2015 Ekim Anneleri

Kizlar ya bnm kizin kilosuni bilmiyorum tam 1 numara bez kullaniyorum siz 2 numaraya gecen var mi icinizde sanki artik 1 numara kucuk gobi bazen disina cikiyor sık.degistirmeme ragmen
Biz bugün 2 numaraya geçtik dün habire çişi üstüne çıktı o yüzden bugün büyüğe geçtik boşa almışız 1 leri birbuçuk paket kaldı öylr

ilk günler çok gelmiyor zaten şimdi ben manueller sağıyorum 50-100 arası geliyor 20 günlük olduk biz. humana steel tea acayip işe yarıyor ve bol su tabiki. ben onun dışında hiç abartılı birşey yemiyorum aman süt olacakmış diye. ben sezaryen öncesi 13 saat sancı çekince sütüm doğumdan önce geldi zaten. sen direkt sezaryen olduysan o da işi zorlaştırıyor ama süt artırıcı çay kullan mutlaka.

mamayı biberonla veriyorsan yanlış yaparsın memeyi almaz o zaman. ilk günler bizimki de çığlık çığlığa kalıyordu memeyi almaya çalışırken kıpkırmızı kesiliyordu ama inat ettim. sen de inat et mama vermen sütünün gelemsini sağlamaz bebeğin tutmak zorunda memeyi. ne kadar çekerse o kadar üretimin artar. Ağlıyor diye kıyamıyorum deme sakın. inşallah tez zamanda gelir sütün[/QUOTE]yok canım daha hic biberon vermedim enjektörle veriyorum sürekli ama dediğin gibi aglayinca biraz daha uğraşıp vazgeciyorum en fazla 3 damla gelio oda su gibi sadece

valla canım daha 48 saat olmadı ama mememe ellemeyen kalmadı ne yapacağımı şaşırdım bugün sagmaya başladım üç beş damla geldi devamı yok bebek zaten tutmuo sinirimden aglayacam

darısı başıma insallah

allah Yardımcımız olsun hem bebeğe yetememek onun aç olduğunu bilmek hissi hemde etrafın psikolojik baskısı çok zor çok

Keşke benim doktorum a öyle bir yasak koysaydi çok iyi demiş. Ben hemen ayaklandm ve acisini sonra kendim çektim malesef. .

Maşallah canim daha da artsın inşallah :)

Hakikaten bu lohusalık zor işmiş. Eşimden başka kimseyi istemez oldum ama karışan çok.. çekiliyoruz kızımla yatak odasına sessiz sessiz kafa dinliyoruz. Şu 40 geçse biran öncede herkes rahatlasa
Insan en çok eşinden destek bekliyor değil mi canım

Ablam yegenimin tirnaklarini keserken ayyy ben hayatta kesemem diye düşünürdüm şimdi kendi kızımınkini gayet kesiyrm bebek makasiyla. Korkmayin kizlar zaten çok inceler. Uyurken kesin rahat rahat

Bizde yarın sağlık ocağına gideceğiz. 5-10 gün arası gelin demişlerdi, yarın 11.günümüz. Gittiğimizde göbeğinide göstereceğiz. Bakalım ne diyecekler. Çok şükür şuan akan bir şey yok, sadece nemli bir görünüm var. İnşallah hiçbir problem yaşamadan atlatırz göbek düşmelerini de.

Kizlar ya bnm kizin kilosuni bilmiyorum tam 1 numara bez kullaniyorum siz 2 numaraya gecen var mi icinizde sanki artik 1 numara kucuk gobi bazen disina cikiyor sık.degistirmeme ragmen
Biz istemeden geçtik. Kaç tane markete bakmış babası, 1 numara bulamamış. 2 alıp gelmiş. Bizde başladık 2 numaraya. Bir sorun yaşamadık. Bol gelir sızar sandım ama olmadı.

yok canım daha hic biberon vermedim enjektörle veriyorum sürekli ama dediğin gibi aglayinca biraz daha uğraşıp vazgeciyorum en fazla 3 damla gelio oda su gibi sadece

valla canım daha 48 saat olmadı ama mememe ellemeyen kalmadı ne yapacağımı şaşırdım bugün sagmaya başladım üç beş damla geldi devamı yok bebek zaten tutmuo sinirimden aglayacam

darısı başıma insallah

allah Yardımcımız olsun hem bebeğe yetememek onun aç olduğunu bilmek hissi hemde etrafın psikolojik baskısı çok zor çok[/QUOTE]
Takma canım kimseyi kendini üzersen kesilir sütün inatla sağmaya ve her mama öncesi bebeğine memeyi vermekte inat et ve devam et hemen olmuyor

Canım bizde kasık fıtıgi var altini degistirirken farketmistim 5 kiloyu bulunca ameliyat olacak miniğim cok stresteyim biranönce 5kilo olsada kurtulsak hic huzurumuz yok sizede gecmis olsun göbek fıtığı kendiliginden gecebiliyormus kasık fıtiginin baska tedavisi yok ameliyattan baska

Merhabalar kızlar bir sorum olacaktı az önce geçmişe dönük sayfaları okurken gözüme çarptı. Bebeğin sgk ya kaydı ile ilgili konuşulmuş. Biz de daha herhangi bir işlem yapmadık bununla ilgili. Yapanlar neler gerekiyor belge olarak ne yapacağız anlatabilir misiniz?

Aynı durumdayız bızımki de o kadar emiyor ama emerken süt taşıyor sutum bol makina ilede çekmiyorum.onceden kakasıni çok yapardı şimdi çişini çok yapıyor.
Aynen cisini cok yapiyo bizim ki de kaka cok yapmiyo ikin ikin bi hal oluyo normal mi acaba

Canım bizim 7 ekim dogum tarihimiz sizinki kac bizde 18 gunluk olduk demekki ayni gün dogum yapmisiz böyle karisik duygular yasamamiz normal eve kapandik havalar sıkıcı bebeklerle ugrasmak cok yoruyor uykusuzluk cabası kışı atlattikmi bol bol bahar gezmeleri yapicaz bizde birde kasık fıtıgı cikti onada kafam takiliyor allah baska dert dermansız dert vermesin herseyin başı sağlık senin prensesin nasil?

Ayni seyler benim bebeğimde de cikti bi ara tum yüzünü kapladi doktor sicaktan terleyince olduğunu soyledi cok sarip sarmalamayin dedi. Şimdi gecti az var.halk arasında da kilo alan bebeklerde cikiyonus guya

Kızlar benim oğlan öyle bir ıkınıyor ve kaka yapiyorki gökgürültülü kendi bile korkuyor sesten ve pis kokuyor acaba üsütüyormu veya benmi üsütüyorum anlamadim

Takma canım kimseyi kendini üzersen kesilir sütün inatla sağmaya ve her mama öncesi bebeğine memeyi vermekte inat et ve devam et hemen olmuyor[/QUOTE]elimden geleni yapacam inş biran once gelir sütüm

Keşke benim doktorum a öyle bir yasak koysaydi çok iyi demiş. Ben hemen ayaklandm ve acisini sonra kendim çektim malesef. .
Bana koydu ama pek dinlemiyorum yatarak emzirmeye çalışmak çok zor oturarak deniyorum o yüzden birde insan bebeğiyle ilgilenmek istiyor annem sağolsun hep yspıyor ama ben kendim yapmak istiyorum

Biz bugün 2 numaraya geçtik dün habire çişi üstüne çıktı o yüzden bugün büyüğe geçtik boşa almışız 1 leri birbuçuk paket kaldı öylr
Cnm bnde gecim yarim paket kaldi cunki ustune cikiyor buyduler artik
Biz istemeden geçtik. Kaç tane markete bakmış babası, 1 numara bulamamış. 2 alıp gelmiş. Bizde başladık 2 numaraya. Bir sorun yaşamadık. Bol gelir sızar sandım ama olmadı.
Buyuk gelmiyor demi cnm senin bebek kac kg bn 1 numara almayi dusunmuyorum artik

Canim benim bebegim geceleri cok sık uyaniyor sagip guzelce biberondan icsin uzun uyusun diyorum cunku memeyi fazla emmiyor uyuyup kaliyor ama. Pompayla sağma periyodunu nasil yapsam bilemedim. Kac cc sagiyorsun canim
Lansinohun biberonuyla bazen 60 bazen 90 sağıyorım yarım yarım veriyorum hepsini vermiyorum içmiyor ziyan oluyor. Bizim kız hiç uyumadı dün gece 2 de uudu 8 de uyanmıştı. sersem olduk. Bu günde öğlen 1 den 4 e kadar uyumadı. Sizin bebişlerde aynı mı ya. Eşim diyor ki ekşm bebekleri örgütlenmiş hepsi mi aynı sor bakalım diyor :)

Can'ım bizimkide çok zor uyuyo bugün 9 dam akşam 4 e kadar hiç uyumadı sürekli ağlıyo gazı var galiba artık Rezene ve zinco verdim emzirdikten sonra çok şükür iki saat uyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…