Anneminki 4 onunki de almış. Şaşırdım ben benimkinin almamasına gerçekten akıllı bu telefonlar.benimki 5 kardeşiminki 5 s bizimkiler de almamış :)
bu arada kızın dünya tatlısı Allah nazarlardan saklasın yavrularımızı.
bana hastaneden çıkarken bant yapıştırdılar eve gider gitmez duş aldım. 3. gün bandı söktü doktorum 5. gün aldım duş tekrar.
Kizlar dun bebegim tam 1 aylikdi kontrole goturduk ama sgk ya henuz gecmemis dediler babasinin uzerinde gozukmuyo dediler kendimiz gidip basvuru yapmamis gerekiyormus sgk ya otomatik olmuyormuydu o? Yada 1 ay sonra mi oluyo bgun ctesi die gecmemis olabilir mi cok sasirdim yani sonucta kimlik de cikti bebegimin
ay hepimizde aynı çile bitmedi gittiHakikaten bu lohusalık zor işmiş. Eşimden başka kimseyi istemez oldum ama karışan çok.. çekiliyoruz kızımla yatak odasına sessiz sessiz kafa dinliyoruz. Şu 40 geçse biran öncede herkes rahatlasa
ben bağlamadım doktorum da gerek görmedi.Kızlar doğumdan sonra karnınizi bağladıniz mi
Kızlar bebeğinin tırnağını kesen oldumu ben korkuyorum kesmeye.parmağa zarar veririm diye korkuyorum
Anneminki 4 onunki de almış. Şaşırdım ben benimkinin almamasına gerçekten akıllı bu telefonlar.
Canım seninkide çok tatlı maşallah. Bizimki cadı birazcık.
Canım biz kimliğini doğumdan 2 gün sonra çıkardık 3.günde hastaneye gittik gözükmüyordu. Kimlikle alakası yok bizzat gidip sgk'ya bildiriyorsunuz.Kizlar dun bebegim tam 1 aylikdi kontrole goturduk ama sgk ya henuz gecmemis dediler babasinin uzerinde gozukmuyo dediler kendimiz gidip basvuru yapmamis gerekiyormus sgk ya otomatik olmuyormuydu o? Yada 1 ay sonra mi oluyo bgun ctesi die gecmemis olabilir mi cok sasirdim yani sonucta kimlik de cikti bebegimin
Bizimkide az önce sana yazarken altını dolduruyordu doldurup uyumaya kalktı bende açınca altını uyandı. Şimdi cebelleşiyoruz tekrar uyku için.bu kızlar fena :)) kucağımda uyuyor şu an yatmadı yerinde :))))
Canım bizimde öyle oldu hastaneden bi tel no verdiler aradık hemen hallettik bide eşim is yerine doğum belgesini verdiKizlar dun bebegim tam 1 aylikdi kontrole goturduk ama sgk ya henuz gecmemis dediler babasinin uzerinde gozukmuyo dediler kendimiz gidip basvuru yapmamis gerekiyormus sgk ya otomatik olmuyormuydu o? Yada 1 ay sonra mi oluyo bgun ctesi die gecmemis olabilir mi cok sasirdim yani sonucta kimlik de cikti bebegimin
Daha bende kesmedim hiç canım ve çok uzadı tırnakları annemdeyim burda makası yok eve geçince keseceğiz artık uyurken deneyeceğim bebek makasıyla daha kolay olduğunu söylüyorlar en kötü ihtimal törpüsüyle törpüleyeceğim.Kızlar bebeğinin tırnağını kesen oldumu ben korkuyorum kesmeye.parmağa zarar veririm diye korkuyorum
Hiç bişiy yapmadım ama eve gidince korse giyeceğim ufacık bir göbeğim kaldı.Kızlar doğumdan sonra karnınizi bağladıniz mi
Bizim göbüş 2 gün önce düştü. Nemli görünüyor. Kahverengimsi. Takip ediyorum kıyafete falan bulaşma yok. Bir de hastaneden verilen bebeğe özel izlem kitapçığında yapılan aşılar kısmında hepatit ve kvit yazıyor. Demek ki k vitaminini doğduğunda yapmışlar.Tekrarı mı gerek ki?Bizimde burnumuzda var onlardan cnm biz dayanamadik goturduk doktora o sivilcelenmenin onemsiZ oldugunu soyledi, asil biz gobegi icin goturduk hafif peceteye kan geliodu k vitamini ignesi yaptilar tekrar ederse getirin dediler insaAllah gecer ya sizin gobusler ne alemde
Bn uyurken kestim sesi cikmadi dikkat et ama keserken cok kucuk parmaklariKızlar bebeğinin tırnağını kesen oldumu ben korkuyorum kesmeye.parmağa zarar veririm diye korkuyorum
Canm tam bilmiorum onu ama k vit sanirim kanin pihtilasmasinda rol oynuyor o yuzden kan sizmasini engellemek icin yapilior tahlillerinde sukur bisey cikmadi ciddi bisey olsa kanda gorunur dedi doktoru bu iyilesme sureci sanirim akinti devam ederse gelin dedi bakalim takip edioruz...Bizim göbüş 2 gün önce düştü. Nemli görünüyor. Kahverengimsi. Takip ediyorum kıyafete falan bulaşma yok. Bir de hastaneden verilen bebeğe özel izlem kitapçığında yapılan aşılar kısmında hepatit ve kvit yazıyor. Demek ki k vitaminini doğduğunda yapmışlar.Tekrarı mı gerek ki?
Aynıı yaa ilk güne göre fark etti gelen süt tabi ona yeticek kadar değil ama almıyor nasıl bağırıyor 2 emip bırakıyor biberonu dediğin gibi şapur şupur ne kadar versen içicek başta yaptığımız mamadan göğsüme damlata damlata drniyorduk ondada artık anladı damlattığımızı emiyor sonra duruyor nasıl alıştırıcaz nasıl yapıcaz bilmiyorumaslında emse gelir sütüm ama memeyi verince öyle bi arsiz oluo ki yikio ortalığı mamayı alınca şap şup sesler çıkarıo keyfi yerine gelio ne yapcam bilmiorum..
inşallah canım suan tek isteğim sütümün gelmesi..
Evet hastanede de sadece tuvaletten tuvalete yürümeme izin verdi aslında ben iyi hissediyorum ama sonrasında sıkıntı olmasın diye mi dedi bilmiyorum ilk gün iri bebeklerde kanama riski yüksek oluyor demişti belki ondandırDoktor sezeryan oldugun icin mi yataktan kalma dedi canim?
Can'ım gidip başvurmak lazım bizimde cuma kontrole gitmiştik eşim hallet mişti ama oradakiler yapmamış tekrar sgk yı aradık ilk 15 gün anne üzerinden bakılabşliyormuş. Ama sonra olmuyo bizimde kimlik vardı ama sgk ya gidip kaydettirmeden yararlanamıyorKizlar dun bebegim tam 1 aylikdi kontrole goturduk ama sgk ya henuz gecmemis dediler babasinin uzerinde gozukmuyo dediler kendimiz gidip basvuru yapmamis gerekiyormus sgk ya otomatik olmuyormuydu o? Yada 1 ay sonra mi oluyo bgun ctesi die gecmemis olabilir mi cok sasirdim yani sonucta kimlik de cikti bebegimin
Biz eve geldiğimiz gün kestik hemen baya uzundu doğduğundaKızlar bebeğinin tırnağını kesen oldumu ben korkuyorum kesmeye.parmağa zarar veririm diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?