2015 Ekim Anneleri

Amin canim cumlemizden razi olsun insallah bu gunleri en yakin zamanda en hayirli bi sekilde atlatirsin rica ederim canim ne demek her zaman duam arkanda Allah yar we yardimcin olsun

Kalp atışını duyduktan 3 hafta sonra falan mı çağırdı canım? Rutin kontrol diye biliyorum. Beni öyle çağırdı, 11. haftama denk geliyor.
Evet canm dun kalp atisini duydum allaha sukurler olsn 2 hafta sonra gel dedi coraspin kullaniorm pihtilasma var bndede hep tedirgn oluyorm allah hepimizi korusun

Kızlar gebelik okulu tarzında bir yer açılıyormuş, sağlık bakanlığınca sanırım. Bilen var mıdır, yararı olur mu acaba?

kızlar midem çok ağrıyo hani aç olursunda ağrır ya öyle aç da değilim sabahtan beri böyle bi mayhoşluk var midem de geçmedi ne yapsam geçer ki süt içtim geçmedi ne geçirebilir başka bi bilginiz var mı arkadaşlar

duymadım canım ama yararlı olabilir tabi her ilde açılacak mı acaba
Bilmiyorum canım daha hamile olmadan önce de görmüştüm, kuzenim mesaj atmış o da hamile. 6 gün sürüyormuş doğum sırasında nefes egzersizleri, diyetisyen ve psikolog da olacakmış sanırım.

Banada doktorum tavsiye etmedi canım ben içelim mi diye sormuştum Hayır demişti

Evet canm dun kalp atisini duydum allaha sukurler olsn 2 hafta sonra gel dedi coraspin kullaniorm pihtilasma var bndede hep tedirgn oluyorm allah hepimizi korusun
Bndede var cnm pihtilasma bnde korkuyorum hep seni rutin kontrol icin cagirmistir ins birşey olmaz bebeklerimizd

Hanımlar , selamlar.. Bugün doktordan geldim bizim ceviz 8 hafta 3 günlük olmuş. Biliyorum çok küçük ama bu resimde görünen genital nub değil mi ? Baya baktım nub resimlerine , ama kararsız kaldım. Bi fikri olan beni aydınlatabilir mi acaba ?

Canim bence ona dogrulari soylemelisin. iyiyum sen nasilsin diyr sorsaydin. aslinda seninle konusmaga calismis sen kestirip atmissin hEp. Iyiyim demissin onu sormamana ragmen allah iyilik versin demis. bence simdi bir mesaj at. Aileme hala soyleyemedim nasik baslasam nerden baslasam bilemiyorum de. Cikmazdayim inan de. bugun bebegini gordugunu ve kocaman oldugunu soyle kalbinin nasil pir pir attigini anlat ona.

ay masalah ne kadar net bende bgun gittim 8+2 yim zor gordu gobekliyim normalde ondan mi acaba

ay masalah ne kadar net bende bgun gittim 8+2 yim zor gordu gobekliyim normalde ondan mi acaba
canım bende göbekliyim ourea nın kiçok net cıkmıs gercekten bemde 9+6 da gittim o halde böyle görünmedi doktor göründüğün gibi değilmişsin göbekliymişsin dedi güldü :) alttan baksak daha net çıkardı dedi bakalım haftaya gitcez nasıl görünecek iyidir inşallah

canım gercekten çok net çıkmış miniğin ben hiç anlamıyorum nub dan ama sanki o nubu gibi

cnm bide ben kabZlikda ckiom ya karnin cok dolu dedi bana :) malesef dedim ypcak bisi yok bide yagli gobeklerden bebisler gorunmuyo hehe

Ayroca evet nub a benzio dik olunca erkek mi oluyodu kiz mi :)

canm naptın gittin mi doktora ne dedi doktor

Kızlar doktordan geldik. Çok şükür herşey yolunda. Kese etrafında kanama alanı görmedi doktorum. Rahim ağzı tamamiyle kapalı. Bebeğim nerdeyse 5 cm olmuş. Boyu gelişimi çok iyi dedi. Ben bugün 10+5 diye gittim. 11+1 çıktık ultrasonda. Haftaya cumartesi ikili taramamız var. Bizim fındık kıpır kıpır. Bolca tekmikler atıyordu ultrasonda hoplayıp duruyordu. Tekme attıkça hopluyor çok komik şapşikim. O kadar gergindik ki ikimizde nasıl mutlu olduk anlatamam. Eşim doyamadı bakmalara. Çok ilgisini çekti hareketleri. Bende o heyecanla belki 4-5 kere gördüğüm doktorumun yanından ayrılırken tanıştığımıza memnun oldum dedim. Bu arada akıntı içinde gördüğüm o ince kılcal damar gibi olan kan crinone jelin başlığının yaptığı tahrişten olabilirmiş ama karnım ağrıyor diyorsan ve bu beni uyutmucak kadar şiddetli bir ağrı diyorsan işte o önemli dedi. Hemen proluton iğne yaptı hemşire. Estrofem hapı kestik. Crinone jeli de 2 hafta daha kullan dedi. Bizden haberler böyle kızlar.

Canlar bu arada usg ye gore melegim 1 hafta onden gdiyormus ama dr um o onemli olan sat dedi :))

ay hadi gozun aydin cnm bnde 8 haftaligim dha hoplamalari ziplamalari goremioz malesef kalp atisi ile idare ediyoruz smdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…