- 6 Şubat 2015
- 1.291
- 1.362
- 48
- 42
Geçmiş olsun canım hemen toparlansın inşallah neden hastalandığı hakkında fikrin var mı?Allah razı olsun hepinizden dualarınızı eksik etmeyin. Çok dikkat etmek lazım salgın var ve enfeksiyon hızlı ilerliyor malesef. Tedavimiz devam ediyor inşallah çabucak toparlanır yavrum
Kafayı yeme sakin ol.bu akşam banyo iyice isit ve buhar yap.bebeği ters çevirerek dizine yatir yika orda bütün burun pisligim ve balgam atar.sonra Aspiratör le çek. İyice doyur rezene icir uyurKizlar kafayı yemek üzereyim iki gecedir 10 dk dan fazla uyumuyoruz memeyi veriyorum iki dk emiyor uyuyo yatağına koyuyorum daha benn yatağa girmeden uyanio ne doğru dürüst emio nede uyuyo sanki genzi dolu gibi hırıltılı burnunu temizliyorum ama o hırıltılı gecmio
Biz bugün 29günlüğüz bugün gitcez bize bir aylık kontrole gelin demişlerdi normalde 12 kasımda gitcektik ama bugün gidiyor uz bzm için de erken değildir inş...bir aylık aşısını da bgn yaptırsak olur mu acabaBize doktor 45 günlükken gelin dedi canım, o zamana kadar yapılıyo demekki.
Uyuyan bebek mi ne güzel canım biz gece gündüz uyumuyoruz gazımız bitmiyor ve uyanık oldukça sürekli emiyor..Kizlar bebeginizi kac saate bir emziriyorsunuz ya benimki uyanmiyor acikinca acikmiyormu anlamadim ki bide zor uyandiriyorum napsam ki
ayy cok sevindim bende dun saglik ocaginda birini gordm hamile kaydini aciolardi defalarca dusuk yasamis kadin tekrar hamileymis benm bebisi gorduler mssaAllah dediler sohbet edemedik ama Rabbim onada kucagina almayi nasib etsin herkes bu duyguyu tatmaliKızlarrrrrr anlatmadan gecemeyecegım sok oldum
Eşimin bir arkadasının on senedir cocugu olmuyor en sonunda eşime danışmış derdini anlatmıştı.. Eşinde sorun varmış yıllarca tedavi olmuslar falan
Eşim ona bizim gittiğimiz doktoru onermis
Neyse bunlar bugun gıttıler işlemler ve konusma için
Doktor demez mi siz zaten hamilesiniz
Ya nasıl mutluyum Allahın takdırını goruyorsunuz degıl mi
Sankı kendım hamıleymısım gıbı hıssettim
Ve bu guzel haberı sızlerle paylasmak istedim
Canım kesinlikle ben kaldırıyorum zorla gündüz koltukta falan benle takılıyoBana nolur biri gece bebeği uyutmanın formulünü söylesin gündüz az mı uyutsam napsamm
Biz bugün 29günlüğüz bugün gitcez bize bir aylık kontrole gelin demişlerdi normalde 12 kasımda gitcektik ama bugün gidiyor uz bzm için de erken değildir inş...bir aylık aşısını da bgn yaptırsak olur mu acaba
bizimki de çok kusuyo aynı anlattığın gibi ebeye sordum normal dedi o yüzden doktora falan götürmedim.Kizlar bebegim gun icerisinde cok fazla kusmaya basladi. Emer emmez hemen cikariyo ve oluk oluk kusuyor resmen. Hatta dun emerken kustu sabahtan burnundan cikardi resmen((( cok korktum doktoruna yazdm reflu olmus dedi. Gaviscon verdi bugun alicam insallah gecerr.. boyle bise basina gelen var mi ?
Canım onu yapma bizde 1 kere yapmıştık dr sakın yapmayın dedi uyararak yapmaya alışırsa hep öyle gidermiş 5 gün yapmazsa getirin demişti drCanım sürdük kulak çöpü ile biraz kurcaladik hatta ama yapmadı sonunda kendi yaptı şükürler olsun
Bahsettiğinin yazılı olduğu kitabı bende okudum ama sorunsuz bebek için gaz sancısı çekmeye başladı mı istediğini yap olmuyor birde bizimki gündüz 10 dk uzun uyumuyor uyusun diye herseyi yapıyorum ama maalesef değişir diye umutla bekliyorumCanim derin araştirmalarima göre kisaca anlatayim sana:)
Sakın gündüz az uyuyunca, gece uyur sanma, daha beter olur. Gündüz düzenli uyuyup beslenen bebekler, geceleri de sorunsuz uyuyormuş. Ama şöyle bir püf noktasi var: gündüz bebek emdikten sonra altini değiştirdin, biraz oynadin filan.. İlk aylarda bebeklerde uyanik kalma süresi 30-45dk imiş. Eğer bunu aşarsan bebek aşırı uyarilmiş olduğu için bu sefer yorgunluktan uyuyamiyormuş.
Bizim tek yapmamiz gereken sanirim bebeklerimizin işaretlerini kontrol etmek. Esnemeye, gözlerini ovuşturmaya başladiği anda uyutmaliymişiz.
Tabi bu tarz şeyleri düzenlemek de ayri bir dert:)
canınm rezeneyi aktardan mı alıyosun yoksa poşet çay mı bi de zararı olur mu açaba bugün banyo yaptırdık sırtında alerji gibi kızarmış kalkmıştı. dünden beri gaz damlası vermiştim iki defa korkuyorum ondan mı acabaBebekler daha fazla uyumasin istiyosan. Mutlaka sıkı kundak yapın ve geç beslenmesinde sonra rezene icirin
Cok gecmis olsun canim.Allah anali babali büyütsün.Kizlar cok cok cok defalarca cok demek istiyorum, o kadar cok zor bir dogum oldu ki.. eve üç kişi geldiğimize nekadar sukretsek bilemedik...
normal doğum epiduralsiz.. cok zor oldu.. hala düşündükçe aglayasim geliyor..Perşembe gecesi gittik cuma aksam 17:50 de doğdu oğlum..ultrasonda 3700 civarı çıkıyordu, 3200 gibi doğdu. Iyi ki oyle olmus daha kilolu dogursam ölürdm herhalde.. suan hareketlerim rahat ama dikislerim cok sanirim, dr aciklama yapmadı,herkesinki kdr dedi..
@zobiska ve merak eden herkes cok sagolun kızlar.. ayrintili anlatirim belki sonra.. sizler naptiniz okuyamadim??
bizimki de sürekli ağladığı için sürekli emiyordu dünden beri emerken de ağlıyo sinirleniyo emmiyo hergün huy değiştiriyo.Uyuyan bebek mi ne güzel canım biz gece gündüz uyumuyoruz gazımız bitmiyor ve uyanık oldukça sürekli emiyor..
Geçmiş olsun canım hemen toparlansın inşallah neden hastalandığı hakkında fikrin var mı?
Canim üniversiteyi ara o zaman yine bilgilendirirler. Ben de aramıştm bilgilendiriyrlarCnm biz ozele artik gitmioruz arastirma hastanesine goturuorum, ozel hast. saolsun cocugumu mahvetti sariligina sebep oldu o yuzden artik ozellerden vazgectik bana sutun gelmior demediler mama ver bile demediler, bos bos emdi yavrum beni 1 gece ac kaldi sonra biz aradikta mamayi sorduk yani iste o yuzden devlet daha derinden inceliyor oraya devam edioruz..
benim oğlumda öyleydi poposuna biraz zeytinyağı sürdüm rahatça yaptı sonra deneyin bi isterseniz.Kızlar bişey sorcam bebeğinin poposunda çatlak olup ta kakasını yapamayan var mı bi çare bulabildiniz mi kızlarım iki gündür kakasını yapmadı ıkınıyorlar ama sonuç yok ne yapcan bilmiyorum
Acikinca aglasin istiyorum ne zman aciktigini bilmiyorum geceleride surekli uyuyunca 3,4 saatte bi kalkip emzirmek icin uyandirmaya calisiyorum ama oglum cok uykucu oldugu icin uyanmiyor ac kalicak diye korkuyorumUyuyan bebek mi ne güzel canım biz gece gündüz uyumuyoruz gazımız bitmiyor ve uyanık oldukça sürekli emiyor..
Poşet kullanıyorum. Alerji bütün vücudunda olur.büyük ihtimal sırt üstü çok yataktan olmuştur. Banyoda sonra pudra sur mutlaka.gaz damla marka ne.enguzeli nurse halvescanınm rezeneyi aktardan mı alıyosun yoksa poşet çay mı bi de zararı olur mu açaba bugün banyo yaptırdık sırtında alerji gibi kızarmış kalkmıştı. dünden beri gaz damlası vermiştim iki defa korkuyorum ondan mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?