Valla eldivensiz yanindan ayrilmiyorum hemen gözlerine getirio bazen yanlislikla kendine vuruyor benim kizim kendi kendini dövüp agliyor neler yapio nelerBenımkıde gözlerine götürüyor kv öyle şey olur mu çıkarmaz diyo
ay benim kız hiç susmuyor uyumuyor delirmek üzereyim gaz yüzünden lavman bile yapıldı. sab simlex ve Biogaia kullanıyorum geçmesse alıcam.Çocupum büyüme atağı geçiriyor galiba hiç uyumuyorEvet evet evet bebegi gaz sancisi cekip uyumayan anneler iste size mucizevi ilac hatta ilac degil bitkisel dmla bnm kizim uyanamiyor bile yani hic gazi yok iki.gundur ne kullandiysam olmadi bunun disinda dun annemlerin evinin altindaki eczaci bayan bunu onerdo 17 tl sadece ve yavrum ne ikiniuor ne uykusunu boldu dunden beri saat 1 de yatti gece sabah 8 r kalktim acikmis sonra geri uyudu 12 de kalkti o kadar mutluyum ki bilmiyorum icinizde kullanan var mi ama dehsetle.oneririm bu damlayi
Anason çocuğa zRarlı değil mi bnde çocuğa anason verilmez die biliyorumEvet evet evet bebegi gaz sancisi cekip uyumayan anneler iste size mucizevi ilac hatta ilac degil bitkisel dmla bnm kizim uyanamiyor bile yani hic gazi yok iki.gundur ne kullandiysam olmadi bunun disinda dun annemlerin evinin altindaki eczaci bayan bunu onerdo 17 tl sadece ve yavrum ne ikiniuor ne uykusunu boldu dunden beri saat 1 de yatti gece sabah 8 r kalktim acikmis sonra geri uyudu 12 de kalkti o kadar mutluyum ki bilmiyorum icinizde kullanan var mi ama dehsetle.oneririm bu damlayi
Anason bebekler icin sakincali diye duymustum?
Valla cnm bize ii geldi bu damla baya metsil fqlan olmadi bizdeay benim kız hiç susmuyor uyumuyor delirmek üzereyim gaz yüzünden lavman bile yapıldı. sab simlex ve Biogaia kullanıyorum geçmesse alıcam.Çocupum büyüme atağı geçiriyor galiba hiç uyumuyor
Kizlar valla eczaci onerdi doktorumu aradim oda kullanabilirsin dedi zarari ols kesinlikle kullan diyebilecek bir doktor degil bnde ona guvenerek kullandim bu arada bnm kizima metsilde uyku yapti ama yavrum hep kivrandi ikindi ond a bunda gazimiz cok rahat cikiyor ve uyuyor sukurAnason çocuğa zRarlı değil mi bnde çocuğa anason verilmez die biliyorum
Kizlar bisi solemek istiyorum vicol almayi deneseniz eczanelerde yok.netten siparis verseniz bize iyi geldi ve vicol genelde hastanelerdr gaz icin bebeklere veriyorlarmis ne biliyim belki o iyi geliray benim kız hiç susmuyor uyumuyor delirmek üzereyim gaz yüzünden lavman bile yapıldı. sab simlex ve Biogaia kullanıyorum geçmesse alıcam.Çocupum büyüme atağı geçiriyor galiba hiç uyumuyor
Canım bende badem yağı veriyorum hergün bunda gaz gidericilerde varmış ben de alayım bari ama bişey dikkatimi çekti 1-8 arası uyudu mu bebiş ?çok değil mi ben gece uyanmasa da kalkıp emziriyorum gerçekten çok yorucu ne Zaman düzene girecez acaba 40mız da çıktı hala yenidoğan modundayım ben ;( gündüzde kızm uyumuyor sürekli cuk cuk süt dolmuyor ki bir türlüEvet evet evet bebegi gaz sancisi cekip uyumayan anneler iste size mucizevi ilac hatta ilac degil bitkisel dmla bnm kizim uyanamiyor bile yani hic gazi yok iki.gundur ne kullandiysam olmadi bunun disinda dun annemlerin evinin altindaki eczaci bayan bunu onerdo 17 tl sadece ve yavrum ne ikiniuor ne uykusunu boldu dunden beri saat 1 de yatti gece sabah 8 r kalktim acikmis sonra geri uyudu 12 de kalkti o kadar mutluyum ki bilmiyorum icinizde kullanan var mi ama dehsetle.oneririm bu damlayi
Bende unutuyorum canim yumusak bi tuhaf insallah eritriz 63 e indim daha var ama 6 kg var sagligimiz olsundaEwt cnm benimde göbek biraz sarkık ve yumuşak. Korse takmak aklıma bile gelmio unutuyorum hep
Ayni seyi yazacaktim cnm bu 2 saat olayi ne zaman uzayacak 1 aydir uykusuzluktan aetik konusurken kelimeleri yanlis kullaniyorum unutuyorum her seyiCanım bende badem yağı veriyorum hergün bunda gaz gidericilerde varmış ben de alayım bari ama bişey dikkatimi çekti 1-8 arası uyudu mu bebiş ?çok değil mi ben gece uyanmasa da kalkıp emziriyorum gerçekten çok yorucu ne Zaman düzene girecez acaba 40mız da çıktı hala yenidoğan modundayım ben ;( gündüzde kızm uyumuyor sürekli cuk cuk süt dolmuyor ki bir türlü(
Canm benm bebegimde ilk bes dakka cok guzel emiyor sonra baslio aglamaya kafayi saga sola yapip memeyi cekistirio benm sutum yetmio biliorum ztn mama veriorum iki gogsumde toplam 40 cc anca cikio.. sen sutunu sagip ne kadar olduguna baktiysan sorun yoktur cnm ama sık sık uyanmasida ac olduguna delalet olabilir tabi sutun coksa o baska.. belkide yavrucugun gazi vardir emdikten sonra ben gazini mutlaka cikariorum yoksa kusuo yada uyumuo benmki...Ya kızlar ilk defa bir komşumuzu boğasım geldi ki kendisini çok severim yani. Kızım bugün 1 den beri uyumuyor bağrıyor. Uykuya dalsa 10 dk sonra uyanıyor. Dün doktor çok iyi kilo almışta dedi. Bana diyorki aç bu, sütün yetmiyor, az biraz mama dene. Sinirimden havaya sıçradım. Ne saçmalıyorsun sen dedim doktor iyi kilo almış diyor sen sütün yetmiyor diyorsun dedim. Bu sefer yaramıyor mu demez mi. İnsan inadına mı yapıyor napıyor. Ne saçmalıyorsun ya doktor iyi kilo almış diyor sen sütün yaramıyor mu diyorsun dedim. Ay içime korku düştü moralim bozuldu. zaten bebeğim 5 dk emdikten sonra deli gibi ağlamaya başlıyor kafayı öteye beriye sallıyor annem sürekli sütüi yok ondan deyip duruyor valla olan sütüm de gidecek ya.
Ya inanın ki sağıyorum güzel süt çıkıyor. Sağıp verdim doymuyordur diye 60 ml süt içti yine uyumadı 10 dk sonra uyandı. Gazı var evet biliyorum hem alttan hem üstten çıkartıyor ama hiç kıvranması bitmiyor.Canm benm bebegimde ilk bes dakka cok guzel emiyor sonra baslio aglamaya kafayi saga sola yapip memeyi cekistirio benm sutum yetmio biliorum ztn mama veriorum iki gogsumde toplam 40 cc anca cikio.. sen sutunu sagip ne kadar olduguna baktiysan sorun yoktur cnm ama sık sık uyanmasida ac olduguna delalet olabilir tabi sutun coksa o baska.. belkide yavrucugun gazi vardir emdikten sonra ben gazini mutlaka cikariorum yoksa kusuo yada uyumuo benmki...
Yok cnm uzun degil.aslinda bir ara bnm kiz cok uyuyordu doktora.sordum korktum doktor gazi olmayab ve tok olan bebek uyur merak etme dedi gercekten oyle kizim tam doymadigi gunler iki saatte bir yada saatte bir alarm gibi uyaniyor bazen 5 saat uyuuor derinde olsa uykusu eger aciktiysa nasil bagirarak agliuorCanım bende badem yağı veriyorum hergün bunda gaz gidericilerde varmış ben de alayım bari ama bişey dikkatimi çekti 1-8 arası uyudu mu bebiş ?çok değil mi ben gece uyanmasa da kalkıp emziriyorum gerçekten çok yorucu ne Zaman düzene girecez acaba 40mız da çıktı hala yenidoğan modundayım ben ;( gündüzde kızm uyumuyor sürekli cuk cuk süt dolmuyor ki bir türlü(
Cnm dr ne zaman demisti yani kizin ne kadarlikken soylemisti.biz 1 aylik olduk ben uyusada uyanip emdiriyorum ama bazen uyanmiyo az emiyo ben cmt dr a gidicem sorucam bakalim belki de saati uzatma vakti geldiYok cnm uzun degil.aslinda bir ara bnm kiz cok uyuyordu doktora.sordum korktum doktor gazi olmayab ve tok olan bebek uyur merak etme dedi gercekten oyle kizim tam doymadigi gunler iki saatte bir yada saatte bir alarm gibi uyaniyor bazen 5 saat uyuuor derinde olsa uykusu eger aciktiysa nasil bagirarak agliuoronun icin icim rahat en azindan ikinmiyor cnm ya icim gidiuor oyle olunca
Bizde biogaia kullanıyoruz ama hergün aynı saatlerde başlayan sancılarımız var 2 saat hiç durmadan ağlıyor sanırım işe yaramadı damlaay benim kız hiç susmuyor uyumuyor delirmek üzereyim gaz yüzünden lavman bile yapıldı. sab simlex ve Biogaia kullanıyorum geçmesse alıcam.Çocupum büyüme atağı geçiriyor galiba hiç uyumuyor
Canım bende badem yağı veriyorum hergün bunda gaz gidericilerde varmış ben de alayım bari ama bişey dikkatimi çekti 1-8 arası uyudu mu bebiş ?çok değil mi ben gece uyanmasa da kalkıp emziriyorum gerçekten çok yorucu ne Zaman düzene girecez acaba 40mız da çıktı hala yenidoğan modundayım ben ;( gündüzde kızm uyumuyor sürekli cuk cuk süt dolmuyor ki bir türlü(
canım takma senYa inanın ki sağıyorum güzel süt çıkıyor. Sağıp verdim doymuyordur diye 60 ml süt içti yine uyumadı 10 dk sonra uyandı. Gazı var evet biliyorum hem alttan hem üstten çıkartıyor ama hiç kıvranması bitmiyor.
Bugün deli ettiler beni annemde kv de çocuk 90 cc mama içti uyumadı yarım saat geçti sadece gazdan kıvranıyor ağlıyor çocuk aranıyor bir yandan ama aç değil yani yarım saat geçti sadece eee bu çocuk aranıyor aç heralde dedim aranıyor diye yarım saate 1 mama verip obez mi yapcaz çocuğu sıkıntıdan öyle o ağladıkça onlar ahlayıp vahlıyo sanki ben çok memnunum ağlamasından ama napalım gazı var çocugun çıkartmadan rahatlayamıcak mama vermiyorum diye yüzüme bakıyorlar sonunda dayanamadım size çocuk falan emanet edilmez her ağladığında aç diye mamayı dayıcaksınız çocuga dedim
Laf aramıZda benimki bir gün yedi saat uyudu uyumuşuz yaniama bu bir secreteşim duysa beni yerCanım benımkıde 5 bucuk sa uyudu dün süt sağıp 100 cc veriyorum üstüne meme veriyorum zaten yorulup uyuyor bi daha da kalkmiyor karnı tok olduğu icin
Bende günde 1 kere mamasının içine koyuyorumOğlum kapkara oluyordu mahvoldu kakasını yapamıyordu bi çay kaşığı z yağı verdim Ohhh bi rahatladım resmen dolmuş barsaklari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?