2015 Ekim Anneleri

Arkadaşlar doktorlariniz ne zmn icin ikili tarama Verdi ve cinsiyet tarihi Verdi bnm doktorum Martin Sony ikili ve cinsiyeti söyleyeceğim dedi erken degil mi
Öncelikle hayırlı olsun bebeğin sağlıkla alırsın kucağına inşallah. 11-14 arası tarama zamanı genelde. Evet cinsiyeti söyleyen ve bilen doktorlar oluyor. Birde malum erkek kendini daha çabuk belli ediyormuş. Bakalım seninki ne diyecek doktor?

günaydın arkadaşlar,yatarken tedirgin olan varmı,nereye dönsem şaşırıyorum nasıl rahat eder bilmiyorum ,sol tarafıma yatıyorum genelde,geceleri uyanıyorum bazen bu yüzden rahat olamıyorum

Günaydın kızlar,
dün gece baya sancılı bir gece geçirdim. Bi sağa bi sol döndüm. Kan ter içinde kaldım. Ultrasonda tam bebeğin göründüğü yerde ağrım vardı. Acaba 2.regl günüme az kaldı diye mi böyle oldu? İnşallah her şey yolundadır. Var mı benim gibi ağrısı olan anne adayları? Allah yardımcımız olsun inşallah, sağlıkla alalım kucağımıza bebişlerimizi.

günaydın arkadaşlar,yatarken tedirgin olan varmı,nereye dönsem şaşırıyorum nasıl rahat eder bilmiyorum ,sol tarafıma yatıyorum genelde,geceleri uyanıyorum bazen bu yüzden rahat olamıyorum
Benim geceleri hiç uyumuyorum. Hafif hafif dalıp yine uyanıyorum. Çöktüm resmen.

Günaydın kızlar..
Kaç gündür adam akıllı uyuyamıyorum. Saçma sapan rüyalar görüyorum ve sanki yarı uykulu yarı uyanık gibiyim. Tam dalamıyorum uykuya kafama bir şey de takmıyorum ama neden böyle oluyor anlamış değilim.

bulantısız dakikakam yok canım sık sık yemeye çalış yoğurt salata soda naneli şeker iyi geliyor bana

Hayirlisi bakalım cnm bnde sasirdim genelde 16.hafta cinsiyeti söylüyorlar doktorum gayet kendinden emin söyleyeceğim dedi içime kiz doğuyor ama rabbim hangisi hayırlı sağlıklı ise onu versin ins senin doğum ekim sonu gibi mi

Arkadaslar unab26 tan haber alan varmı?Dun doktoruna gidip bebegi hakkında karara varıcaktı?Inşallah vazgecmistir isler yoluna girmesi icin adım atılmistir

Kızlar herkese merhaba dün doktora gittim 7+4 olmusum kalp atışlarını da duydum ikisi de iyi dedi doktor boyları 1.3 cm olmuş. ..bulantı ve kusma sabahlari çok şiddetli hergün mutlaka bi posta çıkarıyorum gün içinde de bulantim olyo ama buna rağmen iştahı iyi 2 kilo almışım benimki tüp bebek olduğu için tedavi sürecinde almıştım zaten..yalnız süt ve yoğurt ayran turevlerinden çok ictigimden heralde acayip tiksindim artık hiç yemiyorum nerdeysee inşallah bi sıkıntı olmaz

Benim de ana besin maddesi domates ve beyaz peynirli tost 3 ogun

günaydın. bende de var o sorun, gece uyanınca en az 1 saat uyuyamıyorum ve gecede 2-3 kere kalkıyorum

Canım noldu son durumun merak ettim. Doktor ne dedi? Sen ne karar erdin?

tedirgin olmak değil de, nasıl yatarsam yatayım rahat edemiyorum. ve genelde gece kendimi yüzüstü yatarken buluyorum.

demekki kişiden kişiye değişiyor sırtımda tüy çıkcağı hiç aklıma gelmezdi :) bu tüylee doğumdan sonra geçiyormuş sanırım bi yerde okumuştum öyle hatırlıyorum ne kadar doğru acaba
evet geçiyor doğumdan sonra, oğlumda bende de olmuştu ama doğumdan 6 ay sonra falan hiçbir şey kalmamıştı.

Canim.ben de 7+4 ikizlerime hamileyim benimde göğsümde çok belirti yok korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…