2015 Ekim Anneleri

Kizlar bende anason ve rezene bi arada cay var bide kimyon koyup yapabilirmiyim oyle olurmu acaba

Bebeklerini emziren kadınların adet kanamaları, emzirmeyenlere oranla daha uzun süre gecikiyor. Bunun nedeni ise, bebek anneyi emdikçe göğüs uçlarının etkilenmesi ve süt yapımını sağlayan prolaktin hormonu düzeyinin yükselmesi. Bu da folikül gelişimini sağlayan hormonların salgılanmasını önlüyor. Eğer bebek düzenli bir şekilde emziriliyorsa, emzirme süresince foliküller dinlenmeye çekildiğinden, gebe kalma riski yüksek olmuyor. Yani, eğer bebek düzenli bir şekilde günde 5 defa yaklaşık 10 dakika kadar emziriliyorsa, yumurtlama bastırılıyor ve regl kanaması gecikiyor. Bilim adamları, prolaktin hormonunun emzirirken serpildiğini ve bu nedenle de reglin geciktiğini düşünüyorlar. Kizlar nette yazıyor bende adet olmadim sanirim bu yuzden

Kızlar baktım kilo muhabbeti yapılmış ben de neredeyse 100 kiloyla doğuma gitmiş biri olarak yazayım dedim. 1.67 boyum ve 72 yle hamileliğe başladım 91 le doğuma girdim. Hastaneden çıktığım gün sadece 5 kilo gitmişti yani 86 ydım. Bugün 22 günlük olduk 80 kilo olmuşum. Toplamda 11 kilo verdim 8 kaldı daha. Keşke diyorum normal sınırlarda alsaydım kiloyu şimdiye gitmişti diye ama sağlık olsun. Vereceğiz Allahın izniyle. Üzülmeyin ben de hala hamile giysilerimi giyiyorum ama farkettim ki vücut toparlıyor artık. Göbeğim korse vb hiçbir şey kullanmamaya rağmen büyük ölçüde toparlandı sıkılaşmaya başladı. Bebişlerimize odaklanalım şimdi kafaya takılacak çook şey var bunları takmayalım enerjimiz önce kendimize sonra bebişlerimize lazım boşa harcamayalın

doktorum da senin dediğini deedi hani bazı emzirenlerin korunmasıda oluyormus bu ama ben buna güvenmiyorum teabikide bakalım biraz daha beklicem sonra teekrar dokteora gidicem
Canim dra gitmene gerek yok sut koruyor bazen ne guzel bi muddet daha adet gormeyeceksin bende sut korusun bi muddet adet olmak istemiyorum.ama sen bebis istemiyorsan korun

Benimki gecede 2 kere kalkiyordu mesela dün 12 bucukta yattı 6ya çeyrek varken uyandı ama gündüz hiç uyumadı Şti desem yeridir:) tam düzenimiz olmasada gece 3 3 4 saat aralıksız uyuyoruz ama öyle kendi kendine oynayan bebek değil hep kucak meme istiyor gündüz ve akşam tuketiyor gece uyumadan sagdigim 100 cc yi veriyorum tam doymasa o kadar uzun süre uyumaz bence sizinde zamanla düzene girer bence bende gaz ilacı kullanıyorum yanına rezene içiyorum ama yinede zorlaniyor

Arkadaşlar merhaba. İki konuda görüşlerinize ihtiyacım var.

İlki bebekleriniz kusunca beyaz mı açık sarı mı kusuyorlar? Bizim bağırsak sıkıntımız olduğu için doktor safralı kusarsa getir dedi ama bazen açık sarı bazen beyaz kusuyor. Bunlar normal midir, emin olamıyorum.

İkincisi de denk mi geldi bilmiyorum ama multitabsı kullanmaya başladığımızdan beri gaz sıkıntımız başladı. Burda benzer bi problem okumuştum sanki. Multitabs veya diğer d vitaminlerine başladıktan sonra gaz sıkıntısı ve kaka azalması problemi yaşayan var mı ?

Bizimki aslında sakin bi bebek. Altına kaka yapmadıysa veya gaz sıkıntısı yoksa bırakıyorum bakınıyor ama pazar gümünden beri ıh ıh diye inliyor yavrucuğum.

Benımkıde doymuyo memeyi birakmiyor uyuyan a kadar bazen çok emiyo fazla geliyo tabi memeyi de çekip alamıyorum aciyo nasıl sıkıyor sa

Bizimki aslında sakin bi bebek. Altına kaka yapmadıysa veya gaz sıkıntısı yoksa bırakıyorum bakınıyor ama pazar gümünden beri ıh ıh diye inliyor yavrucuğum.

İşte o zaman çok üzülüyorum gaz ilacın a rağmen böyle bide vermesem ıh ıh yapıyo bazen çok sık diyorum nasıl canı yanıyor Kıyamam onlara ama bi şey yapamiyoruz

Ben de 11 kilo verdim doğumdan beri. Azcık daha versem tamamdır.

P
Benımkıde kusuyor ama bi gün kusuyor bi gün kusmuyor kontrolde kilo alımına bakıcam normal değilse dr dan bi set isticem bende bana tanıdık bi ilacı var o iyi geliyo kötü bi problem değil reflü dedi bendede var bu arada gaz ve reflü yazık ogluma

Bnde pes ettim zaten ne yapsam çare bulamadım en iisi acıya devam başka yapabileceğim biley yok

Acimiyorduki 3 3 4 gündür aşırı aciyo göğüs ucu m dr sarı kantoron yağı iyi geliyormuş dedi bugün aldım deneyeceğim yazarım iyi gelirse çokkk fena acıyor ilk alıyo çekiyor ya tüm vücudum ter su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…