- 1 Eylül 2015
- 62
- 121
- 8
- 42
Bi bilsem canım.. İlk başta emmeye başlayınca acıyodu sonra geçiyodu ama artık gittikçe çoğalıyo dayanılmayacak bir hal aldı. Aldım kremi sürdüm geçsin ya emzirmek kabuse dönüşecek yoksa.Aynen yasadığım acıyı tarif ettin canım. Beni gecici rahatlatıyor o da. Çözüm bulamadım. Neden acıyor acaba?
Iyi wermisin canim sende benim vicudum baya toparladi hatta minnacik bi belli belirsiz gobegim kaldiSezaryen
Aynen canim katiliyorum saglikli beslenmemizz gerekSaglıklı beslenirsek sorun olmaz rejim derken hamurişleri ekmek cıkarmalı hayatımızdan
Ben bu kiloyla kaldıkca inan olan sütümde gidecek
Hala hamile kıyafetlerimi giyiyorum
Çekme, isaret parmaginla memende emdiği yerin dibine bastir. Pit diye cikiyor o zaman:)
Beyaz renkte kusmaları hep. Doktorun safralıdan kastı sarı renk mi acaba bi sor istersen canım.Arkadaşlar merhaba. İki konuda görüşlerinize ihtiyacım var.
İlki bebekleriniz kusunca beyaz mı açık sarı mı kusuyorlar? Bizim bağırsak sıkıntımız olduğu için doktor safralı kusarsa getir dedi ama bazen açık sarı bazen beyaz kusuyor. Bunlar normal midir, emin olamıyorum.
İkincisi de denk mi geldi bilmiyorum ama multitabsı kullanmaya başladığımızdan beri gaz sıkıntımız başladı. Burda benzer bi problem okumuştum sanki. Multitabs veya diğer d vitaminlerine başladıktan sonra gaz sıkıntısı ve kaka azalması problemi yaşayan var mı ?
Benim ilk bebegim tadini cikarmak istiyorum once ilk bebegimin daha ilerde insallah suanlik korunmaktayim demekki sütte koruyorCanim dra gitmene gerek yok sut koruyor bazen ne guzel bi muddet daha adet gormeyeceksin bende sut korusun bi muddet adet olmak istemiyorum.ama sen bebis istemiyorsan korun
Valla canim ben eldivenleri cikartmiyorum tirnaklarini kesiyorim ama benimki sacini cekiyor gozune getiriyor korkuyorum o yuzden eldivenleri cikartmiyorumTırnaklarımi zi kestik eldivenleri çıkardık ama ellerini gözlerine çok götürüyor korkuyorum siz çıkardın mi eldivenleri bi şey olur mu 44 günlük olduk artik
Safralı kusma yeşilimsi koyu sarı dedi ama bi beyaz bi sarı olunca size sorayım dedim. Bir de çok emiyor, az kaja yapıyor. Mideden geri vyruyor belki deBeyaz renkte kusmaları hep. Doktorun safralıdan kastı sarı renk mi acaba bi sor istersen canım.
Multitabsden mi bilmiyorum ama o günler gaz başlamıştı fakat doktorlar gazın 10-15. günden sonra başladığını söylüyorlar. Vitamine de o günler de başlandığı için denk mi geliyor acaba? Şu an hala kullanıyoruz gazı da normal düzeyde.
Canım aldığı kilo gayet iyi süt yetmese böyle olmazdı ve hep ağlardı. Düzenin olmaması normal daha çok küçükler. Emme süresi benim bebeğimin de değişiyo. Bazen hiç bırakmıyo bazen dediğin gibi 5 dk emip bırakıyo. Belki süt iyi ve doyurucu geliyodur yetiyodur. Sen hiç takma bunları. Doktorun dediği gibi bu ayki alıma bakılsın olmazsa mama. Mamadan korkma bu kadar. Yaşı ilerledikçe istemediğimiz o kadar şeyi yiyip içecek ki.1150 gr aldı bi ayda suan 37 günlük doktor bu ay bakicaz yetmezse mama takviyesu yapariz dedi ama ben bunu kabullenemiyorum.bes dakka emen bebek mi olur hicbi duzenimiz yok.gece iki saatte bi uyaniyo ams gunduz hep memede gogsumude yeni yeni tutmaya başladı. Uzulmicem sutum azalir diyorum ama kafamdan cikmiyo hormoblardan galibba.normal hayatta da başarısızlığı hazmedemeyen birisiyim hersey olmasi gereken gibi olmayinca kendimi cok üzuyorum
Canm bagli bulundugun ilcenin saglik il mudurlugune bas vuruluyormus cnm esim soledi simdi sut parasi icinde calistigi kurumun sgk sina basvurmusNereye basvuruyoruz
Süt parası 300 tl den ayrı mı canım..Canm bagli bulundugun ilcenin saglik il mudurlugune bas vuruluyormus cnm esim soledi simdi sut parasi icinde calistigi kurumun sgk sina basvurmus
Ben onu serçe parmağımla yapıyorum bi videoda görmüştüm uyuya kaldığında iyi oluyor çekince uyanıyo hemenÇekme, isaret parmaginla memende emdiği yerin dibine bastir. Pit diye cikiyor o zaman:)
Süper canım ne guZel işteKızlar baktım kilo muhabbeti yapılmış ben de neredeyse 100 kiloyla doğuma gitmiş biri olarak yazayım dedim. 1.67 boyum ve 72 yle hamileliğe başladım 91 le doğuma girdim. Hastaneden çıktığım gün sadece 5 kilo gitmişti yani 86 ydım. Bugün 22 günlük olduk 80 kilo olmuşum. Toplamda 11 kilo verdim 8 kaldı daha. Keşke diyorum normal sınırlarda alsaydım kiloyu şimdiye gitmişti diye ama sağlık olsun. Vereceğiz Allahın izniyle. Üzülmeyin ben de hala hamile giysilerimi giyiyorum ama farkettim ki vücut toparlıyor artık. Göbeğim korse vb hiçbir şey kullanmamaya rağmen büyük ölçüde toparlandı sıkılaşmaya başladı. Bebişlerimize odaklanalım şimdi kafaya takılacak çook şey var bunları takmayalım enerjimiz önce kendimize sonra bebişlerimize lazım boşa harcamayalın
Evet canm onn parasi ayri 300 tl cocuk parasi ptt ye yatio.... sut parasi 100 kusur olmasi lazm tam bilmiorum oda ziraat bankasina yatio...Süt parası 300 tl den ayrı mı canım..
Biz 20 günlüğüz takmıyoruz eldiven uzadıkça kesiyorum tırnaklarını geceleri yatarken üşür diye takıyorum sadeceTırnaklarımi zi kestik eldivenleri çıkardık ama ellerini gözlerine çok götürüyor korkuyorum siz çıkardın mi eldivenleri bi şey olur mu 44 günlük olduk artik
gittigidiyordan aldım 30 tl 6 tlde kargo ödedim. türkiyede satışı yok malesef. Amerikada yaşayan birkaç bloger anneden duymuştum bu emziği. Amerikada yenidoğanlara veriyorlarmış direkt hastanede.Cnm nerden aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?