2015 Ekim Anneleri

[QUOTcanım dyCedar, post: 43441571, member: 285192"]Canım nasılsın? Merak ettim seni doğum yaptın mı?[/QUOTE]
Evet canim sağol. Hepinizi okuyor ama cevap yazmaya firsat bulamiyorum. Iki çocuklu hayat epey zorladı bizi. Büyük oğlum bebisi çok kiskaniyor

Kızlar iyi akşamlarrrr
Daha önce yazanlar olmuştu. Oğlumda sivilceler oluşmaya başladı ve çoğaldı da yeni doğan bebeklerde oluyormuş biliyorum ama hem çok fazla hem de kötü görünüyor şimdiden ergenliğe girdi oğlum :) sanırım herhangibir krem vs kullanılmıyor peki olanlar varsa kaç günde geçti?

Merve çocuk doktoru olarak Acıbadem'e mi devam ediyorsunuz? Biz şu an çocuk cerrahına gidiyoruz. Bir tane iyi bir çocuk doktoru bulmamız lazım.

Evet canim sağol. Hepinizi okuyor ama cevap yazmaya firsat bulamiyorum. Iki çocuklu hayat epey zorladı bizi. Büyük oğlum bebisi çok kiskaniyor

Geçmiş olsun canım sağlıkla büyüt bebişini. Zamanla düzene girer inşallah, abisi de alışır kardeşine. :)

Aynen canım bana da aynısını yaptılar hastane başlatmadı ama 3. Gün aile baskısıyla acile götürduk ordaki doktor baslatti. 4250 doğdu bebegim 3. Gün acile gittigimizdw 3900e dusmustu

Merve çocuk doktoru olarak Acıbadem'e mi devam ediyorsunuz? Biz şu an çocuk cerrahına gidiyoruz. Bir tane iyi bir çocuk doktoru bulmamız lazım.
Canım Acıbademe götürmüyoruz. Oradaki doktordan çok memnun kalmadık. Bahçelievlerde özel bir klinik bulduk. 2 doktor var. Biri hakkında baya olumlu yorumlar aldık. İlk muayenemize gittik. Önümüzdeki Cumartesi aylık kontrole gideceğiz inşallah. Biz de memnun kaldık, içimize sindi.

Ayni durum bizde de var minik minik kirmizi sivilceler onceden konusulmustu gordum bende ama dikkat etmemisim o zaman yoktu demekki her problemi okumak lazim ama minnaklardan vakit yokki

Bende bu kez kesi yok dikişlerde çok ufak iki üç sıyrık içindi o yüzden fazla ağrım olmadı. Bu kez korkmuyorum Kayganlastırıcı ile hallederim zaten 40.gün benim kontrolüm var dr. Bakar duruma

Oo maşallah iki üç siyrik benim iç dikiş im çokmus şükür iyi ilk zaman lar bi daha ilişki olmaz dedim

Çok istiyorum artık dışarılara çıkmak, markete bile gitmeyi özledim hiç sevmem normalde. Benim korkum da ağlar da susturamazsam. Memede sakinleşiyor, meme veremem ki dışarda :)

Bende de ayni korku var canım çünkü bizim kız da tam memede uyumayı seviyor.

Kızlar emzirme örtüsü hayat kurtariyor. Bir çok kere hep gittiğimiz cafeye gittik. Ağlarsa bi köşede emziriyorum. Sonra kucağina alacak insan çok zaten, satiyorum hemen birilerine. Ben de keyifle bi fincan kahve içebiliyorum. Gerçi o "ya ağlamaktan poposunu yirtip susmazsa" endişesi gotmiyor:) sanirim ona da alişiriz zamanla. Çikin dişari, korkmayin:)

Canim senim normal dogum muydu dikisler 40 ciktignda tam iyilesyor mu?? ben cok endiseliyim o konuda aci olur dye korkuyorum cunku dikislerim hala sızlıyor persembe 1 ay olcak

40 im dün çıktı ve ben kontrole gittim nedense geçen günlerde sizlama oldu Eyvah iyilesmedi galiba dedim ama dr gayet iyi rahatça davran deyince rahatladım ilişkide de sorun olmayacak diye düşündüm öyle de oldu hala biraz aciyo arada Ama o an iyi geçince kaygıları attım sende siziyi acıyı düşünme onlar arada geliyo normaldir

Banada isim verir misin ist b evler di mi :)

Ben dışarı çıkarken sağıp çıkıyorum biberona. Ağlarsa onu veriyorum. Yastıksız emziremiyorum maalesef. Koca yastıkla da gezemiyorum. Azıcık büyüyüp doğrulunca daha rahat edicem galiba :)

Ben dışarı çıkarken sağıp çıkıyorum biberona. Ağlarsa onu veriyorum. Yastıksız emziremiyorum maalesef. Koca yastıkla da gezemiyorum. Azıcık büyüyüp doğrulunca daha rahat edicem galiba :)

Biberon varsa cok daha rahatsin o zaman:) ben hic sagmadim, simdilik ortuyle idare ediyorum:)

Biberon varsa cok daha rahatsin o zaman:) ben hic sagmadim, simdilik ortuyle idare ediyorum:)
Örtü alsam da boşa. Biri destek vermeden emziremiyorum. Baya denedim ama ıı olmadı. Videolarına falan baktım. Maalesef kucağımda emziremiyorum. Göğüslerim büyük illa destek vermem gerek tek elimle. Diğeri ile de bebeği tutamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…