2015 Ekim Anneleri

Canım bizimki mamayla beslendiği için kilo alımı fazla 4660 doğduk şimdi 5100 gr 20 günde ama dediğim gibi mama yüzünden

Canım öncelikle üzülme dr un dediği gibi dene bakalim bencede mantıklı . Biz 25 günde 1 kılo aldık ama mama da vermiştim dr mamayi kesti :)bakalım bu ay ne olacak tanıdığımin kızı iki ayda 1 kılo aldı şimdi 4 aylık tosun cuk gbi o yüzden sen besle o alacaktır hem emmesi artacak yavaş yavaş midesi büyüyecek bu ayda sağ dene bakalim ne olacak en olmadı mama takviyesi yaparsın ama gerek kalmayacak

Silikon ucu sevmedi biberonun ucunu çıkarıp onla denedim tuttu ama çok fena oldu gögüs ucum nasıl kanamış

bir yerde okumuştum silikon kısmınn koymuşlar memeye sonrada onun ucunu kese kese alıştırmışlar memeye onu dene dicektim ama yara oluncada çok fenaa ayy canım valla senin oğlan maşşallah çok zekii beğenmiyor bişeyi

Ben de o durumdayım canım deli gibi abur cubur yiyorum kurabiye bisküvi gırla gidiyor. Ben de 64 tüm evlendiğimde 2 yılda 8 kilo koymuştum üstüne bir de bunlar geldi ama sağlık olsun veririz bir şekilde sağlıklı olalım da. Sen de takılma hiç

Valla biberon dışında bişi beğenmiyor:) uyku sersemi aldığında veriyorum yada tokken alıyor keyif niyetine:)

Aaa sut parasını bilmiyordum ona nasıl başvuru yapıyoruz
Canm benm esim basvurdu bende bilmiodum, esin basvurabilir calistigi is yerinin bagli olduhu sgk ya gitmis yarin kismetse alicak para ziraat bankasina yatiomus bende ayrintilari tam bilmiorum form dolduruluo sanirim orada...

Evet evet evet bebegi gaz sancisi cekip uyumayan anneler iste size mucizevi ilac hatta ilac degil bitkisel dmla bnm kizim uyanamiyor bile yani hic gazi yok iki.gundur ne kullandiysam olmadi bunun disinda dun annemlerin evinin altindaki eczaci bayan bunu onerdo 17 tl sadece ve yavrum ne ikiniuor ne uykusunu boldu dunden beri saat 1 de yatti gece sabah 8 r kalktim acikmis sonra geri uyudu 12 de kalkti o kadar mutluyum ki bilmiyorum icinizde kullanan var mi ama dehsetle.oneririm bu damlayi

Eklentiler

• IMAG0736.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 141

Anason bebekler icin sakincali diye duymustum?

Ben şimdi gördüm canım neden çağırmışlar tekrar?
Canim topuk kani icin..ucuncu kez olacakti dun gttik kadinin ihmaliymis ama ben nasil agladim mahvoldum karisiklik oldu dedi hakkinizi helal edin dedi dun yogundu arayamadim saglik bakanligini sonucu ogrendi bize dedi bende o zaman niye cagrdiniz dedim cok dengeszler almadilar bise yok normal diye..sukur ama ya sutum kesilseydi o kadar agladim ki Rabbim hic birimizi evladimizla sinamasim saglik versim hepimizin yavrusuna

Allahım izniyle sütün gitmez canım. Ya bu hemşireler bazen saçmalıyor. İnsan nasıl panik oluyor.

Ya kızlar ilk defa bir komşumuzu boğasım geldi ki kendisini çok severim yani. Kızım bugün 1 den beri uyumuyor bağrıyor. Uykuya dalsa 10 dk sonra uyanıyor. Dün doktor çok iyi kilo almışta dedi. Bana diyorki aç bu, sütün yetmiyor, az biraz mama dene. Sinirimden havaya sıçradım. Ne saçmalıyorsun sen dedim doktor iyi kilo almış diyor sen sütün yetmiyor diyorsun dedim. Bu sefer yaramıyor mu demez mi. İnsan inadına mı yapıyor napıyor. Ne saçmalıyorsun ya doktor iyi kilo almış diyor sen sütün yaramıyor mu diyorsun dedim. Ay içime korku düştü moralim bozuldu. zaten bebeğim 5 dk emdikten sonra deli gibi ağlamaya başlıyor kafayı öteye beriye sallıyor annem sürekli sütüi yok ondan deyip duruyor valla olan sütüm de gidecek ya.

Cok iyi canim aynen bende 12 verdim 18 kilo almistim mutlu oldum fakat eteklerim vs bicogu hala olmuyor ins eskiye döneriz saglik olsun da...bde gobek biraz sarkik gbi kuculdu epey ama yumusak szin de oyle mi

canım aynı dertten bende de var geçen haftaya kadar uyku düzeni gayet iyiydi ama son üç dört gündür ne gece uyuyo ne gündüz dün birz anasonun etkisiyle uyudu sadece doktor kilo alımı iyi dio memeye alıyorum en fazla 5 dk emiyor gaz sancısı mi var aç mi anlamadim valla burnunu temizliyorum sürekli dolu ama bi türlu derin uykuya dalamiyo

Canım benimki öyle yapınca anlıyorum ki gazi var, hemen gazini çıkartıyoruz,emmeye devam ediyor

Cok iyi canim aynen bende 12 verdim 18 kilo almistim mutlu oldum fakat eteklerim vs bicogu hala olmuyor ins eskiye döneriz saglik olsun da...bde gobek biraz sarkik gbi kuculdu epey ama yumusak szin de oyle mi
Ewt cnm benimde göbek biraz sarkık ve yumuşak. Korse takmak aklıma bile gelmio unutuyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…