- 23 Haziran 2013
- 675
- 418
- 33
Şimdi okudum canım çok sevindim çok şükürCanim topuk kani icin..ucuncu kez olacakti dun gttik kadinin ihmaliymis ama ben nasil agladim mahvoldum karisiklik oldu dedi hakkinizi helal edin dedi dun yogundu arayamadim saglik bakanligini sonucu ogrendi bize dedi bende o zaman niye cagrdiniz dedim cok dengeszler almadilar bise yok normal diye..sukur ama ya sutum kesilseydi o kadar agladim ki Rabbim hic birimizi evladimizla sinamasim saglik versim hepimizin yavrusuna
Bu saatte seni de dikmiş minnak :)Hemde nasıllll. Iyıkı baska hicbiseyde tatmıyoruz bu duyguyu:)
İnşallah iyi geçer canımKızlar sabah 8.30 da hastanede olucaz dua edin bizim için ameliyatımız iyi geçsin
Ben hiç takmadım canım bırak dokunarak da keşfetsinTırnaklarımi zi kestik eldivenleri çıkardık ama ellerini gözlerine çok götürüyor korkuyorum siz çıkardın mi eldivenleri bi şey olur mu 44 günlük olduk artik
Günaydın :) afiyet bal olsunMesaimiz başladııı
Aç bebeğim yine eldivenlerini yalayarak uyandı. Hemen doyurmaya başladım bende.
Günaydın canım. Çok tşk ederiz.Günaydın :) afiyet bal olsun
Reflü olmasın canımKızlar benim bebiş de çok kusuyor. Doktorunuza sordunuz mu hiç sebebini? Sanki ne kadar içerse içsin çoğunu çıkarıyor gibi her beslenmeden sonra
Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Hemencik bitsin gitsin inşallah. Bununla geçmiş olsun. Allah sağlık versin tüm kuzulara.Benim bebiş saat 9 gibi ameliyata giriyor en gec saat 6 ya kadar emzir dediler emzirdim altini aldim 6 ya yakin tekrar emziricem simdi uyuyor erkekte olucak paşam teyzeleri çok heyecanlıyım hayirlisiyla bir atlatsak
Amin canım inşallah uyumasın emsin diye ugrastim biraz emdi herzaman zorla uyuturuz simdi mısıl mışıl uyuyor sonra istesede yok ona memeGüzel haberlerini bekliyoruz canım. Hemencik bitsin gitsin inşallah. Bununla geçmiş olsun. Allah sağlık versin tüm kuzulara.
Evet canım yaa benim de bir esmerlik var göbeğimde neden acaba. .Canim evet ya rengi niye eskiye donmedi benimde kara sanki benim vucuda ait degil epey kara kuculdu ama insallah kilolar gder
Maşallah kuzucukk sana:)Biz bugun pek güleçiz niyeyse sabahtan beri kendı kendımızE konusup konusup guluyoruz.annesinin içi gidyo tabi alıp geri içine sokası gelıyo:)Ikı aylık olduk bugun buyuduk sanırım:)
Allahım benim bebişim ve bütün ana kuzuları hiç ağlamasın hep böyle gülsün.AMİİİİN
Yanlız bakıyo sayılırım herhalde canım kardeşim var ama çok bi etkisi yok açıkçası sabaha kadar sıfır uykuyla bakışıyoruzsevilayyyyyyyyyyyyyy maşallah ikizlerine yanlizmi bakiyorsun ?
Canım bendede durum aynı bide üstüne memem iltahap oldu hemde 3 kere kafayı yemek üzereyim uçları kanıyo ordan mikrop kapıp iltahap oluyo ne yaptıysam fayda etmedi 3 kutu antibiyotik içiyorum piskolojim bozuldu artık iltahap olması yaradanda beter dr oluyorum ateş bulantı vücut ağrısı çok kötü bişiy Allahım bitsin artıkTahin yağı denemedim hiç ama zeytinyağı lansinoh karbonatlı su kantaron yağı ayva çekirdeği ne duydumsa denedim ama geçmedi geçmiyor
Dr bana da aynısını söyledi canım. Bazılarına ilaç vermiş ama sanırım?Günaydın canım. Çok tşk ederiz.
Benim minik de başladı kusmaya. Aynen her beslenmeden sonra. Bir de bazen kesik kesik kusarken, bazen direk süt olarak kusuyor. Anneme göre fazlalığını atıyor. Ben sormamıştım ama geçen kontrolümüzde doktorumuz bize demişti. Beslenme sonraları kusmalar olabilir diye.
Benim kuzenim de olmuş hiç telaşa kapılma çok kolay bi ameliyatımış. Dr bebek reflüsü her bebekte görülür demek ki sizinki kusuntulu bi bebek dedi güldü ama bu kusma Fazla biraz kıyafet kalmıyo hiç.Benim bebiş saat 9 gibi ameliyata giriyor en gec saat 6 ya kadar emzir dediler emzirdim altini aldim 6 ya yakin tekrar emziricem simdi uyuyor erkekte olucak paşam teyzeleri çok heyecanlıyım hayirlisiyla bir atlatsak
Bana daha aksam canım su an uyuyo saat 11 gece yarısını beklıyoruz kurda dönüşmek için:)Bu saatte seni de dikmiş minnak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?