Elleme biraz babada ağlasında anne neler çekıyomus anlasın:) insanın zoruna gidiyo dimi. Bizimde bi arkadas asele hıysuzmusun sen dedi. Küfür etseler bukadar alınmazdım sanırım:)Küçük balıklar gibi:):) Babası ilgileniyor konuşuyor oda oda gezdiriyor oğlum canım va diyor ama demin ağlamasından sıkılmış sinirimi bozuyo bu cocuk dedi bende gucendim bi kaç gun sevdirmicem onu düzgün konussun
Biz bugun pek güleçiz niyeyse sabahtan beri kendı kendımızE konusup konusup guluyoruz.annesinin içi gidyo tabi alıp geri içine sokası gelıyo:)Ikı aylık olduk bugun buyuduk sanırım:)
Allahım benim bebişim ve bütün ana kuzuları hiç ağlamasın hep böyle gülsün.AMİİİİN
akşamüstü 5 ten beri konuşmaktan konu bulamadım artık hanımefendiye saçmalardan seçmeler modundayım artık
gündüz çokta fazla uyumadı bu cadı aslında kangurusunda annesiyle ütü yaptı hatta yorgun bilesenin aseline de maşallah canım mis gibi kokusundan öperim çok
Maşallah subannallah sağlık göstergesi..sindirim sistemleei calışıyor. Allahim hepimizin bebişlerine saglik sihhat versinCanim icimi rahatlattin sagolasin hepimizin bebisi iyi olsun kakalari emmeleri duzgun olsun hep Insallah☺
Elleme biraz babada ağlasında anne neler çekıyomus anlasın:) insanın zoruna gidiyo dimi. Bizimde bi arkadas asele hıysuzmusun sen dedi. Küfür etseler bukadar alınmazdım sanırım:)
Canım zaten normalde kilo alabilen biri değilim bide ikiz olunca uyku dinlenme yok beşer onar gitti hepsi ama gobeğimden resmen tiksiniyorum kara sarkık bişeyCanimm maasallah sen ikiz annesi olarak az almissin ve tez vermissin insallah bizimde gider 63 um su an bi gtse hepsi tabii saglik olsun o ayrida kiyafetler yalan oldu☺☺
63 te çok bişey değil ki canım ya bebekle beraber verirsin o tempoya kilo mı dayanırCanım zaten normalde kilo alabilen biri değilim bide ikiz olunca uyku dinlenme yok beşer onar gitti hepsi ama gobeğimden resmen tiksiniyorum kara sarkık bişey
Doğeu hatırlıyorsum canım hamileyken yalnız bırakıyorlar dite üzülüyordum şimdi de sakinlik arıyorum. Allah razı olsun ne istesem yapıyor ama arada da tepemi attırıyor.Hayır onun moral vermesi lazım yani sanki sen hamileyken de memlekete gitmişti yalnız kalmıştın yanlış mı hatırlıyorum
Amin canim benim insallahMaşallah subannallah sağlık göstergesi..sindirim sistemleei calışıyor. Allahim hepimizin bebişlerine saglik sihhat versin
Canim evet ya rengi niye eskiye donmedi benimde kara sanki benim vucuda ait degil epey kara kuculdu ama insallah kilolar gder63 te çok bişey değil ki canım ya bebekle beraber verirsin o tempoya kilo mı dayanır
Bizim kırkımız da yeni çıktı o gobeğii eşimin görmesini de istemiyorum ne yapsam ki fondöten işe yarar mı acabaCanim evet ya rengi niye eskiye donmedi benimde kara sanki benim vucuda ait degil epey kara kuculdu ama insallah kilolar gder
Bunlar da benim çirkinlerim bu kadar esmer değiller ama kameradanCanim evet ya rengi niye eskiye donmedi benimde kara sanki benim vucuda ait degil epey kara kuculdu ama insallah kilolar gder
Maşallah sübhanallah prenseslereBunlar da benim çirkinlerim bu kadar esmer değiller ama kameradan
Amin canım inşallahMaşallah sübhanallah prenseslereRabbim hayırlı uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin
Oy ağzını yerim damaksız dişlerle pek bi sevimliler :)Biz bugun pek güleçiz niyeyse sabahtan beri kendı kendımızE konusup konusup guluyoruz.annesinin içi gidyo tabi alıp geri içine sokası gelıyo:)Ikı aylık olduk bugun buyuduk sanırım:)
Allahım benim bebişim ve bütün ana kuzuları hiç ağlamasın hep böyle gülsün.AMİİİİN
Biraz sohbet sever bi arkadaş sanki :)Karnı tok, altı temiz, gazı yok hatta kakasını bile yapmış bir bebek neden uyumaz aa dostlar ağlamıyor da böcek böcek etrafına bakıyor
Canım maş nasıl verdin ya? Sağlık ocağından neden çağırmışlar yazdıysan da göremedim merak ettim siziBende unutuyorum canim yumusak bi tuhaf insallah eritriz 63 e indim daha var ama 6 kg var sagligimiz olsunda
Ne alakası var bizimki de gecen aynı oldu ve mama takviyesi alıyo.sabah 8 den akşam 5 e kadar uyanıktıYa kızlar ilk defa bir komşumuzu boğasım geldi ki kendisini çok severim yani. Kızım bugün 1 den beri uyumuyor bağrıyor. Uykuya dalsa 10 dk sonra uyanıyor. Dün doktor çok iyi kilo almışta dedi. Bana diyorki aç bu, sütün yetmiyor, az biraz mama dene. Sinirimden havaya sıçradım. Ne saçmalıyorsun sen dedim doktor iyi kilo almış diyor sen sütün yetmiyor diyorsun dedim. Bu sefer yaramıyor mu demez mi. İnsan inadına mı yapıyor napıyor. Ne saçmalıyorsun ya doktor iyi kilo almış diyor sen sütün yaramıyor mu diyorsun dedim. Ay içime korku düştü moralim bozuldu. zaten bebeğim 5 dk emdikten sonra deli gibi ağlamaya başlıyor kafayı öteye beriye sallıyor annem sürekli sütüi yok ondan deyip duruyor valla olan sütüm de gidecek ya.
Hemde nasıllll. Iyıkı baska hicbiseyde tatmıyoruz bu duyguyu:)Oy ağzını yerim damaksız dişlerle pek bi sevimliler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?