- 21 Mart 2014
- 167
- 107
- 103
Canım bu bebislerin hiçbiri birbirine benzemiyor sankiKızlar 3 minnoş arasındaki farkı bulunuz :)
Sizin bebişlerin yüzü de devamlı değişiyor mu? Teyzeme bazen gönderiyorum fotoğraflarımızı, senin bebek değil bu diyor :) Dün farklıydı diyor :)
Maşallahhh tatlımaKızlar hamile kaldığımı öğrendiğimde telefonumun ekranında bu resim vardı. Hamileliğim boyunca hep buna baktım. Sizce kızımla benzemişler mi :) Ben meraktam denemek istedim facebookta bir kız yazmıştı öyle aklıma geldi :)
Ahaha evet canım. Bir de büyük gösteriyor sankiCanım bu bebislerin hiçbiri birbirine benzemiyor sanki
Alllah kabul etsinYagizimin tatli teyzeleri, biz 40 imizi ucurduuuk,ilk pastamizida kestik, evimize geldik, soyunduk dokunduk, emzirme seansi oncesi bikac kareyide sizinle paylasmak istediiikk, masaAllah dileklerinizi bekliyoruzz, sevgilerrrr
Mememi karnını doyurmak için değil kaka yapmak için destek amaçlı kullanıyor. Sayesinde göğsümden üşüttümCanım benim kızda öyle ama kakasını zor yapıyor masajlar ilaçlar en sonunda zeytinyağı içirdik az birşey 10 dk sonra yaptı 3 günün üstüne. Ne olacak bu halimiz bilmiyorum.
Kesinlikle. Eşimi gözüm görmüyor. Önceliğim kızım oldu.Biz iki günde bi yıkıyoruz çocuk çok rahatlıyo mışıl mışıl uyuyo.. Olsun canım biraz yorucu olur ama evlat çok tatlı Dimi :)
Allah yardım etsin canım. Bakalım kaç ay sürecek bu zulümBizde de farksız değil
Dünden beri canıma okudu
Uyudu tam uzanayım dedim uyandı
Ev inanılmaz halde
Yemek yok ben perişan
Umarım gece uyur
Alllah kabul etsin
Hep yüzünüz gülsün
Çok sekersınız
Bizimde bugun 40 mız
Cok sukur bu gunlere
Aminn cok cok saolunn canlarmaşallah canım benim sağlıkla büyüsün :)
Muhteşem. Çok güldüm. Whatsapp profil resmi bile yaptımŞuna çok güldümmm
Kızlar aslında hepimiz MOMBIEYİZEki Görüntüle 1690760
Ay canım sorma. Tam emziriyordum miniği. Muhabbet kuşum çırpınmaya başladı. O ara sallandık. Napcağmı şaşırdım. Anneme seslendim deprem oluyor diye. Ay Allah korusun. Allah yaşatmasın.Ayyy deprem olduu kizlar odumm patladii yaaaa
Ayyy deprem olduu kizlar odumm patladii yaaaa
Kızlar 3 minnoş arasındaki farkı bulunuz :)
Sizin bebişlerin yüzü de devamlı değişiyor mu? Teyzeme bazen gönderiyorum fotoğraflarımızı, senin bebek değil bu diyor :) Dün farklıydı diyor :)
Evt herkes başka birine benCanım hatırlıyor musun ilk doğduklarında bizim bebişleri birbirine benzetmiştik. Şimdi baya değişmişler :)
saol cnm Istanbulda marmara deniziymis merkez ussuGeçmiş olsun canım, nerede oldu?
Yagizimin tatli teyzeleri, biz 40 imizi ucurduuuk,ilk pastamizida kestik, evimize geldik, soyunduk dokunduk, emzirme seansi oncesi bikac kareyide sizinle paylasmak istediiikk, masaAllah dileklerinizi bekliyoruzz, sevgilerrrr
Evet sav simplexi günde 3 kez biogaia 1 kez 5 damla veriyorum doktor öyle söyledi bize.2 sini aynı anda mı kullanıyorsun bizde biogaia kullanıyoruz dayda etmedi dr sab simplex verd daha başlamadım kullanmaya
Ay sorma kaptim yagizi bnde dua etmeye basladim Allah beterinden saklasinnn yaaAy canım sorma. Tam emziriyordum miniği. Muhabbet kuşum çırpınmaya başladı. O ara sallandık. Napcağmı şaşırdım. Anneme seslendim deprem oluyor diye. Ay Allah korusun. Allah yaşatmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?