2015 Ekim Anneleri

Benim bildiğim kadarıyla bebek emzirilmezmis bu dediğin şey göğüsün tas gibi olup alev gibi yanmasi gibiysw eğer arkadasimda da olmuştu biraz kocakari şeyleri yapilan ama ise yaradi ve geçmişti bulasik bezini koyuyorsun yada banyo sabunu koyuyorsun göğsüne geçiyor ama o göğsünü emzirme sağ sadece benim bildiğim.bu

Canım çok geçmiş olsun, iyi ki ablan var gerçekten. Annem ve kız kardeşim de dökmüştü. Annem bir kaşık zeytinyağı içsin o da söktürür dedi, söylemek istedim.

Çok teşekkür ederim artık bu duyduklarmdan sonra eşimide yanma istiyeceğm buarada evet eşmde istiyor yanm da olmayı :)

Kızlar hamileyken kullandığınız vitaminlere devam ediyor musunuz? Decavit ya da balık hapı gibi. Ben demir vitamini hamileyken kullanmadım ama doğumdan sonra baslattı doktorum.

Aç olacağını sanmıyorum canım. Maşallah tuvaletleri iyiymiş. Gaz olabilir. Ben de gece çayı aldım. 6 aydan büyük bebekler içebiliyormuş. Ben kendim içiyorum. Sütümden minnağa geçsin diye. Gaz sorunumuz var mı bilmiyorum. Çünkü ağlayan bir bebek değil bizimki. Uyumayınca ya da uykudan kalkınca ağlamıyor. Uyanınca öyle beşiğinde ıhlaya ıhlaya kundağını açmaya çalışıyor. Ağlamadığı için acıktığını da anlayamıyorum. Gözünü her açtığında veriyorum memeyi.

Bizimkine baştan biberon verdiler şimdi memeyi tutturamıyoruz almıyor zor oluyordur eminim ama alıştırma biberona ondan fazla geldiği için bu sefer meme tatmin etmiyor

Benim görünürde dikiş yok canı m çizgi var hafiften olması lazım mı anlamadım yada ben tam göremedim

Canım altlarda iç dikişin vardır üstünü yapıştırma yapmışlardır, görünürde bişey yoksa kontrolde sadece ameliyat olduğun yeri kontrol ederler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…