Canım aynı durumdayız maşallah bizde de kaka ve cis durumu böyle ama yine de gaz sorunumuz var sanirim çok ağlıyor aç mı gazdan mı onu cozemiyorum. Dedigin gibi aç olsa bez değişimi bu kadar çok olmaz ama az emiyor işte..Ben de anneme devamlı doymuyor diyorum. Memede kalma süresi 25 dakikadan 10 dakikalara düştü. Annem de doymuyor olsa günde nasıl 12 defa çiş 6 defa kaka yapar diyor. Şimdi altını açtım bezi nasıl ağırlaşmış. 2 saat uyudu, kim bilir kaç çiş yaptı. Kaka da vardı. Hatta tam yeni bezi takarken yine kaka yaptı, paçam bacaklarım hep kaka
Annem 40ı çıkınca düzelecek diyor ama bakalım
Sor bencede canım en fazla kac kere cekebilirim diye cok hassas onlarin burunlari zarar görmesinben çekiyorum içinden cıkıyor bi süre sonra yeniden doluyor o şekilde uykuyada dalamıyor günde kaç kere çekme sınırı var doktora sormam lazım.
Dun akşamdan beri uyunmazmı yawsürekli mızmız kucağımda takatim kalmadı
Ne düzgün emiyor ne mamA yiyor sürekşi gaz sancısı napcamı şaşırdm
Göğsümü verşyrm almıyr kıyAmet kopuyor
Off offf
Canım yatar vaziyette bebegin bir burnuna serum fizyolojik sık ama cok degil sıktıktan sonra bebegi dik pozizyona getir hemen hatta basını biraz öne dogru eğdir burnundakiler akacaktir
Bende öyle istiyorum
BebeĞimiz o ilk anlarına birlikte tanık olmak istiyoruz ama iite benim tereddütlerim var çevremdekilr seni öyle görürse soğur felan diyorlar sanırım sen doğm yapalı yirmi gün felan olmş eşinin doğumdan sonra sana karşı tavrı felan değiştimi yani sana karşı uzaklaştımı yoksa daha çok bağlandı mı özür dilerim gerçekten çevremde soracak kimse olmadığı için soruyorum bide benm ilk doğumm eğer çok özele girdiysem cevlamak zorunda değilsin
rica ederim ne demekTeşekkür ederim canm sağl inan aklımdaki soru işatetlerine bi nebze olsn su serptin
Bende öyle istiyorum
BebeĞimiz o ilk anlarına birlikte tanık olmak istiyoruz ama iite benim tereddütlerim var çevremdekilr seni öyle görürse soğur felan diyorlar sanırım sen doğm yapalı yirmi gün felan olmş eşinin doğumdan sonra sana karşı tavrı felan değiştimi yani sana karşı uzaklaştımı yoksa daha çok bağlandı mı özür dilerim gerçekten çevremde soracak kimse olmadığı için soruyorum bide benm ilk doğumm eğer çok özele girdiysem cevlamak zorunda değilsin
Bende alacaktım güya ama almadım o an beni alın diye girdim doğumhane ye dr a yalvardigimi duymuş :) sancım da yanimda ydi hemşireye gidip durdu bide ev içinde çocuk susturmaya calisirkenki halimiz i gördükçe birbirimize daha mutlu bakiyoruz
Cnm cnm Allah sifa versin pasaya en kisa zamanda innsallah. Kusurumu olur siz iyi olunda biz hep burdayiz iyi olsun yeterki bidik. Mama kilosu icin iyi gelicek endiselenme hicBatuhanannesi , aysglufk , zobiska , brntrkz sizlere cevap yazamadım kızlar kusura bakmayın.baya sorunlar yaşadık. peygamber sünnetli doğdu oğlum. bilinenin aksine çok zor bi durum. 1 yaşına gelince ameliyat olucak kuzum bu enfeksiyona enfeksiyon da uzayan sarılığa sebep oluyor.kilo bile vermişiz. gün aşırı hastanedeyiz. kan alınıyor , salı sonda takılacak. sonda işlemi her ay olacak. Batuhanannesi ek mamaya geçirdi doktorlar toparlanırız inşallah.
Canım ne demek birbirimize yardımcıolmak için burdayız dimi
Aksine eşim daha çok ilgileniyor çektiğim zorluğu görünce. Zaten dr.un olduğu yerden değil baş ucunda durduğu için soğumasını gerektirecek birsey yok. Eğer imkan olursa yanında olsun. Sonrasında bebekle birlikte gittiler çocuk dr.u bebeği kontrol ederkende yanındaydi o sırada benim dikişlerim bitti doğumhaneden benide aldılar yürüyerek hep beraber odamiza gittik
Aynen öyle büyük oğlum bizi çok yoruyor hemen ilgilenmek için kosturuyor sen üzülme filan diyor. Valla o ilgilendikce benimle ben daha da bir mutlu oluyorum
Cnm bum esimde girdi doguma. Elimi tutmasi enn buyuk destegimdi zaten sukur Saglam olan iliskimiz iyice kuvvetlendi diyebilirim. Bebegimizi ayni anda gormek gozyasimi noun and silmesi paha bicilemez. Belsen altini Asla gormuyo zaten esin. Eger kabul ediyosa esin and mutlaka yaninda olsun. Hem hastane psikologumuz bebegi annesinin yanina ilk babasinin getirmesini guven duygusu acisindan cook iyi olacagini soylemisti.buda buyuk bu artiBende öyle istiyorum
inşallah canım çok sağollCnm cnm Allah sifa versin pasaya en kisa zamanda innsallah. Kusurumu olur siz iyi olunda biz hep burdayiz iyi olsun yeterki bidik. Mama kilosu icin iyi gelicek endiselenme hic
Bnm dikislerime bakti once cnm estetik oldugu icin yuzeyseldi tabi. Bide Alttan be e karindan ultrason yapti iceriyi kontrol etti okadarKızlar sezeryandan sonra nasıl muayene ediolar yani kontrolü demek istedim
kabak cekirdegi yesen canim ilac yerine.?..kizlar hamilelikten beri bir gelip bir giden kil kurdu sorunum var ve ilac kullanamadifigim icin tedavi olamadim ne yazikki kurtlar yeniden hortladi ve bebegimede bulasir diye korkuyorum. bu nedenle kontil denen hapa baslicam sabah aldiktan sonra 48 saat emziremezmisimallahtan ablam da emziriyor 11 aylik yegnim var. gunduzleri ablam emzirecek geceleri biberon vericem. 2 gun memeden uzak kalirsa unutur almazdi iyiki ablam var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?