2015 Ekim Anneleri

Merhaba ekim anneleri kasim annesi olarak size bir sorum vardi...dun doktor kontrolum vardi hersey yolundaymis nst de sancida cikmadi ama benim 4,5 gundur cok siddetli belagrim var adet agrisi seklinde aksam kahverengi lekelenme oldu halende devam ediyor bu nisan olabilir mi? Kasiklarimda da bazen uzun sureli bazende kisa sureli agri var kendimi adet olmus gibi hissediyoeum

Canim grip için kendim denedim test ettim şu karışımı öneririm şiddetle:mandalina limon greyfurt portakali sıkıp karıştırıp kaynat ve iç beni hemen ayaga kaldırdı.

Allah kurtarsın öncelikle. Nişan olsa da hemen doğum olacak diye bir durum olmuyo canim. Ama suyun gelirse hemen doktora git. Kiz mi erkek mi bebişin??? Benim kizim 11 gün erken geldi etrafımda da hep kızlarn erken geldiği söyleniyor. Erkekler gününü dolduruyormş. Tabi istisnalar vardir.

B
benim oglum 9 gun once geldi sabirsiz kérata

Gozunaydin iyi olmuş kalça testide çıktı aradan kokuyor kokmaz miii salonda kokusu kalıyor bide büyük insandan sesli gaz çıkarıyor değişik değişik bakiyorum:)

Evet bazen nisandan 1 hafta sonra bile dogum oluyormus.ne yapacagimi bilemedim dogum icin memleketime geldim esiminbdaha yanima gelmesinr 3 gun var kimselere soylemedim telaslanmasinlar diye...benimde bebegim kiz...gorev yaptigim yerdeki doktorum 12 kasimdan sonra olur demisti .surekli uykm var cok yorgun hissediyrm birde nezle oldum korkuyrm o yuzden dogum olmasindan

Kızlar ilk ay aşısı oldu mu bebisleriniz? Bir de doktorunuz ateş için ne verdi surup olarak?
Canım ben parol kullanıyorum ama ilk ay hepatit b aşısı oluyo oda ateş yapmazmış...bizim solunum yolu enfeksiyonumuz var onun için kullanıyorum parolu bide ateşi çok olursa parabox fitil yarım ver demişti çocuk doktorumuz

Kızlar ilk ay aşısı oldu mu bebisleriniz? Bir de doktorunuz ateş için ne verdi surup olarak?
Tatlim ilk ay aşısı ates yapmiyor ikinci ay aşısı yapiyor oda belli olmuyor onada ben paranix fitil kullandim yarim yarim verdim iki kere biseyimiz olmadi allaha sukur

Merhaba güzel anneler ve bebişleri bugün 1 ay kontrolüne gittik çok şükür oğlum gayet sağlıklıama 2 gündür perişan haldeydik dün sabah 5ten aksam 5e kadar uyumadı ve surekli ağladı hem de nasıl ağlama morariyo sesi kesiliyo çok korkuyorum öyle olunca biz hep gazi var diyorduk ama doktorumuz teşhisi koydu: kolik bunun gazla falan alakası yokmuş oğlum da maşallah hem alttan hem üstten gazını cikariyo 3 4 ay olana kadar cekicekmisiz

Kızlar emziğimiz geldi, kaynattım şimdi. Emzik kullanmakta da acemiyim, bir sorum olacak. Bebek acıkınca emziği kabul etmez değil mi, çocuğum gece rahat uyusun diye aç bırakmayayım bir de.

agopa
Canım öncelikle hayırlı olsun sünneti bebişin
Eşim yaptırmak istiyor ama ben korkudan yaptıramadım
Eşime göre ileride psikolojisi bozulurmus
Bir sorun olursa pipisinde daha zor olurmus vs
Ama ben cok korktugum için yanasamıyorum.
Biraz bahsedermisin
Genel anestezimi yoksa sadece pipiyi uyusturarak mı yapıldı
Dr bana cok ılerlerse ay olarak genel yapılır demişti ama ona kesinlikle yanasmam
Kac gunlukken yaptırdın
Benim ki 36 gunluk
Belli bir zamanı var mı
Merak ettiklerim bunlar tatlım cevaplarsan sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…