2015 Ekim Anneleri

Oyyy anneler mesaidee bnm kuzucum uyuyoo ama hiriltilar icinde yarn doktor yollari bize gorundu ins ciddi bise degildir bu mikostatin denen pamukcuk ilaci yuzundendir, bu arada hiiic cogalmayan sutum sanki dahada azaldi kafayi yicem sol gogsumde mastit belirtileri hat safhada yara icindeyim kipkirmizi bi care bulamadm tas gibi agrili bir gogusle gezmek cok zor...

Cingöz seni ya :) maşallah kuzuma

Canım Allah kolaylık versin göğüs ağrısı çok zor
Maşallah sübhanallah minik pasaya

Aynı durum bende dr canm önce fışkırıyor sağarken sonra kesiliyor makinayı mı doğru kullanmıyorum acaba diye düşünüyorum bazen. Mamayı kaşıkla versen canım ben bıraktım biberonu iyice alışmasın diye.yalnız bu ara fena halde emziğe alıştı benim cadı bine anlıyor boşboş cukcuklamaktan anlamıyorum :) inşallah kötü değildir emzik kullanması doktorumuz karşı gerçi ama gel de sustur ağzında bişey olsun istiyor hep ya memede uyucak ya emzikle

Bizde aynıyız emzik düşünce ağzından uyanıyor ağlıyor. Mamayı kaşıklada reddeden aç bir kızım var.

Kilo alımı nasıl çok takip edemiyorum canım yazmışmıydın daha önce mama ne veriyorsunuz aptamil veriyoruz arada dışarı çıktığımda bir kaç saat sonra çıkarıyor midesi kabul etmiyor
Canım aptamili annem beğenmedi. Çok sulu yağsız geldi. Biz hippten ve sma golddan memnun kaldık. Golden goatta güzel keçi sütü çok yağlı ama ela çok kilo alır mı ondan korkuyorum. 1 ayda 1 kilo 650 gram almış çıktı tartıda ama kıyafetle tarttıklarından 300 gram düşelim dediler. 1 kilo 350 gram almış boyuda 6 cm uzamış gelişimimiz çok iyi şimdilik şükür ama ben hangi mamada devam edeceğime karar veremiyorum.

Biz 1 kutu aptamil bitirdik eşim denemek için hipp almış ama hipp pre olanını ben de bilemedim 1 numara olması gerekmiyor mu pre dediği prematüre mi acaba. Sizin aldığınız neydi canım hipp 1 mi

ÖNEMLİ! Asel uyuyunca yorgunluktan uyuyamayan ya da emzirirken aman uyumayım diye yapılan araştırmalar sırasında öğrendiğim bişeyi paylaşmak istedim anneler. Nerdeyse hepimiz bebişlerimizi aldık kucağımıza şükür. Şimdi Önümüzdeki maçlara bakıyoruz:)
Öğrendimki sağlık ocakları bebişe sanırım 1 bucuk aylıkken d vitamini alsın diye Devit adında bi ilacı veriyolarmıŞ. UZAK DURUN LÜTFEN! Devit adındakı bu ilaçta bha denilen ürünlerin Raf ömrünü uzatan sentetik madde bulunuyo.genel olarak kanserojen ve hiperaktiviteyle alerjiyi tetiklediği düşünülüyo. Doktorunuz mutlaka d vitamini kullanmanızı söylerse bi şekilde yurtdışından "baby d drops" getirtmeye calisin ya da alternatif vitamin hakkinda doktorla ayrintili gorusun derim.
Ben simdi gideyim biraz daha kaybolayim vitaminlerin, baby sularinin, oyuncaklarin iceriklerinde. Operim hepinizi ve minnaklari

Bize sağlık ocağı vermedi ama doktorumuz verdi acd3 diye bir ilaç. Teşekkürler bilgilendirme için ☺

Emzik ver bakalım belki reflex olarak yapıyordur annesi. Uykuya dalıp ağlamadan duruyorsa aç değildir.

Emzirmeden sağdığında ne kadar sütün çıkıyor canım.

Bize doktor verdi dvit i (( 5 gün oldu kullanalı bırakayım madem( sevmemiştim zaten o doktoru.. Kızlar başka ne marka kullanıyorsunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…