unab26 arkadaşım selamlarım öncelikle,
Allah'ım yar ve yardımcın olsun.
Asla eşini korumak, haklı çıkarmak gibi bir niyetim yok/olamaz da. Ama her erkek açık saçık kızlara bakar kimisi gizli yapar, kimisi yapamaz. Nefisleri çok zayıf bu konuda maalesef.. Yazını okurken başka bir bayanla görüştüğünü falan düşündüm başta. Böyle olmaması çok iyi. Sadece bakmış diyip iyi tarafından bakmakta fayda var: ) Eşin ve sen kaç yaşındasınız bilemiyorum kaç yıllık evlisiniz ama belki onun da psikolojisi bozulmuştur. Aranızda neler geçtiğini tam olarak bilmemize imkan yok keşke evinden hiç çıkmasaydın. Erkekler tuhaf varlıklar. Boşluğa düştüler mi toparlanmaları daha güç oluyor. Bu konuda kadınlar daha güçlü.
Sana tavsiyem, ben olsam böyle yapardım diyebileceğim tavsiyem şu ki; Eşini ara ve bir görüşme ayarla. Durumu en güzel, en sakin şekilde izah et. Konuşmak herşeyin çaresi. Olumlu yada olumsuz bir anlaşmaya varmanız gerek. Konuşmanızdan sonra durumunuza bir yön ver. Umarım hakkınızda hayırlısı olur. Ama her ne olursa olsun aldırma bebeğini. Arkanda sana destek olabilecek bir ailen varsa, senin de sağlığın elverişli ise,gerekirse çalışır bebeğine bakarsın. Bir erkeğe ihtiyacımız yok esasen. Tabiki gönül birlik olmaktan yanadır. Çabanı en çok bu yönde ver bebeğin için. Ama sanal ortamda yaptığı yada kızgınlıkla söylediği şeylere çok aldırış etmemeye çalış. Daha objektif bakmalısın çocuğun için.
Bir isteğin olursa haber ver elimizden gelen birşey ise seve seve yardımcı oluruz.
Sevgi ve Selametle..