Tatlim peki sutune bu etki ediyor mu yiyemiyorsun ya..maasallah cok iyi kilo gtmis 18 aldim 12 gttu ama daha gtmiyo 25 gundur ayni
Dönen burada cisim olduğundan canım
Memnun musun bi de benim bebeğim henüz 20 günlük,Faydası var mı doktor mu tavsiye etti bebeğe Zararlı bi madde içermiyor dimi memnun musun
Her emzirmeden sonra zeytinyağı sür. Benim hafiglemişti belki işe yarar. Allah yardımcımız olsun
supermış sıkıntı devam ederse onu da deneyim bari canım çok saolCanım her ikisi içinde işe yarıyor bak bir kez dene o zaman anlarsın her ikisininde düzene girdiğini kendi kendine hallettigini..
Suruyorum ama yinede acıyor birde aoyle sabahları aşırı aciyo akşam üstü geçiyor sanırım meme alisiyor
Canım bcok güldüm buna
Cok oldu konusali bben de uzuluyodum gelmediniz diye :)
Eklendin mi canim?
CAnım nereye Bakıyoruz eklenip eklrnmediğimi görmek içincok güldüm buna
Cok oldu konusali bben de uzuluyodum gelmediniz diye :)
Eklendin mi canim?
Ayyy kızlar bisi dicem normal doğum yaptığım için sanki vajinam esnedi ya bazen aniden kalkınca hava aliyo gecermi bu durum ya da otururken benim bebisim 4 kilo doğdu napicam
Canim verirsin insallah benim gitmiyor yiyorum mecbur sut icin kaldim basta gdyodu hep azalir sandim ama yok...insallah istediğimiz kilolara doneriz sutu etkilemicegni bilsem yemem ama istahliyim epeyahh ah ben de 19 kilo almıştım 6 kilom daha var 13 kilo verdim. aslında yediğim zaman sağlam yiyorum da evde düzenim yok yemek konusunda. vermeye devam eder miyim acaba? ben de böyle kalırsam diye korkuyorum zaten kilom fazlaydı doğum öncesi şimdi daha fena işte.
Canim ayni sekilde benimde hava alıyor bariz hissediyorum genişlemeyi 3850 dogdu benimkide insallah gecer canim toparlar dyorlar ama bakicazAyyy kızlar bisi dicem normal doğum yaptığım için sanki vajinam esnedi ya bazen aniden kalkınca hava aliyo gecermi bu durum ya da otururken benim bebisim 4 kilo doğdu napicam
Canım şimdi diyet ve spor yapamıyoruz dediğin doğru inşallah yaza kadar verebilirim. Ama istahim son günlerde acayip açıldı niye böyle bilmiyorumO kadar fena değilsindir canım ya öyle düşünme bende yarmagül gibiyim ama kendime moral veriyorum sürekli yaza zayıflıcam şimdi bebeğime bakmak zorundayım kilom yerinde olmalı diye
Bugun 3. Günüm canım tam gaz devam ediyor kanamam önceden azalırdı bugunlerde
Ben 69. Günümde adet oldum canım ve daha hiç mama vermedim kızıma yani hep emzirdim. Bu adet olma bünye meselesi bence ve kötü bir şey oldugunu sanmıyorum aksine iyi bir şey karnımdaki şişlik azaldı benim rahatladım biraz
Kızlar sevgilibebek diye bi site var orda set seklinde satılıyor. Aciklamaları faydaları felan da yaziyor ve pek pahalı değil. Uzun zamandr alaym diyordm bende de alamadm dahaİşe yarıyor mu bilmiyoum ama ben alıcam da bir türlü fırsat bulupta çıkamadım
Hoşbulduk cnm inşallah bu ay kilo alımı iyi olmuştur olmamışsa da üzülme bence mama korkulacak bişi değil çünkü önemli olan bebeğinin gelişimi seni emmeyi bırakmadığı sürece mama almasında sıkıntı yok hem senin mutsuzluğun sütünün azalmasına sebep olur hatta ben bazen uykusuz kaldığımda bile sütümün azaldığını hissediyorum herşey pskolojik.Canım hosgeldin bak bebeğinin kilo alımı süper çok iyi yapmışsın mama vermemekle. Benim bebisim 4250 doğdu 1 aylikken 4730 oldu doktor mama başlamak istedi ama ben 1 ay daha müsade istedim sütüm çok boşuna gitmesin diye şimdi 2 .ayımızı bekliyorum inşallah bende mama takviyesi yapmak zorunda kalmam. Dediğin gibi bebekler devamli aranıyor en başlarda ve sürekli emmek istiyor. Benim kızımda keşke öyle kalsaydı şuan hiç emmek istemiyor. O an sıkıntısını yaşadığımız şeyleri sonradan arıyoruz..
Ben uyumadigi zaman elekt süp sesi aciyirum valla kurtarici..Kolik bebesi Olan anneler. baby sleep instant programını deneyin. Belki faydası olur bende işe yaradı
Ayy dikkat ettim de bütün kiyafetlerinizin poposu desenli cook şeker çok tatlisiniz maşallahTeyzeleri bizim bugün mevlütümüz vardııı
Evet canım, poposu desenli kıyafetleri çok seviyoruz :)Ayy dikkat ettim de bütün kiyafetlerinizin poposu desenli cook şeker çok tatlisiniz maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?