doktorum da senin dediğini deedi hani bazı emzirenlerin korunmasıda oluyormus bu ama ben buna güvenmiyorum teabikide bakalım biraz daha beklicem sonra teekrar dokteora gidicemBazı emziren annelerde olmazmış galiba. Öyle duymuştum sanki. Doktorun bir şey dedi mi?
Canım bizimkide öğleden sonra uyumamaya başladı. Emziriyorum, altını alıyorum, tekrar emzirip uyutup yatağına yatırıyorum. 20 dakika sonra ıh ıh sesleri geliyor. Koşup gidiyorum, kundağından çıkmaya çalışıyor. Gözler faltaşı gibi açık. Gazı yok, karnı tok, altı temiz. Neden öyle bilemiyorum.
Ac olabilir mi benim ki öyle yapınca mama veriyorum
Bende de bel korsesi var ama üstten toplandı memnun kalmadim bunun altından da ustunden de kayma yapmaz ondan almayı dusunuyorum
Canim benim oglan da dun geceden beri dogru duzgun uyumadi oglen 1 gibi uyutabildim gece her saat uyandi sabah 7de banyo yaptirdik uyusun diyye ama nafile 1e kadar uyusun diyeyapmadigimiz kalmadi ama uyutamadik agladi surekli emerken bile agladi arada boyle olacak herhalde
jSonucu bekliyorum canım ☺☺☺
Kızlar devletin verdiği 300 tl ti ne zaman alabiliyoruz bilenler yazabilir mi? Anneler için verile
valla canım önce başvurman gerekiyor doğumdan sonra isteediğin zaman başvurabilirsin zaeten sana sure vericekler ozaman yatarKızlar devletin verdiği 300 tl ti ne zaman alabiliyoruz bilenler yazabilir mi? Anneler için verilen
amin canım saolasın bizde aynı durumdayızArkadaslar belliki bazi bebislerde burun tikanikligi sorunu var biz bunun icin dokrora gittik kuzumun uykusunda iskence cekmesine dayanamadm amma velakin doktor sadece burnu aspire edelim dedi ve tekrar odasina aldi neyseki ciddi bisey yokmus sadece burnu ve genzi tikaliymis bizi yarim saat 15 dk arayla buhar makinasina bagladilar icine serum koyup burnunun acilmasini bekledik biraz rahatladk ama bize sadece bol bol serum fizyolojik ile temizle dedi gunde 4,5 kez emmelerden once ve uykudan once temizlioruz ama hala cok kotu olmasada hiril hiriliz... bu sorunu yasayan bebislere Rabbim sifa versin ve beterinden saklasin..
Yok canim kullanmiyorum benimki uyuduktan bi sure sonra yapio ara ara sesler cikarioEmzik kullanıyor musunuz kızlar? Benim kız da uykuya geçerken elleriyle yüzüyle oynuyor emzik verince rahat duruyor. Belki sizin bebişler de aranıyor olabilir uykuya geçmek için
Ah su gazz....Öyleyiz bizde sürekli ahlayıp vahlama halinde gazdan muhtemelen
Bizde de hırıltı vardı serum fizyolojik kullandık daha sonra burun aspiratörü aldık ama Okyanus suyu satılıyor eczanelerde onu önerdi eczacımız onu aldık çok memnun kaldım çok kullanışlı hem hırıltı da gittiAynen bizde de bu sorun var
Biz 15 kasimdan snra alabilcekmisiz esim ole soledi ptt den gidip aliniomusKızlar devletin verdiği 300 tl ti ne zaman alabiliyoruz bilenler yazabilir mi? Anneler için verilen
Canım bir şey soracağım. Ben bebeğimi çözemiyorum. Memede 5 dk emiyor sonra sinirlenip ağlıyor. Sağıp biberonla veriyordum bir göğsümün ucu olmadığı için. Acaba biberona mı alıştı yoksa sütüm mü yok. Annem meörde süt yok deyip moralimi bozuyor. Ama sağınca bir niberon süt çıkıyor tekinden. Bazen de yarısı kadar. Sen sağığında ne kadar süt çıkıyor?Dimi ama ben sanki istemiyorum çocuk toplu olunca mama bile yetmiyor deniyor emmeyi çok gelmeyince sinirleniyor bende istiyorum anne sütü alsın diye ama olmuyor sağıp çıktığı kadarını veriyorum
Aynen yasadığım acıyı tarif ettin canım. Beni gecici rahatlatıyor o da. Çözüm bulamadım. Neden acıyor acaba?Benimki de aynı öyle. Gözle görülen yara çatlak yok ama mesele şu an sanki bıçakla kesilmiş de tuz basılıyo gibi sızlıyo. Emzirmekten soğutacak. Garmastan kremi çok kişi öneriyo, şimdi bi arkadaşım da onu önerdi. Bugün alıp denicem inşallah geçer hepimizin.
Aynı bendeki deli soru doymasa ağlar değil mi anne deyip duruyorum çünkü beneğim 5 dk ya emiyor ya emmiyor sonra uuçyuyor:)Arkadaslar bisey sormak istiyorum ben bebegimi surekli emziriyorum ama hic sagim yapmıyorum suan yapayim dedim emzirdikten sonra iki gogsumdrn sagdim 5damla sut cikti ve ben tedirgin oldum suan acaba doymuyormu diyr ama doymayan bebekte aglar dimi ac oldugu zaman zaten cok aglio ama bunu yapmio boyle bi durum yasayan varmi
Benim kızımı banasına benzetenler var benim babama benzetenler var. Görümcem esmer benim tarafım sarışın ben bizim tarafa benzesin istedim ama şuan kumral. Görümcem sürekli gör bak bana benzeyecek deyip duruyor ben de üzülme sonra sana benzemesse dedim o da benzerse sen üzülme dedi. Ben de çocuk benim çocuğum dağlıklı olsun da gerisi önemli değil diye susturdum bu benzetme konusunda da noktayı koydum.Kızlar bise sormak istiyorum yani siz nasil tepki veriridiniz bu söze cocugun kime benzedigiyle alakali konusuluodu kv ne dese begenirsin anasi 9 ay tasidi ama babasi senelerce tasidi tabi babasina benzicek!! Bu ne dmektir ya tepki gösterdim bende..sen yanlis anladin falan yapio..bizim taraftan birine benzetilince surati asilio farkediorum bu durum da benim sinirimi bozuyo..önemli olan saglik diodum her seferinde benzetme konulari acilinca..bugun de böyle deyince susamadim artik siz olsaniz napardiniz??
Ben şimdi gördüm canım neden çağırmışlar tekrar?Canim sordum kadinn bulamadi sonucu telde konustuk bse demedi tekrar alicaz dedi ama supheli bi durum olursa cagiriliyor sanirum..insallah dedigin gibidir tatlim elim kolum kalkmiyo
Bi cesaret emzirdim az önce doğum daha kolaydı ciddenBen ikisini de denedim. Nemli tutunca daha iyiyim. Şimdi ayva çekirdeği jeli ve lansinohu karıştırıp sürüyorum. Kalkan takıyorum. Gece de garmastan sürüyorum. Benim ilginç olan yara ya da çatlak olmadan bu denli acıması. İlk emmeye başlayınca mahvoluyorum, 2-3 dakika sonra alışıyor sanırım ağrı azalıyor. Ondan emzirebiliyorum. O acı hep devam etse emziremem sanırım.
Benden pek birşey çıkmıyor canım ikisini sağınca 20cc nAdiren genelde 10 cc falan ben 2 gündür uyku sersemi veriyorum uykusu açılana kadar tutuyor ama sonra her zaman içtiği kadar mamayı içiyor inş çoğalır diye umut ediyorum şimdiye kadar hiç emmediğinden çoğalmadı daCanım bir şey soracağım. Ben bebeğimi çözemiyorum. Memede 5 dk emiyor sonra sinirlenip ağlıyor. Sağıp biberonla veriyordum bir göğsümün ucu olmadığı için. Acaba biberona mı alıştı yoksa sütüm mü yok. Annem meörde süt yok deyip moralimi bozuyor. Ama sağınca bir niberon süt çıkıyor tekinden. Bazen de yarısı kadar. Sen sağığında ne kadar süt çıkıyor?
Super maşallahKizlar 9 kilo vermisim
Ah canım. İnşallah geçecek bu acılarımız. Emzirmek işkenceye dönüşmeyecek. Benim minik emerken bende bebeğimin kafasını falan okşuyorum. İçimden geçecek bu acı diye teselli ediyorum kendimi.Bi cesaret emzirdim az önce doğum daha kolaydı cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?