Ayyy yerim seniii masallah cnm kizmi ki acebaTeyzeleri bebeğim size el sallıyor. Cinsiyet tahminlerinizi de alalım.
Canım bence de çok erken, ben elimden gelirse hiç yaptırmıcam. Bence doktoruna diyet listesi vermesini söyle, şeker yüklemesi sonucunda en kötü durumda ne diyeti yaptıracaksa onu yükleme yapmadan yapsın. Ben ciddi manada yüklemeden çok korkuyorum.Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var benım açlık şekerim 104 çıktı ve ayrıca insulın direnci olma olasılığım fazlaymış endokroloji doktoru bu pazartesi 75 ml şeker yüklemesi yapalım sana dedi
bana çok erken geldi sizce ne yapalıyımm???
İlk cocugum erkek hic oyle seyler olmamisti yani o yumurtaliklari usutmekle alakali diye biliyorum bende bide adet zamanlari oluyormus nasip tabi kizim olsun ama yaaaCanim o bende olmuyo ama erkek bebekte olurmuş annem öyle der
Canim ilk cocugunun cinsiyeti neydi senin merak ettim bende senin dedigin gibiyim acliktan midem kaziniyor sanki asiri aclik var surekli biseyler yemek istiyorum 2 saatte bir acikiyorum kiloyuda hic takmiyorum nedense benimde ikinci hamileligim oglumda da 5. Aya kadar agzima ne koysam cikartmistim aclikti o zamanda imtihanim simdide obur gibi oldumSelamlar herkese..
nasılsınız? ben yine dayak yemiş gibi uyandım. bir de kilo alımım birden hızlandı bu hafta pek bir hoşnutsuzumgeçen sefer ki gibi 30 kilo alırım diye ödüm kopuyor neyse, sağlık olsun artık.
kitaplardan bahsetmişsiniz. benim 2. olduğu için artık kitap mitap hak getire. kitap okuyorum da, kendi istediklerimi
hatırlayamadığım birşey olursa da internetten bakıyorum. nasılsa bebek doğunca kendime ayıracak vaktim iyice azalacak. 2 çocuk.. ay gözüm korktu yazarkenvelhasıl boş vakitlerimi kendime ve uykuya ayırıyorum ben genelde.
bir de dibim geldigörmezden gelip saç bakımı yapıyorum
yanlız bu kilo alımına bir dur demem lazım. normalde bu hafta parkurda yürüyüşlere başlamayı planlıyordum akşamları ama şu düşük riski mevzusu ortaya çıkınca vazgeçtim, en azından 2li teste kadar. yemek olayından kısamıyorum maalesef aç kalınca hala berbat bulantım oluyor çünkü ve meyve yoğurt falan da kesmiyor öyle.. illa ki bir sandviç vs yiyorum öğleden sonraları (evden işe bildiğiniz beslenme çantasıyla geliyorum)
ekmeği biraz azaltabilirsem iyi olacak, hiç olmazsa akşamları ekmek yemesem mesela di mi
siz de kilo durumları nasıl, kilo alımı benim gibi hızlanan var mı?
Yaaa bende ultrasona göre ayarlıyorum hep doğum tarihini. Sata göre benimde 5 ekim. Ultrasona göre 29 eylül çıktı bu sefer. Önceleri hep 2 ekim çıkıyordu.Benimde ultrasyon da 1 hafta onde gidiyor ve sata gore 5 ekim olan dogum tarihim utrasyona gore 30 eylul banada dr onemli olan sat dedi.
Teyzeleri bebeğim size el sallıyor. Cinsiyet tahminlerinizi de alalım.
Canim ben taa genc kizligimdan yusuf ismini cok severdim iki isim koyduk bizde yusuf emin yani hamileydim aklima kiz ismi gelmiyordu simdi de ayni sekilde erkek ismi gelmiyor kizim olursa hazir gibi bisey insallah rabbim gonlumuze gore saglikli hayirli kiz evlatlar verir ne guzel olur iki dunya meyvesinide tatmis oluruz:))))) benim oglum var 10 aylik teyzesii.sunu demek istedim eger karnimdaki kiz olursa ismi hazir sila koycam.ama erkekse isim bulamiyorim dedim.bi oglumum ismi muhammed utku
Vallahi bekara boşamak kolay derler ya sizinki de o hesap.. ben elbette tasvip etmiyorum eşinin yaptiklarini ancak ortada bir yuva, en onemlisi bir evlat, bir can var.. onu aldirmak buyuk vebal, bi yandan babasiz yetistirmek kimse istemez.. tekrar diyorum tum detaylari bilmemize imkan yok. eger ortada aldatma, dayak vs gibi maks. sorunlar yok ise hemen boşanmayi, bebeginden vazgecmeyi dusunme derim. tabiki devam etmesi mumkun olmayan durumlar vardir ama durum bu denli vahim degilse, oturun karslilikli konusun derim.. demek istedim.. size hava hoş, bol keseden sallayin elbet.. gece mışıl mışıl uyursunuz.. derdini arkadaş bilir ve çeker.. Rabbim yardimcisi olsun elbet feraha kavusacaktir umarim en az yara alacak sekilde atlatir bu durumu..
Agzinizi kapatin, gozunuzu acin biraz daha gercekci yaklasin derim.
Ağzımı kapatmak gibi bir niyetim yok. herkes eşinle görüş konuş bebeğine kıyma dedi ama bir tek sizin yorumunuza cevap yazdım. nedeni gayet açık "erkektir yapar" tavrınız. erkek de olsa babam da olsa yapamaz. zaten erkeklerin bugün geldiği nokta siz ve sizin gibi bakış açısına sahip olanlar yüzündendir.
yoksa yuvanı yık çocuğunu da aldır diyen yok!
ay masalah ne kadar net bende bgun gittim 8+2 yim zor gordu gobekliyim normalde ondan mi acaba
canım gercekten çok net çıkmış miniğin ben hiç anlamıyorum nub dan ama sanki o nubu gibi
Canim seninki sanki erkek gibi geliyodu bana Allah gonlune gore versin insallah benimde randevum iki hafta sonra ama cinsiyet icin erken sanirimYaaa bende ultrasona göre ayarlıyorum hep doğum tarihini. Sata göre benimde 5 ekim. Ultrasona göre 29 eylül çıktı bu sefer. Önceleri hep 2 ekim çıkıyordu.
Basedemiyorum ben kalkamiyorum yerimden yaArkadaslar mide bulantisiyla nasil basediyorsunuz?Bilgilerinize ihtiyacim var
hee... tamam ozaman ama ben dede göbektten az göründü bakalım bu gittiğimde nasıl olacak. seninde 4-5 haftaya belli olur canım cinsiyet en geç herhaldeAlttan baktı canlarr , ondan böyle net :) O göbek bağı da olabilirmiş araştırdıkça öğrendim :)
hee... tamam ozaman ama ben dede göbektten az göründü bakalım bu gittiğimde nasıl olacak. seninde 4-5 haftaya belli olur canım cinsiyet en geç herhalde
canım sen içini ferah tut her okuduğumuzu kafamızı takıyoruz elimizde değil gerçi herşey insandan insana değişiyo doktorun bişey demedi mi bu konuyla ilgili kız erkek değişmez sağlıklı olsun inşallah sağ salim kuCağına al inşallah tatlımCinsiyeti belli olsa da sanırım kötü şeyler olacak. Doktorda Alt ve Ast değerlerimin yüksek olduğunu yani karaciğerimde bir problem olduğunu öğrendim ve şimdi okuduğuma göre eğer bu değerler artmaya devam ederse gebeligi sonlandırmak zorunda kalınıyormuş. Yarın tekrar ölçüme gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?