Evet ins olur.kizimin ismi bile hazir ogluma bulamiyirim :))) benden 2 hafta ondesin.demekki ilk mujde sende gelcek.oglun kac aylikCanim cevap icin cok tesekkur ederik benimde ilk hamileligimde kullandigim ilacti meptamid ama bu zofran cok iyi geliyor ilk hamileligime gore 3 hafta gec basladi bulantilarim oglumda 5. Aya kadar surmustu ama o zaman zofrandan haberim yoktu bende senin gibi ikinci kizim olsun cok istiyorum ama nasip tabiki yakinda ogrenicez Allah gonlumuze gore versin insallah canim
evet konyada danışmanlık diğer illerde denetçilik yapıyorum. Sen?
hayırlı olsun canım benim.Canım hayırlısı olsun erkekler erken gösteriyor.
ok geçmiş olsun canım umarım her şey bundan sonra daha iyi olur dua edecem senin içinde.Mrb arkadaslar dun gece acillik oldum. Her tarafim kan revan icindeydi bacaklarimdan akti kanlar. Bebegim iyi sukur ve kanalda kan bile goremedi doktor bi cok sebebi olabilir dedi ve cok acik konusmadi pruloton igneye devam ediyirum kanamalar oluyodu ama bu kadar siddetlisi cok korkuttu beni bebegim ayrildi bu sefer benden dedim cok korktum ama sukur iyi ve buyumusde masallah. dualarinizda benide eksik etmeyin(( rabbim herkesin yavrusunu korusun hayirla kucagimiza alip kokularini icimize cektirmeyi nasip etsin
Simit canim ya turkiyede hemen bulunuyor da benim icin cok zor kendim yaptim.simdi susam kokusu beni olduruyor.merak ettim çok
bana ne karatay diyeti mantıklı geliyor ne de o kadının yaptığı açıklamalar. ben karatay diyetini denediğim ilk hafta 2 kilo birden aldım. bir arkadaşımın ablası diyetisyendi. o da sağlıksız o diyeti uygulamayın demişti.Kızlar hamilelikte şeker yüklemesi ile ilgili Canan Karatay kesinlikle gebeler in çok tehlikeli diye açıklamalar yapmıştı. Benim kafamda da problem olmuştu bu, yapmalı mı yapmamalı mı diye. Kendi hamileliğinde şeker yüklemesi yaptıran kadın doğumcular da var. Neyse bugün Hürriyet'te bir haber okudum. Ilginizi çekebilir. Canan karataya bu açıklamalarından dolayı suç duyurusunda bulunulmuş.
www.hurriyet.com.tr/kelebek/saglik/28413840.asp
Dün benim daktırda bu testler zorunlu değil sana kalmış dedi. Down sendromu trizomi 18 için kan testi ve spinal bir şey demişti onun içinde ultrason . 3 lü tarama deniyor ama sonuçta müdahale edilecek rahatsızlıklar değil bilmek istersen eğer yapıyoruz dedi. Eğer gerçekten bir sorun varsa 16-20. Haftalarda ayrıntılı ultrasonda belli olur zaten dedi. Bende yaptırmasam mı diye düşünmeye başladım.tatlım sen bılırsın yanı karısmak gıbı olmasn lutfen yanlıs anlama ama bu 2li 3lü testler tamamen gereksız seyler.cunku cocugun bır sorunu cıkınca doğana kdr anne karnında mudahale etme şansı yok tıbbın.doktorların kımı para ıcın kımı sorumluluk almamak ıcın(hastanın bebgım ozurlu madem neden test yapmadın dememsı ıcın). bu testi anca bırsey ıcın yapılabılır o da cocukta bırsey varsa aldırma dusuncen varsa. Rabbım hepımızın bebeklerıne saglık versın.kaldıkı bu testler sırasında cocugun mıkrop kapma ıhtımalı var yanı sağlam cocuga zarar vermek oluyor bu da.
Yaa canım ben yeni evliydim buraya geldiğimde ve hamile geldim. Canın istiyor yok bir tane Türk restaurant var misal pide yapılmıyor. Ben evlenene kadar hamur işi yapmamış kişi yokluk yüzünden ekmektir pidedir kebaptır yapar oldumMidem bulana bulana yaptim tabi cok mukemmel olmadi ama simdilik teselli etti.
güzel açıklamıs doktorun ınsaflıymıs.Allah büyüktür sakat denilen kaç bebek sağlıklı doğuyor bırseyı yokken sağlıksız derse tum hamıleliğin boyunca onun stresını yaşıcaksın değmez bence tatlım. birşey olucağı varsa dogumdada olur sonrada olur Allah muhafaza kalbını ferah tut sen:)Dün benim daktırda bu testler zorunlu değil sana kalmış dedi. Down sendromu trizomi 18 için kan testi ve spinal bir şey demişti onun içinde ultrason . 3 lü tarama deniyor ama sonuçta müdahale edilecek rahatsızlıklar değil bilmek istersen eğer yapıyoruz dedi. Eğer gerçekten bir sorun varsa 16-20. Haftalarda ayrıntılı ultrasonda belli olur zaten dedi. Bende yaptırmasam mı diye düşünmeye başladım.
ne demek tatlım.zaten bırkaç kıtap bıtırırız bebişler bebeklıgınden cıkana kdr :)teşekkür ederim bakıcam mutlaka bende internette biraz araştırdım biraz önce hamilelik doğum ve bebek bakımı diye bir kitap dikkatimi çekti yazarı ayşe öner onu da bir incelicem
Aynen canim iyi geldi ama susam kavururken kotu oldum ev fena kokuyor simdi.Yaa canım ben yeni evliydim buraya geldiğimde ve hamile geldim. Canın istiyor yok bir tane Türk restaurant var misal pide yapılmıyor. Ben evlenene kadar hamur işi yapmamış kişi yokluk yüzünden ekmektir pidedir kebaptır yapar oldumolsun nefsini körler azıcık da olsa
Yok canim arada benimde gidip geliyor korkma canim.Kızlar ben 7+1 ikiz hamileyim. Ve bugün göğüslerim de çok Fazla hassasiyet hissetmiyorum. Neden acaba? Bebişlerime bişey mi oldu diye kafayı yicem doktor randevum perşembe günü. Erken mi gitsem diye düşünmeye başladım. Var mı benim gibi olan.
Allah korusun canım hepimizin bebeklerini, bol bol şifalar versin sana, inşallah bu zor durumu bir daha yasamazsin, sağ selamet hayırlısı ile kucaklarız bebeklerimizi.Mrb arkadaslar dun gece acillik oldum. Her tarafim kan revan icindeydi bacaklarimdan akti kanlar. Bebegim iyi sukur ve kanalda kan bile goremedi doktor bi cok sebebi olabilir dedi ve cok acik konusmadi pruloton igneye devam ediyirum kanamalar oluyodu ama bu kadar siddetlisi cok korkuttu beni bebegim ayrildi bu sefer benden dedim cok korktum ama sukur iyi ve buyumusde masallah. dualarinizda benide eksik etmeyin(( rabbim herkesin yavrusunu korusun hayirla kucagimiza alip kokularini icimize cektirmeyi nasip etsin
Insallah canim onu bekliyorum zaten yapmayacam o gune kadar bakalim hayirlisiCanim o testi bende cok kullanmistim belli bi zamandan sonra iz birakabilir.adet gununu bekle gelmezse kirmizilar tekrar yaparsin.insallah hamissindir.
Insallah canim bende umutlanmak istemiyorum adet tarihimi bekliyorum bakalim hayirlisi olsuncanım bende adetimden 3 gün önce yapmıştım testi silik çıkmıştı ve dediğin belirtilerde vardı büyük ihtimalle hamilesin ama bende umutlanmamaya çalışmıştım aksi olur üzülürüm diye kesin sonuç adet sonraki kan testi. Hayırlısı olur inşallah.
Artik dusunmemeye calisyorum zaten gunumu bekliyorum insallah canm hayirlisiylaüzerinde yazar testlerin 20 dkdan sonra çıkan çizgi geçersizdir diye. sen az daha sabret yada git kan testi yaptır kurtul :)
inşallah hamilesindir. ama gün geçtikçe umudun artacak değilsen daha çok üzüleceksin.
Yok canim malesef burda oyle deil erkenden gidip yaptirma imkanim yok bekleyecem adet tarihimi bakalim hayirlisi olsunYurt dışında adetten önce kan testine bakılıyor mu eğer bakılıyorsa git kan testi yaptır kurtul bence çünkü varsa kanda kesin çıkıyor. Benim idrar testi negatif çıkmıştı beklediğim için adetten önce kan testi baktırdım pozitif çıktı adet geçtikten 2 gün sonra evde kalan idrar testini de yaptım pozitif göreyim diye daha o zaman ancak silik çıktı gerçi seninki erken gösterenlerdenmiş ama kan testi yaptırmak kesin çözüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?