Hadi ya bizim hu gece kulaginin arkasinda 2 tane buyuk cikmis korktuk bizde koca adam gibi sivilcelenio aman doktor normal dedi,kilo alinca cikiosa iimis ya yavrum tombis olsun...Ayni seyler benim bebeğimde de cikti bi ara tum yüzünü kapladi doktor sicaktan terleyince olduğunu soyledi cok sarip sarmalamayin dedi. Şimdi gecti az var.halk arasında da kilo alan bebeklerde cikiyonus guya
Canim benim gozun aydin cok sevindim bebegini kucagina aldigina normal dogurdun galiba hastaneye gittiginde ne kadardi acikliginGunaydin kizlar soninda dogurdum.gece 1 de birden sancim geldi hemen hastaneye kostuk 2 saat icinde yavrumu aldim kucagima.simdi birbirimize alismaya calisiyoruz.emzirme seansimiz bitti.haftasina gore minik dogdu 2985 gr 48 cm.
Dogurmayan ya 3 ya 4 kisi kaldik benim bildigim sen ben birde htys.sona kalan dona kalirBende varım canlar doğuramayan lar klübü
Kendi kendime cvp yazayim bari.sona kaldik geç oldu ama insallah guc olmaz:))))Dogurmayan ya 3 ya 4 kisi kaldik benim bildigim sen ben birde htys.sona kalan dona kalir(((
Gelmeyen bebek yapmisizDogurmayan ya 3 ya 4 kisi kaldik benim bildigim sen ben birde htys.sona kalan dona kalir(((
Merhaba taze anneler anne adayları epeydir yazamadım ben de yoğunluktan , geçen ctesi doğdu bizim de oğlumuz .güle güle buyutun çocuklarınızı ınş , doğum yapacaklara da hayırlı kolay doğum diliyorum. Maşallah iyiyiz biz . Fakat çevre etkisi sinirlerimi çok bozdu. Çok karışıyor, kendi çocukları gibi davranıyor , bakamıyormuşum gibi konuşuyorlar, biryandan beni rencide ediyorlar tekrar tekrar aynı cumleler ağlaya ağlaya bir hal oldum iki gundur kızlar siz kaç kat ne giydiriyorsunuz çocuklarınıza uşutmek istemiyorum fakat aşırı giydirmekde istemiyorum
Gözün aydın hayırlı olsun. Aman takma sen etrafı ver ağızlarının payını. Bazen annem de benim a dediğime b diyor ben de sen anneysen ben de anneyim diye bağırdım birgün. sonra düzeldi :) ben kıyafetin içine uzun kollu çıtçıtlı gitdiriyorum. ayaklı pijamasının üzerine de ayaksız bir kadife pijama. iki tane de çorap.Merhaba taze anneler anne adayları epeydir yazamadım ben de yoğunluktan , geçen ctesi doğdu bizim de oğlumuz .güle güle buyutun çocuklarınızı ınş , doğum yapacaklara da hayırlı kolay doğum diliyorum. Maşallah iyiyiz biz . Fakat çevre etkisi sinirlerimi çok bozdu. Çok karışıyor, kendi çocukları gibi davranıyor , bakamıyormuşum gibi konuşuyorlar, biryandan beni rencide ediyorlar tekrar tekrar aynı cumleler ağlaya ağlaya bir hal oldum iki gundur kızlar siz kaç kat ne giydiriyorsunuz çocuklarınıza uşutmek istemiyorum fakat aşırı giydirmekde istemiyorum
Canım sadece bebeğin nüfus cüzdanını veriyorsunuz sgk'ya tc'sini sisteme giriyorlar.Merhabalar kızlar bir sorum olacaktı az önce geçmişe dönük sayfaları okurken gözüme çarptı. Bebeğin sgk ya kaydı ile ilgili konuşulmuş. Biz de daha herhangi bir işlem yapmadık bununla ilgili. Yapanlar neler gerekiyor belge olarak ne yapacağız anlatabilir misiniz?
Bende aynı şekilde bir penye battaniye birde kalın battaniye örtüyorum.Kızlar geceleri nasıl örtüyorsunuz? Bana hep üşüyecek gibi geliyor. Bir penye battaniye ile sarıyorm önce kızımı daha sonra kalın bir battaniye ile üstünü örtüyrm hatta üşür gibi gelirse bir battaniye daha örtüyorum..
Bizimkindede cıkıyor yanağında sütmü yapiyoki bilmemKizlarr gunaydinlar benim bebisimin yuzunde boynunda ve kulak arkasinda sivilce benzeri seyler cikio sizin bebislerdede buna benzer seyler varmi baya buyuk insan gibi ucu sari iltihap dolu sivilceler cikio basta normaldir dedik ama bitmio devami gelio biri gecio dieri cikio sali gunu kontrolumuz var ozaman sorucam doktora ama sizede sormak istedim boyle olan varmi...
6 ekim doğumluyuz canım sabah yazdığım için 18 demiştim 1 gün büyüğüz sizden abla olmuşuz .. İyi sayılır canım bebişim gözle görülür birşeyi yok 4 gündür büyük çişimizi yapmıyoruz 3 güne bir yapıyorduk yarın doktora götüreceğim internette 5 güne kadar sıkıntı etmeyin yazıyor ama bilemedim tabii 12 yıl aradan sonra yeniden acemi gibi olduk .. Sizede geçmiş olsun ameliyat mı gerekiyor fıtık için rabbim şifasını versin inşallah.. Ben bütün sosyal yaşantımı bırakıp eve kapandım babasından da aynı özveriyi istiyorum abartıyormuyum bilemedimCanım bizim 7 ekim dogum tarihimiz sizinki kac bizde 18 gunluk olduk demekki ayni gün dogum yapmisiz böyle karisik duygular yasamamiz normal eve kapandik havalar sıkıcı bebeklerle ugrasmak cok yoruyor uykusuzluk cabası kışı atlattikmi bol bol bahar gezmeleri yapicaz bizde birde kasık fıtıgı cikti onada kafam takiliyor allah baska dert dermansız dert vermesin herseyin başı sağlık senin prensesin nasil?
Bi an önce iyileşir inş ve bebeğine kavuşursun cnmm dualarımız seninle inşallah çok ii olacakKızlar alıntılayamıyorum . Hrrkese teşekkürler.
Öğleden sonra biraz doktoru zorlayarak taburcu oldum. Bebeğin yanına gittik. Yenidoğan yoğun bakımda. Sadece beni aldılar. Gözleri açıktı. Hiç hasta gibi durmuyordu sanki. Karnında şişlik var. Cerrahın raporunu okudum. Bağırsağın nir yerinde darlık veya tıkanıklık gibi bir şeyden şüpheleniyorlar. Serbest hava geçişi olmamıştır falan yazıyordu raporda. Evet doğumdan sonra bir defa güzel emdi ve sanırım tüm problem kaka yapamadığı içinşişkinlik yapıyor ve açlık hissedemiyor. Bundan emmedi. Lavman yapmışlar ama kendinin yapmasını bekliyorlar. Bu akşam yine film çekip cerrah bakacakmış. son durumu yarın gidince öğreneceğiz. Görünce hem çok üzüldüm hem de biraz da olsa hasretim gitti. Serum hortumunu eliyle yakalamış çekmeye çalışıyor. Aktif bir bebek dedi hemşire. Çok üzülüyorum ama her şey Allahtan. Kime itiraz edeceğiz? Rabbim dermansız dert vrrmesin. Ama yine de hastaneye doğuma gidip eli boş çıkmak çok zor. Sütüm geldi iyice sağıp saklıyorum. Dualarınızı bekliyorum.
Canım acil şifalar diliyorum üzülme inşallah en kısa sürede yavrucuğuna kavuşur çıkarsınız hastanedenKızlar alıntılayamıyorum . Hrrkese teşekkürler.
Öğleden sonra biraz doktoru zorlayarak taburcu oldum. Bebeğin yanına gittik. Yenidoğan yoğun bakımda. Sadece beni aldılar. Gözleri açıktı. Hiç hasta gibi durmuyordu sanki. Karnında şişlik var. Cerrahın raporunu okudum. Bağırsağın nir yerinde darlık veya tıkanıklık gibi bir şeyden şüpheleniyorlar. Serbest hava geçişi olmamıştır falan yazıyordu raporda. Evet doğumdan sonra bir defa güzel emdi ve sanırım tüm problem kaka yapamadığı içinşişkinlik yapıyor ve açlık hissedemiyor. Bundan emmedi. Lavman yapmışlar ama kendinin yapmasını bekliyorlar. Bu akşam yine film çekip cerrah bakacakmış. son durumu yarın gidince öğreneceğiz. Görünce hem çok üzüldüm hem de biraz da olsa hasretim gitti. Serum hortumunu eliyle yakalamış çekmeye çalışıyor. Aktif bir bebek dedi hemşire. Çok üzülüyorum ama her şey Allahtan. Kime itiraz edeceğiz? Rabbim dermansız dert vrrmesin. Ama yine de hastaneye doğuma gidip eli boş çıkmak çok zor. Sütüm geldi iyice sağıp saklıyorum. Dualarınızı bekliyorum.
Bizde 7 ekim dogumluyuz teyzesi ne guzel ayni gun mutlulugu yasamisiz, bu arada su sivilcelenme gayet normalmis sut yapio demedi doktorumuz ama dis dunyaya verdigi tepki sanirim,bi arkadasta halk arasinda kilo almaya baslayinca olurmus dedi sevindim vallahi..Canım bizim 7 ekim dogum tarihimiz sizinki kac bizde 18 gunluk olduk demekki ayni gün dogum yapmisiz böyle karisik duygular yasamamiz normal eve kapandik havalar sıkıcı bebeklerle ugrasmak cok yoruyor uykusuzluk cabası kışı atlattikmi bol bol bahar gezmeleri yapicaz bizde birde kasık fıtıgı cikti onada kafam takiliyor allah baska dert dermansız dert vermesin herseyin başı sağlık senin prensesin nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?