2015 Ekim Anneleri

Eee boyle bi kurallari varsa sen suni sanci istesende yapmayacaklar o zaman.senin nisan gelmis bugun yarin dogurursun canim.
Tam olarak nisan mi bilmiyorum genelde kanli olur derler.doktor da kanama ve ya suyun gelirse hemen gel dedi.yarina kadar bse olmazsa anlaticam artik onlar karar verir.

Cok gecmis olsun canim hemencik iyi olur insallah

Oyy maşallah ne tontik bir kız bu. Gözünüz aydin canım

Kizlar sabahtan beri cok yogun akintim var genelde beyaz krem renk olurdu bu sefer yumurta aki gbi hafif sarimsi acaba nedir dogum yaklasiyormu.
Tatlim benim de sarimsi gelfo o nisanmis doktor dedi bence yaklasti ben ertesi gun doguma grdim.ama panikleme cunku bazen surebiliyormus insallah en hayirli zamanda gelir melegin

Amin canım inşallah sağ salim alırız kucağimiza çoğu gitti azını bekliyoruz Allah yardımcımız olsun hepimizin

Tatlim benim de sarimsi gelfo o nisanmis doktor dedi bence yaklasti ben ertesi gun doguma grdim.ama panikleme cunku bazen surebiliyormus insallah en hayirli zamanda gelir melegin
Surekli devam etmismiydi bugun dadece 2 defa oldu simdi kesildi.belki yarin yatirirlar sali gunu 2 parmak acikligim vardi.

Ay maşallah resmen kızmış size keyfimi bozdunuz der gibi güle güle buyut canım :)

Ben 36 da bile zor dayanıyordum Allah yardımcın olsun :)

Canim konuya dahil.oldum ama similaci benim bebek hemsiresi arkadasm onerdi hazmi kolay besleyici dedi aldik ben iki kez verdi cok sevdi ama artik sutu sagiyorm gerek olursa vericem

Oyy maşallah pamuk seker. Mama konusunda ilk problem yaşadık biz soyledgmizden iki saat sonra getiriyorlardı .mama ver canım benim daha bgün sutum arttı biraz hala mamayla doyuyo ancak. Kilosu boyu ultrasndski gbimi

Canim gecmis olsun onemli bse degildir insallah..ayni canim ne guzel boyle maasallah tam hazırlık☺

Biz eve geldik =) alıntılayamadm kızlar allah hepinizden razı olsun doğum yapmayanlar tez zamanda alırlar inş yavrularını kucağına...
Canim dogurdun mu maasallah ben takip edemedim de cok sevindim Allah.anali. babali buyutsun insallah gozunaydin☺

Ben senşn çatık kaşlarını yerim prenses. Allah sağlık huzur versin ikinize de maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…