2015 Ekim Anneleri

Canm sagol yazdiklarin icin.moral oldu. 11 e dusmus sariligimiz. Aksam taburcuyuz ama yine de icim rahat degil.Cmartesi tekrar test yapilcak.

Eee suyun gelmis iste ne bekliyon gitsene dra.sancininmi gelmesini bekliyon yoksa

Allah dayanma gücü versin canım biran önce sağlıgına kavuşurda kucaklarsın bebeğini bu günlerde geçicek görüceksin sabır

Günaydın güzel anneler foruma giremez oldum ama aklım hep sizde. Biz iyiyiz çok şükür detaylı yazacağım bir ara. Rüyada gibiyiz Allahıma şükürler olsun.
Maşallah size güle güle büyüt bebegini

merhaba kızlar Ebruli3545 den haberi olan varmı geçmişi okuyamadım dun gece yatacaktı hastaneye.
Cnm bnde normal bekleyip sezeryanla doğum yaptım şükür kızıma doğum günümde kavuştum artk aynı gün doğumluyuz fitille suni sancıyla açılma olmadı bi türlü 5 saatliksuni sancıyla 2 cm açıldı. Sezeryan oldum şuan gayet iyiyim kızım 3580 doğdu henüz sütüm gelmedi mama vermeliyim deil mi. Sinirli doğdu kızım rahatını bozduk tabi hanfendinin

Eklentiler

• image.webp
    17 KB · Görüntüleme: 153
Onları da anlamak lazım sıcacık yer kaka cis yemek derdi yok rahat rahat yatiyolar :)
Şaka maka bir yana tamam artik biran once kucagimiza almak istiyoruz ama herseyin vakti saati var.bu bebisler zamani geldiginde biz istemesekte cikacaklar.Rabbim hayirlisiyla kazasiz belasiz saglikli dogumlar nasip etsin saglikli bir sekilde buyutmeyi nasip etsin.9 aydir bekliyoruz arkadasim 8 gun dahami bekleyemiyecegiz.bu bekleyislerinin tadini cikartalim(ozellikle eslerimizden)

Ayyy ne guzel haberini aldik hemen.gozunaydin canim Rabbim hayirli ve saglikli evlat yapsin.darisi basimiza insallah

Canim benim hiç stres yapma.benimde kasilmalarim oluyordu dun 3 kere nst cekildi.nst cekilirken hic kasilmadi 0 sifir sanci cikti.sancilarinin olmasi lazim.bakarsin bugun yarin sancin baslar nisanin yada suyun gelir.daha gunumuze var ama heran dogum olabilir.bu saatten sonra dogum icin bekleyecegiz ama stres yapmadan oluruna birakarak.

Eee boyle bi kurallari varsa sen suni sanci istesende yapmayacaklar o zaman.senin nisan gelmis bugun yarin dogurursun canim.

Gözünaydın canım maşallah prensesine biz mama verdik 3.gün geldi sütüm ilk 3 gün sadece mama 3. günden sonra mama +anne sütü bir haftadan sonra sadece anne sütü bazen sütün azaldigini hissedersem mama veriyoruz cok azda olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…