Aynı korku bendede var tekmiyim acaba bu endişe konusunda diyodum bende Allah'a emanet bebeklerimiz sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.Öyle korku duyduğumda hemen dualarımı ediyorum rahatlıyorum Rabbim korusun onları...Kizlar ya bu kontrol aralari baya uzun oluyo ya ben endiseleniyorim.Mesela en son gecen hafta gordum bebegimi bir daha gormeme 2-3 haftam var. Yani o kadar korkuyorumki ya kalbi falan durur da bilemezsem ne bilim bir suru kotu senaryo kuruyorum.Hissedemiyoruz ya orada nasil iyi mi hayatta mi bilemiyoruz:) Allaha emanet..
Kızlar benim karnım seyiriyor bazen (bizde böyle denir titriyor gibi yani :)) siz de de oluyor mu böyle bir şey?
Bende de oldu simdiye kadar ıkı kez ablam hıckırmıstır dedı dogru mu bilemedim ama cok hosuma gitti orada oldugunu bilmekKızlar benim karnım seyiriyor bazen (bizde böyle denir titriyor gibi yani :)) siz de de oluyor mu böyle bir şey?
Bende azcik tuylensem sacim falan cogalirdi.kızlar vücudunuzda tüylenme oldu mu benim sırtım da olmuş hiç yoktu ortasından aşağıya doğru iniyor eşim farketti hormonlardan dolayı sanırsam
Evlenmeden önce üretim müdürlüğü yaptım ankara da bir firmada sonra çalışmadım şimdi evdeyim :)
kızlar vücudunuzda tüylenme oldu mu benim sırtım da olmuş hiç yoktu ortasından aşağıya doğru iniyor eşim farketti hormonlardan dolayı sanırsam
Karnimda ağrı maya başlayınca gittik doktora az önce. Hiç bişey yokmuş. Kalpleri atiyor. Iyiymiş pıtırcıklarimYok canim arada benimde gidip geliyor korkma canim.
demekki kişiden kişiye değişiyor sırtımda tüy çıkcağı hiç aklıma gelmezdi :) bu tüylee doğumdan sonra geçiyormuş sanırım bi yerde okumuştum öyle hatırlıyorum ne kadar doğru acabaen güzeli :)
erkek bebekte oluyor diye okudum bir yerde. bende de tam tersi ağdaya gideli 2 ay oldu sanki daha 3 4 hafta geçmiş gibi yeni geldi ağda zamanım
Kızlar benim karnım seyiriyor bazen (bizde böyle denir titriyor gibi yani :)) siz de de oluyor mu böyle bir şey?
Canim oglum 3 yasinda olucak 1 ay sonra bebis dogdugunda aralarinda tam 3 bucuk yas olucak insallahEvet ins olur.kizimin ismi bile hazir ogluma bulamiyirim :))) benden 2 hafta ondesin.demekki ilk mujde sende gelcek.oglun kac aylik
Aynen canim bende de oluyor rahim genisliyor ondan yoksa bu kadar erken bebegi hissetmek mumkun degil ilk hamileligimde 5. 6. Ayda hissetmistim ancaKızlar benim karnım seyiriyor bazen (bizde böyle denir titriyor gibi yani :)) siz de de oluyor mu böyle bir şey?
Ayyy ogluma hamileyken karnim oyle bir tuylenmisti ki aldirmistim tuylerimi dogumdan sonra cok normal canimkızlar vücudunuzda tüylenme oldu mu benim sırtım da olmuş hiç yoktu ortasından aşağıya doğru iniyor eşim farketti hormonlardan dolayı sanırsam
Cnm bnmde tam anlamıyla bulantı denmez ama bndede oluyor sanki acıkmış gibi birsry yesemde pisman oluyorum sanırım normal ekşili şeyler ye bnm ztn şekerli hiç istemiyor cnmMerhaba kızlar bişiy sorcaktım ya benim sürekli midemde bi guruldama var ve karışıyor bişiyler yersem bişiy yok ama yemezsem sürekli karışıyor ana besin kaynağım çubuk kraker sizde de böyle bulantı oluyormu olunca nasıl geçiriyorsunuz
Bende de oluyor o guruldama asiri acikiyorum cunku surekli yemek ye diye sinyal veriyor midem ama cok zor yemek yiyorum bulantidan duramiyodum ama zofran zydis ilacini kullanmaya basladigimdan beri istifra etmiyorum kullanmadigim gun mahvoluyorum diyebilirim en etkili bulanti ilaci bi kac tane cubuk kraker yiyorum sabah uyaninca sonra da ilaci aliyorum yataktan kalkmadan yoksa tuvaletten afedersin safraya kadar herseyi cikariyorum cok zor bu bulantilarl bas etmek Allah yardimcimiz olsun canimMerhaba kızlar bişiy sorcaktım ya benim sürekli midemde bi guruldama var ve karışıyor bişiyler yersem bişiy yok ama yemezsem sürekli karışıyor ana besin kaynağım çubuk kraker sizde de böyle bulantı oluyormu olunca nasıl geçiriyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?