2015 Ekim Anneleri

Sürekli konuşuyoruz bizde dinlemeyi konuşmayı çok seviyor minnak :) size de maşallah

Maşallah, ne kadar tatlı Allah saklasın nazarlardan :)

Benim bebiş saat 9 gibi ameliyata giriyor en gec saat 6 ya kadar emzir dediler emzirdim altini aldim 6 ya yakin tekrar emziricem simdi uyuyor erkekte olucak paşam teyzeleri çok heyecanlıyım hayirlisiyla bir atlatsak
Maşallh paşaya erken değilmi cnm ya ii cesaret ettin :)

Malesef cnm pıtı bile kokuyo doktorumuz cok gazı olduğundan dedi

Canım benim kızlarımında kakası kokuyo hatta biraz kabızlık sorunumuz var kakasını yapıp yapmadığını koklayarak anlıyoruz

Oy maşallah bala.babası maske taksa canım eczanede 1 lira. Annem de nezle maskesiz yanaşmıyo

Günaydın kızlar benim bebisim çok uslu maşallah gazını hep kendi hallediyo güzel güzel emiyo
Ne kadar sevindim maşallah böyle bebekler olduğunu bilmek çok güzel :) Benimki de tam tersi uykusunu bile uyuyamıyor kıvranmaktan.

Bende gaz çıkarırken yakami tutmasını çok seviyorum bıraktım artık takmiyorum elleri hep kısıtlı yazikti

Geçmiş olsun inşallah babadan geçmez bebişe grip. Kilosuna da maşallah hep böyle güzel güzel büyüsün tatlı şey.

Salonun kokusu değişiyor benc3:):)"kokuyor anlıyorum yaptigini:)

Evet erkenden geldi aramıza bizim yanımızda büyümek istiyormuş 93 günlük olduk teyzesi
Allah hepimizin bebisine sağlık versin inşallah güzelce buyusunler
Nep çabuk 3 ay geçmiş ya☺ Hamileyken bu kadar çabık geçmeyen zaman şimdi du gibi akıyor...

Canim benim de annem yanimda dogmadabi hafta once geldi 40 cikana kadar yanimda iki hafta daha burada cdden Rabbim yokluklarini gostermesn her is onda Allahim annelermzden razi olsun bu arada tatlim senin de bence kilolar gitmis insallah hepsini veririz sağlığımız olsun da☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…