2015 Ekim Anneleri

Kizlar ya bu kontrol aralari baya uzun oluyo ya ben endiseleniyorim.Mesela en son gecen hafta gordum bebegimi bir daha gormeme 2-3 haftam var. Yani o kadar korkuyorumki ya kalbi falan durur da bilemezsem ne bilim bir suru kotu senaryo kuruyorum.Hissedemiyoruz ya orada nasil iyi mi hayatta mi bilemiyoruz:) Allaha emanet..
Aynı korku bendede var tekmiyim acaba bu endişe konusunda diyodum bende Allah'a emanet bebeklerimiz sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.Öyle korku duyduğumda hemen dualarımı ediyorum rahatlıyorum Rabbim korusun onları...

Kızlar benim karnım seyiriyor bazen (bizde böyle denir titriyor gibi yani :)) siz de de oluyor mu böyle bir şey?

Kızlar benim karnım seyiriyor bazen (bizde böyle denir titriyor gibi yani :)) siz de de oluyor mu böyle bir şey?

Bende de iki defa oldu ama kasığımda :) hatta bebeğin kalp atışı sanmıştım :)
Komşum öyle demişti, yaşlı da olunca bir bildiği vardır demiştim ama doktora gittiğimizde kalp atışını duyamamıştık. Neden seyirdi ben de anlam veremedim.

kızlar vücudunuzda tüylenme oldu mu benim sırtım da olmuş hiç yoktu ortasından aşağıya doğru iniyor eşim farketti hormonlardan dolayı sanırsam

Evlenmeden önce üretim müdürlüğü yaptım ankara da bir firmada sonra çalışmadım şimdi evdeyim :)

en güzeli :)

kızlar vücudunuzda tüylenme oldu mu benim sırtım da olmuş hiç yoktu ortasından aşağıya doğru iniyor eşim farketti hormonlardan dolayı sanırsam

erkek bebekte oluyor diye okudum bir yerde. bende de tam tersi ağdaya gideli 2 ay oldu sanki daha 3 4 hafta geçmiş gibi yeni geldi ağda zamanım

en güzeli :)

erkek bebekte oluyor diye okudum bir yerde. bende de tam tersi ağdaya gideli 2 ay oldu sanki daha 3 4 hafta geçmiş gibi yeni geldi ağda zamanım
demekki kişiden kişiye değişiyor sırtımda tüy çıkcağı hiç aklıma gelmezdi :) bu tüylee doğumdan sonra geçiyormuş sanırım bi yerde okumuştum öyle hatırlıyorum ne kadar doğru acaba

Ay ben de acaba ben mi yanliş anladim yada oyle mi zannediyorum diyodum :eek:benim böyle damar atmasi gibi ara ara tık tık ediyor ve hoşuma gitmiyor degil :) tatli duygularrr.. :KK54:

Arkadaşlar doktorlariniz ne zmn icin ikili tarama Verdi ve cinsiyet tarihi Verdi bnm doktorum Martin Sony ikili ve cinsiyeti söyleyeceğim dedi erken degil mi

Kızlarr.. canım hep ekşi şeyler istiyor. Oturdum bir tane limon yedim. Bişey olur mu ya. .

Evet ins olur.kizimin ismi bile hazir ogluma bulamiyirim :))) benden 2 hafta ondesin.demekki ilk mujde sende gelcek.oglun kac aylik
Canim oglum 3 yasinda olucak 1 ay sonra bebis dogdugunda aralarinda tam 3 bucuk yas olucak insallah ☺️ Ayy sen ikiz gebelikmi yasiyorsun ben oglun var bide kizin olsun istiyorsun sandim yanlismi anladim yoksa beni bi aydinlatirmisin tatlim

Merhaba kızlar bişiy sorcaktım ya benim sürekli midemde bi guruldama var ve karışıyor bişiyler yersem bişiy yok ama yemezsem sürekli karışıyor ana besin kaynağım çubuk kraker sizde de böyle bulantı oluyormu olunca nasıl geçiriyorsunuz :110:

Merhaba kızlar bişiy sorcaktım ya benim sürekli midemde bi guruldama var ve karışıyor bişiyler yersem bişiy yok ama yemezsem sürekli karışıyor ana besin kaynağım çubuk kraker sizde de böyle bulantı oluyormu olunca nasıl geçiriyorsunuz :110:
Cnm bnmde tam anlamıyla bulantı denmez ama bndede oluyor sanki acıkmış gibi birsry yesemde pisman oluyorum sanırım normal ekşili şeyler ye bnm ztn şekerli hiç istemiyor cnm

Bende de oluyor o guruldama asiri acikiyorum cunku surekli yemek ye diye sinyal veriyor midem ama cok zor yemek yiyorum bulantidan duramiyodum ama zofran zydis ilacini kullanmaya basladigimdan beri istifra etmiyorum kullanmadigim gun mahvoluyorum diyebilirim en etkili bulanti ilaci bi kac tane cubuk kraker yiyorum sabah uyaninca sonra da ilaci aliyorum yataktan kalkmadan yoksa tuvaletten afedersin safraya kadar herseyi cikariyorum cok zor bu bulantilarl bas etmek Allah yardimcimiz olsun canim

Back
X