canım hayırlı olsun Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşAllah. biz 6+2de duymustuk derinden duyduk ama sende duyarsın bi iki güne merak etme :)Herkese selamlar, Allah nasip ederse ben de ekim annesi olucam :) Şuanda 6 haftalık, 3.6 mm :) kalp atşını duyamadık, doktor birkaç güne duyulur dedi. Bebeğin kalp atışını duyan var mı?
oyyy maşşAllahh Rabbim kucagına alacagın günüde göstersin inşAllahEki Görüntüle 1443655 Bakın teyzeleri benim minigime :)
Folik asiti 8+6 da kestik canım biz vitamin şuan.kızlar bana doktor folikasiti kullanmaya drvam et dedi viramin falan vermedi başka sizde mi hala folik asite devam ediyorsunuz yoksa başka vitamin mi kullanıyorsunuz
Benim göbek aldı başını gitti zaten bir kere paylaşmıştım burda herkes seninki ikiz demişti. Bugün motherwayden hamiş taytı aldım beli hiç sıkmıyor, çok rahat.Benimde karnim hep gergin bu gunlerde snki geriniyomus gibi bide artik egilirken falan canim aciyo bence bizimkiler buyudu baya :)
nehüzel îlgileniyorlar benimle hiç ilgilenmiyorlar bi bilgide vermiyprlar hemBenim göbek aldı başını gitti zaten bir kere paylaşmıştım burda herkes seninki ikiz demişti. Bugün motherwayden hamiş taytı aldım beli hiç sıkmıyor, çok rahat.
Bu arada bugün beni sağlık ocağındaki ebe de aradı kalp atışını duydunuz mu kaç çıktı diye kızlar. İkili taramayı sordu daha yapılmadı dedim.
Benden de istemedi canım sağlık ocakları gereksiz bir sürü test yapar diye de ekledi hatta. Sağlık ocağımda istemedi benden hiç bir test. Bugün aradılar kalp atışını sordular kaç çıktı en son ne zaman gittin ikili taraman oldu mu falan gibi sorular sordular.Kızlar bir şey soracağım doktorum hiç bir tahlil istemedi benden bu zamana kadar. Folik asit dışında da hiç bir vitamin vermedi. Acaba tahlil istemememsi bormal mıdır?
Gelince bana da haber ver.2 saattîr aşerdiğim şeyi bulabilmek için dolaşıyoruz eşimle yok yok yok 10 mart dediler bakalım :)
nehüzel îlgileniyorlar benimle hiç ilgilenmiyorlar bi bilgide vermiyprlar hem
benim dr selda örnek hanımoğlu sizdemi oraya gidiyosunuzMaşallahsizde medilife a gidiyorsunuz sizin doktorunuzun kim :)
ne aşerdiniz kızlar merak ettim özelden bi şeyettir bakalımArarlar bence yakında merak etme.
canım ya vallahi bende çok meraktayım dr erkek hissediyorum dedi kemik yapısı falan dedi ama sedece his dedi bilemicem artıkCanıımmm :))Maşallah miniğinee Seninki baya bebek yaa Benimki fasulye dahaa Ay sanki kız mı nee hihih
veririm canımGelince bana da haber ver.
amin canım hepimize inşallahcanım hayırlı olsun Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin inşAllah. biz 6+2de duymustuk derinden duyduk ama sende duyarsın bi iki güne merak etme :)
oyyy maşşAllahh Rabbim kucagına alacagın günüde göstersin inşAllah
Evet bugün bende ona gittim iyi kadın güzel ilgilendi :)benim dr selda örnek hanımoğlu sizdemi oraya gidiyosunuz
benim ilk doğumumu takip etti ve güzel bir şekilde doğumumu yaptırdı normal doğumu destekleyen bir dr. ben çok memnun kaldım canımEvet bugün bende ona gittim iyi kadın güzel ilgilendi :)
Geçmiş olsun canımGrip oldum komadayım resmen ölüyorum
ateşim var gözümü açamıyorum doktor ilaç veremem bol c vitami al ıhlamur kaynat içine zencefil ve çubuk tarçın at iç bol bol dedi....
Çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin. Bu herkesin korkusu galibaGrip oldum komadayım resmen ölüyorum
ateşim var gözümü açamıyorum doktor ilaç veremem bol c vitami al ıhlamur kaynat içine zencefil ve çubuk tarçın at iç bol bol dedi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?