Bence adet oluyonCanım benim kanama 17. gün kesildi. Bugün 38. günümüzdeyiz.
Evet Can'ım mavi bir tüp burnuna sıkıyorum birer damla günde ve etki etti geçen gün unuttum yine hırıltısı oldu hemen tekrar kullandım şuan memnunumCanim okyanus suyundan mi nemnun kaldn?? Sadece onu mu sıkılıyorz nasıl yapcaz
Nereye basvuruyoruzBiz 15 kasimdan snra alabilcekmisiz esim ole soledi ptt den gidip aliniomus
Super maşallah
Ben 96 olmustum doguma giderken
Boyum 1.73
Şu an 88 dogum kıloları gıttı ama kendımı hıc begenmıyorum ya 73 ile hamile kalmıstım ne guzeldım o zamanlar
Rejım yapsam da korkuyorum olan sütte gider mi
Kilolu olmakta sinirimi bozuyo valla
Canim dra gitmene gerek yok sut koruyor bazen ne guzel bi muddet daha adet gormeyeceksin bende sut korusun bi muddet adet olmak istemiyorum.ama sen bebis istemiyorsan korundoktorum da senin dediğini deedi hani bazı emzirenlerin korunmasıda oluyormus bu ama ben buna güvenmiyorum teabikide bakalım biraz daha beklicem sonra teekrar dokteora gidicem
maşallah canım 4 saat uyku çok güzel bizim ki en fazla 2 saat o da gübdüz uyuyo gece sürekli homurdanıyo memeyi bile emmek istemiyo o kadar sinirli ki napcam bilmiyom. dün zinconun gaz damlasını verdik hiçbi işe yaramadı daha kötü oldu sanki sizinki ne zaman düzene girdi
bn doktoruma sormadm bile cnm :/ öyle bily olsa söylerdi sanırım
Bizimki aslında sakin bi bebek. Altına kaka yapmadıysa veya gaz sıkıntısı yoksa bırakıyorum bakınıyor ama pazar gümünden beri ıh ıh diye inliyor yavrucuğum.Benimki gecede 2 kere kalkiyordu mesela dün 12 bucukta yattı 6ya çeyrek varken uyandı ama gündüz hiç uyumadı Şti desem yeridir:) tam düzenimiz olmasada gece 3 3 4 saat aralıksız uyuyoruz ama öyle kendi kendine oynayan bebek değil hep kucak meme istiyor gündüz ve akşam tuketiyorgece uyumadan sagdigim 100 cc yi veriyorum tam doymasa o kadar uzun süre uyumaz bence sizinde zamanla düzene girer bence bende gaz ilacı kullanıyorum yanına rezene içiyorum ama yinede zorlaniyor
iki meme arasi alt değiştirmeyi denedim dun gece, başarili oldu:) alt degistirirken ayilsa bile, 2.memeyi emerken uykuya daliveriyor yine. Allaam çok tatli bunlaaar:))
Ay o kötüymüş canim ya. Benim minnoş çok şükür doğdugundan beri kusmadi hiç.
Ben baştan yapmiyordum kollarini hareket ettiremeyince sinirleniyor diye.. ama uykuda irkilip elleriyle kendi korkutup uyandirdigini farkedince, ayaklari serbest olacak şekilde kundaklamaya başladi. Okudugum yabanci yazarlar da öneriyor bu yarım kundaği.
Bizimki aslında sakin bi bebek. Altına kaka yapmadıysa veya gaz sıkıntısı yoksa bırakıyorum bakınıyor ama pazar gümünden beri ıh ıh diye inliyor yavrucuğum.
Ben de 11 kilo verdim doğumdan beri. Azcık daha versem tamamdır.Kızlar baktım kilo muhabbeti yapılmış ben de neredeyse 100 kiloyla doğuma gitmiş biri olarak yazayım dedim. 1.67 boyum ve 72 yle hamileliğe başladım 91 le doğuma girdim. Hastaneden çıktığım gün sadece 5 kilo gitmişti yani 86 ydım. Bugün 22 günlük olduk 80 kilo olmuşum. Toplamda 11 kilo verdim 8 kaldı daha. Keşke diyorum normal sınırlarda alsaydım kiloyu şimdiye gitmişti diye ama sağlık olsun. Vereceğiz Allahın izniyle. Üzülmeyin ben de hala hamile giysilerimi giyiyorum ama farkettim ki vücut toparlıyor artık. Göbeğim korse vb hiçbir şey kullanmamaya rağmen büyük ölçüde toparlandı sıkılaşmaya başladı. Bebişlerimize odaklanalım şimdi kafaya takılacak çook şey var bunları takmayalım enerjimiz önce kendimize sonra bebişlerimize lazım boşa harcamayalın
Sorma canım ya içim gidiyor o öyle oluncaİşte o zaman çok üzülüyorum gaz ilacın a rağmen böyle bide vermesemıh ıh yapıyo bazen çok sık diyorum nasıl canı yanıyor Kıyamam onlara ama bi şey yapamiyoruz
Evet sanki dişleri varmış gibi acıtıyorlar.Benımkıde doymuyo memeyi birakmiyor uyuyan a kadar bazen çok emiyo fazla geliyo tabimemeyi de çekip alamıyorum aciyo nasıl sıkıyor sa
PKizlar bebegim gun icerisinde cok fazla kusmaya basladi. Emer emmez hemen cikariyo ve oluk oluk kusuyor resmen. Hatta dun emerken kustu sabahtan burnundan cikardi resmen((( cok korktum doktoruna yazdm reflu olmus dedi. Gaviscon verdi bugun alicam insallah gecerr.. boyle bise basina gelen var mi ?
Evet sanki dişleri varmış gibi acıtıyorlar.
Benımkıde doymuyo memeyi birakmiyor uyuyan a kadar bazen çok emiyo fazla geliyo tabimemeyi de çekip alamıyorum aciyo nasıl sıkıyor sa
Bnde pes ettim zaten ne yapsam çare bulamadım en iisi acıya devam başka yapabileceğim biley yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?