- 31 Ekim 2014
- 368
- 386
- 78
Normal doğum 600 sezeryan 1.150 tip merkezinde sezeryan 600 :)
Evet canım orası bi aksilik olmazsa orada doğum yapmayı düşünüyorum yoğun bakimi yok evetBEYLİKDÜZÜ TIP MERKEZİNDEN Mİ BAHSEDİYOSUN TATLIM?? ORADA YENİDOĞAN YOĞUN BAKIM YOKMUŞ ÖYLE DUYMUŞTUM.FİYAT İYİYMİŞ AMA
Bilmiyorum biri sordu bende ondan duydum :)BEN MEDİLİFE 1150 DEN FAZLADIR DİYE DÜŞÜNÜYODUM ASLINDA ???
Bilmiyorum biri sordu bende ondan duydum :)
Bende orada öğrendim sakliyorum :) sor bakalım sen muane için ne kadar ücret verdin medilife aBEN HAMİLE OLDUĞUMU TIP MERKEZİNDEN ÖĞRENMİŞTİM O KAĞIDI DA ÖMÜR BOYU SAKLIYCAMBEN MUAYENEYE GİTTİĞİMDE Bİ SORAYIM DOĞUMU MERAK ETTİM
Bende orada öğrendim sakliyorum :) sor bakalım sen muane için ne kadar ücret verdin medilife a
Bende OLE canım 2 yi buldu yatmam sabahta erkenden uyanıyorum uykum varken uyuyamıyorum çalışan biri misin cnm yoksa ev hanımı mı?
Hmm bizde ayni verdik sen oradami düşünüyorsun doğumunuİLK MUAYENE 45 TL VERDİM CANIM SONRA DAYANAMAYIP Bİ HAFTA SONRASINA BAŞKA Bİ DOKTORLARINA GİTTİM 75 TL VERDİM.SİGORTA DOKTOR DEĞİŞTİRİNCE 2 HAFTA GEÇMEDİĞİ İÇİN KARŞILAMIYOMUŞ.
Hmm bizde ayni verdik sen oradami düşünüyorsun doğumunu
Haydi bakalım hayirlisi olsun :)DAHA TAM NET DEĞİLİM DOKTORUMU NETLEŞTİREMEDİM Kİ :) AVCILAR HOSPİTAL DA İKİ DOKTOR İSMİ ÖĞRENDİM ONLARI DA Bİ DENEYİM BAKALIM.AMA BÜYÜK İHTİMAL MEDİLİFE OLUR EVİME ÇOK YAKIN DİYE.
Tamam canım ben nisanin başında gitcem hastaneye ultrason zararliymis sık sık gitmek iyice buyusun benim minikAMİNNN HABERLEŞELİM YİNE KOMŞU
Ben de Küçükçekmece'deyim :)
Tamam canım ben nisanin başında gitcem hastaneye ultrason zararliymis sık sık gitmek iyice buyusun benim minik
Anladım canım olsun ben evdeyim ole iş yok ama sıkılıyorum bazen oyalanmak şeyler olsa İyi olur ☺☺☺çalışıyorum ama homeofis olduğu için rahatım işim olmadığı gün geç kalkıyorum hamilelikten beri ama bugün denetim olduğu için 6 da uyandım :)
Herkese selamlar, Allah nasip ederse ben de ekim annesi olucam :) Şuanda 6 haftalık, 3.6 mm :) kalp atşını duyamadık, doktor birkaç güne duyulur dedi. Bebeğin kalp atışını duyan var mı?
Hayırlı olsun bebeğin inşallahHerkese selamlar, Allah nasip ederse ben de ekim annesi olucam :) Şuanda 6 haftalık, 3.6 mm :) kalp atşını duyamadık, doktor birkaç güne duyulur dedi. Bebeğin kalp atışını duyan var mı?
Geç döllenme olabiliyor canım. Mesela normal yumurtladığın tarihten geç yumurtlamışsındır ve yumurta o zaman döllenmiştir. Adet tarihine göre belki 7 haftasındır da beklenenden geç döllendiği için 6 haftalık görünüyorsundur. Önemli olan bebeğin haftalara göre gelişimi.. Maşallah gelişimi iyiymişHoşbuldum, çok teşekkür ederim. Ben de haftaya gitcem tekrar inş o zamn duyarız kalp atışını.
Bir de regl tarihim 15 ocaktı, doktor uyumlu değil dedi. Ne anlama geliyor bileniniz var mı? Daha önceki ultrasonlara göre gelişimi normal bir sıkıntı yok dedi ama uyumlu olmaması ne demek kafama takıldı. O an doktora soramadım, sonra da neden sormadım diye içim içimi yedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?