla doğum yaptım şükür kızıma doğum günümde kavuştum artk aynı gün doğumluyuzmerhaba kızlarEbruli3545 den haberi olan varmı geçmişi okuyamadım dun gece yatacaktı hastaneye.
Şaka maka bir yana tamam artik biran once kucagimiza almak istiyoruz ama herseyin vakti saati var.bu bebisler zamani geldiginde biz istemesekte cikacaklar.Rabbim hayirlisiyla kazasiz belasiz saglikli dogumlar nasip etsin saglikli bir sekilde buyutmeyi nasip etsin.9 aydir bekliyoruz arkadasim 8 gun dahami bekleyemiyecegiz.bu bekleyislerinin tadini cikartalim(ozellikle eslerimizden)Onları da anlamak lazım sıcacık yer kaka cis yemek derdi yok rahat rahat yatiyolar :)
Ayyy ne guzel haberini aldik hemen.gozunaydin canim Rabbim hayirli ve saglikli evlat yapsin.darisi basimiza insallahCnm bnde normal bekleyip sezeryanla doğum yaptım şükür kızıma doğum günümde kavuştum artk aynı gün doğumluyuzfitille suni sancıyla açılma olmadı bi türlü 5 saatliksuni sancıyla 2 cm açıldı. Sezeryan oldum şuan gayet iyiyim kızım 3580 doğdu henüz sütüm gelmedi mama vermeliyim deil mi. Sinirli doğdu kızım rahatını bozduk tabi hanfendinin
Canim benim hiç stres yapma.benimde kasilmalarim oluyordu dun 3 kere nst cekildi.nst cekilirken hic kasilmadi 0 sifir sanci cikti.sancilarinin olmasi lazim.bakarsin bugun yarin sancin baslar nisanin yada suyun gelir.daha gunumuze var ama heran dogum olabilir.bu saatten sonra dogum icin bekleyecegiz ama stres yapmadan oluruna birakarak.Kızlar merhaba, dun kasilmalar sebebiyle doktora gittik nst de 60 in uzerinde 3 kez sancı cikti, cati muayenesinde de 1 parmak aciklik. Bizim tahmini dogum tarihimiz 1 kasım. Doktorum bebegin hareketlerini takip etmelisin dogum baslamis diyemeyiz ama baslamamis gibi de davranamayiz dedi. Sizlerden bunu yasayan varsa nasil yorumlamam gerekir, sizce dogum cok mu yakin. Tahminen kac gunumuz var. Cok bunaldim artik :) gelse bir an once
Maşallah tosuncuğa fotografini paylasirsan sevinirizDoğduk biz:) 4660gr 56 cm tosuncuk bir oğlum oldu
Eee boyle bi kurallari varsa sen suni sanci istesende yapmayacaklar o zaman.senin nisan gelmis bugun yarin dogurursun canim.Canim gunum gectikten sonra hersey yolundaysa en fazla bir hafta bekliyorlar dogum olmadiysa ilk suni deniyorlar son care sezeryan.kendi istegimle olmak istesem yapmiyorlar.zaten istemiyorum bir karis kesik atiyorlar dogru duzgun dikis de yapamiyorlar.
Gözünaydın canım maşallah prensesine biz mama verdik 3.gün geldi sütüm ilk 3 gün sadece mama 3. günden sonra mama +anne sütü bir haftadan sonra sadece anne sütü bazen sütün azaldigini hissedersem mama veriyoruz cok azda olsaCnm bnde normal bekleyip sezeryanla doğum yaptım şükür kızıma doğum günümde kavuştum artk aynı gün doğumluyuzfitille suni sancıyla açılma olmadı bi türlü 5 saatliksuni sancıyla 2 cm açıldı. Sezeryan oldum şuan gayet iyiyim kızım 3580 doğdu henüz sütüm gelmedi mama vermeliyim deil mi. Sinirli doğdu kızım rahatını bozduk tabi hanfendinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?