2015 Ekim Anneleri

Allah razı olsun hepinizden dualarınızı eksik etmeyin. Çok dikkat etmek lazım salgın var ve enfeksiyon hızlı ilerliyor malesef. Tedavimiz devam ediyor inşallah çabucak toparlanır yavrum
Geçmiş olsun canım hemen toparlansın inşallah neden hastalandığı hakkında fikrin var mı?

Bebekler daha fazla uyumasin istiyosan. Mutlaka sıkı kundak yapın ve geç beslenmesinde sonra rezene icirin

Kafayi
Kafayı yeme sakin ol.bu akşam banyo iyice isit ve buhar yap.bebeği ters çevirerek dizine yatir yika orda bütün burun pisligim ve balgam atar.sonra Aspiratör le çek. İyice doyur rezene icir uyur

Bize doktor 45 günlükken gelin dedi canım, o zamana kadar yapılıyo demekki.
Biz bugün 29günlüğüz bugün gitcez bize bir aylık kontrole gelin demişlerdi normalde 12 kasımda gitcektik ama bugün gidiyor uz bzm için de erken değildir inş...bir aylık aşısını da bgn yaptırsak olur mu acaba

Kizlar bebeginizi kac saate bir emziriyorsunuz ya benimki uyanmiyor acikinca acikmiyormu anlamadim ki bide zor uyandiriyorum napsam ki
Uyuyan bebek mi ne güzel canım biz gece gündüz uyumuyoruz gazımız bitmiyor ve uyanık oldukça sürekli emiyor..

ayy cok sevindim bende dun saglik ocaginda birini gordm hamile kaydini aciolardi defalarca dusuk yasamis kadin tekrar hamileymis benm bebisi gorduler mssaAllah dediler sohbet edemedik ama Rabbim onada kucagina almayi nasib etsin herkes bu duyguyu tatmali

Son düzenleme:

Sağlık ocağının numarası varsa ara sor bence canım.

bizimki de çok kusuyo aynı anlattığın gibi ebeye sordum normal dedi o yüzden doktora falan götürmedim.

Canım sürdük kulak çöpü ile biraz kurcaladik hatta ama yapmadı sonunda kendi yaptı şükürler olsun
Canım onu yapma bizde 1 kere yapmıştık dr sakın yapmayın dedi uyararak yapmaya alışırsa hep öyle gidermiş 5 gün yapmazsa getirin demişti dr

Bahsettiğinin yazılı olduğu kitabı bende okudum ama sorunsuz bebek için gaz sancısı çekmeye başladı mı istediğini yap olmuyor birde bizimki gündüz 10 dk uzun uyumuyor uyusun diye herseyi yapıyorum ama maalesef değişir diye umutla bekliyorum

Bebekler daha fazla uyumasin istiyosan. Mutlaka sıkı kundak yapın ve geç beslenmesinde sonra rezene icirin
canınm rezeneyi aktardan mı alıyosun yoksa poşet çay mı bi de zararı olur mu açaba bugün banyo yaptırdık sırtında alerji gibi kızarmış kalkmıştı. dünden beri gaz damlası vermiştim iki defa korkuyorum ondan mı acaba

Cok gecmis olsun canim.Allah anali babali büyütsün.

Merhaba anneler bugun iki aylik karma asimizi olduk bi yandan bebegim agladi diger yandan benim gözlerim doldu bi koldan iki bacaktan yaptılar allahim nasil bisey ya valla allah annelere kolaylik ve sabir versin

Geçmiş olsun canım hemen toparlansın inşallah neden hastalandığı hakkında fikrin var mı?

Amin canım çok sağol. Kreşe giden abisi sağolsun hiç rahat bırakmadı kardeşini.
İnadına bebeğin yüzüne öksürdü öpmeye çalıştı bu durumda hastalık kaçınılmaz oldu malesef. Bağışıklık yeni geliştiği için daha çok etkilendi

Canim üniversiteyi ara o zaman yine bilgilendirirler. Ben de aramıştm bilgilendiriyrlar

Uyuyan bebek mi ne güzel canım biz gece gündüz uyumuyoruz gazımız bitmiyor ve uyanık oldukça sürekli emiyor..
Acikinca aglasin istiyorum ne zman aciktigini bilmiyorum geceleride surekli uyuyunca 3,4 saatte bi kalkip emzirmek icin uyandirmaya calisiyorum ama oglum cok uykucu oldugu icin uyanmiyor ac kalicak diye korkuyorum

Poşet kullanıyorum. Alerji bütün vücudunda olur.büyük ihtimal sırt üstü çok yataktan olmuştur. Banyoda sonra pudra sur mutlaka.gaz damla marka ne.enguzeli nurse halves

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…