2015 Ekim Anneleri

Herkese selamlar, Allah nasip ederse ben de ekim annesi olucam :) Şuanda 6 haftalık, 3.6 mm :) kalp atşını duyamadık, doktor birkaç güne duyulur dedi. Bebeğin kalp atışını duyan var mı?
canım hayırlı olsun Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşAllah. biz 6+2de duymustuk derinden duyduk ama sende duyarsın bi iki güne merak etme :)

Eki Görüntüle 1443655 Bakın teyzeleri benim minigime :)
oyyy maşşAllahh Rabbim kucagına alacagın günüde göstersin inşAllah

Benimde karnim hep gergin bu gunlerde snki geriniyomus gibi bide artik egilirken falan canim aciyo bence bizimkiler buyudu baya :)
Benim göbek aldı başını gitti zaten bir kere paylaşmıştım burda herkes seninki ikiz demişti. Bugün motherwayden hamiş taytı aldım beli hiç sıkmıyor, çok rahat.

Bu arada bugün beni sağlık ocağındaki ebe de aradı kalp atışını duydunuz mu kaç çıktı diye kızlar. İkili taramayı sordu daha yapılmadı dedim.

nehüzel îlgileniyorlar benimle hiç ilgilenmiyorlar bi bilgide vermiyprlar hem

2 saattîr aşerdiğim şeyi bulabilmek için dolaşıyoruz eşimle yok yok yok 10 mart dediler bakalım :)

Kızlar bir şey soracağım doktorum hiç bir tahlil istemedi benden bu zamana kadar. Folik asit dışında da hiç bir vitamin vermedi. Acaba tahlil istemememsi bormal mıdır?
Benden de istemedi canım sağlık ocakları gereksiz bir sürü test yapar diye de ekledi hatta. Sağlık ocağımda istemedi benden hiç bir test. Bugün aradılar kalp atışını sordular kaç çıktı en son ne zaman gittin ikili taraman oldu mu falan gibi sorular sordular.

amin canım hepimize inşallah

Grip oldum komadayım resmen ölüyorum
ateşim var gözümü açamıyorum doktor ilaç veremem bol c vitami al ıhlamur kaynat içine zencefil ve çubuk tarçın at iç bol bol dedi....

Kızlar bulantı lar yüzünden günde 3 şişe falan soda içiyorum limonlu tuzlu beni rahatlatiyor kısmen. Zararı yoktur degul mi günde 5 şişe bile icebilirim aslında ama. Inşallah bi zararı yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…