Merve çocuk doktoru olarak Acıbadem'e mi devam ediyorsunuz? Biz şu an çocuk cerrahına gidiyoruz. Bir tane iyi bir çocuk doktoru bulmamız lazım.Doğru düşünmüşsün canım. Toparlanır iyice, annesi güzel güzel bakıyordur zaten. Bizimde yeni başladığımız doktor öyle konuşunca ikna olduk 3.aya. Bakalım, inşallah aksilik olmazsa o zaman düşünüyoruz.
Evet canim sağol. Hepinizi okuyor ama cevap yazmaya firsat bulamiyorum. Iki çocuklu hayat epey zorladı bizi. Büyük oğlum bebisi çok kiskaniyor
Evet canım aklıma gelmiyor değil 3 gün daha bekleyim diyorum doktora soracağımCanım bebek reflü sü olabilir ve küçük bir ilaçla geçiyormus istersen dr una danis haftayı beklemeden yazık bebise
Aynen canım bana da aynısını yaptılar hastane başlatmadı ama 3. Gün aile baskısıyla acile götürduk ordaki doktor baslatti. 4250 doğdu bebegim 3. Gün acile gittigimizdw 3900e dusmustuBebek iri doymaz diye hastanede ilk gün başlattılar mamaya şimdi memeyi reddediyor sağıyorum 20 cc bile her zaman çıkmıyor öyle olduğunu gördükçe aç diye dayanamayıp veriyorum bir anda tamamrn çekemiyorum biberonu sen güzel başarmışsın umarım bizde başarırırz
Canım Acıbademe götürmüyoruz. Oradaki doktordan çok memnun kalmadık. Bahçelievlerde özel bir klinik bulduk. 2 doktor var. Biri hakkında baya olumlu yorumlar aldık. İlk muayenemize gittik. Önümüzdeki Cumartesi aylık kontrole gideceğiz inşallah. Biz de memnun kaldık, içimize sindi.Merve çocuk doktoru olarak Acıbadem'e mi devam ediyorsunuz? Biz şu an çocuk cerrahına gidiyoruz. Bir tane iyi bir çocuk doktoru bulmamız lazım.
Ayni durum bizde de var minik minik kirmizi sivilceler onceden konusulmustu gordum bende ama dikkat etmemisim o zaman yoktu demekki her problemi okumak lazim ama minnaklardan vakit yokkiKızlar iyi akşamlarrrr
Daha önce yazanlar olmuştu. Oğlumda sivilceler oluşmaya başladı ve çoğaldı dayeni doğan bebeklerde oluyormuş biliyorum ama hem çok fazla hem de kötü görünüyor şimdiden ergenliğe girdi oğlum :) sanırım herhangibir krem vs kullanılmıyor peki olanlar varsa kaç günde geçti?
Allah almasın senin o tipini yerim ben bunu yaa maşallh subhanallah20 kırkımız çıktı banyolarımızı yaptık gezmelere gittik teyzoşları
Bende bu kez kesi yok dikişlerde çok ufak iki üç sıyrık içindi o yüzden fazla ağrım olmadı. Bu kez korkmuyorumKayganlastırıcı ile hallederim zaten 40.gün benim kontrolüm var dr. Bakar duruma
Çok istiyorum artık dışarılara çıkmak, markete bile gitmeyi özledim hiç sevmem normalde. Benim korkum da ağlar da susturamazsam. Memede sakinleşiyor, meme veremem ki dışarda :)
Bende de ayni korku var canım çünkü bizim kız da tam memede uyumayı seviyor.
20 kırkımız çıktı banyolarımızı yaptık gezmelere gittik teyzoşları
Canim senim normal dogum muydu dikisler 40 ciktignda tam iyilesyor mu?? ben cok endiseliyim o konuda aci olur dye korkuyorum cunku dikislerim hala sızlıyor persembe 1 ay olcak
Evet canım aklıma gelmiyor değil 3 gün daha bekleyim diyorum doktora soracağım
Canım Acıbademe götürmüyoruz. Oradaki doktordan çok memnun kalmadık. Bahçelievlerde özel bir klinik bulduk. 2 doktor var. Biri hakkında baya olumlu yorumlar aldık. İlk muayenemize gittik. Önümüzdeki Cumartesi aylık kontrole gideceğiz inşallah. Biz de memnun kaldık, içimize sindi.
Ben dışarı çıkarken sağıp çıkıyorum biberona. Ağlarsa onu veriyorum. Yastıksız emziremiyorum maalesef. Koca yastıkla da gezemiyorum. Azıcık büyüyüp doğrulunca daha rahat edicem galiba :)Kızlar emzirme örtüsü hayat kurtariyor. Bir çok kere hep gittiğimiz cafeye gittik. Ağlarsa bi köşede emziriyorum. Sonra kucağina alacak insan çok zaten, satiyorum hemen birilerine. Ben de keyifle bi fincan kahve içebiliyorum. Gerçi o "ya ağlamaktan poposunu yirtip susmazsa" endişesi gotmiyor:) sanirim ona da alişiriz zamanla. Çikin dişari, korkmayin:)
Evet canım, İstanbul.Banada isim verir misin ist b evler di mi :)
Ben dışarı çıkarken sağıp çıkıyorum biberona. Ağlarsa onu veriyorum. Yastıksız emziremiyorum maalesef. Koca yastıkla da gezemiyorum. Azıcık büyüyüp doğrulunca daha rahat edicem galiba :)
Örtü alsam da boşa. Biri destek vermeden emziremiyorum. Baya denedim ama ıı olmadı. Videolarına falan baktım. Maalesef kucağımda emziremiyorum. Göğüslerim büyük illa destek vermem gerek tek elimle. Diğeri ile de bebeği tutamıyorum.Biberon varsa cok daha rahatsin o zaman:) ben hic sagmadim, simdilik ortuyle idare ediyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?