- 13 Şubat 2015
- 427
- 507
- 123
- 36
Yurt dışında adetten önce kan testine bakılıyor mu eğer bakılıyorsa git kan testi yaptır kurtul bence çünkü varsa kanda kesin çıkıyor. Benim idrar testi negatif çıkmıştı beklediğim için adetten önce kan testi baktırdım pozitif çıktı adet geçtikten 2 gün sonra evde kalan idrar testini de yaptım pozitif göreyim diye daha o zaman ancak silik çıktı gerçi seninki erken gösterenlerdenmiş ama kan testi yaptırmak kesin çözüm :)Kizlar ya kafam cok karisik iki gun once idrar testi yaptim ikinci cizgi silikti sonradan iice belirginlesti bugun yine yaptim dayanamayip yaptim 10 dkka falan kadar bisey yoktu sonra ewden ciktim bi kac saat sonra geldim hafif bi silik cizgi yine war kafam karisiyo adetime 6 gun war gecen ayinkine gore ama cok duzenli bi adetim olmadi hicbir zaman belim kirilacak gibi agriyo kasiklarim adet olacakmisim gibi hatta bazen oyle bi islakli hissediyorum kosarak tuwalete giyorum ki hasta oldum ama yok akinti war sadece we akintilarim hic kokmazdi ama kokuyo simdi istahim cok acildi doya doya yemek yiyorum sonrada asiri derecede migdem bulanio noluyo banayurt disinda yasiyorum burdaki testlerin geneli arti seklinde paylasayim bide siz bakin benim gibi olupta hamile olan yada olmayan warmi bana yardimci olun lutfen
evet hayırlısı olsun.. bakalım 16 da netleşir herhalde:)Canım hayırlısı olsun erkekler erken gösteriyor.
Canım çok zor günler geçiriyorsun evet doğru ama bebeğine kıyma. Bazen kendimiz çözemediğimiz kimseden de yardım alamadığımız durumlarda bir uzmana başvurmak iyi olabilir, benim çevremde paylaşabileceğim kişiler olduğu ve onlarla da paylaştığım halde uzmanla konuşmak rahatlatıyor beni belki sende deneyebilirsin?kızlar günaydınn bir kaç haftadır yazmıyordum buraya sorunlarım vardı belki beni hatırlamışınızdır. sorunlarım hala devam ediyor ve bugün saat 5te randevum var arkadaşımla gidicem ne yazıkki ama ben olumlu şeyler duymak istemiyorum olumlu şeyler duyarsam ben olumsuza çeviricem ve psikolojim çok bozuldu ne yapacağımı bilemiyorum..
Canim hamile kalmadan once cok oluyordum antibiotikler ise yaramiyordu. Katnabahar kuru kurtardi beni. Uc gun icince gecti. Bormald7 gun icip 3 gun ara veriliyor. Ama bana her seferinde 3 gun yetti. Karnabahari 5 dkk kaynatiyorsun suyunu iciyorsun. Yarisini aksam kalani sabah. Yaklasik olarak birer bardak. Yalnuz hamileyken kullanilir mi bilemiyorum.
Evet çok zor günler geçiriyorum hala devam etmekte. kendı başıma başedemiyorum bugün doktorum olumsuz bişiler söylesın diye dua ediyorum şayet olumlu sonuclar alırsam ailemle paylaşıcam ve bu duruma bir son vericem. düşünsene ona şeyden sonra o adamla aynı yatağa giremem sesini duymaya tahammülüm yok ayrıca babasız büyütemem.Canım çok zor günler geçiriyorsun evet doğru ama bebeğine kıyma. Bazen kendimiz çözemediğimiz kimseden de yardım alamadığımız durumlarda bir uzmana başvurmak iyi olabilir, benim çevremde paylaşabileceğim kişiler olduğu ve onlarla da paylaştığım halde uzmanla konuşmak rahatlatıyor beni belki sende deneyebilirsin?
bugün saat 5te hersey bir sonuca varıcak dua edin bana lütfen. babasız evlat yetiştirmek istemiyorum böyle olmamalıydı eğer doğurursam ömrüm boyunca hayatımın pişmanlığı ile yaşamak itemiyorum bu bana cok ağır gelir kaldıramam inankiCanim lutfen yavrundan vazgecme dunyada milyonlarca kadin cocuk sahibi olmak icin neler yapiyorlar ve rabbim seni secmis bence vardir bunda bi hayir.babasiz cocuk buyutmek zordur belki de senin sinavin budur.lutfen kiyma yavruna
merhaba canım.. 3 haftadır bekliyoru birşeyler yoluna girsin diye ama hem zaman daralıyor hem ben çok kötü günler geçirmeye devam ediyorum. şuan tek isteğim doktorumdan olumsuz bir cvp almak. sabır kalmadı o kadar cok sabrettim ki tükendim artık çıkış yolu bırakmadılar bana. Ailemle bugün konusucam sonuc olumlu yada olumsuz herseyı anlatıcam aileme.Canim merhaba daha dun andim seni. merak ettim durumunu. Rabbim evlat isteyene aslinda en dogru zamanda verir. Senin sorunlarin malum belkide hic beklemedigin bir anda hersey yoluna gircek ve belkide bebegine kiydigin icin daha cok uzuleceksin? Bence zaman herseyin ilaci. Canini yakacak belki ama sabir et lutfen. Ailen ile konusabildin mi?
hakkında hayırlısı olsun canım, kimse senin durumunu koşullarını senden iyi bilemez. en iyi kararı verecek olan da sensin haliyle. ama tek başına hem bu süreç hem sonrası çok zor çok haklısın.bugün saat 5te hersey bir sonuca varıcak dua edin bana lütfen. babasız evlat yetiştirmek istemiyorum böyle olmamalıydı eğer doğurursam ömrüm boyunca hayatımın pişmanlığı ile yaşamak itemiyorum bu bana cok ağır gelir kaldıramam inanki
yazını okurken iş yerimde olmama rahmen hüngür hüngür ağladım. ama ben bu cocugu doğurursam hayatımın sonuna kadar hem babasız hemde pişmanlığımla yaşamam ki. içim o kadar cok yanıyor acıyorki dile getiremiyorum artık kendımı sorgulamaya başladım ben ne yaptımda bunlar başıma geliyor diye inanki pozitif düşünemiyorum. eşimle aram düzelse bile ben o adamın yüzüne bile bakmak istemezken onun cocugunu nasıl karnımda tasırırım ve doğururum. tamam haklısın herseyde cocuk sahibi olmak için ne çaba sarfedenler var ama bu kişiler çiftler oluyor tek taraflı olmuyor eşleri destek çıkıyor gözünden skaınıyor benim ilk hamilelğim ve benım yasadıklarımın hepsi normalin dısında anlatabiliyormuyum bana kocadan destek gelmediki ne yapabilirimki başka. hem ben daha cocuk sahibi olmak istemiyordum biliyomusun eşim cok istedi mahrum etmek istemedım kendısını ama yaptıgına bakarmısın kızlar 3 hafta oldu ne aradı ne sordu düşünün bu durumda ben ne yapabilirmki başka olumlu ne düşünebilirim ki....Günaydın canım, biliyormusun bir evlat sahibi daha olabilmek için tam 3 yıldır ugrastim her ay babacim hamilelik haberim icin telefon basinda dualar edermis.sonra ne oldu biliyonmu babam rahatsizlandi doktordan ogrendigim tek sey cok az bir zamani kaldigi.Akciğer kanseri son evre umut yok dendi.sadece ben ve doktor biliyorduk her sorana bronsit dedim tam 2 ay tek başıma içimde firtinalar koparak yaşadım sonra fenalastigi haberi geldi gittim 1 hafta hastanede başbaşa kaldık baktim ayaga kaldirdim evime dönerken yemegini yiyip gezebiliyordu aartik.ama ben dönünce salmış gene bidaha ayaga kalkamadi ben dondukten tam 2 hafta sonra beni bırakıp gitti bu dunyadan.hemde o akşam konustuk 1 saat sonra haberi geldi ve tam 1 ay sonra hamile kaldım. Allahım benden bir can aldi bir can verdi ve o kadar kanamalarima ragmen bebegim halen benimle.Senin yerinde olsam o kocaya inat bebegime dört elle sarılır ve o kadar düzgün bir evlat yetistirmek icin gerekirse ömrümü veririm.Bebegin seni bırakmiyorsa sen nasıl birakirsin onu kalbi senin icinde atiyor senin parcan o.senin yerinde olmak icin can atan kac bin kadin var sen biliyonmu?
Amin canım.. hakkımda hayırlısı neyse o olsun diyorum başka bişi diyemıyorum inanki canım dua bile edemiyorum artık biliyomusun hersey yoluna girsin diyemıyorumhakkında hayırlısı olsun canım, kimse senin durumunu koşullarını senden iyi bilemez. en iyi kararı verecek olan da sensin haliyle. ama tek başına hem bu süreç hem sonrası çok zor çok haklısın.
Malesef evet cnaımYOKSA ALLAH KORUSUN BEBEĞİNİ ALDIRMAYI MI DÜŞÜNÜYOSUN CANIM
Evet çok zor günler geçiriyorum hala devam etmekte. kendı başıma başedemiyorum bugün doktorum olumsuz bişiler söylesın diye dua ediyorum şayet olumlu sonuclar alırsam ailemle paylaşıcam ve bu duruma bir son vericem. düşünsene ona şeyden sonra o adamla aynı yatağa giremem sesini duymaya tahammülüm yok ayrıca babasız büyütemem.
bugün saat 5te hersey bir sonuca varıcak dua edin bana lütfen. babasız evlat yetiştirmek istemiyorum böyle olmamalıydı eğer doğurursam ömrüm boyunca hayatımın pişmanlığı ile yaşamak itemiyorum bu bana cok ağır gelir kaldıramam inanki
Amin canım inşallah bir sonuca varırım artık ve normal hayatıma dönerim tek isteğim bu şuan. bugün aileme herseyı açık ve net şekilde oldugu gibi eksiksiz anlatıcam ama doktorumdan alacagım cevabı bilmem gerekiyor öncelikle ben bugünü bekliyordum saat 5 te hersey sonuclanıcak hayırlısıyla. ama baba olacak bir adamla evlenmemişim ben bunu anladım çok geç oldu ama başıma bunlar gelmeseydi anlayamıcaktım çok geç oldu be canımCanım her şeyin hayırlısı olsun.. ben sana sakın kıyma bebeğine diyemicem diğer arkadaşlar gibi. Şu andaki durumuna göre neyin doğru neyin yanlış olduğunu ben de bilmiyorum. Babasız büyümek bir bebek için ne kadar doğru, ne kadar acı, yoksa yeter ki doğsun mu.. onu bilmiyorum.. İstemediğin bir adamın bebeğini dünyaya getirince mutlu olacak mısın, bebeğine kavuşunca her şeyi unutacak mısın, yoksa yine böyle huzursuz mu olacaksın bunu da bilmiyorum.. Ona dört elle sarılabileceksen izin ver bebeğine canım.. Belki de her şey düzelecek çünkü, işte bunu da bilmiyorum.. Bu yüzde mutlaka ailenden yardım iste. İnşallah en doğru kararı verirsin canım. Hem senin için, hem bebeğin için en hayırlı kararı alırsın inşallah..
Ben şimdilik tatlı badem ve argannyağını kullanıyorum. Bebe yağı da kullanabilirsin. Ben şahsen çatlak kremi 4 ayda başlamayı düşünüyorum. Ama bilmiyorum.Kizlar gunaydin cevaplar icin cok tesekkurler.
catlak kremine baslasam mi yoksa?
daha da erken diye dusunuyorum ne kadar olsa kimyasal. Dustan once zeytinyagi felan sursem faydasi olur mu acaba?
Amin canım inşallah bir sonuca varırım artık ve normal hayatıma dönerim tek isteğim bu şuan. bugün aileme herseyı açık ve net şekilde oldugu gibi eksiksiz anlatıcam ama doktorumdan alacagım cevabı bilmem gerekiyor öncelikle ben bugünü bekliyordum saat 5 te hersey sonuclanıcak hayırlısıyla. ama baba olacak bir adamla evlenmemişim ben bunu anladım çok geç oldu ama başıma bunlar gelmeseydi anlayamıcaktım çok geç oldu be canım
3 hafta sonra gel dedi canim ikili test nasil yapiliyor bilgin varmigözün aydın cnm benimde sabah vardı kontrolum ıkılı test için sana da gün verdiler mi?
Canim katkisiz vazelinler var onu dene.benimde dudaklarim cok fena yarildi.Kızlar meraba,elleri kuruyan arkadaşlar ne sürüyorsunuz,kimyasal kremleri sürmek istemiyorum ,ellerim yarılcak nerdeyse kuruluktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?