Tam olarak nisan mi bilmiyorum genelde kanli olur derler.doktor da kanama ve ya suyun gelirse hemen gel dedi.yarina kadar bse olmazsa anlaticam artik onlar karar verir.Eee boyle bi kurallari varsa sen suni sanci istesende yapmayacaklar o zaman.senin nisan gelmis bugun yarin dogurursun canim.
Hastanedeyim bnde düzenli nst ye giriyorum. Açıklığım 1 cm açılma için fitil koyuldu lağman yapıldı beklemedeyim inş açılmam olur ve çok suniye ihtiyaç duymam[/QUOTE
Canim insallah olmuştur acilman Allah kolaylik versin..belki de dogumun olmustur anca grebildim
Cok gecmis olsun canim hemencik iyi olur insallahUykusuz bir gecenin ardindan nihayet sabah oldu. Hepinize gunaydin.oglum hala fototerapide. Kan alinacak birazdan. Umarim sarilik belasi dusmustur.yavrumun gozleri bagli olunca sakinlestirmek o kadar zor ki. Allahim tum bebislerimizin yardimcisi olsun.
Oyy maşallah ne tontik bir kız bu. Gözünüz aydin canımCnm bnde normal bekleyip sezeryanla doğum yaptım şükür kızıma doğum günümde kavuştum artk aynı gün doğumluyuzfitille suni sancıyla açılma olmadı bi türlü 5 saatliksuni sancıyla 2 cm açıldı. Sezeryan oldum şuan gayet iyiyim kızım 3580 doğdu henüz sütüm gelmedi mama vermeliyim deil mi. Sinirli doğdu kızım rahatını bozduk tabi hanfendinin
Tatlim benim de sarimsi gelfo o nisanmis doktor dedi bence yaklasti ben ertesi gun doguma grdim.ama panikleme cunku bazen surebiliyormus insallah en hayirli zamanda gelir meleginKizlar sabahtan beri cok yogun akintim var genelde beyaz krem renk olurdu bu sefer yumurta aki gbi hafif sarimsi acaba nedir dogum yaklasiyormu.
Amin canım inşallah sağ salim alırız kucağimiza çoğu gitti azını bekliyoruz Allah yardımcımız olsun hepimizinŞaka maka bir yana tamam artik biran once kucagimiza almak istiyoruz ama herseyin vakti saati var.bu bebisler zamani geldiginde biz istemesekte cikacaklar.Rabbim hayirlisiyla kazasiz belasiz saglikli dogumlar nasip etsin saglikli bir sekilde buyutmeyi nasip etsin.9 aydir bekliyoruz arkadasim 8 gun dahami bekleyemiyecegiz.bu bekleyislerinin tadini cikartalim(ozellikle eslerimizden)
aynen canım beklemedeyim tekrarlarsa gidicem hemenBugun tekrardan gelirse git ama bekleme.enfeksiyon kapar bebiş.
Surekli devam etmismiydi bugun dadece 2 defa oldu simdi kesildi.belki yarin yatirirlar sali gunu 2 parmak acikligim vardi.Tatlim benim de sarimsi gelfo o nisanmis doktor dedi bence yaklasti ben ertesi gun doguma grdim.ama panikleme cunku bazen surebiliyormus insallah en hayirli zamanda gelir melegin
Ay maşallah resmen kızmış size keyfimi bozdunuz der gibi güle güle buyut canım :)Cnm bnde normal bekleyip sezeryanla doğum yaptım şükür kızıma doğum günümde kavuştum artk aynı gün doğumluyuzfitille suni sancıyla açılma olmadı bi türlü 5 saatliksuni sancıyla 2 cm açıldı. Sezeryan oldum şuan gayet iyiyim kızım 3580 doğdu henüz sütüm gelmedi mama vermeliyim deil mi. Sinirli doğdu kızım rahatını bozduk tabi hanfendinin
Cok guzel bir tablo maasallah canim. Allah nazardan korusun
Ben 36 da bile zor dayanıyordum Allah yardımcın olsun :)Allahım catliyciiimmmmgelmio bu çocuk yoruldum bunaldim iyice yarın doktor kontrolü var işlem kararı verecek ya normal deyip bekleyecez ki doktorum çok beklemek istemio yada sezeryan dicek..geceleri ızdırap resmen belim kasiklarim agrio tamam gelio yaşasın diyorum sabah kalkiyorum tık yok dün gecede iç camasirim ıslandi sürekli dedim acaba suyum mu gelio sabah da biraz devam etti kesildi
Gözün aydın canım benim maşallah kilosu çok iyi biz 1 aylığız daha o kiloya gelemedikDoğduk biz:) 4660gr 56 cm tosuncuk bir oğlum oldu
Canim konuya dahil.oldum ama similaci benim bebek hemsiresi arkadasm onerdi hazmi kolay besleyici dedi aldik ben iki kez verdi cok sevdi ama artik sutu sagiyorm gerek olursa vericemCanım ben SMA kullandım aptamil hastanede vermişlerdi sma anne sütüne en yakın şekersiz dediler biraz kabiz yaptı ama içine 1 çay kaşığı z yağı koyduk :) dr kabızlık devam ederse similac kullanalım dedi o da sma gibi kaliteli bilgin olsun bi özellikleri daha var önemli şu an hatirlayamadigim
Oyy maşallah pamuk seker. Mama konusunda ilk problem yaşadık biz soyledgmizden iki saat sonra getiriyorlardı .mama ver canım benim daha bgün sutum arttı biraz hala mamayla doyuyo ancak. Kilosu boyu ultrasndski gbimiCnm bnde normal bekleyip sezeryanla doğum yaptım şükür kızıma doğum günümde kavuştum artk aynı gün doğumluyuzfitille suni sancıyla açılma olmadı bi türlü 5 saatliksuni sancıyla 2 cm açıldı. Sezeryan oldum şuan gayet iyiyim kızım 3580 doğdu henüz sütüm gelmedi mama vermeliyim deil mi. Sinirli doğdu kızım rahatını bozduk tabi hanfendinin
Canim gecmis olsun onemli bse degildir insallah..ayni canim ne guzel boyle maasallah tam hazırlık☺Günaydın güzel anneler. Öncelikle dün geceyi acilde geçirdim ben size de anlatacağım ancak şimdi kızımı banyo yaptıracağız. Size hazırlığımızı attım her zaman böyle sizde de durum aynı mı :)
Canim dogurdun mu maasallah ben takip edemedim de cok sevindim Allah.anali. babali buyutsun insallah gozunaydin☺Biz eve geldik =) alıntılayamadm kızlar allah hepinizden razı olsun doğum yapmayanlar tez zamanda alırlar inş yavrularını kucağına...
Ben senşn çatık kaşlarını yerim prenses. Allah sağlık huzur versin ikinize de maşallah.Cnm bnde normal bekleyip sezeryanla doğum yaptım şükür kızıma doğum günümde kavuştum artk aynı gün doğumluyuzfitille suni sancıyla açılma olmadı bi türlü 5 saatliksuni sancıyla 2 cm açıldı. Sezeryan oldum şuan gayet iyiyim kızım 3580 doğdu henüz sütüm gelmedi mama vermeliyim deil mi. Sinirli doğdu kızım rahatını bozduk tabi hanfendinin
Oyy maasallah annesi nazar degmesin tam tosuncuk bu Allah nazardan korusun☺☺İşte bizim tosuncuğumuz:) sütüm çok az geliyor zaten 4500 geçtiği için mama tavkiyesi mutlaka yapıyoruz doymaz dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?