2015 Ekim Anneleri

En guzeli canim ailen sana cok daha dogru bir yol gosterir biz ne senin tam olarak yasadiklarini biliyoruz ne esini taniyoruz onlar sana en yakin sahit olarak en mantikli olani soyleceklerdir. dualarim seninle rabbim tez zamanda bir cikis yolu gostersin sana. Hatta bilmiyorum inanir misin boyle seylere ama istihare ye felan bi yat bi dene bakalin.

Mrb arkadaslar dun gece acillik oldum. Her tarafim kan revan icindeydi bacaklarimdan akti kanlar. Bebegim iyi sukur ve kanalda kan bile goremedi doktor bi cok sebebi olabilir dedi ve cok acik konusmadi pruloton igneye devam ediyirum kanamalar oluyodu ama bu kadar siddetlisi cok korkuttu beni bebegim ayrildi bu sefer benden dedim cok korktum ama sukur iyi ve buyumusde masallah. dualarinizda benide eksik etmeyin(( rabbim herkesin yavrusunu korusun hayirla kucagimiza alip kokularini icimize cektirmeyi nasip etsin

Merhaba kızlar

Geceleri rüyalarınızda yemek yiyiyor musunuz ???

Ben koca gece yemek yiyiyorum sonra da ertesi gün ne yediysem arayıp bulup mutlaka yiyiorum

Ay canım çok geçmiş olsuunn Şükür ki bebeğin seninleee.. Allah ayırmasın, Allah sağlıkla kucağına aldırsın canıımm..

ALLAH ALLAH NE OLABİLİRKİ

Dualarınız için Allah razı olsun sizden..Ailem var benim sahipsiz değilim diye düşünüyorum dediğin gibi ailem bana en doğru yolu gösterecektir. inanırım canım neden inanmıyım bugünü atlatayım hayırlısıyla dediğini yapıcam canım

Peki eşin olacak o öküz olmadan eger kurtaja karar verirsen nasil yaptiracaksin izni gerekiyor zannedersem. Kac haftalik oldun 10 haftaya kadar diye biliyorum yasal sınır?
ailem çağıracak ve gelmek zorunda kalıcak ben arayıpta gel demem ailem halleder artık orasını. ama inşallah hastaneden olumsuz bir sonuc alırımda gerekli oldugu için olurum ..8+1 im şuan

çok çok geçmiş olsun canım ,Rabbim yaşatmasın öyle korkular hiçbirimize..

Denemedımmi sanıyorsun ilk günler aradım söyledim tamam dedi boşanıyoruz dedi deidm bebek işinide konusmamız gerekiyor dedim ne yaparsan yap dedi ben şimdi kalkıpta tekrar aramam yüz yüzede gelmem böyle bi durumda ailemi devreye sokucam onlar muhattap olsunlar artık benım yapabilecek bişeyim yok

Ben bilmiyorum canım kusuruma bakma. çok sık takip edemiyorum da burayı. Sorunun neydi ? Eşinle mi sıkıntılarınız var?

geçmiş olsun canım dikkat et kendine. benimde tahmini dogum tarihim 5 ekim çıktı dün son kontrolümde seninde imzanda öyle yazıyor. ama nedense ben hep eylül sonu doğurcam gibi geliyor bana.. .:)

Canım bende çok acıkıyorum ama canım hiç bir şey çekmiyor ki yiyeyim o nedenle doğru düzgün beslenemiyorum iştahsızlık sorunum var. Allah yardımcımız olsun. Benim psikoloji gitti artık.
Aynen canim benimde canim hicbisey istemiyo en sevdigim seylerden bile tiksinir oldum ama mecbur yiyorum benimde psikolojim gitti 3 yasinda bide oglum var onunla bile ilgilenemez oldum anneme geldim 1 hafta burda deniycem bakalim gecicek elbet bu gunler yoksa boyle giderse insan cildirir sanki zaman hic gecmiycekmis gibi geliyor ay cok zor seni cok iyi anliyoruum canim

beranaydin
Slm, ben forma çok sık girip takip edemiyorum. burada sayfalar çok çabuk ilerliyor ve yetişmek çalışan,hamile bir anne olarak benim için zor. Kabızlık sıkıntın olduğu gözüme çarptı. bu güne kadar neler yaptın bilmiyorum ama bir iki tavsiyede de ben bulunayım. 1 - avakado tüket. avakadonun içini ez ve az zeytinyağı limonla meze gibi tüket. bağırsakları çalıştırır. 2 - eğer bulabilirsen cennet hurması çok etkili kabızlık sıkıntısına. 3 - kuru erik marmelatı kayısıda olur da erik çok daha etkili az suyla erikleri haşla. blandırla parçala iyice bir küçük kase kadar tek defa tüket. 4 - mideni bastırmak için çubuk kraker tüketiyor isen kabızlığın başlıca nedenlerinden onun yerine leblebi vs tüket krakeri kes. 5 - altın çilek tüketmekte bağırsakların daha hızlı çalışmasını sağlar bulabiliyorsan bol bol tüket
Benim kızım 3 yaşında ve 1 aylıktan itibaren kabızlık sıkıntısı yaşıyoruz nelerin yaradığını çok iyi ezberledim artık. her duyduğumu denedim, her söyleneni yaptım en işe yarayanlar bunlar

Arkadaşlar çok sık ultrasona girmenin olumsuz etkilere neden olabileceği yönünde bulgular elde edilmiş.

Buradaki bazı arkadaşların doktorları ultrasonda bebeğin kalp atışlarını dinletmeyi doğru bulmadığını bile söylemişti. Ultrasonun dokularda ısınmaya neden olduğunu ve aşırı ısının bebek için zararlı olabileceğini söylemişlerdi.
Benim doktorum ise dün bana bebeğimin kalp atışlarını dinletti. Çok mutlu oldum duyduğumda ama sonradan da aklıma takıldı acaba doğru bir şey miydi diye ve biraz araştırma yaptım yabancı kaynaklardan.

Eski tip düşük güçlü cihazlarla olumsuz etki gözlenmemiş ancak yeni nesil güçlü ultrason cihazlarıyla insanlar üzerinde yapılmış geniş çaplı bi araştırma mevcut değil. Hayvanlar üzerinde gerçekleştirilen deneyler ise beyin, akciğer ve göz dokularında kanama meydana gelebildiğini gösteriyor.
Gebeliğin ikinci ve üçüncü trimesterinde (4'üncü ayı ve sonrasında) tehlike daha yüksek görünüyor.
Bu nedenle yurtdışında her randevuda ultrason taraması yapılmıyor.

Şahsen ben bu noktadan sonra tıbbi bir gereklilik olmadığı takdirde ultrasondan kaçınmaya karar verdim. Onu ekranda görmek çok güzel evet ama aldığım riske değmiyor.

CANIM HAKKINDA HAYIRLISI İNŞ. YAŞADIKLARINI BİLEMİYORUM VE EMİNİM ZOR ZAMANLAR GEÇİRİYOSUN BEBEĞİNİNDE İLERDE MUTSUZ OLMASINI İSTEMİYORSUN.HERŞEY ALLAHTAN.ÜZME KENDİNİ.AMA ACELEDE KARAR VERME DÜŞÜN TART EN DOĞRU OLANI BULACAKSINDIR.

Ben bilmiyorum canım kusuruma bakma. çok sık takip edemiyorum da burayı. Sorunun neydi ? Eşinle mi sıkıntılarınız var?
canım o kadar çok şey geldiki başıma hepsini yazamıyorum şuan ama konuyu öğrenmen için 562.ci sayfaya okurmusun ve devamını o zaman anlarsın neler yaşadıgımı canım

Selam canim ilk hamileligimde zofran kullandim.asiri bulantilarim ve kusmam oluuordu.sukurr cokkk sagliklii bir oglum. Var.bu hamileligimde metpamit kullaniyorum asiri degil bulantilarim
Canim cevap icin cok tesekkur ederik benimde ilk hamileligimde kullandigim ilacti meptamid ama bu zofran cok iyi geliyor ilk hamileligime gore 3 hafta gec basladi bulantilarim oglumda 5. Aya kadar surmustu ama o zaman zofrandan haberim yoktu bende senin gibi ikinci kizim olsun cok istiyorum ama nasip tabiki yakinda ogrenicez Allah gonlumuze gore versin insallah canim

Evet çok zor bir zamandan geçiriyorum ailemin desteği ile bazı kararları vericem ama şuan hersey bende olumsuz. bugün saat 5 te hersey kesınlesecek hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…