- 9 Aralık 2013
- 2.187
- 2.606
- 158
Ay ne güzel. Faydam olduysa sizlere çok çok mutlu oldum.Bende çok memnun kaldım çok teşekkürler canım.ben suyunu içip ayrıca dutlarını da kayısı kuru üzümle karıştırıp hosaf yapıyorum çok güzel oluyor
Esinde oyle diyor zaman gelecek mamayi istemeyecek diyor.sutumde yavas yavas artmaya baskadiKizlar bende bu durumu yasadim umutsuzluga kapilmayin sakin bi zaman sonra oyle bi emecekler ki siz bile şaşıracaksiniz benimki simdi mamayi reddediyor hatta mama verirsem agliyor masallah iki aylik olduk biz sizde duzene gireceksiniz
Canım ben sordum ama yanıtlayan olmadı. 40 çıkmadan adet olunur mu diye sormuştum. Çünkü doktor son kontrolümde kanama alanın çok az kalmış demişti. 2 gün sonrada kanamam bitmişti. 5 gün aradan sonra 7 gün süren bir kanama daha yaşadım. Bugün 28.günüm doğumdan sonra. Eğer öyle bir şey varsa bence ben adet oldum.Kızlar adet olanınız var mı benim dün başladı.
Bende hosaf yaptim elma kuru erik icine dutta koydum.iki gundur incir suyuda iciyorun.daha esim isirgan otuda getirecek bakalim hergecen gun sutum artiyor insallah şu mamadan kurtulalimAy ne güzel. Faydam olduysa sizlere çok çok mutlu oldum.
Valla artsın diye denemediğin yemediğim içmediğim şey kalmadı henüz bir artma yok maalesef tableti çok tavsiye etmişlerdi sansıma o da kalmamış hiçbir yerdecanım e bebekte promalt die içecek şeklinde var tablet olarak değil ben geçenlerde aldım kullandım faydasini gördüm
Emzik bir kere denedim almadi canim. Pekmez sür diyenler oldu uzerine düşmedim açıkçası çok ihtiyaç yok diye..ama 40 Mevlüdümzde yaşlı teyzenin emzige alıştır emzige alıştır bak emzige alıştır ısrarlarina maruz kaldimEmzik kullanıyor musunuz kızlar? Benim kız da uykuya geçerken elleriyle yüzüyle oynuyor emzik verince rahat duruyor. Belki sizin bebişler de aranıyor olabilir uykuya geçmek için
Öyleyiz bizde sürekli ahlayıp vahlama halinde gazdan muhtemelenYa kizlar oglumu emzirip gazini alip yatoriyorum uykusunda surekli ih ihliyor gozler kapali uyuyo ama nie surekli mizmiz gazdan mi acaba warmi boyle sorun yasayan bi el atin bana
Benim daha kanamam tam anlamiyla sonlanmadi canim dün leke vardi hala..Bugün 44.gunumuz.. senin kaçinci günde kesilmişti canim şimdi kaçınci gundesiniz?Kızlar adet olanınız var mı benim dün başladı.
Boza da dene canım sütün artması için.Bende hosaf yaptim elma kuru erik icine dutta koydum.iki gundur incir suyuda iciyorun.daha esim isirgan otuda getirecek bakalim hergecen gun sutum artiyor insallah şu mamadan kurtulalim
valla ben pek sevmiyorum suyunuda pek severek içmesemde kendimi zorlayarak içiyorum ama yemiyorumDut suyunu içiyorum bende dutlarını da yiyor Musunuz peki?
inş bulursun canım bende sütüm artsın diye yemem dediğim ne varsa yiyorumValla artsın diye denemediğin yemediğim içmediğim şey kalmadı henüz bir artma yok maalesef tableti çok tavsiye etmişlerdi sansıma o da kalmamış hiçbir yerde
eveet canım bende süteüm yeetmiyor doymuyor dedim ve benimki iki aylık biliyosunuz gitteikçe çoğalıyor beslenmeleri şuan benimki demekki doyuyor ki mamayı almamak için ağlıo resmenEsinde oyle diyor zaman gelecek mamayi istemeyecek diyor.sutumde yavas yavas artmaya baskadi
benim 63 gün oldu adet olmadım dahaCanım ben sordum ama yanıtlayan olmadı. 40 çıkmadan adet olunur mu diye sormuştum. Çünkü doktor son kontrolümde kanama alanın çok az kalmış demişti. 2 gün sonrada kanamam bitmişti. 5 gün aradan sonra 7 gün süren bir kanama daha yaşadım. Bugün 28.günüm doğumdan sonra. Eğer öyle bir şey varsa bence ben adet oldum.
benim 63 gün oldu daha adete olmadım canımKızlar adet olanınız var mı benim dün başladı.
Sen yine maşşallah emzirebiliyosun en azından ben yine bıraktım emzirmeyi birazdan denicem herşey kuzım için . Acaba göğsümü nemli mi tutmam lazım yoksa kuru mu bilemedimBen de öyleyim canım. Emzirmeye başlamadan evel terler akıyor sırtımdan.
Bazı emziren annelerde olmazmış galiba. Öyle duymuştum sanki. Doktorun bir şey dedi mi?benim 63 gün oldu adet olmadım daha
Ben ikisini de denedim. Nemli tutunca daha iyiyim. Şimdi ayva çekirdeği jeli ve lansinohu karıştırıp sürüyorum. Kalkan takıyorum. Gece de garmastan sürüyorum. Benim ilginç olan yara ya da çatlak olmadan bu denli acıması. İlk emmeye başlayınca mahvoluyorum, 2-3 dakika sonra alışıyor sanırım ağrı azalıyor. Ondan emzirebiliyorum. O acı hep devam etse emziremem sanırım.Sen yine maşşallah emzirebiliyosun en azından ben yine bıraktım emzirmeyi birazdan denicem herşey kuzım için . Acaba göğsümü nemli mi tutmam lazım yoksa kuru mu bilemedim
Canm bn hepsini denedim care olmadi vazelin pure vardi evde onu surdum hergun he birde karbonatli suyla sildim benmki gecti cok sukur isterse bunuda dene bi faydasi olurGeçmedi gitti şu göğüs yaralarım emziremiyorum bebeğimi sağıncada düzelmio ayva çekirdeği ii geldi ama tam olarak geçirmedi yine ne zamn geçcek de rahat rahat emzircem ben yaaa uykusuzluktan daha fena bişey bu kimsenin benim kdr yarası olmamş sanırım offf
Benimki de aynı öyle. Gözle görülen yara çatlak yok ama mesele şu an sanki bıçakla kesilmiş de tuz basılıyo gibi sızlıyo. Emzirmekten soğutacak. Garmastan kremi çok kişi öneriyo, şimdi bi arkadaşım da onu önerdi. Bugün alıp denicem inşallah geçer hepimizin.Ben ikisini de denedim. Nemli tutunca daha iyiyim. Şimdi ayva çekirdeği jeli ve lansinohu karıştırıp sürüyorum. Kalkan takıyorum. Gece de garmastan sürüyorum. Benim ilginç olan yara ya da çatlak olmadan bu denli acıması. İlk emmeye başlayınca mahvoluyorum, 2-3 dakika sonra alışıyor sanırım ağrı azalıyor. Ondan emzirebiliyorum. O acı hep devam etse emziremem sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?