- 31 Ocak 2015
- 783
- 1.295
- 113
Sürekli konuşuyoruz bizde dinlemeyi konuşmayı çok seviyor minnak :) size de maşallahOyy maşallh sana . Artık gündüzleri uyanık kalmaları yarım saat bir saat araaı değişiyormş cnm bu zamanlarda bol bol konuş onla annesi artık konuşmak istiyorlar bizimki akşamları babasyla beni çekiştiriyor :)
Günaydın kızlar birkaçgündür biz keyifsiziz
Gazımız cok fazla paArtesi yeni doktorumuza gittim güzelcene muayenemiZi olduk hafif öksürük ce burun tıkanıklığı vardı ilaç feln vermedi öksürk geçene kadar yıkama dışarıda çıkarma annesi dedi inşlh ilerlemez 4 gündr yıkanmıyorz ama durum aynı :/
İdrar tahlilimizide yeniledi enfeksiyn feln cıkmadı çok şükür .
51 günlüğüz 5200 kg 60 cm olmuşuzdoktorumuz çok ii bakmışsın dedi . Çarşamba günüde kalça çıkıklığı için randevumuz var inşlh bir sıkıntı çıkmaz.
Bu arada doktorumuz kendinden ayaklı tulumları önermedi tırnakları cok hassas olduğundan tırnak batmasına sebep oluyormuş biliysonuz benm kuzuda oldu çok şükür geçmek üzere .
Ayrıca çoraplarıda tersinden giydirtti içindeki dikişlerde buna sebep oluyor dedi . Evde şapka ve eldiven takmayın dedi birde :)
Sizlerlede paylaşim dikkat edelim .
Evde babamız fena grip oldu kuzuyu yzak tutuyorm ama sanırım bende olmak üzereyim yavrum zatn bir türlü toparlıyamadı inşlh ona geçmez.
Çok uzun oldu ama :) hepinizi öptm
Buda bizden gelsin :)
Günaydın kızlar. Son Gebemiz @zobiska da doğurdu sanırım. Dün doktora gidecekti. Ses çıkmadı. Ekim Anneleri olarak eylül de başladık kasımda kapattık
Maşallh paşaya erken değilmi cnm ya ii cesaret ettin :)Benim bebiş saat 9 gibi ameliyata giriyor en gec saat 6 ya kadar emzir dediler emzirdim altini aldim 6 ya yakin tekrar emziricem simdi uyuyor erkekte olucak paşam teyzeleri çok heyecanlıyım hayirlisiyla bir atlatsak
Malesef cnm pıtı bile kokuyo doktorumuz cok gazı olduğundan dediKizlar bebislerinizin kakasi kokuyoormu yani cok degil ama hissedecek kadar yaptigini bizm bikac gune kadar koku yoktu fazla ama simdi belirgin bir koku var usuttukmu die korkuorum burnumuzda hala tikali off ne zormus gercekten onlari korumak karnimizdayken Rabbim nede guzel koruyordu simdi herseye aciklar....
İnşallah canım ya ablamında aynı karalık vardı şimdi beyazlamış ama zaman lazımCanim yarar az da olsa benim bugun 28 gun oldu renk canimi sıkıyor kara durmasi insallah bu kalıcı degildir
Maşallah canım ya darısı bizlere inşallahGünaydın kızlar benim bebisim çok uslu maşallah gazını hep kendi hallediyo güzel güzel emiyo
Canım benim kızlarımında kakası kokuyo hatta biraz kabızlık sorunumuz var kakasını yapıp yapmadığını koklayarak anlıyoruzKizlar bebislerinizin kakasi kokuyoormu yani cok degil ama hissedecek kadar yaptigini bizm bikac gune kadar koku yoktu fazla ama simdi belirgin bir koku var usuttukmu die korkuorum burnumuzda hala tikali off ne zormus gercekten onlari korumak karnimizdayken Rabbim nede guzel koruyordu simdi herseye aciklar....
Oy maşallah bala.babası maske taksa canım eczanede 1 lira. Annem de nezle maskesiz yanaşmıyoGünaydın kızlar birkaçgündür biz keyifsiziz
Gazımız cok fazla paArtesi yeni doktorumuza gittim güzelcene muayenemiZi olduk hafif öksürük ce burun tıkanıklığı vardı ilaç feln vermedi öksürk geçene kadar yıkama dışarıda çıkarma annesi dedi inşlh ilerlemez 4 gündr yıkanmıyorz ama durum aynı :/
51 günlüğüz 5200 kg 60 cm olmuşuzdoktorumuz çok ii bakmışsın dedi . Çarşamba günüde kalça çıkıklığı için randevumuz var inşlh bir sıkıntı çıkmaz.
Bu arada doktorumuz kendinden ayaklı tulumları önermedi tırnakları cok hassas olduğundan tırnak batmasına sebep oluyormuş biliysonuz benm kuzuda oldu çok şükür geçmek üzere .
Ayrıca çoraplarıda tersinden giydirtti içindeki dikişlerde buna sebep oluyor dedi . Evde şapka ve eldiven takmayın dedi birde :)
Evde babamız fena grip oldu kuzuyu yzak tutuyorm ama sanırım bende olmak üzereyim yavrum zatn bir türlü toparlıyamadı inşlh ona geçmez.
Ay canım nasıl kaçırmışım ben siziHayır ağustosta başladıkben 12 ağustosta dogurdum
Ne kadar sevindim maşallah böyle bebekler olduğunu bilmek çok güzel :) Benimki de tam tersi uykusunu bile uyuyamıyor kıvranmaktan.Günaydın kızlar benim bebisim çok uslu maşallah gazını hep kendi hallediyo güzel güzel emiyo
MINIKKUS1 bişeycik olmaz cnm bn dışarı cıkınca takıyrm birtek elden üşümez zatwn tırnaklarınıda kestin mi tamamdır.
Artık eller kıpır kıpır dokunuyorlar özellikle emerken dokunması öyle güzelki bayılıyorum ozaman hep emsin istiyrm :)
Geçmiş olsun inşallah babadan geçmez bebişe grip. Kilosuna da maşallah hep böyle güzel güzel büyüsün tatlı şey.Günaydın kızlar birkaçgündür biz keyifsiziz
Evet erkenden geldi aramıza bizim yanımızda büyümek istiyormuşAy canım nasıl kaçırmışım ben sizipek aceleciymis senin kuzu. 3 aylık olmuş maşallah
Kizlar bebislerinizin kakasi kokuyoormu yani cok degil ama hissedecek kadar yaptigini bizm bikac gune kadar koku yoktu fazla ama simdi belirgin bir koku var usuttukmu die korkuorum burnumuzda hala tikali off ne zormus gercekten onlari korumak karnimizdayken Rabbim nede guzel koruyordu simdi herseye aciklar....
Nep çabuk 3 ay geçmiş ya☺ Hamileyken bu kadar çabık geçmeyen zaman şimdi du gibi akıyor...Evet erkenden geldi aramıza bizim yanımızda büyümek istiyormuş93 günlük olduk teyzesi
Allah hepimizin bebisine sağlık versin inşallah güzelce buyusunler
Canim benim de annem yanimda dogmadabi hafta once geldi 40 cikana kadar yanimda iki hafta daha burada cdden Rabbim yokluklarini gostermesn her is onda Allahim annelermzden razi olsun bu arada tatlim senin de bence kilolar gitmis insallah hepsini veririz sağlığımız olsun da☺☺Sonradan okudum canım çok şükür bi sıkıntı yokmuş kuzucuğunda. Ben de 10 kg kaldı. Annem babam yanımda hala. Emzirdikten sonra anneme sesleniyorum gazını çıkarıyo seviyo konuşuyo uyutuyo. Babam evin ıvır zıvır işlerini annem de yemek bulaşık temizlik bebek bakım işlerini hallediyo :)) Allah ikisine de yzun ömür versin maşallah. Ben yan gelip yatıyorum. Çarşamba Ankara'ya dönecekler artık bende koşturur kilo veririm heralde.
Malesef cnm pıtı bile kokuyo doktorumuz cok gazı olduğundan dedi
Salonun kokusu değişiyor benc3:):)"kokuyor anlıyorum yaptigini:)
Nep çabuk 3 ay geçmiş ya☺ Hamileyken bu kadar çabık geçmeyen zaman şimdi du gibi akıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?