mrh, sorununuzun neden kaynaklandığını bilemiyorum da ondan nefret edecek kadar ne yaptı bu adam ? şahsen benim asla affedemeyeceğim tek şey aldatılmadır. kii çevremde bunu yaşayıp affeden çok arkadaşım var. hatta biri hamileyken aldatıldı, doğumdan üç ay sonra yavrusunu kaybetti, ardından aldatıldığını öğrendi. depresyon bunalım vs vs sonuç şuan sağlıkla büyüttüğü başka bir evladı var. ve eşiyle çok mutlu.Malesef evet cnaım
Sorun zaten hiçbirşey yapmadığı ve ben bu sayfada yaşadıklarımın yarısı kadarını anlattım çok çok özel durumlar var küfür içerikli bana değil aileme karşı ve daha bir sürü şey ve sorumsuzlukları.ben zaten istemıyordum bebek zamanı değil diyordum ama bir şekilde ikna oldum ve onuda babalıktan mahrum etmek istemedım ama 3 hafta oldu ne aradı ne sordu ben 3 haftadır ailemle yaşıyorum burada yazılmayacak kadar ahkalsız kelimeler işittim ben ve sürekli bir kereye mahsus olan bişi değil tam herseyı yoluna koyduk düzeldik derken hersey birden tepetaklak oldu ben bile bulunduğum durumun içine nasıl geldim diye dşünmekten kendımı alamıyorum. sadece pişmanlık var içimde dua ediyorum başka elimden bişi gelmiyor hayırlısı diyorum canım. buraya yazma amacımda akıl almak ve içimi dökmek sağolsun bazı arkadasşlar gerçekten bana yol gösterici oldu destek oldu tanımadıgım halde ve hala bu sebepten dolayı buraya sıkıntılarımı ayzabiliyorum. neden bu sayfa diye sorarsan buraya müjdeli haberimi yazmıstım 19ekim annesi olucam diye ama şuan onu diyemiyorum dilim varmıyor.mrh, sorununuzun neden kaynaklandığını bilemiyorum da ondan nefret edecek kadar ne yaptı bu adam ? şahsen benim asla affedemeyeceğim tek şey aldatılmadır. kii çevremde bunu yaşayıp affeden çok arkadaşım var. hatta biri hamileyken aldatıldı, doğumdan üç ay sonra yavrusunu kaybetti, ardından aldatıldığını öğrendi. depresyon bunalım vs vs sonuç şuan sağlıkla büyüttüğü başka bir evladı var. ve eşiyle çok mutlu.
başkalarına bile gerek yok kendimden örnek vereyim sana hamileliğimin son ayında dahi ben bu adamla nasıl bir hayta geçiricem de evlat sahibi olmaya kalktım çıldırmış olmalıyım dediğim az anlar olmadı. şuan ikinci bebeğimi bekliyorum ve çok mutluyum.
yuva dağıtmak, bir evlattan vazgeçmek çok kolay... beş dk da boşanma celdini verir eline hakim. en fazla 25 dk bir kürtaj operasyonu. düğünün olup yuvanı kuruncaya kadar ne vakit harcadın... ya evlat sahibi olabilmek için yıllarca çaba sarfedenlere ne demeli.....
kendinle ilgili en doğru kararı tabi ki kendin verirsin, ama biz zamane gençleri biraz olayları fazla abartıp çabuk vazgeçiyoruz galiba... hakkında hayırlısı olsun
Amin canım amin inşallahhh elbette çıkış yolumu Rabbim gösterecek hayırlısını o bilecek verecek ama inşallah günah işlemeden bu durumdan bir an önce kurtulurum. Dualarınız için Allah razı olsun sizden..Dualarimiz seninle canim benim. Rabbim sevdigi kuluna dert verirmis elbet cikis yolunuda o gosterecektir.senin ve bebeginin hakkinda hayirlisi olsun
satlarımız arasında sadece 1 gün var 18 ekim bendim de bdt. Yaşın kaç, kaç yıllık evlisin bilemem ama benim ikinci gebeliğim olduğuna göre senden tecrübeli olduğum kesin diye düşünüyorum. eşinin kötü alışkanlıkları vs kumardır süreklilik arzeden alkol bağımlılığıdır bunları ayrı kefeye konulan şeyler ammaa sinir öfke krizi anında söylenmiş o küfürler hakaretler ağza alınmayacak o laflar varya bir aileyi yok etmeye değecek şeyler değil onların telafisi mutlaka olur. benim eşim bazen bana der ben kızım doğmadan önce başka biriymişim. nasıl bunları yapabildim söyleye bildim sana aklım almıyor der. eğer ben cahillik etmiş olsaydım değil ikince bebek ilkinin daha lafı yokken ayrılırdık. gel sen sakil kafayla bir daha düşün ikinizede nazı geçen bir yakınınızla birlikte tekrar konuşun eşinle.... ya kısacası yavrundan bu kadar kolay vazgeçme derim ben. gel sen bir daha düşünSorun zaten hiçbirşey yapmadığı ve ben bu sayfada yaşadıklarımın yarısı kadarını anlattım çok çok özel durumlar var küfür içerikli bana değil aileme karşı ve daha bir sürü şey ve sorumsuzlukları.ben zaten istemıyordum bebek zamanı değil diyordum ama bir şekilde ikna oldum ve onuda babalıktan mahrum etmek istemedım ama 3 hafta oldu ne aradı ne sordu ben 3 haftadır ailemle yaşıyorum burada yazılmayacak kadar ahkalsız kelimeler işittim ben ve sürekli bir kereye mahsus olan bişi değil tam herseyı yoluna koyduk düzeldik derken hersey birden tepetaklak oldu ben bile bulunduğum durumun içine nasıl geldim diye dşünmekten kendımı alamıyorum. sadece pişmanlık var içimde dua ediyorum başka elimden bişi gelmiyor hayırlısı diyorum canım. buraya yazma amacımda akıl almak ve içimi dökmek sağolsun bazı arkadasşlar gerçekten bana yol gösterici oldu destek oldu tanımadıgım halde ve hala bu sebepten dolayı buraya sıkıntılarımı ayzabiliyorum. neden bu sayfa diye sorarsan buraya müjdeli haberimi yazmıstım 19ekim annesi olucam diye ama şuan onu diyemiyorum dilim varmıyor.
Amin canım amin inşallahhh elbette çıkış yolumu Rabbim gösterecek hayırlısını o bilecek verecek ama inşallah günah işlemeden bu durumdan bir an önce kurtulurum. Dualarınız için Allah razı olsun sizden..
Beni umursamıyorki ne halde oldugumu tahmin edebilecek kapasitede kendısı ben o kadar cok fedakarlıklar yaptım ki anlatsam burdaki sayfalara sığmaz bana çok kötü günler yaşattı canım benim keşke hepsini en baştan buraya yazabilsem o zaman bana nederdin biliyormusun kızım sen körmüydün göremedinmi bu adamın yaşantısını düşüncesini sorumsuzluğunu emin ol bunu yüzüme vururdun. evet benden tecrübeli olabilrsiniz bişi diyemem buna ama benım yaşadıklarımda akla sığmayacak cinsten.. 2 senelik evliyim 26 yaşındayım canım. 3 haftadır düşünüyorum ben geceleri uyku girmiyor gözüme işe geliyorum zar zor çalışıyorum ne yapıcam ne edicem demekten alamıyorum kendımı daha ne kadar düşünmeliyimki ben ilk başta adımımı attım aradım ama beyfendinin keyfi gıcırında gezmeler tozmalar başlamıs bile ben bu saatten sonra gerçekten bişi yapamam içimden gelmiyor onu geçtim zaten bebeği isteyen oydu onun isteğiyle ben hamile kalmaya karar verdim bunun sonucu bumu olmalıydı.satlarımız arasında sadece 1 gün var 18 ekim bendim de bdt. Yaşın kaç, kaç yıllık evlisin bilemem ama benim ikinci gebeliğim olduğuna göre senden tecrübeli olduğum kesin diye düşünüyorum. eşinin kötü alışkanlıkları vs kumardır süreklilik arzeden alkol bağımlılığıdır bunları ayrı kefeye konulan şeyler ammaa sinir öfke krizi anında söylenmiş o küfürler hakaretler ağza alınmayacak o laflar varya bir aileyi yok etmeye değecek şeyler değil onların telafisi mutlaka olur. benim eşim bazen bana der ben kızım doğmadan önce başka biriymişim. nasıl bunları yapabildim söyleye bildim sana aklım almıyor der. eğer ben cahillik etmiş olsaydım değil ikince bebek ilkinin daha lafı yokken ayrılırdık. gel sen sakil kafayla bir daha düşün ikinizede nazı geçen bir yakınınızla birlikte tekrar konuşun eşinle.... ya kısacası yavrundan bu kadar kolay vazgeçme derim ben. gel sen bir daha düşün
Kızlar hamilelikte şeker yüklemesi ile ilgili Canan Karatay kesinlikle gebeler in çok tehlikeli diye açıklamalar yapmıştı. Benim kafamda da problem olmuştu bu, yapmalı mı yapmamalı mı diye. Kendi hamileliğinde şeker yüklemesi yaptıran kadın doğumcular da var. Neyse bugün Hürriyet'te bir haber okudum. Ilginizi çekebilir. Canan karataya bu açıklamalarından dolayı suç duyurusunda bulunulmuş.
www.hurriyet.com.tr/kelebek/saglik/28413840.asp
Hayırlısı olsun bebeğin canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin RabbimBende 19 ekim annesi olucam canım inşallah. Tabi vaktinden önce gelicegine adım gb eminim.Aynı günden gidiyoruz.
doktora gittiğimizde onun yanında zaten bize gün vermişti yani geçen salı gidicektik bekledım aramasını baya bi ama aramadı bende bugüne kadar beklemek istedim haberi oldugu halde gelmedi aramadıda bende bugün arkdasımla gidicem en azından durumdan haberdar ve beni yalnız bırakmıyor sağolsun.ayrıca sağlıkocağına kan vermiştim o götürmüştü beni 1 gün sonra kötü olmustuk zaten biz onun sonucunu bile merak etmiyor demekki .. bu saatten sonra merak etmesınıde istemiyorum zaten 3 hafta sonunda ararsa gerçekten çok şaşırırım ne olduda beni aramış olucakki doktor kontrolüm geçti sağlıkocagındaki sonucları aldıgım gün geçti şimdiden böle ise doğurgumu düşünün hiçbirşey yapmazzUnab26 habersiz birakma bizi.O öküz kocan bugün doktor kontrolün olduğunu bilse gelirmi acaba bi karar vermek icin?nede olsa o istemiş ya.
Canim ben boyle seylere cok inanmiyorum ultrasona sik girmek bebege zarar verir yorumlarida donuyor ortada. Allah askina hangi doktor bir bebegi riske atabilir ki? Hem sizce seker yuklemesi yapilip bu hastaligin olup olmadiginin tespiti mi riskli yoksa bunu bilmeden yasamaniz mi? mutlaka her iki durumunda risk analizi yapilmis ve bu dogrultuda genel bir karar verilmistir. Hamileyken ilac kullanilmaz diyorlar bal gibi de kullaniliyor yakin bir arkadasim hamileliginde agir grip gecirdi ve antibiyotik kullandi zehir gibi bir oglu var. Doktor kullanmazsan grip bebegine daha cok zarar verir demis. risk analizinden kastim tam da buydu iste...Kızlar hamilelikte şeker yüklemesi ile ilgili Canan Karatay kesinlikle gebeler in çok tehlikeli diye açıklamalar yapmıştı. Benim kafamda da problem olmuştu bu, yapmalı mı yapmamalı mı diye. Kendi hamileliğinde şeker yüklemesi yaptıran kadın doğumcular da var. Neyse bugün Hürriyet'te bir haber okudum. Ilginizi çekebilir. Canan karataya bu açıklamalarından dolayı suç duyurusunda bulunulmuş.
evet canım biliyorum 1 haftalık bir zamanım var bugün saat 5 te randevum var gidicem bebeğin durumu nedir bilmiyorum öğrenicem ona göre hareket edicem bakalım ne olucak. o kadar cok stresliyimki sabahtan beri ağlıyorum kocamla değilde arkadasımla gidiyorum o kadar koyuyorki bana anlatamam duyacağım seylerıde cok merak ediyorum heyecan stres korku üzüntü hepsi karıstı bende hiçbişi düşünemiyorum. bilmiyorum neler bekliyor beniUnab26 8+1 demişsin yani 9. Haftanin içindesin tatlim ve eger kararindan eminsen 1 haftadan fazla zamanin yok biliyorsun degilmi?inşallah ailen cagirdiginda eşini senin ayaklarina kapanir eşinde bu masuma da kıyılmamıs olur.simdi haftamizin özelliklerine baktım netten de ne olursa olursa bukadar büyümüş ve bana sıkı sıkı tutunmus bebeğime kiyamazdim.
Basin sagolsun cok uzulerek okudun allah bebegine sana geriden kalanlara saglik versn cnmGünaydın canım, biliyormusun bir evlat sahibi daha olabilmek için tam 3 yıldır ugrastim her ay babacim hamilelik haberim icin telefon basinda dualar edermis.sonra ne oldu biliyonmu babam rahatsizlandi doktordan ogrendigim tek sey cok az bir zamani kaldigi.Akciğer kanseri son evre umut yok dendi.sadece ben ve doktor biliyorduk her sorana bronsit dedim tam 2 ay tek başıma içimde firtinalar koparak yaşadım sonra fenalastigi haberi geldi gittim 1 hafta hastanede başbaşa kaldık baktim ayaga kaldirdim evime dönerken yemegini yiyip gezebiliyordu aartik.ama ben dönünce salmış gene bidaha ayaga kalkamadi ben dondukten tam 2 hafta sonra beni bırakıp gitti bu dunyadan.hemde o akşam konustuk 1 saat sonra haberi geldi ve tam 1 ay sonra hamile kaldım. Allahım benden bir can aldi bir can verdi ve o kadar kanamalarima ragmen bebegim halen benimle.Senin yerinde olsam o kocaya inat bebegime dört elle sarılır ve o kadar düzgün bir evlat yetistirmek icin gerekirse ömrümü veririm.Bebegin seni bırakmiyorsa sen nasıl birakirsin onu kalbi senin icinde atiyor senin parcan o.senin yerinde olmak icin can atan kac bin kadin var sen biliyonmu?
Kızlar meraba,elleri kuruyan arkadaşlar ne sürüyorsunuz,kimyasal kremleri sürmek istemiyorum ,ellerim yarılcak nerdeyse kuruluktan
Kızlar hamilelikte şeker yüklemesi ile ilgili Canan Karatay kesinlikle gebeler in çok tehlikeli diye açıklamalar yapmıştı. Benim kafamda da problem olmuştu bu, yapmalı mı yapmamalı mı diye. Kendi hamileliğinde şeker yüklemesi yaptıran kadın doğumcular da var. Neyse bugün Hürriyet'te bir haber okudum. Ilginizi çekebilir. Canan karataya bu açıklamalarından dolayı suç duyurusunda bulunulmuş.
BU KONU BENİMDE KAFAMI ÇOK KURCALIYOR.ŞEKER YÜKLEMESİ ÇOK ZARARLIYMIŞ BEBEĞE.BENİMDE SAĞLIKÇI ARKADAŞLAR VAR YAP YA DA YAPTIRMA DİYEMİYOLAR.BELİRSİZ Bİ DURUM VAR ORTADA
. Saol cnm denicem bakalm az gecti gibi sanki kefir ise yaradiberanaydin
Slm, ben forma çok sık girip takip edemiyorum. burada sayfalar çok çabuk ilerliyor ve yetişmek çalışan,hamile bir anne olarak benim için zor. Kabızlık sıkıntın olduğu gözüme çarptı. bu güne kadar neler yaptın bilmiyorum ama bir iki tavsiyede de ben bulunayım. 1 - avakado tüket. avakadonun içini ez ve az zeytinyağı limonla meze gibi tüket. bağırsakları çalıştırır. 2 - eğer bulabilirsen cennet hurması çok etkili kabızlık sıkıntısına. 3 - kuru erik marmelatı kayısıda olur da erik çok daha etkili az suyla erikleri haşla. blandırla parçala iyice bir küçük kase kadar tek defa tüket. 4 - mideni bastırmak için çubuk kraker tüketiyor isen kabızlığın başlıca nedenlerinden onun yerine leblebi vs tüket krakeri kes. 5 - altın çilek tüketmekte bağırsakların daha hızlı çalışmasını sağlar bulabiliyorsan bol bol tüket
Benim kızım 3 yaşında ve 1 aylıktan itibaren kabızlık sıkıntısı yaşıyoruz nelerin yaradığını çok iyi ezberledim artık. her duyduğumu denedim, her söyleneni yaptım en işe yarayanlar bunlar
Valla bnmde bilgim yok cnm ama internetten araştırdığım kadarıyla ultrosonla ense kalınlığına bakıyorlar birde kan tahliliği yapıyorlarmış3 hafta sonra gel dedi canim ikili test nasil yapiliyor bilgin varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?