2015 Ekim Anneleri

Canım gazı kakayı çözdük demişsin ikizlerim için kakalarını yaptıracak çözüm arıyorum nasıl hallettiniz yardımcı olabilir misin????
Tabii ki canım.. Amerikada bu durumlar için ünlü bir ilaç varmış türkiyede ona en yakin olan babi-x zen diye bitkisel bir surup var onu önerdiler bize ve 2. gün rahatladık hemde orada yazan ölçek kadar da vermedik 18 lira ve bitkisel dene bak canım memnun kalacaksin araştır istersen..

Bnde sabahlığımon kuşağını bağladım cok rahat :)

O soru benimde aklımı kurcalıyor valla canım inşallah kazayla fln olmaz hiç hazır değilim ikinciye hem bedenen hem ruhen
Canım bir şey soracaktım sana bende bu sabah itibariyle hasta oldum ve farkettim ki daha lohusa iken ilk adetimi olmuşum son günlerinde yoğun pıhtılar gelmişti ve doktora inanmamistim senin nasıl şuan kanama durumu eskisi gibi mi yani hamilelik öncesi gibi mi yoksa yoğun mu?

1 haftayı geçti 2 kez yapıyorum genelde 2 damla şeklinde. Aminn.
Canım ben günde 3 kez yapiyodum tüm ağzınayyayiyodum bide emzirme sonrası bi çay kaşığı suyu ağzına yayiyodum benimki pamukçuk olduğunda biberonu bile emmiyodu kaşıkla yediriyodum ikinci gün emmeye başladı 1 haftaya tam temizlenmisti şuan bir iki parça kalıntı var ağzında ama artmiyo çok sukur

Yerinde olsam o bezi alıp aile hekimine giderdim
Kızlar kızım 4-5 gündür doğru düzgün uykuya dalamıyor iki gündür de su renginde kaka yapıyor kıvamı da su gibi bu nedir sizce bide alttan gazını yapıyor surekli üşüttüm mu ki bebişi

Yalniz degilsin sekerimmmm bizdede siftaah yok big bang daha olmadi hala korkuom ben ya normal dogum oldu bemm birde zor oldu dikis yerleri acirmi bisey olurmu die resmen ilk gece korkusuna dondum ya bilmem hormonlardanmi hicte umrumda degil sanki evlenme amacim tamamen bebegimmis amacima ulastim hersey bitti gibi dusunuom ya psikolojim gitti bu lohusalik neymis be sogudum herseyden... offf

canım bende beşiği ne şal bağladım gece viyakladiginda hemen salliyorum yoksa yat kalk yat kalk serseme dönmüştüm

canım bu kakasini yapması için mi yoksa gaz icin mi

BiZde de yok en son beybiyi yaparken olmustu hahahha
Olsun canım alıştım ben 7172662 ay oldu:)

Kızlar adet olucam gıbı agrılar var
Dun hafıf bır kan gordum camasırımda
50 gun oldu lohusa akıntılarım bıtmıstı
Şunu merak ettim sadece emziren kadınlar adet olmaz derler ya 6 ay
Ben sadece emzirdiğim halde
Adet olursam erkenden kötü birşey mi

canım bende beşiği ne şal bağladım gece viyakladiginda hemen salliyorum yoksa yat kalk yat kalk serseme dönmüştüm

canım bu kakasini yapması için mi yoksa gaz icin mi
Sallamaya nasıl alıştırdınız ya? Benim minnak bağırıyor sallayınca. Ağlamayan çocuk ağlamaya başlıyor.

Yok çok şükür öyle bir sorunum yok göğüs ağrısı çok zor oluyormuş benim sorunum devamlı akması birini sagarken biri akıyor, geceleri uyurken çok akıyor kaç kere kıyafet değiştirdiğimi artık sayamiyorum sürekli üst degistirmekten hasta olcam artık yaz olsa neyse ama kışın üstün sırılsıklam olmuş Üşüyorsun değiştirirken Üşüyorsun..

Korkudan adama yaklaşamıyorum kız uyancak dîye :) Evde biri bizi gözetliyor gibime geliyor alışamadım ki :)
Bizim minik de fena. 40ımız çıktığında gece 2 de uyandı, eşim ayrı odada yatıyor. Bebeği uyutup gelirim dedim Saat 4 olmuştu hala bakınıyordu bizimki. Bir de altını değiştirirken eline yüzüne işedi Onu temizleyim derken gürültümüze de annem kalktı Oysa annem 5 dakika evel horlaya horlaya uyuyordu

Canım hosgeldin bak bebeğinin kilo alımı süper çok iyi yapmışsın mama vermemekle. Benim bebisim 4250 doğdu 1 aylikken 4730 oldu doktor mama başlamak istedi ama ben 1 ay daha müsade istedim sütüm çok boşuna gitmesin diye şimdi 2 .ayımızı bekliyorum inşallah bende mama takviyesi yapmak zorunda kalmam. Dediğin gibi bebekler devamli aranıyor en başlarda ve sürekli emmek istiyor. Benim kızımda keşke öyle kalsaydı şuan hiç emmek istemiyor. O an sıkıntısını yaşadığımız şeyleri sonradan arıyoruz..

hazal1595 Canım daha deneyemedigim için bel ağrısı vs anlayamadım. Ama herkes coin rahat olduğunu söylüyor . Ben de kullanmak için sabırsızlanıyorum.
kelebekim33 Canım ben de gördüm o zeka kartlarından internette bir sitede. Ama emin de olamadım . Miniklerimize ne zaman faydalı olmaya baslar vs. diye.
Adet olan arkadaşlar çok cabuk düzene girmişsiniz ne güzel. Benim annem doğumundan 1yıl sonra adet olmuş, Kayınvalidem ise 1.doğumunun arkasından 6ay sonra eşime hamile kalınca anlamış tekrar yumurta üretilmeye başlandığını.. bakalım ben ne zaman adet olacağım,gerçi lohusalık yeni bitti ama

Ay kizlar muhabbetinize cok guldum. Biz 21 olduk benim oglan sarilip yatsak mikirdanmaya basliyo laz4life seninki gibi.. iice uyutup sariliyorum adama ama bizdeki de big bang olcak herhalde adamcagiz uyku arasi bazen bi sariliyo sasiriyorum

Kiz napalim gerci bizde bisey yapmaya kalksak bizimki ztn durmuo ay yarim kalirda isimiz heee bide ole emziremem gir dusa abdest al bizimli cildirir susturamazsa baslarim bole ise diye haha gozumde bi an canlandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…