- 23 Haziran 2013
- 675
- 418
- 33
Canım annen bebeğine senin kadar değer veriyor emin ol torun çok seviliyormuş o da kıyamamıştır ağlamasına çaresiz kalmıştır ondan vermiştir mamayı güzel bi dille anlat sütünün olduğunu. Bir de kendine bebeğine bi oku bence.Kızlar annem çok üzdü beni.
Bebeğim sabahtan beri neredeyse uyumadı. Annem devamlı emzir emzir diye getirdi kucağıma. Aç olmadığını bildiğim halde az az emzirdim. Bugün bir de çok fazla kustu. 6 kere kıyafetini değiştirdik nerdeyse. Az önce de bana sütün yetmiyor galiba, aç olduğu için uyumuyor demesin mi? Yani gözünün önünde sağıyorum bazen sütü, ne kadar çıktığını görüyor. Bebek emerken ağız kenarından aktığını görüyor. Dondurucuda 1 litreden fazla sütüm var. Bana mama yap getir verelim diyor. Mamaya tabii ki karşı değilim ama sütüm varken emsin istiyorum. Yanlış mı düşünüyorum? Neyse ben yapmayınca kalktı kendi yaptı mama, içiriyor şimdi bebeğime. O da midesi bulanmış gibi yapıyor. Yani çocuk sevmiyor mama, daha öncede denedi kustu hep. Nerdeyse annem 40 gündür bende. Her dediğimi yaptı Allah razı olsun, uzun ömür versin. Her gün yemeğimizi, temizliğimizi yaptı, çamaşırları yıkadı. Hakkını asla ama asla ödeyemem biliyorum ama çok üzüldüm bu tavrına. Gerçi ona da hak veriyorum. 1 aydan fazla evinden ve babamdan ayrı. Eve tıkıldı kaldı. Bir şeyde diyemiyorum
Uyyyy çok güzelmiş yaa bayıldım maşallah
Canım benim Kıyamam geçmiş olsunKızlarrr,
Bugün wc deyken elime ayna aldım sezaryen yerime bakmak için. Normalde bakıp dokunmaya çekiniyorum.
Bir baksam toplu iğne başı kadar bir delik var yapıştırılan yerde
Elim ayağım dolaştı, eşime gösterdim. Acı yok ağrı yok, pazartesi kontrole gideceğim dedim üstüne olmadım ilk.
Ama biraz gerdirince falan kan geldi biraz
Hemen apar topar hastaneye gittik, doktor tam çıkıyormuş muayene etti.
İltihap kapmış ve pişik olmuş dedi. Krem ve antibiyotik verdi.
Bugün bebek arabasıyla bayağı uğraşmıştım taşımıştım falan ağır geldi sanırım, 36 gün oldu iyileşmişimdir dedim ama daha iyileşmemişim demek ki.
Aman kızlar! ağır kaldırmayın aman.
Hastaneye gömiim diom Allah korusun hep hasta olur fln eşime dedim o kdr okula giderken al göm bahçeye die 1. Sınıf okutunca bizimkinde akıl kalmıyo yazık unutmuş hep ona 1. Sınıf verenler utansın çok yoruluyo yazık üzülüyorum da her gece benle bir uykusuz okulldada 45 canavarı var düşününce acıdım valla en iisi ben gömeyim
Canım bu kadar uzun detaylı yazma inceliğini gösterdiğin için teşekkür ederim. Çocukların büyüyeceğini fakat babaların çocuk kalacağını idrak ettiğim an itibariyle depresyona dur dedim. Çok uzun süre mutsuz kalmaya dayanamıyorum çok şükür. Sallamıyorum artıkQUOTE="saskinleyley, post: 43599281, member: 463112"]Şekercan senin Yorumları okurken pucca nın günlüklerini okur gibi hissediyorum
Bunlar şimdilik hissettiğin geçici şeyler, bir yıl geçince yazdıklarını okusan ayyy ne boş şeylere takmışım dersin eminimsana dostça birkaç tavsiye versem;
1- çok rahatsızlandın hep kuzum, hem gebelik hem sonrası, acaba bi kursun mu döktürsen, okutsan mı birilerine kendini? Nazar mı göz MÜ var sende acep bi huzura eremedin, Allah tez zamanda turp gibi yapsın seni
2- koca insanı anne gibi hayatta olamaz, senin gibi Olmasını bekleyerek yorma kendini. Sevgi ve ilgi anlayışları kesinlikle anlamak mümkün değil. Mesela benim kocam olacak adamcagızda kendini anne sanıyor, bi gün sac bas girecek bana o ne zaman bilemiyorum
3- kayınvalideleri Allah bizi sınamak için vermiş sanırım . Kayınvalidesi olmayanlara feci özeniyorum, sen gel birde bendekini Gör sonra 1 yıl şükür NAMAZI kılarsın wallasabah ay o olmasa eşimle ne için kavga ederdik diye düşünüyordum düşün halimizi
5-ve sooonnnnn, kızlar en rahat günleriniz bunlar, hiç şikayet etmeyin ve rahatlığın tadını çıkartın, yani gaz ağlama uykusuzluk falan inanın hiç Birsey değil. Bir diş sendromları başlayacak bunların göreceksiniz ne hale gireceğinizi, sonra emekleme yürüme derken hiç bitmiyor dertler. Benim büyük oğlan 2 yas sendromu denilen korkunç bir dönemden geçiyor , bebeklerin ergenlik dönemi gibi Birsey, karı koca mum gibiyiz yeterki sakinleşsin diye
4- Kocaları bıktırmayalım Şekerim onlar bu anlar değilde ileride öyle çok işine yarayacak ki... Kendinide soğutma gereksiz yere, bunlar çok tatlı dönemler, genelde anneler ister istemez yalnız geçiriyor bu Dönemleri
6- lohusa sendromu korkunçtur en iyi ben bilirim sanırım. Moralini ne yüksek tutuyorsa onu yap, makyaj yap, dışarı çık bol bol, evde Sak'ın tek durup kafanın birseyler kurmasına izin verme, güzel giyinmeye çalış , danset gibi. Muhakkak herkesin mutlu olduğu seyler vardır. Insanbu dönem eğer bu sendroma girdiyse devamlı pijamalı ve hasta olarak evde geçiriyor Sak'ın buna izin verme.
Çikolata kızını çok merak ediyorum, foruma hiç giremiyorum uzun süredir, eminim foto paylasmışsındır ama ben de isterim. Öperim seni be minnak prensesi
Canim masallah cok tatlısınz Allahim nazardan korusun ayni sana benziyor bu assolist :) saçlarınızin da maşallahi var :)
Canım haklısın da işte insan üzülüyor. Kendisi de biliyor aslında sütümün yettiğini.Canım annen bebeğine senin kadar değer veriyor emin ol torun çok seviliyormuş o da kıyamamıştır ağlamasına çaresiz kalmıştır ondan vermiştir mamayı güzel bi dille anlat sütünün olduğunu. Bir de kendine bebeğine bi oku bence.
Canım aynı durumdaydık, ben bıraktım beşiğine, kalp sesi açtım telefondan uyuklamaya başladı çok şükür. Sabahtan bu yana kıpır kıpırdı.Çıldırcam ya bu saat oldu kucağımdn indiremiyorum tam uyuyo yatırıyorum 5 dk geçmeden uyanıyr
Ac gibi yuzunu yatağa sürüyor meme almıyor biberon almıyor Allahm kafayı yicem ya
Canım ben Belinayın Kreasyonları'ndan aldım.Kizlar avent soothie emzihi nerden alicam
Benimkide oyle canim saldirio ac gibi ama emmio emsede 5 dk agzinda tutuo bir iki kere cekio itio kendini biberonuda almio uykusuzluktan basima agri girdi Allah im hepimize sabir guc kuvvet dayanma gucu versinÇıldırcam ya bu saat oldu kucağımdn indiremiyorum tam uyuyo yatırıyorum 5 dk geçmeden uyanıyr
Ac gibi yuzunu yatağa sürüyor meme almıyor biberon almıyor Allahm kafayı yicem ya
Yaptım cnm yaptm çatlıck gibi ağlıyor karnı aç bi huylandımı yemiyor şimdi biraz saknledi zorla tıktm ağzına biberonu agladı agladı sonr tuttu memeyi jarnı doyunca uyur inşlhCanım aynı durumdaydık, ben bıraktım beşiğine, kalp sesi açtım telefondan uyuklamaya başladı çok şükür. Sabahtan bu yana kıpır kıpırdı.
Amin cnm normalde biz 7 de uyurdukBenimkide oyle canim saldirio ac gibi ama emmio emsede 5 dk agzinda tutuo bir iki kere cekio itio kendini biberonuda almio uykusuzluktan basima agri girdi Allah im hepimize sabir guc kuvvet dayanma gucu versin
Allah sabır ve güç versin hepimize canım. Kuzularımıza da sakinlik versin inşallah. Bizimkinin ağlaması da yok. ıhh ıhhh diye ses çıkıyor bir de büyük insan horlaması gibi bir ses. Homurdanıyor galiba. Gazı var desem, hiç sanmıyorum. Pırt pırt maşallah büyük insan gibi. Bazen huysuzlukları tutuyor işte.Yaptım cnm yaptm çatlıck gibi ağlıyor karnı aç bi huylandımı yemiyor şimdi biraz saknledi zorla tıktm ağzına biberonu agladı agladı sonr tuttu memeyi jarnı doyunca uyur inşlh
Canım instagramda babyworld.tr diye biyer var orijinal soothie ler varCanım ben Belinayın Kreasyonları'ndan aldım.
Valla canım saçlı saçlı geldi meleğim :) bu arada senin de karnına bastrmşlar ya, adam bastrnca doğuvermiş bebiş çok şükür. ..benim başta ebe bastryordu 2 dk sonra erkek de geldi ve yarım saat yaptı aynı işlemiCanim masallah cok tatlısınz Allahim nazardan korusun ayni sana benziyor bu assolist :) saçlarınızin da maşallahi var :)
Teşekkür ederim canım :*zobiska maşallh cnm harika görünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?