2015 Ekim Anneleri

Anneminki 4 onunki de almış. Şaşırdım ben benimkinin almamasına gerçekten akıllı bu telefonlar.
Canım seninkide çok tatlı maşallah. Bizimki cadı birazcık.

Kızlar bebeğinin tırnağını kesen oldumu ben korkuyorum kesmeye.parmağa zarar veririm diye korkuyorum

yok otomatik geçmiyor babanın doğum raporu ve kimlikle sgkya başvurması gerekiyor. 2 aylık olana kadar anne üzerinden bkıyorlar.

Hakikaten bu lohusalık zor işmiş. Eşimden başka kimseyi istemez oldum ama karışan çok.. çekiliyoruz kızımla yatak odasına sessiz sessiz kafa dinliyoruz. Şu 40 geçse biran öncede herkes rahatlasa
ay hepimizde aynı çile bitmedi gitti artık yalnız kalmak istiyorum. kaloriferler de yanmadı kaçamıyoruz yatak odasına
Kızlar doğumdan sonra karnınizi bağladıniz mi
ben bağlamadım doktorum da gerek görmedi.

Kızlar bebeğinin tırnağını kesen oldumu ben korkuyorum kesmeye.parmağa zarar veririm diye korkuyorum

40ı çıkınca kesiliyor diye biliyorum o yüzden dokunmadık daha

Canım biz kimliğini doğumdan 2 gün sonra çıkardık 3.günde hastaneye gittik gözükmüyordu. Kimlikle alakası yok bizzat gidip sgk'ya bildiriyorsunuz.

Canım bizimde öyle oldu hastaneden bi tel no verdiler aradık hemen hallettik bide eşim is yerine doğum belgesini verdi

Daha bende kesmedim hiç canım ve çok uzadı tırnakları annemdeyim burda makası yok eve geçince keseceğiz artık uyurken deneyeceğim bebek makasıyla daha kolay olduğunu söylüyorlar en kötü ihtimal törpüsüyle törpüleyeceğim.

Üşenmeden cvp yazan herkese tşk ederim kızlar. Sağlıklı olması önemli olan ama bi de 2500 ün altı doğması endişesine kapıldım. Sizleri takip ederken ben de heyecanlanıyorum. Bebişerinize maşaallah. Allah nazardan saklasın hepsini.

Bizim göbüş 2 gün önce düştü. Nemli görünüyor. Kahverengimsi. Takip ediyorum kıyafete falan bulaşma yok. Bir de hastaneden verilen bebeğe özel izlem kitapçığında yapılan aşılar kısmında hepatit ve kvit yazıyor. Demek ki k vitaminini doğduğunda yapmışlar.Tekrarı mı gerek ki?

Kizlar ya bnm kizin kilosuni bilmiyorum tam 1 numara bez kullaniyorum siz 2 numaraya gecen var mi icinizde sanki artik 1 numara kucuk gobi bazen disina cikiyor sık.degistirmeme ragmen

Canm tam bilmiorum onu ama k vit sanirim kanin pihtilasmasinda rol oynuyor o yuzden kan sizmasini engellemek icin yapilior tahlillerinde sukur bisey cikmadi ciddi bisey olsa kanda gorunur dedi doktoru bu iyilesme sureci sanirim akinti devam ederse gelin dedi bakalim takip edioruz...

Aynıı yaa ilk güne göre fark etti gelen süt tabi ona yeticek kadar değil ama almıyor nasıl bağırıyor 2 emip bırakıyor biberonu dediğin gibi şapur şupur ne kadar versen içicek başta yaptığımız mamadan göğsüme damlata damlata drniyorduk ondada artık anladı damlattığımızı emiyor sonra duruyor nasıl alıştırıcaz nasıl yapıcaz bilmiyorum

Doktor sezeryan oldugun icin mi yataktan kalma dedi canim?
Evet hastanede de sadece tuvaletten tuvalete yürümeme izin verdi aslında ben iyi hissediyorum ama sonrasında sıkıntı olmasın diye mi dedi bilmiyorum ilk gün iri bebeklerde kanama riski yüksek oluyor demişti belki ondandır

Can'ım gidip başvurmak lazım bizimde cuma kontrole gitmiştik eşim hallet mişti ama oradakiler yapmamış tekrar sgk yı aradık ilk 15 gün anne üzerinden bakılabşliyormuş. Ama sonra olmuyo bizimde kimlik vardı ama sgk ya gidip kaydettirmeden yararlanamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…