2015 Ekim Anneleri

Canım bence de çok erken, ben elimden gelirse hiç yaptırmıcam. Bence doktoruna diyet listesi vermesini söyle, şeker yüklemesi sonucunda en kötü durumda ne diyeti yaptıracaksa onu yükleme yapmadan yapsın. Ben ciddi manada yüklemeden çok korkuyorum.

Canim ilk cocugunun cinsiyeti neydi senin merak ettim bende senin dedigin gibiyim acliktan midem kaziniyor sanki asiri aclik var surekli biseyler yemek istiyorum 2 saatte bir acikiyorum kiloyuda hic takmiyorum nedense benimde ikinci hamileligim oglumda da 5. Aya kadar agzima ne koysam cikartmistim aclikti o zamanda imtihanim simdide obur gibi oldum

Benimde ultrasyon da 1 hafta onde gidiyor ve sata gore 5 ekim olan dogum tarihim utrasyona gore 30 eylul banada dr onemli olan sat dedi.
Yaaa bende ultrasona göre ayarlıyorum hep doğum tarihini. Sata göre benimde 5 ekim. Ultrasona göre 29 eylül çıktı bu sefer. Önceleri hep 2 ekim çıkıyordu.

:))))) benim oglum var 10 aylik teyzesii.sunu demek istedim eger karnimdaki kiz olursa ismi hazir sila koycam.ama erkekse isim bulamiyorim dedim.bi oglumum ismi muhammed utku
Canim ben taa genc kizligimdan yusuf ismini cok severdim iki isim koyduk bizde yusuf emin yani hamileydim aklima kiz ismi gelmiyordu simdi de ayni sekilde erkek ismi gelmiyor kizim olursa hazir gibi bisey insallah rabbim gonlumuze gore saglikli hayirli kiz evlatlar verir ne guzel olur iki dunya meyvesinide tatmis oluruz

Ağzımı kapatmak gibi bir niyetim yok. herkes eşinle görüş konuş bebeğine kıyma dedi ama bir tek sizin yorumunuza cevap yazdım. nedeni gayet açık "erkektir yapar" tavrınız. erkek de olsa babam da olsa yapamaz. zaten erkeklerin bugün geldiği nokta siz ve sizin gibi bakış açısına sahip olanlar yüzündendir.

yoksa yuvanı yık çocuğunu da aldır diyen yok!

Carpitmanin da boylesi.. ne kadar düz mantik bakiyorsunuz ya.. unab'in yazdiklarina da benim yazdiklarima da.. ben erkektir yapar demedim, demek de istemedim. aslinda sizin gibi hicbir dusuncesi olmayan ama bir yigin fikri olan felaket tellali insanlar yuzunden durum budur.. size daha fazla yazmayi gereksiz goruyorum..

Haydi iyi geceler.. Allah'a yakin amann bize uzak olunuz..

Yaaa bende ultrasona göre ayarlıyorum hep doğum tarihini. Sata göre benimde 5 ekim. Ultrasona göre 29 eylül çıktı bu sefer. Önceleri hep 2 ekim çıkıyordu.
Canim seninki sanki erkek gibi geliyodu bana Allah gonlune gore versin insallah benimde randevum iki hafta sonra ama cinsiyet icin erken sanirim

Alttan baktı canlarr , ondan böyle net :) O göbek bağı da olabilirmiş araştırdıkça öğrendim :)
hee... tamam ozaman ama ben dede göbektten az göründü bakalım bu gittiğimde nasıl olacak. seninde 4-5 haftaya belli olur canım cinsiyet en geç herhalde

hee... tamam ozaman ama ben dede göbektten az göründü bakalım bu gittiğimde nasıl olacak. seninde 4-5 haftaya belli olur canım cinsiyet en geç herhalde

Cinsiyeti belli olsa da sanırım kötü şeyler olacak. Doktorda Alt ve Ast değerlerimin yüksek olduğunu yani karaciğerimde bir problem olduğunu öğrendim ve şimdi okuduğuma göre eğer bu değerler artmaya devam ederse gebeligi sonlandırmak zorunda kalınıyormuş. Yarın tekrar ölçüme gideceğim.

canım sen içini ferah tut her okuduğumuzu kafamızı takıyoruz elimizde değil gerçi herşey insandan insana değişiyo doktorun bişey demedi mi bu konuyla ilgili kız erkek değişmez sağlıklı olsun inşallah sağ salim kuCağına al inşallah tatlım

Herkese iyi sabahlar bana bu gece uyku haram oldu belim ayaklarim agridan oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…