2015 Ekim Anneleri

Maşallah bebegine canım ben de netten bi araştırma yaptım senin bebis yazanlar ve paylaşılan görseller doğruysa erkek sanki. Allah sağlıklı sihhatli hayırlı evlat versin öncelikle

Masallah size. bendr gitmek istiyorum bu haftasonu ama doktorum ne tepki verir bilmiyorum nornalde 1 ay sonra demisti cumartesi gunu 2 hafta olacak. Inanilmaz merak ediyorum bebisimi

Masallah size. bendr gitmek istiyorum bu haftasonu ama doktorum ne tepki verir bilmiyorum nornalde 1 ay sonra demisti cumartesi gunu 2 hafta olacak. Inanilmaz merak ediyorum bebisimi
cnm bana da 9. Hafta gel demisti ben bgun gittim merakimdan bana da kizacakmia gibi gelio da neden kizsin halbuki :)

maşşallah bebeğimin hareketlerini görmeyi bemde çok istiyorum yaa inşallah bende görürüm haftaya ne güzel bebeğn iyiymiş sevindim senşn adına canım. darısı başıma artık haftaya bende sağlıklı göreyim miniğimi

benmde :) cikinca esime dedim ki yahu ben nasi dikkat ediyom gobegime dr cok bastirdi yaa dedim :) hep gobekten
aynenn :)) aynı şeyi bende dedim eşime biz uyurken bile birbirimize çarparız bişey olur die yatağın köşelerinde yatıyoruz :) yağdan çocuğa darbe geçmicek ki :)))

maşallah büyümüş ben hiç anlamıyorum canım ama kız gibi geldi sence ?? senin yorumların doğru çıkıyodu

vazgeçtim erkek gibi geldi bu sefer orda bi çıkıntı var sanki :))

2. tahmin bizim de gördüğümüz canım. Hayırlısı babası çok mutlu o ultrasonda ben gördüm pipisi var diyor.

Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var benım açlık şekerim 104 çıktı ve ayrıca insulın direnci olma olasılığım fazlaymış endokroloji doktoru bu pazartesi 75 ml şeker yüklemesi yapalım sana dedi
bana çok erken geldi sizce ne yapalıyımm???

Vallahi bekara boşamak kolay derler ya sizinki de o hesap.. ben elbette tasvip etmiyorum eşinin yaptiklarini ancak ortada bir yuva, en onemlisi bir evlat, bir can var.. onu aldirmak buyuk vebal, bi yandan babasiz yetistirmek kimse istemez.. tekrar diyorum tum detaylari bilmemize imkan yok. eger ortada aldatma, dayak vs gibi maks. sorunlar yok ise hemen boşanmayi, bebeginden vazgecmeyi dusunme derim. tabiki devam etmesi mumkun olmayan durumlar vardir ama durum bu denli vahim degilse, oturun karslilikli konusun derim.. demek istedim.. size hava hoş, bol keseden sallayin elbet.. gece mışıl mışıl uyursunuz.. derdini arkadaş bilir ve çeker.. Rabbim yardimcisi olsun elbet feraha kavusacaktir umarim en az yara alacak sekilde atlatir bu durumu..

Agzinizi kapatin, gozunuzu acin biraz daha gercekci yaklasin derim.

Maden suyu bana cok iyi geldi cnm ayni problem bendede var dogsl ve sade olani dene istersen. Sut gaz yapti dahada artti bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…