2015 Ekim Anneleri

Bazı emziren annelerde olmazmış galiba. Öyle duymuştum sanki. Doktorun bir şey dedi mi?
doktorum da senin dediğini deedi hani bazı emzirenlerin korunmasıda oluyormus bu ama ben buna güvenmiyorum teabikide bakalım biraz daha beklicem sonra teekrar dokteora gidicem

Ac olabilir mi benim ki öyle yapınca mama veriyorum

Bende de bel korsesi var ama üstten toplandı memnun kalmadim bunun altından da ustunden de kayma yapmaz ondan almayı dusunuyorum

Sonucu bekliyorum canım ☺☺☺
j

Kızlar aksam babamız kucağına alıp salladı, maalesef hic istemememe rağmen emzik verdi ağzına,biraz sersemleyince ben de emzirdim uyudu öyle. Ve 4saat hic uyanmadı. Sonrasında 1bucuk-2 saat aralıklarla uyandı.
Bugün doktor kontrolümüz vardı aylık muayene. Her şeyin çok normal olduğunu söyledi. Bebeğim 900g almış. Boyu da epey uzamış. Sevindik tabi. Doktor ve sağlık ocagindaki ebe sütümün yettiğini söyledi. Gelince hemen kayınvalideme ilettim
Ayrıca bu uyku saatlerinin yavaş yavaş düzene gireceğini söyledi doktorumuz. Umarım iyle de olur

Kızlar devletin verdiği 300 tl ti ne zaman alabiliyoruz bilenler yazabilir mi? Anneler için verile
Kızlar devletin verdiği 300 tl ti ne zaman alabiliyoruz bilenler yazabilir mi? Anneler için verilen
valla canım önce başvurman gerekiyor doğumdan sonra isteediğin zaman başvurabilirsin zaeten sana sure vericekler ozaman yatar

amin canım saolasın bizde aynı durumdayız

Emzik kullanıyor musunuz kızlar? Benim kız da uykuya geçerken elleriyle yüzüyle oynuyor emzik verince rahat duruyor. Belki sizin bebişler de aranıyor olabilir uykuya geçmek için
Yok canim kullanmiyorum benimki uyuduktan bi sure sonra yapio ara ara sesler cikario

Dimi ama ben sanki istemiyorum çocuk toplu olunca mama bile yetmiyor deniyor emmeyi çok gelmeyince sinirleniyor bende istiyorum anne sütü alsın diye ama olmuyor sağıp çıktığı kadarını veriyorum
Canım bir şey soracağım. Ben bebeğimi çözemiyorum. Memede 5 dk emiyor sonra sinirlenip ağlıyor. Sağıp biberonla veriyordum bir göğsümün ucu olmadığı için. Acaba biberona mı alıştı yoksa sütüm mü yok. Annem meörde süt yok deyip moralimi bozuyor. Ama sağınca bir niberon süt çıkıyor tekinden. Bazen de yarısı kadar. Sen sağığında ne kadar süt çıkıyor?

Aynen yasadığım acıyı tarif ettin canım. Beni gecici rahatlatıyor o da. Çözüm bulamadım. Neden acıyor acaba?

Aynı bendeki deli soru doymasa ağlar değil mi anne deyip duruyorum çünkü beneğim 5 dk ya emiyor ya emmiyor sonra uuçyuyor:)

Benim kızımı banasına benzetenler var benim babama benzetenler var. Görümcem esmer benim tarafım sarışın ben bizim tarafa benzesin istedim ama şuan kumral. Görümcem sürekli gör bak bana benzeyecek deyip duruyor ben de üzülme sonra sana benzemesse dedim o da benzerse sen üzülme dedi. Ben de çocuk benim çocuğum dağlıklı olsun da gerisi önemli değil diye susturdum bu benzetme konusunda da noktayı koydum.

Canim sordum kadinn bulamadi sonucu telde konustuk bse demedi tekrar alicaz dedi ama supheli bi durum olursa cagiriliyor sanirum..insallah dedigin gibidir tatlim elim kolum kalkmiyo
Ben şimdi gördüm canım neden çağırmışlar tekrar?

Bi cesaret emzirdim az önce doğum daha kolaydı cidden

Benden pek birşey çıkmıyor canım ikisini sağınca 20cc nAdiren genelde 10 cc falan ben 2 gündür uyku sersemi veriyorum uykusu açılana kadar tutuyor ama sonra her zaman içtiği kadar mamayı içiyor inş çoğalır diye umut ediyorum şimdiye kadar hiç emmediğinden çoğalmadı da

Kizlar 9 kilo vermisim
Super maşallah
Ben 96 olmustum doguma giderken
Boyum 1.73
Şu an 88 dogum kıloları gıttı ama kendımı hıc begenmıyorum ya 73 ile hamile kalmıstım ne guzeldım o zamanlar
Rejım yapsam da korkuyorum olan sütte gider mi
Kilolu olmakta sinirimi bozuyo valla

Şu yaşadığım türlü sorunlar içinde beni de tek mutlu eden şey kilo veriyor olmak benimde hala hiç iştahım yok bütün gün doğru düzgün bişey yemiorym çok az yiyebiliyorum. 21 kilo almıştım 13 kilosu gitmiş 20 günde

Merhaba kizlar. Ben lohusalik depresyonuna girdim galiba hic iyi degilim. Ilk zamanlar sutum gelmedi bebegim gogsumu tutamadı diye üzülürken sonra sutum gelmeye başladı ondan sonra da bu bebek niye kisa sure emiyo diye aglamaya basladim.hamileligimden beri sutum olmicak korkusu vardi.sutum yetmicek kesilcek diye diye bigun esimde beni cok Uzdugu gun sutum bayagi bi azaldi ogun oglumun idrar yolu enfeksiyonu oldugunu da ogrendim antibiyotik tedavisine baslandi ben daha da cok uzuldum.aglaya aglaya bi hal oldum antibiyotik kullanirken emmemesi normalmis beni reddetmeye baslayinca daha da cok uzuldum.simdi gunduzleri hic uyumuyo on dakika emiyo sutum yetmiyo diye üzülüyorum ama aglamiyo.hic duzenimiz yok bazen bi saatte bazen iki saatte bir emziriyorum herseyi takiyorum.sagip veriyorum bazrn.mama fikrini kabullenemiuorum aklimdan cikmiyo napicami bilmiyorum bna yardimci olun lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…