Aminn canım sağlıklı olsunlar inşallah. Teşekkürler bilgi içinCanim doktorda bezden tasacak kadar yogun degilse sıkıntı degil dedi ishal olmasinda dedi anne sutu alan bebekte olurmus o yesillik ole dedi doktor iyi olsun hepimizin yavrusu
Ay umarım. ..yaza kadar geçse bari..Canim.gebelikte renk degisimo olurmus geciciymis ama cok kotu duruyor arkadaslar var bizde gecti dyorlar 6 8 aylik olanlar o kadar beklemeyz ins
Canim grip için kendim denedim test ettim şu karışımı öneririm şiddetle:mandalina limon greyfurt portakali sıkıp karıştırıp kaynat ve iç beni hemen ayaga kaldırdı.Günaydın kızlar birkaçgündür biz keyifsiziz
Gazımız cok fazla paArtesi yeni doktorumuza gittim güzelcene muayenemiZi olduk hafif öksürük ce burun tıkanıklığı vardı ilaç feln vermedi öksürk geçene kadar yıkama dışarıda çıkarma annesi dedi inşlh ilerlemez 4 gündr yıkanmıyorz ama durum aynı :/
İdrar tahlilimizide yeniledi enfeksiyn feln cıkmadı çok şükür .
51 günlüğüz 5200 kg 60 cm olmuşuzdoktorumuz çok ii bakmışsın dedi . Çarşamba günüde kalça çıkıklığı için randevumuz var inşlh bir sıkıntı çıkmaz.
Bu arada doktorumuz kendinden ayaklı tulumları önermedi tırnakları cok hassas olduğundan tırnak batmasına sebep oluyormuş biliysonuz benm kuzuda oldu çok şükür geçmek üzere .
Ayrıca çoraplarıda tersinden giydirtti içindeki dikişlerde buna sebep oluyor dedi . Evde şapka ve eldiven takmayın dedi birde :)
Sizlerlede paylaşim dikkat edelim .
Evde babamız fena grip oldu kuzuyu yzak tutuyorm ama sanırım bende olmak üzereyim yavrum zatn bir türlü toparlıyamadı inşlh ona geçmez.
Çok uzun oldu ama :) hepinizi öptm
Buda bizden gelsin :)
Allah kurtarsın öncelikle. Nişan olsa da hemen doğum olacak diye bir durum olmuyo canim. Ama suyun gelirse hemen doktora git. Kiz mi erkek mi bebişin??? Benim kizim 11 gün erken geldi etrafımda da hep kızlarn erken geldiği söyleniyor. Erkekler gününü dolduruyormş. Tabi istisnalar vardir.Merhaba ekim anneleri kasim annesi olarak size bir sorum vardi...dun doktor kontrolum vardi hersey yolundaymis nst de sancida cikmadi ama benim 4,5 gundur cok siddetli belagrim var adet agrisi seklinde aksam kahverengi lekelenme oldu halende devam ediyor bu nisan olabilir mi? Kasiklarimda da bazen uzun sureli bazende kisa sureli agri var kendimi adet olmus gibi hissediyoeum
Insallah canim benimİnşallah canım ya ablamında aynı karalık vardı şimdi beyazlamış ama zaman lazım
benim oglum 9 gun once geldi sabirsiz kérataAllah kurtarsın öncelikle. Nişan olsa da hemen doğum olacak diye bir durum olmuyo canim. Ama suyun gelirse hemen doktora git. Kiz mi erkek mi bebişin??? Benim kizim 11 gün erken geldi etrafımda da hep kızlarn erken geldiği söyleniyor. Erkekler gününü dolduruyormş. Tabi istisnalar vardir.
Gozunaydin iyi olmuş kalça testide çıktı aradan kokuyor kokmaz miii salonda kokusu kalıyorsevilayyyyyyyyyyyyyy Anladim kizlar saolun cok ozaman gayet normal kokmasi benm ki baya kokusuz yapiomus bu zamana kadar demek haha camlari actik annemle hala kokusunu duyuyorum, bugun kalca testimizide yaptirdik sukurrr,darisi yaptrmayanlarin basinaaa....
Evet bazen nisandan 1 hafta sonra bile dogum oluyormus.ne yapacagimi bilemedim dogum icin memleketime geldim esiminbdaha yanima gelmesinr 3 gun var kimselere soylemedim telaslanmasinlar diye...benimde bebegim kiz...gorev yaptigim yerdeki doktorum 12 kasimdan sonra olur demisti .surekli uykm var cok yorgun hissediyrm birde nezle oldum korkuyrm o yuzden dogum olmasindanAllah kurtarsın öncelikle. Nişan olsa da hemen doğum olacak diye bir durum olmuyo canim. Ama suyun gelirse hemen doktora git. Kiz mi erkek mi bebişin??? Benim kizim 11 gün erken geldi etrafımda da hep kızlarn erken geldiği söyleniyor. Erkekler gününü dolduruyormş. Tabi istisnalar vardir.
anammm hala mı gece gündüz karışık yaAynen çok çabuk geçti bebislerle uğraşmaktan zaman kavramını yitiriyoruz sanırımben neyi ne zaman yaptım baya düşünüyorum gece gündüz karisinca
Canım ben parol kullanıyorum ama ilk ay hepatit b aşısı oluyo oda ateş yapmazmış...bizim solunum yolu enfeksiyonumuz var onun için kullanıyorum parolu bide ateşi çok olursa parabox fitil yarım ver demişti çocuk doktorumuzKızlar ilk ay aşısı oldu mu bebisleriniz? Bir de doktorunuz ateş için ne verdi surup olarak?
Ay maşallahh gözlerine allah nazarlardan korusunnnKel kizimdan teyzelere bir.gulucuk
Tatlim ilk ay aşısı ates yapmiyor ikinci ay aşısı yapiyor oda belli olmuyor onada ben paranix fitil kullandim yarim yarim verdim iki kere biseyimiz olmadi allaha sukurKızlar ilk ay aşısı oldu mu bebisleriniz? Bir de doktorunuz ateş için ne verdi surup olarak?
Amin cnm ama herkes degisir diyir ya oysa kizima yakisiyor bu renkAy maşallahh gözlerine allah nazarlardan korusunnn
Değişse bile tamamen değişmez heralde değişse dr kızına hepsi yakışırAmin cnm ama herkes degisir diyir ya oysa kizima yakisiyor bu renk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?