2015 Ekim Anneleri

Cnm bnm eczaci tanidigima kayseride bir prof sma onermis en eski mama ve anne sutune en yakin demis bnm annemlerde zamaninda ablam anne sutunu kabul.etmeyince sma almis bnde buna dayanarak kizim dogdugundan beri veriyorum gercekten masallah diyim gaz problemimiz hic olmadi ve uyku duzeni cok ii sonucta yeni bir mama degil gecmisi var icim rahat kullaniyirum eczanelerde var cnm bu arada dqha mama bitiyor kizim agzindan gazini cikariyor hemen :)

Maşallah canım ya abla oldunuz artık siz süperrrr
Teyzesi.cok tsk ederiz ya abla olduk senin resmi gorunce cok hosuma gitti ama acaba bnde kizimla kardesi olupta boyle resimler miyim dedim iki.cocugunda cok guzel senin gibi allah bagislasin

Kan uyusmazligimz var canim malesef.ondan da mi oluyormus sarilik doktoe ilacla da dusurmeye calisiriz ama %100duser diyemem dedi.bakalim artik kan aldilar dusmusse gidecez evimize.

Canim allahtan biz ayni odada kaliyoruz. Fototerapi cihazini benim odama aldilar. O halde bile cok zor sakinlestirmek. emzik verdim mecburen

Kizlar sabahtan beri cok yogun akintim var genelde beyaz krem renk olurdu bu sefer yumurta aki gbi hafif sarimsi acaba nedir dogum yaklasiyormu.
Nisaninmi geliyor acaba.yumurta aki dedigin pismis halimi ciğ halimi

Kizlar gunaydin herkese.dun kontrolum vardi.2 cm aciklik olmus ama bebisimiz daha kanala inmemis.dr myayane ederken baya zorladi canim yandi biraz uyaralim dedi.birde kendimi cok yormam lazimmis.merdiven in cik yuruyus comel kalk haraketleri.cumartesi tekrar nstye gidecem.

Hastanedeyim bnde düzenli nst ye giriyorum. Açıklığım 1 cm açılma için fitil koyuldu lağman yapıldı beklemedeyim inş açılmam olur ve çok suniye ihtiyaç duymam
Hadi bakalim hemencecik acilir insallah.dunde benim kontrolum vardi hastaneden hiç cikasim yoktu dogurayim dedim eve oyle gideyim dedim ama nerde

Nisaninmi geliyor acaba.yumurta aki dedigin pismis halimi ciğ halimi
Çig canim normalde krem renkli olurdu son gunlerde seffaf oldu bugun cok yogundu sanki elimde yumurta kirilmis gbi.insallah nisan da gelir sicak dusa giricem azcik da yururum belki ise yarar.

Günaydın güzel anneler. Öncelikle dün geceyi acilde geçirdim ben size de anlatacağım ancak şimdi kızımı banyo yaptıracağız. Size hazırlığımızı attım her zaman böyle sizde de durum aynı mı :)

Eklentiler

• PhotoGrid_1445503753308.webp
    50,8 KB · Görüntüleme: 170
Çig canim normalde krem renkli olurdu son gunlerde seffaf oldu bugun cok yogundu sanki elimde yumurta kirilmis gbi.insallah nisan da gelir sicak dusa giricem azcik da yururum belki ise yarar.
Cig haliyse nisanin gelmiş canim dogumun yakindir hadi bakalim calismalari hizlandir sancilarinda baslasin bende birazdan merdiven inip cikacam

Kan uyusmazligimz var canim malesef.ondan da mi oluyormus sarilik doktoe ilacla da dusurmeye calisiriz ama %100duser diyemem dedi.bakalim artik kan aldilar dusmusse gidecez evimize.
Canim bunu hiç sormadi lar mi ? Biz 3 dr a göründük 3 ü de ilk sorduğu eşimle benim bebeğin kan gurubu oldu.kan uyuşmazlığı nda sarılık takip ediliyor çünkü çıkabiliyor tekrar.bizimkinin yüzünde gözünde vardı ana vücudunda olmayınca birsey yapmıyorlar. Sonra bir sabah bu hiç tepki vermiyor sürekli uyuyor şüphelendik götürdük 18 olmuş 20 de tehlikeli .Medical parkta dr hemen yatmalı dedi ama yerleri yoktu.medipolu aradık var gelin dediler fakat dr bakti gerek yok dedi.aslinda o değerde herkes yatış yapmış ama o Dr gerek yok dedi.eve gittik sutum daha gelmemişti bol bol mama verdik şekerli şu verdik ve güneşe tuttum ertesi gün düştü. Sonra tekrar medical parka doçent götürdüm yatış yapması lazımdı çünkü kilosu düsuk mus dedi 2400 gramdi.ama ertesi gün 14 oldu dedim tamam o zaman içim rahatladi dedi.sonra 15 günü geçti sarılık diye tonla test yaptı başka şeyden de olabilir dedi bu kadar surmemeliydi dedi tsh.trioid testleri bişey cikmadi.kendiliginden geçecek dedi 37.gunde açıldı yüzü. Önemli olan yüz değil ilk gözlerde ve yüzde başlıyor. Vücuda sonrada el ve ayaklara yayılıyor bu çok yükseldiğini Allah korusun daha sonra beyni etkiliyor ana dr sormuştum 25 lerde etkiler beyni dedi.takma kafana gecicek bende çok stres yapmıştım acaba bişey oldumu diye ama hiç anormal bir hareketi yok şükürler olsun.biraz para tuzagi bu sarılık bilerek yüksek bile cikartabilirler.ama kan uyuşmazlığı nda takip ediliyor.kontrolu bırakma ama sıkıntı yaratacak bir durum yok çokta yükselmesi moralini bozma sütün strese girmesin.buda tecrübe oldu bize:)ilk bebek olunca cahillik.

Allahım catliyciiimmmmgelmio bu çocuk yoruldum bunaldim iyice yarın doktor kontrolü var işlem kararı verecek ya normal deyip bekleyecez ki doktorum çok beklemek istemio yada sezeryan dicek..geceleri ızdırap resmen belim kasiklarim agrio tamam gelio yaşasın diyorum sabah kalkiyorum tık yokdün gecede iç camasirim ıslandi sürekli dedim acaba suyum mu gelio sabah da biraz devam etti kesildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…