Sagol cnm allah razi olsun sukur rengi dondu kahveyeAy canım çok geçmiş olsuunnŞükür ki bebeğin seninleee.. Allah ayırmasın, Allah sağlıkla kucağına aldırsın canıımm..
Lekelenme değil canım, akıntının içinde incecik kırmızı olarak gördüm sadece sildikçe peçeteye az az geldi. Doktor randevum bugün 18:30 dua edin lütfen bebeğim iyi olsun ona çok zor kavuştum ben. Sabahtan beri içim içimi yiyor.
Bence bu işten ailesinin haberi olduysa paçamı nasıl kurtarırım diye düşünüyor olabilir. Erkekler için çevrenin, ailenin kendisi hakkındaki düşüncesi önemlidir, rezil olduğunu-olacağını düşünebilir. Umarım kaybettiklerinin, senin değerinin farkına varır. Bizim de eşimle aramızda problemler vardı bazılarını anlattım bazılarını anlatmadım ama eşim sorduğunda tabiki biliyorlar dedim ondan sonra bana karşı davranışları biraz da olsa değişti, çünkü eşime göre ailemin gözünde kötü olmaması gerekiyor bişey olsa, ayrılık olsa suçlu ben olmalıyım!kızlar eşim denecek şahıs msj attı ailene söyledınmı diye sadece evet yazdım. bu arada naber dedi iyim çok şükür dedim dedim. Allah daha iyi etsin dedi Amin dedim iletişimi kestik. 1 saat sonra yine msj attı bana ailene ne söyledin dedi. neden soruyorsun bunları dedim. öğrenmek için dedi. öğrenmeni gerektirecek bir durum yok şuan ne yaşadıysak onları anlattım yarın zaten seni arıcaklar dedim. tamam dedi sustu yine.
KONUYU BİLEN ARKADAŞLAR SİZCE KAFASINDA KURDUĞU BİŞİLERMİ VAR YADA ODA AİLESİNE SÖYLEMEK İÇİN BENDEN BİLGİ ALMAYA ÇALIŞIYOR OLABİLİRMİ?
Sonunda yine zararlı diyor. Videoda ne dediğini yazdım ben. Onun dediği doğrudur demiyorum zaten. Bu konuda jinekologları dinlerim tabi ki. Onun dışında diyetini yaptım, katıldığım çok düşüncesi var. Çok konuşuyor o ayrı :))..........
bebek için tehlikelidir demiyor ya. 10. dkdaydı galiba. tehlikeli olabilir de olmayabilir de diyor. karşısındaki 30 yıllık jinekolog ki bence bir jinekoloğun sözleri benim için daha önemli.
Canan karatayın televizyona çıkıp sürekli medya maymunluğu yaptığına aşikarız. Kitap satsın diye her şeyi yapar. malum iç hastalıkları hariş her konuda fikri var. bir ara gündemden düştü hemen marankicilik saraçoğluculuk oynadı, o bitti gıda mühendislerine saldırdı. o bitti şimdi bu olay. bana inandırıcı gelmiyor malesef.
Kendine güvenen ne söylediğini bilen insan karşısındakinin sorularına kıvırtmadan cevap verebilmeli
Bebeğin iyidir işallah canım, seninledir, endişe etme. Bak bir saat sonra idip göreceksin bebeğini :)Lekelenme değil canım, akıntının içinde incecik kırmızı olarak gördüm sadece sildikçe peçeteye az az geldi. Doktor randevum bugün 18:30 dua edin lütfen bebeğim iyi olsun ona çok zor kavuştum ben. Sabahtan beri içim içimi yiyor.
Sagol cnm benim ilki sezeryan oldugu icin bu Dogumumda 38. Haftada olur galiba ultrasyondada 30 eylul gosteriyo son adet 29 aralik bide gec dollenmede olmustu ama serumlardaki vitaminler besledi bizi sanirsam oglumu 16 eylulde dogurdum belki ayni olur tarihleri:)) rabbim saglikla aldirsin kucagimzadageçmiş olsun canım dikkat et kendine. benimde tahmini dogum tarihim 5 ekim çıktı dün son kontrolümde seninde imzanda öyle yazıyor. ama nedense ben hep eylül sonu doğurcam gibi geliyor bana.. .:)
Bir şey yoktur canım. Bebeğin seninleeLekelenme değil canım, akıntının içinde incecik kırmızı olarak gördüm sadece sildikçe peçeteye az az geldi. Doktor randevum bugün 18:30 dua edin lütfen bebeğim iyi olsun ona çok zor kavuştum ben. Sabahtan beri içim içimi yiyor.
Çok sevindim canıımmSagol cnm allah razi olsun sukur rengi dondu kahveye
Ağdayı nasıl yaptırıyorsun canım ya ben önceden emla kullanıyordum emlasız gittiğimde kötü oluyordum şimdi dr kesinlikle kullanma dedi açık kapı bıraksa yine kullanırdım ne yapacağım ben yaerkek bebekte oluyor diye okudum bir yerde. bende de tam tersi ağdaya gideli 2 ay oldu sanki daha 3 4 hafta geçmiş gibi yeni geldi ağda zamanım
Bende hiç rahat uyuyamıyorum gece boyu bi sağ bi sol, normalde yüzüstü yatmamama rağmen sanki yüzüstü yatınca rahatlayacakmışım gibi geliyor yatıyorum geri zararlı diye hemen dönüyorum, bakalım daha ileri zamanlarda ne olacak.tedirgin olmak değil de, nasıl yatarsam yatayım rahat edemiyorum. ve genelde gece kendimi yüzüstü yatarken buluyorum.
Şanslılardansın canım :) ben dua ediyorum bol bol bir an önce bitsin şu bulantı dönemi diye, geçecek mi acaba bu günler diyorum hiç bitmeyecek gibi geliyorkızlar ya bn çok korkuyorum devamlı doktora gitmek istiyorum acaba kalbi atıyor mu diye bnde hiç blantı yok denecek kadar az bu şğpheyle ne yapacağım bnkontrol aralarıda fazla
En zor şey insanın kendini affetmesi dimi... Eşin için bile bahane buluyorsun gezmesine anlayışlı oluyorsun. Ama kendine daha acımasız davranıyorsun... Yapma sen mükemmel değilsin hata yapabilirsin. İyi niyetli davranmışsın kendini kandırmışsın bunu yapan ilk insan değilsin sonuncusuda olmayacaksın... O kadar iyi niyetli olduğun için Allah sana bir evlat verdi belki biliyormusun... Çünkü evladın olunca doğduğunda çoook daha iyi anlayacaksın hastaysan da mutsuzsanda onun için onun hatrına güçlü oluyorsun.Ayakta durman savaşman için itici bir güç oluyor. Belki çocuğun olmasa eşinden ayrılsan dağılacaksın toparlanamayıp hayata küsecektin. Ama mevlam sana lütfunu verdi hemde daha da sıkı tutunup hayata büyüyen bir evlat. Annesi o böyle savaşırken onu terk edebilir misin? Çıkış yolu vardır belki sen göremiyorsundur ki herşey olumsuz giderken hamilelik hormonlarını da hafife alma insan kendini tanıyamaz hale geliyor. Ailenle konuş yardım al psikolojikte al ayıp değil günah değil. Mevlam inşşallah tez zamanda bir ferahlık verir yüreğine...kızlar dün gittim saat 5 te doktoruma çok tedirgin girdim içeri ve doktordan duymak istediğim sadece beni bırakmasıydı. bir anda ekranda kocaman göründü kalp atışlarını dinletti ben ağlamaya başladım o anda hıçkıra hıçkıra o kadar zor bir andıki o an hiçbişi düşünemedim ayrıca 8+1 olması gerekirken 8+5 olmuş bebeğin dedi çok iyi gelişmiş dedi ben daha cok başladım ağlmaya. bu bir işaretmi diye düşündüm sonrasında. ben bana tutunmasın diye dualar ederken Rabbim dahada çok sağlık vermiş. şuan inanınki resime bakıp bakıp ağlıyorum bir karar vermem için 1 haftadan az bir zamanım var sıkışmış durumdayım. ve bu sabah eşim denicek şahsın facesine girdim şifresini değiştirmemiş bi gördümki kendısı geziyor eğleniyor dedim herhalde kafasını dağıtıyor yine iyi niyetli düşündüm. kimleri aratmış diye bakıyım dedim bi gördümki benim dısımda bütün açık saçık hatunları aratmış belkide konustu onlarla görüştü bilmiyorum cok ağrıma gitti boşanacağım kesinleşti ama bebeğimi napıcam kalp atışını duyduktan sonra hamile oldugumu daha net anladım sanki.. dünden sonra hiçbişi düşünemez oldum. Ayrıca beni merak edip soran arkadaşlar çok sağolun beni tanımadıgınız halde destek oldunuz ama en yakınım bana bunları yaptı. artık kendımden utanıyorum nasıl böle bir hata yaptım ve en başa dönersek nasıl ben böle bir adamla evlendim diye düşünmekten alamıyorum kendımı. son durum bu kızlar....Eki Görüntüle 1450621 Eki Görüntüle 1450621 Eki Görüntüle 1450621
Doğru söylüyorsun canım..zaten konuda ve yaşananlarda sonuna kadar haksız.baktım yalanlara başvuruyo dahada geçmişe gider herseyi anlatırım şahitlerimle birlikte benim alnım ak çok şükür.ne diyim herseyin hayırlısı artıkBence bu işten ailesinin haberi olduysa paçamı nasıl kurtarırım diye düşünüyor olabilir. Erkekler için çevrenin, ailenin kendisi hakkındaki düşüncesi önemlidir, rezil olduğunu-olacağını düşünebilir. Umarım kaybettiklerinin, senin değerinin farkına varır. Bizim de eşimle aramızda problemler vardı bazılarını anlattım bazılarını anlatmadım ama eşim sorduğunda tabiki biliyorlar dedim ondan sonra bana karşı davranışları biraz da olsa değişti, çünkü eşime göre ailemin gözünde kötü olmaması gerekiyor bişey olsa, ayrılık olsa suçlu ben olmalıyım!
Amin canm cok sağol...Evet malesefki kendimi affedemiyorum verdiğim onca emeğe karşı bana yapacakları buymuş.ben onun için zamanında neler yapmadımki off diyorum.ama artık benim için hiçbir önemi kalmadı gözümden çok düştü bir erkek olarak. Bu yaşananlardan sonra yapabilecepim hiçbişi yok onun adına. Sadece yapacagım tek sey aileme anlatıp dediğin gibi destek almak onlar eminimki bna doğru yolu gösterecektir.En zor şey insanın kendini affetmesi dimi... Eşin için bile bahane buluyorsun gezmesine anlayışlı oluyorsun. Ama kendine daha acımasız davranıyorsun... Yapma sen mükemmel değilsin hata yapabilirsin. İyi niyetli davranmışsın kendini kandırmışsın bunu yapan ilk insan değilsin sonuncusuda olmayacaksın... O kadar iyi niyetli olduğun için Allah sana bir evlat verdi belki biliyormusun... Çünkü evladın olunca doğduğunda çoook daha iyi anlayacaksın hastaysan da mutsuzsanda onun için onun hatrına güçlü oluyorsun.Ayakta durman savaşman için itici bir güç oluyor. Belki çocuğun olmasa eşinden ayrılsan dağılacaksın toparlanamayıp hayata küsecektin. Ama mevlam sana lütfunu verdi hemde daha da sıkı tutunup hayata büyüyen bir evlat. Annesi o böyle savaşırken onu terk edebilir misin? Çıkış yolu vardır belki sen göremiyorsundur ki herşey olumsuz giderken hamilelik hormonlarını da hafife alma insan kendini tanıyamaz hale geliyor. Ailenle konuş yardım al psikolojikte al ayıp değil günah değil. Mevlam inşşallah tez zamanda bir ferahlık verir yüreğine...
Korkma canim cok ıyı bebısın eminim benLekelenme değil canım, akıntının içinde incecik kırmızı olarak gördüm sadece sildikçe peçeteye az az geldi. Doktor randevum bugün 18:30 dua edin lütfen bebeğim iyi olsun ona çok zor kavuştum ben. Sabahtan beri içim içimi yiyor.
Dikkat ediyorum canım günlük ceviz badem kuru incir kayısı bunlar ikindide yeniyor. Her gün mutlaka peynir ve süt içemediğim için kefir. Haftada 3-4 gün et ve 2 gün balık yapmaya çalışıyorum. Mide bulantım var ama yememe engel değil şükür. Akşam 6 da yemek yiyoruz. Ondan sonra sadece meyve pek sevmesemde. Balık omega 3 için yeniliyor onun yerine omega 3 içeren yiyecek listelerine bakabilirsin ama kapsül olarak alan vardıTaksit taksit yazıyorum ya kusura bakmayın aklıma da taksit taksit geliyor. Doktor mutlaka balık yemem gerektiğini söyledi. Bebek artık göbek kordonu oluştuğu için benden besleniyormuş ama ben bulantılarımdan hamurişi dışında hiçbirşey yiyemiyorum. Balığı çok sevmememe rağmen aklıma geldikçe bulanıyorum. Balık yerine yeşil mercimek yesem olur mu sizce ?Siz yediklerinize dikkat edebiliyor musunuz?
Cnm bn kullanıyorum ne zmndir ama ahnu ya doktor 3. Aydan snra veririm ilaç dedi simdi veremem dedi ölçümü ii bebeğin cnm masallah24,87 yazıyor cnm sağol bende kaşıntı yok ne zaman başladın kullanmaya
Yok cnm daha hiç görmedim rüyamda ins bende görürüm cnm bakalım bnmki gösterecek mi ins bnde öğrenirim mart sonu cnm24 ü görünüyorda oğlum 40+6 da doğdu. Bu da öyle yaparsa görürüz ekim sonunuhayırlısıyla Allah gönlüne göre versin. Cinsiyet normalde 16 da kesin söyleniyorda bazı doktorlar daha erken söyleyebiliyor. Ama ondan daha öncede bir bilme yöntemi var??? RÜYA Ben oğlum olacağını rüyamda görmüştüm. Annelere ayan olur. Sen rüyasını gördün mü?
sağol cnm sağlıkla alalım kucağımıza inşallahCnm bn kullanıyorum ne zmndir ama ahnu ya doktor 3. Aydan snra veririm ilaç dedi simdi veremem dedi ölçümü ii bebeğin cnm masallah
Ay ins cnm öyledir ondan bulanmiyirdur midem dur bakalım merakla bekliyorum bnde cnmAğdayı nasıl yaptırıyorsun canım ya ben önceden emla kullanıyordum emlasız gittiğimde kötü oluyordum şimdi dr kesinlikle kullanma dedi açık kapı bıraksa yine kullanırdım ne yapacağım ben ya
Bende hiç rahat uyuyamıyorum gece boyu bi sağ bi sol, normalde yüzüstü yatmamama rağmen sanki yüzüstü yatınca rahatlayacakmışım gibi geliyor yatıyorum geri zararlı diye hemen dönüyorum, bakalım daha ileri zamanlarda ne olacak.
Şanslılardansın canım :) ben dua ediyorum bol bol bir an önce bitsin şu bulantı dönemi diye, geçecek mi acaba bu günler diyorum hiç bitmeyecek gibi geliyor
Canım yurt dışında hamile kalmadan önce folik asit içiyorsun ama öğrendikten sonra multivitamine geçiriyorlar. Ben iki haftadır kullanıyorum sorun olmaz dediği gb multivitaminlerde de normal alman gereken düzeyde folik asit var.arkadaşlar bende 6+6 günlüğüm. dün doktora gittim 2.kontrolümdü şükürler olsun kalp atışını duyduk :) yalnız benım şöyle bir sorunum var resmen herşeyden tiksinir oldum beslenmem çok yetersiz geliyor bana buzdolabının kapağını dahi açamıyorum o derece.et balık bunlarıda bi süredir tüketemez oldum.doktorumda kusmalarım da olursa bu durumun beni olumsuz etkileyeceğini söyledi sanırım oyüzden vitamin takviyesi verdi yalnız kafama takılan şu; folik asiti 2 haftadır kullanıyordum doktorum ozaman verdiğinde 3 ay kullanacaksın demişti.şimdi vitamin ve bulantı önleyici ilaç verdi. folik asiti bırakabilirsin vitaminin içinde var zaten dedi.ancak bu durum benim kafama takildi yardımcı olurmusunuz varmı böyle bi durum yaşayan 2 hafta kullandım sadece folikasit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?