2015 Ekim Anneleri

Kızlar dikkat ettim hep bu saatlerde karnım şişiyor,patlıyacak gibi sanki ve kasıklarıma vuruyor ağrı ,normal mi acaba ?sürekli oturmaktan mı acaba .çok rahatsızım şuan:KK43:
aynen ya, sabahları pek birşey yok, akşamları çatlayacağım sanki.. işten de geç çıkıyoruz zaten, artık düğmeleri falan açıyorum otururken:KK70:

bir tane de hamile pantolonu aldım haftasonu ama henüz giymedim, nasılsa önümüzdeki aylarda giymekten iyice bunalacağım aynı şeyleri.. hala eskiler iyi kötü oluken giyeyim dedim:KK53:

tedirgin olmak değil de, nasıl yatarsam yatayım rahat edemiyorum. ve genelde gece kendimi yüzüstü yatarken buluyorum.

Evet benimde öyle rahatsız bir şekilde dalıyorum uykuya,sonra uyanıverıyorum birden ,Rabbim bu zor zamanlarımızda yardımcımız olsun..

Selamlar herkese..

nasılsınız? ben yine dayak yemiş gibi uyandım. bir de kilo alımım birden hızlandı bu hafta pek bir hoşnutsuzum:KK70: geçen sefer ki gibi 30 kilo alırım diye ödüm kopuyor:KK70: neyse, sağlık olsun artık.

kitaplardan bahsetmişsiniz. benim 2. olduğu için artık kitap mitap hak getire. kitap okuyorum da, kendi istediklerimi:KK48:
hatırlayamadığım birşey olursa da internetten bakıyorum. nasılsa bebek doğunca kendime ayıracak vaktim iyice azalacak. 2 çocuk.. ay gözüm korktu yazarken:KK53: velhasıl boş vakitlerimi kendime ve uykuya:KK70: ayırıyorum ben genelde.

bir de dibim geldi:p görmezden gelip saç bakımı yapıyorum:KK53:
yanlız bu kilo alımına bir dur demem lazım. normalde bu hafta parkurda yürüyüşlere başlamayı planlıyordum akşamları ama şu düşük riski mevzusu ortaya çıkınca vazgeçtim, en azından 2li teste kadar. yemek olayından kısamıyorum maalesef aç kalınca hala berbat bulantım oluyor çünkü ve meyve yoğurt falan da kesmiyor öyle.. illa ki bir sandviç vs yiyorum öğleden sonraları (evden işe bildiğiniz beslenme çantasıyla geliyorum:KK70:)
ekmeği biraz azaltabilirsem iyi olacak, hiç olmazsa akşamları ekmek yemesem mesela di mi:stop:
siz de kilo durumları nasıl, kilo alımı benim gibi hızlanan var mı?

benimde mi oğlum olacak acaba :)) sırtımda hiç yoktu orda çıkmış
Ne diycem ferork, benim de ilkinde dediğim gibi tüylenmem olmuştu, seninki gibi bilhassa sırtımda falan.. oğlumunda ayyynı şekilde sırtı tüylüydü, hala da tüylüdür sırtı biliyor musun:KK70:

olabilir vallahi:cool:

Camım başına gelenlere çok üzüldüm. Okurken çok duygulandım :KK43:
Senin yerinde olmadığımız için ne desek boş biliyorum. Ama ben de özellikle eşi için bu yola girmiş biri olarak bebeğimden vazgeçemezdim diye düşünüyorum. Maddi gelirim var ailem de destek olurdu bana. Bunları düşünerek Rabb'ime sığınır ve bebeğimi doğurmak isterdim.
Sen de bugün kalp atışlarını duyacaksın ve hiç ummadığın bir güçle dolacaksın belki de. Her ne karar verirsen ver umarım hakkında hayırlısı olsun. Olumsuz karar verirsen de Rabbim affetsin inş
Evet kalp atışlarını duydum çok sağlıklı oldugunu öğrendim ve son durumu birazdan paylaşıcam inanınki cok zor bir süreçten geçiyorum cok yoruldum

Merhaba canım öncelikle allah yardımcın olsun. Senn olayına benzer olayı çok yakın arkadaşım yaşadı seni çk ii anlıyorum onunda eşi ve ailesi ona demediğini bırakmadı afedersn kıZı orospu yaptılar cocugu reddediler o dönemde bende ona dedim böyle bi adamdan cocuk dogurcağana aldır daha ii sonra tabi rabbim nasıp etmiş bu cana kıyılmaz çocuk doğana kadar kanama oldu doktor düşecek bu bebek dedi ama o hayata sıkıca tutuldu şimdi 2 yaşında dünya güzeli bir kızımız var eğer ailen yanında olcaksa sakın bebeğinden vaGeçme asla onu doğurdun için pişman olmazsın çünkü sen annesin kıyma ona canım hayata ikiniz beraber yeniden başlarsınız Rabbim vermişse bunları vardır bir bildiği
Doğru söylüyorsun canım anlıyorum ne demek istediğini verdiğiniz akıllar destekler içinde Allah sizlerden razı olsun ama gerçekten çok ağır şeyler yaşıyorum canım

Günaydın kızlar :KK3: Mutlu bir gün olsun..

Ben de dün kalp atışlarını duyup rahatlamıştım ama bu akşam pembe renkli kan geldi. :KK43: Daha önce kahverengi lekelenme şeklinde oluyodu ama durmuştu bikaç gündür.. neyse beklemekten başka yapacak bir şey yok. :KK43:
Canım geçmiş olsun. doktoruna sorsaydın.. dikkat et kendine..

Kızlarr.. canım hep ekşi şeyler istiyor. Oturdum bir tane limon yedim. Bişey olur mu ya. .
Neden olsun canım ya.. Afiyet olsun :) Meyve gibi düşün yani..

günaydın arkadaşlar,yatarken tedirgin olan varmı,nereye dönsem şaşırıyorum nasıl rahat eder bilmiyorum ,sol tarafıma yatıyorum genelde,geceleri uyanıyorum bazen bu yüzden rahat olamıyorum :KK43:
Canım daha o tedirginlikler için erken değil mi.. Son aylarda yeterince uyuyamıcaz zaten, biraz rahatlamaya çalış, sen kendi rahatına bak şimdilik. Ben de çok rahat uyuyamıyorum ama tedirginlikten değil. Dönüp duruyorum, çok terliyorum. Hormonlarla alakalı herhalde..

Selamlar herkese..
nasılsınız? ben yine dayak yemiş gibi uyandım. bir de kilo alımım birden hızlandı bu hafta pek bir hoşnutsuzum:KK70: geçen sefer ki gibi 30 kilo alırım diye ödüm kopuyor:KK70: neyse, sağlık olsun artık.

kitaplardan bahsetmişsiniz. benim 2. olduğu için artık kitap mitap hak getire. kitap okuyorum da, kendi istediklerimi:KK48:
hatırlayamadığım birşey olursa da internetten bakıyorum. nasılsa bebek doğunca kendime ayıracak vaktim iyice azalacak. 2 çocuk.. ay gözüm korktu yazarken:KK53: velhasıl boş vakitlerimi kendime ve uykuya:KK70: ayırıyorum ben genelde.

bir de dibim geldi:p görmezden gelip saç bakımı yapıyorum:KK53:
yanlız bu kilo alımına bir dur demem lazım. normalde bu hafta parkurda yürüyüşlere başlamayı planlıyordum akşamları ama şu düşük riski mevzusu ortaya çıkınca vazgeçtim, en azından 2li teste kadar. yemek olayından kısamıyorum maalesef aç kalınca hala berbat bulantım oluyor çünkü ve meyve yoğurt falan da kesmiyor öyle.. illa ki bir sandviç vs yiyorum öğleden sonraları (evden işe bildiğiniz beslenme çantasıyla geliyorum:KK70:)
ekmeği biraz azaltabilirsem iyi olacak, hiç olmazsa akşamları ekmek yemesem mesela di mi:stop:
siz de kilo durumları nasıl, kilo alımı benim gibi hızlanan var mı?
Ya ben 2,5 ayda 3 kilo aldım yaaa :KK51: bugün tartıldım, mutsuz olduumm.. Zaten kilo almaya meyilli bir insanım. Hamilelikten de değil bence. Ben zaten normal yersem, kilo alan biriyim. Hayatım boyunca hep dikkat ettim. Aldım verdim aldım verdim, aldım derkeeenn.. aldığım halle hamile kaldım.. 72 kiloyum ya :( 30 kilo alırsam yerimden kalkamam kii.. İnşallah almam ya o kadar..

Ya ben 2,5 ayda 3 kilo aldım yaaa :KK51: bugün tartıldım, mutsuz olduumm.. Zaten kilo almaya meyilli bir insanım. Hamilelikten de değil bence. Ben zaten normal yersem, kilo alan biriyim. Hayatım boyunca hep dikkat ettim. Aldım verdim aldım verdim, aldım derkeeenn.. aldığım halle hamile kaldım.. 72 kiloyum ya :KK43: 30 kilo alırsam yerimden kalkamam kii.. İnşallah almam ya o kadar..

dely muhtemelen almazsın, ben ilk hamileliğimde 52 kilo ile hamile kaldım boy 1.172.. vücut biraz eksik kilosunu tamamlıyor bence hamilelikte. kendi çevremden kilo fazlasıyla hamile kalıp, hamilelikte öyle afaki kilolar alanı hiçç görmedim. ama emzirmede gördüm maalesef..
bunda 3 aylık olduğumu varsayarsak 3 kilo aldım.
ilkinde ilk 3 ayda 8 kilo falan almıştım ben düşün:KK57: bulantım da çok yoktu yedim de yedim:KK70:

Öncelikle sen önemlisin. Sen mutlu olmazsan huzurlu olmazsan çocuğuna ne verebilirsin ki? Ama burda huzursuzluk mutsuzluk sebebi koca kişisi. Onu çıkar bu denklemden bebeğinle mutlu mutlu yaşayın... İnan evlat sevgisi hiçbirşeye benzemiyor. Kocaymış pehhh sen iyiysen iyi sen azıcık dikenini göstersen canavarlaşan bir ademoğlu... Üstelik babalık duygusu annelik gb değil maalesef . O duygunun gelişmesi içinde anne uğraşıyor ki bebek tepki verdikçe diyalog gelişiyor zamanla yani... Eşin istediğini yap demiştir anlamaz ki ve hiç bir zaman Allahın sana bahşettiği annelik makamına erişemez. Herşey insanlar için her zorluğun yanında bir kolaylık veren rabbim inşallah sana da kapılarını tez zamanda açar
Sonuna kadar dediklerınızde haklısınız ama elim kolum öyle bir bağlıki ne tarafa dönsem tosluyorum çıkıs yolu arıyorum ama bulamıyorum cok zor bir durumdayım ve karar aşamasındayım hala.

kızlar ya bn çok korkuyorum devamlı doktora gitmek istiyorum acaba kalbi atıyor mu diye bnde hiç blantı yok denecek kadar az bu şğpheyle ne yapacağım bn :( kontrol aralarıda fazla

Doğru söylüyorsun canım anlıyorum ne demek istediğini verdiğiniz akıllar destekler içinde Allah sizlerden razı olsun ama gerçekten çok ağır şeyler yaşıyorum canım
doğrudur canım kimse senın yaşadığını anlıyamaz biz sadece kendimizce fikir yürütürüz yardımcı olmaya çalışırız.belkide bu bebek senın hayata sıkıca tutunman için daha guclu bir kadın olman için gelicek yinede sen bilirsin tabi Allah yardımcın olsun.:(

doğrudur canım kimse senın yaşadığını anlıyamaz biz sadece kendimizce fikir yürütürüz yardımcı olmaya çalışırız.belkide bu bebek senın hayata sıkıca tutunman için daha guclu bir kadın olman için gelicek yinede sen bilirsin tabi Allah yardımcın olsun.:KK43:
Amin canım cok sağolasın

Ne diycem ferork, benim de ilkinde dediğim gibi tüylenmem olmuştu, seninki gibi bilhassa sırtımda falan.. oğlumunda ayyynı şekilde sırtı tüylüydü, hala da tüylüdür sırtı biliyor musun:KK70:

olabilir vallahi:cool:
:21: allah sağlıklısını versin bakalım önümüzdeki üç dört haftada belli olur herhalde o zamn yazarım nasılsa buraya içime ilk zamanlar kız geliyordu şimdi oğlan bakalım hangisi olacak seninde erkek demiş doktor dimi allah hatırlı evlatlat nasip etsin ne güzel sen etkemden öğrenmişsin

Amin canım cok sağolasın
cnm bn konuya yeni şahit oldum bnm sana tavsiyem o daha bir melek ve inan bn 2 düşük yaşadım bu 3. gebeliğim hepsinde rabbime şükrettim allah sana onu bir nimet olarak verdi ve emin ol o bebek sana kısmetiyle gelir sakın kıyma ona senın en büyük desteğin o bebek olur ve emin ol mğkafatını alırsın ne yaşarsan yaşa sen yavruna tutun o sana tutunmuş çnki ;)

Back
X