Maşallah bebegine canım ben de netten bi araştırma yaptım senin bebis yazanlar ve paylaşılan görseller doğruysa erkek sanki. Allah sağlıklı sihhatli hayırlı evlat versin öncelikleHanımlar , selamlar.. Bugün doktordan geldim bizim ceviz 8 hafta 3 günlük olmuş. Biliyorum çok küçük ama bu resimde görünen genital nub değil mi ? Baya baktım nub resimlerine , ama kararsız kaldım. Bi fikri olan beni aydınlatabilir mi acaba ?
Masallah size. bendr gitmek istiyorum bu haftasonu ama doktorum ne tepki verir bilmiyorum nornalde 1 ay sonra demisti cumartesi gunu 2 hafta olacak. Inanilmaz merak ediyorum bebisimiKızlar doktordan geldik. Çok şükür herşey yolunda. Kese etrafında kanama alanı görmedi doktorum. Rahim ağzı tamamiyle kapalı. Bebeğim nerdeyse 5 cm olmuş. Boyu gelişimi çok iyi dedi. Ben bugün 10+5 diye gittim. 11+1 çıktık ultrasonda. Haftaya cumartesi ikili taramamız var. Bizim fındık kıpır kıpır. Bolca tekmikler atıyordu ultrasonda hoplayıp duruyordu. Tekme attıkça hopluyor çok komik şapşikim. O kadar gergindik ki ikimizde nasıl mutlu olduk anlatamam. Eşim doyamadı bakmalara. Çok ilgisini çekti hareketleri. Bende o heyecanla belki 4-5 kere gördüğüm doktorumun yanından ayrılırken tanıştığımıza memnun oldum dedim. Bu arada akıntı içinde gördüğüm o ince kılcal damar gibi olan kan crinone jelin başlığının yaptığı tahrişten olabilirmiş ama karnım ağrıyor diyorsan ve bu beni uyutmucak kadar şiddetli bir ağrı diyorsan işte o önemli dedi. Hemen proluton iğne yaptı hemşire. Estrofem hapı kestik. Crinone jeli de 2 hafta daha kullan dedi. Bizden haberler böyle kızlar.
cnm bana da 9. Hafta gel demisti ben bgun gittim merakimdan bana da kizacakmia gibi gelio da neden kizsin halbuki :)Masallah size. bendr gitmek istiyorum bu haftasonu ama doktorum ne tepki verir bilmiyorum nornalde 1 ay sonra demisti cumartesi gunu 2 hafta olacak. Inanilmaz merak ediyorum bebisimi
:))) evet benimki gibi yanibaya bastırdı ultrason aletini hattacnm bide ben kabZlikda ckiom ya karnin cok dolu dedi bana :) malesef dedim ypcak bisi yok bide yagli gobeklerden bebisler gorunmuyo hehe
maşşallahKızlar doktordan geldik. Çok şükür herşey yolunda. Kese etrafında kanama alanı görmedi doktorum. Rahim ağzı tamamiyle kapalı. Bebeğim nerdeyse 5 cm olmuş. Boyu gelişimi çok iyi dedi. Ben bugün 10+5 diye gittim. 11+1 çıktık ultrasonda. Haftaya cumartesi ikili taramamız var. Bizim fındık kıpır kıpır. Bolca tekmikler atıyordu ultrasonda hoplayıp duruyordu. Tekme attıkça hopluyor çok komik şapşikim. O kadar gergindik ki ikimizde nasıl mutlu olduk anlatamam. Eşim doyamadı bakmalara. Çok ilgisini çekti hareketleri. Bende o heyecanla belki 4-5 kere gördüğüm doktorumun yanından ayrılırken tanıştığımıza memnun oldum dedim. Bu arada akıntı içinde gördüğüm o ince kılcal damar gibi olan kan crinone jelin başlığının yaptığı tahrişten olabilirmiş ama karnım ağrıyor diyorsan ve bu beni uyutmucak kadar şiddetli bir ağrı diyorsan işte o önemli dedi. Hemen proluton iğne yaptı hemşire. Estrofem hapı kestik. Crinone jeli de 2 hafta daha kullan dedi. Bizden haberler böyle kızlar.
benmde :) cikinca esime dedim ki yahu ben nasi dikkat ediyom gobegime dr cok bastirdi yaa dedim :) hep gobekten:))) evet benimki gibi yanibaya bastırdı ultrason aletini hatta
aynenn :)) aynı şeyi bende dedim eşime biz uyurken bile birbirimize çarparız bişey olur die yatağın köşelerinde yatıyoruz :) yağdan çocuğa darbe geçmicek ki :)))benmde :) cikinca esime dedim ki yahu ben nasi dikkat ediyom gobegime dr cok bastirdi yaa dedim :) hep gobekten
maşallah büyümüş ben hiç anlamıyorum canım ama kız gibi geldi sence ?? senin yorumların doğru çıkıyoduTeyzeleri bebeğim size el sallıyor. Cinsiyet tahminlerinizi de alalım.
maşallah büyümüş ben hiç anlamıyorum canım ama kız gibi geldi sence ?? senin yorumların doğru çıkıyodu
vazgeçtim erkek gibi geldi bu sefer orda bi çıkıntı var sanki :))Teyzeleri bebeğim size el sallıyor. Cinsiyet tahminlerinizi de alalım.
maşallah büyümüş ben hiç anlamıyorum canım ama kız gibi geldi sence ?? senin yorumların doğru çıkıyodu
vazgeçtim erkek gibi geldi bu sefer orda bi çıkıntı var sanki :))
Maşallah bebisine. Erkek gibi bence de. Kızlarda bele paralel oluyor geneldevazgeçtim erkek gibi geldi bu sefer orda bi çıkıntı var sanki :))
Teyzeleri bebeğim size el sallıyor. Cinsiyet tahminlerinizi de alalım.
Canım Hadi Hayırlısı bence kızTeyzeleri bebeğim size el sallıyor. Cinsiyet tahminlerinizi de alalım.
bana da erkek gibi geldi canım maşallah ne güzel de büyümüşTeyzeleri bebeğim size el sallıyor. Cinsiyet tahminlerinizi de alalım.
ağzım açık okudum ya erkek bakar ne ya allah aşkına. çalışan ayakları üzerinde duran ailesi arkasında olan bir kadın da bunu kabul etmez her ne olursa olsun. barışabilirler sorunları atlatabilirler ama bunun yolu onun pisliklerinin üzerini örtmekten geçmiyor. bu kızın yaşadığını hiçbirimiz bilmiyoruz. böyle acı yaşayan birine nasıl olur erkektir yapar diyebiliyorsunuz aklım almıyor!
Maden suyu bana cok iyi geldi cnm ayni problem bendede var dogsl ve sade olani dene istersen. Sut gaz yapti dahada artti bendekızlar midem çok ağrıyo hani aç olursunda ağrır ya öyle aç da değilim sabahtan beri böyle bi mayhoşluk var midem de geçmedi ne yapsam geçer ki süt içtim geçmedi ne geçirebilir başka bi bilginiz var mı arkadaşlar
Benimde ultrasyon da 1 hafta onde gidiyor ve sata gore 5 ekim olan dogum tarihim utrasyona gore 30 eylul banada dr onemli olan sat dedi.Canlar bu arada usg ye gore melegim 1 hafta onden gdiyormus ama dr um o onemli olan sat dedi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?