Öncelikle hayırlı olsun bebeğin sağlıkla alırsın kucağına inşallah. 11-14 arası tarama zamanı genelde. Evet cinsiyeti söyleyen ve bilen doktorlar oluyor. Birde malum erkek kendini daha çabuk belli ediyormuş. Bakalım seninki ne diyecek doktor?Arkadaşlar doktorlariniz ne zmn icin ikili tarama Verdi ve cinsiyet tarihi Verdi bnm doktorum Martin Sony ikili ve cinsiyeti söyleyeceğim dedi erken degil mi
Hafta hafta hamileliğiniz okuyorum canım ben yazarı yabancı.güzel anneler daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama gebelik ve bebek bakımı ile ilgili okuduğunuz bir kitap var mı
Benim geceleri hiç uyumuyorum. Hafif hafif dalıp yine uyanıyorum. Çöktüm resmen.günaydın arkadaşlar,yatarken tedirgin olan varmı,nereye dönsem şaşırıyorum nasıl rahat eder bilmiyorum ,sol tarafıma yatıyorum genelde,geceleri uyanıyorum bazen bu yüzden rahat olamıyorum
bulantısız dakikakam yok canım sık sık yemeye çalış yoğurt salata soda naneli şeker iyi geliyor banaMerhaba kızlar bişiy sorcaktım ya benim sürekli midemde bi guruldama var ve karışıyor bişiyler yersem bişiy yok ama yemezsem sürekli karışıyor ana besin kaynağım çubuk kraker sizde de böyle bulantı oluyormu olunca nasıl geçiriyorsunuz
Hayirlisi bakalım cnm bnde sasirdim genelde 16.hafta cinsiyeti söylüyorlar doktorum gayet kendinden emin söyleyeceğim dedi içime kiz doğuyor ama rabbim hangisi hayırlı sağlıklı ise onu versin ins senin doğum ekim sonu gibi miÖncelikle hayırlı olsun bebeğin sağlıkla alırsın kucağına inşallah. 11-14 arası tarama zamanı genelde. Evet cinsiyeti söyleyen ve bilen doktorlar oluyor. Birde malum erkek kendini daha çabuk belli ediyormuş. Bakalım seninki ne diyecek doktor?
Canim o bende olmuyo ama erkek bebekte olurmuş annem öyle derAynen canim bende de oluyor rahim genisliyor ondan yoksa bu kadar erken bebegi hissetmek mumkun degil ilk hamileligimde 5. 6. Ayda hissetmistim anca
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşımızın ama morali iyi olsa yazardı gibime geliyorArkadaslar unab26 tan haber alan varmı?Dun doktoruna gidip bebegi hakkında karara varıcaktı?Inşallah vazgecmistir isler yoluna girmesi icin adım atılmistir
Benim de ana besin maddesi domates ve beyaz peynirli tost 3 ogunMerhaba kızlar bişiy sorcaktım ya benim sürekli midemde bi guruldama var ve karışıyor bişiyler yersem bişiy yok ama yemezsem sürekli karışıyor ana besin kaynağım çubuk kraker sizde de böyle bulantı oluyormu olunca nasıl geçiriyorsunuz
Günaydın kızlar..
Kaç gündür adam akıllı uyuyamıyorum. Saçma sapan rüyalar görüyorum ve sanki yarı uykulu yarı uyanık gibiyim. Tam dalamıyorum uykuyakafama bir şey de takmıyorum ama neden böyle oluyor anlamış değilim.
Canım noldu son durumun merak ettim. Doktor ne dedi? Sen ne karar erdin?evet canım biliyorum 1 haftalık bir zamanım var bugün saat 5 te randevum var gidicem bebeğin durumu nedir bilmiyorum öğrenicem ona göre hareket edicem bakalım ne olucak. o kadar cok stresliyimki sabahtan beri ağlıyorum kocamla değilde arkadasımla gidiyorum o kadar koyuyorki bana anlatamam duyacağım seylerıde cok merak ediyorum heyecan stres korku üzüntü hepsi karıstı bende hiçbişi düşünemiyorum. bilmiyorum neler bekliyor beni
tedirgin olmak değil de, nasıl yatarsam yatayım rahat edemiyorum. ve genelde gece kendimi yüzüstü yatarken buluyorum.günaydın arkadaşlar,yatarken tedirgin olan varmı,nereye dönsem şaşırıyorum nasıl rahat eder bilmiyorum ,sol tarafıma yatıyorum genelde,geceleri uyanıyorum bazen bu yüzden rahat olamıyorum
evet geçiyor doğumdan sonra, oğlumda bende de olmuştu ama doğumdan 6 ay sonra falan hiçbir şey kalmamıştı.demekki kişiden kişiye değişiyor sırtımda tüy çıkcağı hiç aklıma gelmezdi :) bu tüylee doğumdan sonra geçiyormuş sanırım bi yerde okumuştum öyle hatırlıyorum ne kadar doğru acaba
Canim.ben de 7+4 ikizlerime hamileyim benimde göğsümde çok belirti yok korkmaKızlar ben 7+1 ikiz hamileyim. Ve bugün göğüslerim de çok Fazla hassasiyet hissetmiyorum. Neden acaba? Bebişlerime bişey mi oldu diye kafayı yicem doktor randevum perşembe günü. Erken mi gitsem diye düşünmeye başladım. Var mı benim gibi olan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?