- 27 Şubat 2014
- 1.533
- 1.943
- 333
Amin canim cumlemizden razi olsun insallah bu gunleri en yakin zamanda en hayirli bi sekilde atlatirsin rica ederim canim ne demek her zaman duam arkanda Allah yar we yardimcin olsunDuların için Rabbim senden razı olsun. İncilmeyen yerim kalmadı hayattan soğudum sadece dua edebiliyorum elim kolum bağlı. Bebeğe gelince bak bebeğim bile diyemiyorum. Söylediklerinde haklısın ama pişmanlığımı yenemiyorum. Belkide ailem herseyi öğrenince en doğru olanı söylücekler bana hakkımda hayırlısı diyorum Rabbime bırakıyorum gerisini. Beni tanımadıgınız halde beni düşündünüz bana dular ettiniz çok tşk ediyorum
Kalp atışını duyduktan 3 hafta sonra falan mı çağırdı canım? Rutin kontrol diye biliyorum. Beni öyle çağırdı, 11. haftama denk geliyor.Kizlar 10.hafta doktor cagirdida neye bakiolar 10.hafta rutin ultrason mu?
Evet canm dun kalp atisini duydum allaha sukurler olsn 2 hafta sonra gel dedi coraspin kullaniorm pihtilasma var bndede hep tedirgn oluyorm allah hepimizi korusunKalp atışını duyduktan 3 hafta sonra falan mı çağırdı canım? Rutin kontrol diye biliyorum. Beni öyle çağırdı, 11. haftama denk geliyor.
duymadım canım ama yararlı olabilir tabi her ilde açılacak mı acabaKızlar gebelik okulu tarzında bir yer açılıyormuş, sağlık bakanlığınca sanırım. Bilen var mıdır, yararı olur mu acaba?
Bilmiyorum canım daha hamile olmadan önce de görmüştüm, kuzenim mesaj atmış o da hamile. 6 gün sürüyormuş doğum sırasında nefes egzersizleri, diyetisyen ve psikolog da olacakmış sanırım.duymadım canım ama yararlı olabilir tabi her ilde açılacak mı acaba
Banada doktorum tavsiye etmedi canım ben içelim mi diye sormuştum Hayır demiştiBu arada kan sulandırıcı iğne olanlar için balık yağı kullanımının tehlikeli olduğunu söyledi doktorum. Ben önceki gebeliklerimde kullandığım için bunda da doktora sormadan kullanmaya başlamıştım. Ama doktor kanama riskini artırdığını söyledi. Belki benimle aynı durumda olanlar varsa diye haber vermek istedim
Bndede var cnm pihtilasma bnde korkuyorum hep seni rutin kontrol icin cagirmistir ins birşey olmaz bebeklerimizdEvet canm dun kalp atisini duydum allaha sukurler olsn 2 hafta sonra gel dedi coraspin kullaniorm pihtilasma var bndede hep tedirgn oluyorm allah hepimizi korusun
Canim bence ona dogrulari soylemelisin. iyiyum sen nasilsin diyr sorsaydin. aslinda seninle konusmaga calismis sen kestirip atmissin hEp. Iyiyim demissin onu sormamana ragmen allah iyilik versin demis. bence simdi bir mesaj at. Aileme hala soyleyemedim nasik baslasam nerden baslasam bilemiyorum de. Cikmazdayim inan de. bugun bebegini gordugunu ve kocaman oldugunu soyle kalbinin nasil pir pir attigini anlat ona.kızlar eşim denecek şahıs msj attı ailene söyledınmı diye sadece evet yazdım. bu arada naber dedi iyim çok şükür dedim dedim. Allah daha iyi etsin dedi Amin dedim iletişimi kestik. 1 saat sonra yine msj attı bana ailene ne söyledin dedi. neden soruyorsun bunları dedim. öğrenmek için dedi. öğrenmeni gerektirecek bir durum yok şuan ne yaşadıysak onları anlattım yarın zaten seni arıcaklar dedim. tamam dedi sustu yine.
KONUYU BİLEN ARKADAŞLAR SİZCE KAFASINDA KURDUĞU BİŞİLERMİ VAR YADA ODA AİLESİNE SÖYLEMEK İÇİN BENDEN BİLGİ ALMAYA ÇALIŞIYOR OLABİLİRMİ?
canm naptın gittin mi doktora ne dedi doktorKızlar bugün akıntımın arasında kan gördüm sizce önemli midir?
ay masalah ne kadar net bende bgun gittim 8+2 yim zor gordu gobekliyim normalde ondan mi acabaHanımlar , selamlar.. Bugün doktordan geldim bizim ceviz 8 hafta 3 günlük olmuş. Biliyorum çok küçük ama bu resimde görünen genital nub değil mi ? Baya baktım nub resimlerine , ama kararsız kaldım. Bi fikri olan beni aydınlatabilir mi acaba ?
canım bende göbekliyim ourea nın kiçok net cıkmıs gercekten bemde 9+6 da gittim o halde böyle görünmedi doktor göründüğün gibi değilmişsin göbekliymişsin dedi güldü :) alttan baksak daha net çıkardı dedi bakalım haftaya gitcez nasıl görünecek iyidir inşallahay masalah ne kadar net bende bgun gittim 8+2 yim zor gordu gobekliyim normalde ondan mi acaba
canım gercekten çok net çıkmış miniğin ben hiç anlamıyorum nub dan ama sanki o nubu gibiHanımlar , selamlar.. Bugün doktordan geldim bizim ceviz 8 hafta 3 günlük olmuş. Biliyorum çok küçük ama bu resimde görünen genital nub değil mi ? Baya baktım nub resimlerine , ama kararsız kaldım. Bi fikri olan beni aydınlatabilir mi acaba ?
cnm bide ben kabZlikda ckiom ya karnin cok dolu dedi bana :) malesef dedim ypcak bisi yok bide yagli gobeklerden bebisler gorunmuyo hehecanım bende göbekliyim ourea nın kiçok net cıkmıs gercekten bemde 9+6 da gittim o halde böyle görünmedi doktor göründüğün gibi değilmişsin göbekliymişsin dedi güldü :) alttan baksak daha net çıkardı dedi bakalım haftaya gitcez nasıl görünecek iyidir inşallah
Ayroca evet nub a benzio dik olunca erkek mi oluyodu kiz mi :)Hanımlar , selamlar.. Bugün doktordan geldim bizim ceviz 8 hafta 3 günlük olmuş. Biliyorum çok küçük ama bu resimde görünen genital nub değil mi ? Baya baktım nub resimlerine , ama kararsız kaldım. Bi fikri olan beni aydınlatabilir mi acaba ?
canm naptın gittin mi doktora ne dedi doktor
ay hadi gozun aydin cnm bnde 8 haftaligim dha hoplamalari ziplamalari goremioz malesef kalp atisi ile idare ediyoruz smdilikKızlar doktordan geldik. Çok şükür herşey yolunda. Kese etrafında kanama alanı görmedi doktorum. Rahim ağzı tamamiyle kapalı. Bebeğim nerdeyse 5 cm olmuş. Boyu gelişimi çok iyi dedi. Ben bugün 10+5 diye gittim. 11+1 çıktık ultrasonda. Haftaya cumartesi ikili taramamız var. Bizim fındık kıpır kıpır. Bolca tekmikler atıyordu ultrasonda hoplayıp duruyordu. Tekme attıkça hopluyor çok komik şapşikim. O kadar gergindik ki ikimizde nasıl mutlu olduk anlatamam. Eşim doyamadı bakmalara. Çok ilgisini çekti hareketleri. Bende o heyecanla belki 4-5 kere gördüğüm doktorumun yanından ayrılırken tanıştığımıza memnun oldum dedim. Bu arada akıntı içinde gördüğüm o ince kılcal damar gibi olan kan crinone jelin başlığının yaptığı tahrişten olabilirmiş ama karnım ağrıyor diyorsan ve bu beni uyutmucak kadar şiddetli bir ağrı diyorsan işte o önemli dedi. Hemen proluton iğne yaptı hemşire. Estrofem hapı kestik. Crinone jeli de 2 hafta daha kullan dedi. Bizden haberler böyle kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?