Hiç acimiyor canımAcıtıyo mu peki dikişler alınırken
Ben imom kullanırdm devam et dedi bebegine geçer dedi. Demir hapi kullanıyorum. Devam ediyorumKızlar hamileyken kullandığınız vitaminlere devam ediyor musunuz? Decavit ya da balık hapı gibi. Ben demir vitamini hamileyken kullanmadım ama doğumdan sonra baslattı doktorum.
Kızlar sezeryandan sonra nasıl muayene ediolar yani kontrolü demek istedim
5 gün sonra gidiyosun dikişlerini aliyo doktorun
Ben de 5. gün gittim. Bandaji çıkardı, dikislere baktı, bir fıs fıs çıktı. Tamamdir dedi. Ne.ultrason ne bir şey. Alinacak dikiş yokmuş zaten. Eriyecekmis kendisi ama aslında bakmasını isterdim ultrasonda. Arada sanki içimde sizlama oluyor, korkuyorum bazen. Keşke baksaydi. Baktirsam mı 40indan sonra acaba?Canım benim 7.gün kontrolüm oldu. Doktor önce dikişlere baktı. Daha sonra ulrasonla iç dikişlere ve rahimin toparlanmasına baktı
Benimde dikiş yok sanırım yani görünmüyor hiç bişey en son hastanedeyken sprey gibi bişe sıkıldı sana da yaptılar mıCanim yapistirma deilmi ameliyatin? Benim dikis filan yok dışta. Yani dikisim filan alınmadı. Ama sizinki farkliysa bilmiyorum.
Hım anladım canım yarın görcez bakalım =)Canım altlarda iç dikişin vardır üstünü yapıştırma yapmışlardır, görünürde bişey yoksa kontrolde sadece ameliyat olduğun yeri kontrol ederler.
Ay çok sevindim =) baya zorlayınca bu ameliyat muayenelerden korkar oldumHiç acimiyor canım
dely .!.:Ben de 5. gün gittim. Bandaji çıkardı, dikislere baktı, bir fıs fıs çıktı. Tamamdir dedi. Ne.ultrason ne bir şey. Aslında bakmasını isterdim. Arada sanki içimde sizlama oluyor, korkuyorum bazen. Keşke baksaydi. Baktirsam mı 40indan sonra acaba?
O dediklerini bana hastaneden çıkarken yaptılar canım sonra 1 hafta sonra kontrole gel dedi bende yarın gidicem.. Eğer kötü hissediyorsan git derimBen de 5. gün gittim. Bandaji çıkardı, dikislere baktı, bir fıs fıs çıktı. Tamamdir dedi. Ne.ultrason ne bir şey. Alinacak dikiş yokmuş zaten. Eriyecekmis kendisi ama aslında bakmasını isterdim ultrasonda. Arada sanki içimde sizlama oluyor, korkuyorum bazen. Keşke baksaydi. Baktirsam mı 40indan sonra acaba?
Benimde dikiş yok sanırım yani görünmüyor hiç bişey en son hastanedeyken sprey gibi bişe sıkıldı sana da yaptılar mı
Hastaneden cikacagim gun pansuman yaptilar.sonrada su gecirmez bant yapistirdilar.sprey sıkmadilar hatırlamıyorum öyle bisey.Benimde dikiş yok sanırım yani görünmüyor hiç bişey en son hastanedeyken sprey gibi bişe sıkıldı sana da yaptılar mı
Hmm Tamam canımHastaneden cikacagim gun pansuman yaptilar.sonrada su gecirmez bant yapistirdilar.sprey sıkmadilar hatırlamıyorum öyle bisey.
Senin hastaneden çıkarken hemen açtılar mı dikisi? Benim 5. gün çıkardılar, su geçirmez bant vardı.O dediklerini bana hastaneden çıkarken yaptılar canım sonra 1 hafta sonra kontrole gel dedi bende yarın gidicem.. Eğer kötü hissediyorsan git derim
cnm normalde bakmasi gerekiyo zaten iceride herhangi bi doku kalmismi pihtilasma varmi vs diye. icinin rahatlamsi icin git istersen bi ultrasona. ki bnm kontolumde icimde doku cikmisti hafif agri yapiyodu bunu ilacla atmalisin yoksa ameliyat edicez dedi. iki tane ilac ictim ve attim o dokulari. sende bi gorun bakalimBen de 5. gün gittim. Bandaji çıkardı, dikislere baktı, bir fıs fıs çıktı. Tamamdir dedi. Ne.ultrason ne bir şey. Alinacak dikiş yokmuş zaten. Eriyecekmis kendisi ama aslında bakmasını isterdim ultrasonda. Arada sanki içimde sizlama oluyor, korkuyorum bazen. Keşke baksaydi. Baktirsam mı 40indan sonra acaba?
cnm hindistan cevizi gibi dedigin sey muskat. hala satiliyormus aktarlarda. bebege bisey vermektense den kullandan daha iyi olur. bide gozlemledinmi sen ne tarz yrdiginde beebk daha sancili oluyo?Kızlar bu gaz için ne yapabiliriz yaaCok üzülüyorum Yavrum bir huzurla uyuyamiyor. Yine gündüz idare ediyor ama nedense özellikle hava karardiktan sonra bir başlıyor, uykular bölük pörçük. Şimdi hala sancılı. Ağlıyor, kıvranıp duruyor. Gazı olmasa emip uyuyor yavruşum. Ben mi bir şey iciyiimm, ona mı bir şey veriyiimm? Aguline diye doğal bir ilaç verdi doktor. İçinde anason, kimyon, rezene vs varmış, ama çok etkili değil yaa Annemlerin zamanında başka ilaçlar varmış. Hindistan cevizi tohumu gibi bir şey varmış, onu rendeler verirlermis falan.. Napiyim yaa Siz napiyorsunuz?
Ay saol canım yaa.. Zaten hastaneyi pek beğenmedim. Doktor da o kadar yoğun ki yeterince vakit ayıramıyor, dolayısıyla yeterince beğenmedim onu da. Başka doktora gidiyim ben en iyisi. 40ını beklemiyim mi ki?cnm normalde bakmasi gerekiyo zaten iceride herhangi bi doku kalmismi pihtilasma varmi vs diye. icinin rahatlamsi icin git istersen bi ultrasona. ki bnm kontolumde icimde doku cikmisti hafif agri yapiyodu bunu ilacla atmalisin yoksa ameliyat edicez dedi. iki tane ilac ictim ve attim o dokulari. sende bi gorun bakalim
Kızlar bu gaz için ne yapabiliriz yaaCok üzülüyorum Yavrum bir huzurla uyuyamiyor. Yine gündüz idare ediyor ama nedense özellikle hava karardiktan sonra bir başlıyor, uykular bölük pörçük. Şimdi hala sancılı. Ağlıyor, kıvranıp duruyor. Gazı olmasa emip uyuyor yavruşum. Ben mi bir şey iciyiimm, ona mı bir şey veriyiimm? Aguline diye doğal bir ilaç verdi doktor. İçinde anason, kimyon, rezene vs varmış, ama çok etkili değil yaa Annemlerin zamanında başka ilaçlar varmış. Hindistan cevizi tohumu gibi bir şey varmış, onu rendeler verirlermis falan.. Napiyim yaa Siz napiyorsunuz?
Memeyi alıyor şükür biberona dün başladık zaten dr ver dedi kaşıkla başa çıkmıyor çünkü inşallah memeyi almada sonradan sorun olmazBizimkine baştan biberon verdiler şimdi memeyi tutturamıyoruz almıyor zor oluyordur eminim ama alıştırma biberona ondan fazla geldiği için bu sefer meme tatmin etmiyor
Hemen yatagına alıyorlar odana cıkıyorsunKızlar sezeryandan biseyi merak ediyorum dikisler bitince nasıl kaldiriyolar masadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?