2015 Ekim Anneleri

içini ferah tut diycem ama insanın elinde değil ,hepimiz yaşıyoruz böyle endişeleri,Rabbim e emanet canım yoktur birşey,az kalmış bebeğine kavuşmana inşallah güzel şeyler duyucaz yarın senden.

Bence bu işten ailesinin haberi olduysa paçamı nasıl kurtarırım diye düşünüyor olabilir. Erkekler için çevrenin, ailenin kendisi hakkındaki düşüncesi önemlidir, rezil olduğunu-olacağını düşünebilir. Umarım kaybettiklerinin, senin değerinin farkına varır. Bizim de eşimle aramızda problemler vardı bazılarını anlattım bazılarını anlatmadım ama eşim sorduğunda tabiki biliyorlar dedim ondan sonra bana karşı davranışları biraz da olsa değişti, çünkü eşime göre ailemin gözünde kötü olmaması gerekiyor bişey olsa, ayrılık olsa suçlu ben olmalıyım!

Sonunda yine zararlı diyor. Videoda ne dediğini yazdım ben. Onun dediği doğrudur demiyorum zaten. Bu konuda jinekologları dinlerim tabi ki. Onun dışında diyetini yaptım, katıldığım çok düşüncesi var. Çok konuşuyor o ayrı :))

Bebeğin iyidir işallah canım, seninledir, endişe etme. Bak bir saat sonra idip göreceksin bebeğini :)

Sa
geçmiş olsun canım dikkat et kendine. benimde tahmini dogum tarihim 5 ekim çıktı dün son kontrolümde seninde imzanda öyle yazıyor. ama nedense ben hep eylül sonu doğurcam gibi geliyor bana.. .:)
Sagol cnm benim ilki sezeryan oldugu icin bu Dogumumda 38. Haftada olur galiba ultrasyondada 30 eylul gosteriyo son adet 29 aralik bide gec dollenmede olmustu ama serumlardaki vitaminler besledi bizi sanirsam oglumu 16 eylulde dogurdum belki ayni olur tarihleri:)) rabbim saglikla aldirsin kucagimzada

Bir şey yoktur canım. Bebeğin seninlee Allah korusun sizii...

Sagol cnm allah razi olsun sukur rengi dondu kahveye
Çok sevindim canıımm Allah bir daha yaşatmasın, bebişini korusun inşallah..

erkek bebekte oluyor diye okudum bir yerde. bende de tam tersi ağdaya gideli 2 ay oldu sanki daha 3 4 hafta geçmiş gibi yeni geldi ağda zamanım
Ağdayı nasıl yaptırıyorsun canım ya ben önceden emla kullanıyordum emlasız gittiğimde kötü oluyordum şimdi dr kesinlikle kullanma dedi açık kapı bıraksa yine kullanırdım ne yapacağım ben ya
tedirgin olmak değil de, nasıl yatarsam yatayım rahat edemiyorum. ve genelde gece kendimi yüzüstü yatarken buluyorum.
Bende hiç rahat uyuyamıyorum gece boyu bi sağ bi sol, normalde yüzüstü yatmamama rağmen sanki yüzüstü yatınca rahatlayacakmışım gibi geliyor yatıyorum geri zararlı diye hemen dönüyorum, bakalım daha ileri zamanlarda ne olacak.
kızlar ya bn çok korkuyorum devamlı doktora gitmek istiyorum acaba kalbi atıyor mu diye bnde hiç blantı yok denecek kadar az bu şğpheyle ne yapacağım bn kontrol aralarıda fazla
Şanslılardansın canım :) ben dua ediyorum bol bol bir an önce bitsin şu bulantı dönemi diye, geçecek mi acaba bu günler diyorum hiç bitmeyecek gibi geliyor

En zor şey insanın kendini affetmesi dimi... Eşin için bile bahane buluyorsun gezmesine anlayışlı oluyorsun. Ama kendine daha acımasız davranıyorsun... Yapma sen mükemmel değilsin hata yapabilirsin. İyi niyetli davranmışsın kendini kandırmışsın bunu yapan ilk insan değilsin sonuncusuda olmayacaksın... O kadar iyi niyetli olduğun için Allah sana bir evlat verdi belki biliyormusun... Çünkü evladın olunca doğduğunda çoook daha iyi anlayacaksın hastaysan da mutsuzsanda onun için onun hatrına güçlü oluyorsun.Ayakta durman savaşman için itici bir güç oluyor. Belki çocuğun olmasa eşinden ayrılsan dağılacaksın toparlanamayıp hayata küsecektin. Ama mevlam sana lütfunu verdi hemde daha da sıkı tutunup hayata büyüyen bir evlat. Annesi o böyle savaşırken onu terk edebilir misin? Çıkış yolu vardır belki sen göremiyorsundur ki herşey olumsuz giderken hamilelik hormonlarını da hafife alma insan kendini tanıyamaz hale geliyor. Ailenle konuş yardım al psikolojikte al ayıp değil günah değil. Mevlam inşşallah tez zamanda bir ferahlık verir yüreğine...

Doğru söylüyorsun canım..zaten konuda ve yaşananlarda sonuna kadar haksız.baktım yalanlara başvuruyo dahada geçmişe gider herseyi anlatırım şahitlerimle birlikte benim alnım ak çok şükür.ne diyim herseyin hayırlısı artık

Amin canm cok sağol...Evet malesefki kendimi affedemiyorum verdiğim onca emeğe karşı bana yapacakları buymuş.ben onun için zamanında neler yapmadımki off diyorum.ama artık benim için hiçbir önemi kalmadı gözümden çok düştü bir erkek olarak. Bu yaşananlardan sonra yapabilecepim hiçbişi yok onun adına. Sadece yapacagım tek sey aileme anlatıp dediğin gibi destek almak onlar eminimki bna doğru yolu gösterecektir.

Kizlar sukur kanana durdu kahve lekeye donderdi rabbim o korkuyu kimseye yasatmasin cok zordu.
Bide seker yuklemesinden bahsedilmis ben ogluma hamileyken gebelik sekeri cikti ve sonuclar dogrultusunda diyetisyene gittim yoksa gebelik sekeri cikinca genelde bebekler zayif doguyo beslenemiyo nadiren de iri bebek oluyo ama kof kilo ve bu bebeklerde ilerisi icin kalp rahatsizliklari cikabiliyo. Ben diyetisyene giderek protegin diyeti yaptim vebebegime saglikli kilo aldirdim ve 37. Haftalikken 4 kilo oldu ve aldilar. Diyecegim su ki normal ac gidince yapilan testlerde sekerim normal cikiyodu yukleme yaptirmasam seker oldugunu bilmeyecektim ve dikkat etmeyecektim dogumum aninda sezeryan oldugum icin seker oldugu icin riskimde olabilir diye takip edildi bebegim doguncada surekli kan alindi takipe devam edildi sonrasindada yine takipteydik ben bilmeseydim gebelik sekerini bos verecektim ve bu tskipler yapilmayacakti bunlar benim yasadiklarim belki yon gosterir size

Korkma canim cok ıyı bebısın eminim ben

Dikkat ediyorum canım günlük ceviz badem kuru incir kayısı bunlar ikindide yeniyor. Her gün mutlaka peynir ve süt içemediğim için kefir. Haftada 3-4 gün et ve 2 gün balık yapmaya çalışıyorum. Mide bulantım var ama yememe engel değil şükür. Akşam 6 da yemek yiyoruz. Ondan sonra sadece meyve pek sevmesemde. Balık omega 3 için yeniliyor onun yerine omega 3 içeren yiyecek listelerine bakabilirsin ama kapsül olarak alan vardı Lovely35 olması gerek yanlış hatırlamıyorsam. O da sana bilgi verebilir.

Yok cnm daha hiç görmedim rüyamda ins bende görürüm cnm bakalım bnmki gösterecek mi ins bnde öğrenirim mart sonu cnm

Ay ins cnm öyledir ondan bulanmiyirdur midem dur bakalım merakla bekliyorum bnde cnm

Canım yurt dışında hamile kalmadan önce folik asit içiyorsun ama öğrendikten sonra multivitamine geçiriyorlar. Ben iki haftadır kullanıyorum sorun olmaz dediği gb multivitaminlerde de normal alman gereken düzeyde folik asit var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…