Ben 9+5 oldum ayın 18.gidicem. sarı akıntı bende de var kokusuz. Doktora söyleyeceğim bakalım ne verir. Ufak kistim vardı inşallah büyümemiştir.slm kızlar bizde doktorumuzdan geldik 9+1 iz büyümüşüz kafamız kollarımız hep belli maşallah kalp atışlarıda hızlanmış çok güzeldi d vitaminim eksik onun için vitamin verdi ve sarı akıntım var dedim vajinal krem verdi sizde kullanan var mı
Günaydın. :)Gunaydin herkese:)
git cnm soyle bana b alarda kllanlan sırınga ile vajinaya sıkılan bi krem verdi dün başladm bakamBen 9+5 oldum ayın 18.gidicem. sarı akıntı bende de var kokusuz. Doktora söyleyeceğim bakalım ne verir. Ufak kistim vardı inşallah büyümemiştir.
Kızlar doktordan geldik. Çok şükür herşey yolunda. Kese etrafında kanama alanı görmedi doktorum. Rahim ağzı tamamiyle kapalı. Bebeğim nerdeyse 5 cm olmuş. Boyu gelişimi çok iyi dedi. Ben bugün 10+5 diye gittim. 11+1 çıktık ultrasonda. Haftaya cumartesi ikili taramamız var. Bizim fındık kıpır kıpır. Bolca tekmikler atıyordu ultrasonda hoplayıp duruyordu. Tekme attıkça hopluyor çok komik şapşikim. O kadar gergindik ki ikimizde nasıl mutlu olduk anlatamam. Eşim doyamadı bakmalara. Çok ilgisini çekti hareketleri. Bende o heyecanla belki 4-5 kere gördüğüm doktorumun yanından ayrılırken tanıştığımıza memnun oldum dedim. Bu arada akıntı içinde gördüğüm o ince kılcal damar gibi olan kan crinone jelin başlığının yaptığı tahrişten olabilirmiş ama karnım ağrıyor diyorsan ve bu beni uyutmucak kadar şiddetli bir ağrı diyorsan işte o önemli dedi. Hemen proluton iğne yaptı hemşire. Estrofem hapı kestik. Crinone jeli de 2 hafta daha kullan dedi. Bizden haberler böyle kızlar.
ilki erkek canım, dr bunun için de erkeğe benziyor dedi, kesin olmasa da..Canim ilk cocugunun cinsiyeti neydi senin merak ettim bende senin dedigin gibiyim acliktan midem kaziniyor sanki asiri aclik var surekli biseyler yemek istiyorum 2 saatte bir acikiyorum kiloyuda hic takmiyorum nedense benimde ikinci hamileligim oglumda da 5. Aya kadar agzima ne koysam cikartmistim aclikti o zamanda imtihanim simdide obur gibi oldum
Canım bana hiç vajinal bakmadı doktorum.Gunaydin tum anne adaylari. Bir sorum olacak. Suan 10. Haftadayiz. 2 kere doktora gittik, ikisind de kasiktan ultrason ile bakti. Hamileligin tamami boyunca kasiktan mo bakiliyor, vajinal ultrasona ihtihac oluyor mu normal sartlarda? Bilginiz var mi?
bana hiç vajinal ultrason yapılmadı bu gebeliğimde. gerekmedikçe pek yapmıyorlar diye biliyorum.Gunaydin tum anne adaylari. Bir sorum olacak. Suan 10. Haftadayiz. 2 kere doktora gittik, ikisind de kasiktan ultrason ile bakti. Hamileligin tamami boyunca kasiktan mo bakiliyor, vajinal ultrasona ihtihac oluyor mu normal sartlarda? Bilginiz var mi?
inşallah öyle birşey olmaz, geçmiş olsun. umarım sağlıkla alırsın bebeğini kucağınaCinsiyeti belli olsa da sanırım kötü şeyler olacak. Doktorda Alt ve Ast değerlerimin yüksek olduğunu yani karaciğerimde bir problem olduğunu öğrendim ve şimdi okuduğuma göre eğer bu değerler artmaya devam ederse gebeligi sonlandırmak zorunda kalınıyormuş. Yarın tekrar ölçüme gideceğim.
Teyzeleri bebeğim size el sallıyor. Cinsiyet tahminlerinizi de alalım.
Amin canım sağolasın inşallah hersey dediğin gibi olur..Amin canim cumlemizden razi olsun insallah bu gunleri en yakin zamanda en hayirli bi sekilde atlatirsin rica ederim canim ne demek her zaman duam arkanda Allah yar we yardimcin olsun
3 hafta oldu ne beni sordu nede bebeğin durumunu o sormadan ben nasıl söyleyeyim sahip çıkması merak etmesi gereken o ben ilk zamanda adım atmıstım ters tepki almıstım şimdi nasıl olurda ben kalkar bunları söylerım hersey onun elinde canım benım yapabileceim hiçbişi yok onun adına..Canim bence ona dogrulari soylemelisin. iyiyum sen nasilsin diyr sorsaydin. aslinda seninle konusmaga calismis sen kestirip atmissin hEp. Iyiyim demissin onu sormamana ragmen allah iyilik versin demis. bence simdi bir mesaj at. Aileme hala soyleyemedim nasik baslasam nerden baslasam bilemiyorum de. Cikmazdayim inan de. bugun bebegini gordugunu ve kocaman oldugunu soyle kalbinin nasil pir pir attigini anlat ona.
Kızlar doktordan geldik. Çok şükür herşey yolunda. Kese etrafında kanama alanı görmedi doktorum. Rahim ağzı tamamiyle kapalı. Bebeğim nerdeyse 5 cm olmuş. Boyu gelişimi çok iyi dedi. Ben bugün 10+5 diye gittim. 11+1 çıktık ultrasonda. Haftaya cumartesi ikili taramamız var. Bizim fındık kıpır kıpır. Bolca tekmikler atıyordu ultrasonda hoplayıp duruyordu. Tekme attıkça hopluyor çok komik şapşikim. O kadar gergindik ki ikimizde nasıl mutlu olduk anlatamam. Eşim doyamadı bakmalara. Çok ilgisini çekti hareketleri. Bende o heyecanla belki 4-5 kere gördüğüm doktorumun yanından ayrılırken tanıştığımıza memnun oldum dedim. Bu arada akıntı içinde gördüğüm o ince kılcal damar gibi olan kan crinone jelin başlığının yaptığı tahrişten olabilirmiş ama karnım ağrıyor diyorsan ve bu beni uyutmucak kadar şiddetli bir ağrı diyorsan işte o önemli dedi. Hemen proluton iğne yaptı hemşire. Estrofem hapı kestik. Crinone jeli de 2 hafta daha kullan dedi. Bizden haberler böyle kızlar.
Teyzeleri bebeğim size el sallıyor. Cinsiyet tahminlerinizi de alalım.
Canım biraz erken ama bence için rahat etmiyorsa başka bir doktora daha danış. Gerekliyse yaptır derim. Geçmiş olsun..Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var benım açlık şekerim 104 çıktı ve ayrıca insulın direnci olma olasılığım fazlaymış endokroloji doktoru bu pazartesi 75 ml şeker yüklemesi yapalım sana dedi
bana çok erken geldi sizce ne yapalıyımm???
Bütün jinekologlar yapılması taraftarı. Ablam jinekolog değil ama doktor ve kafanı bulandırma, çok önemli bir şey, mutlaka yaptır dedi. Normalde 24. haftada yapılıyor sanırım. Bir çikolata kadar şeker zaten dedi. O günlere gelirsek inşallah, doktor isterse yaptırıcam ben.Canım bence de çok erken, ben elimden gelirse hiç yaptırmıcam. Bence doktoruna diyet listesi vermesini söyle, şeker yüklemesi sonucunda en kötü durumda ne diyeti yaptıracaksa onu yükleme yapmadan yapsın. Ben ciddi manada yüklemeden çok korkuyorum.
Canım bebişinin maşallahı vaarrCinsiyeti belli olsa da sanırım kötü şeyler olacak. Doktorda Alt ve Ast değerlerimin yüksek olduğunu yani karaciğerimde bir problem olduğunu öğrendim ve şimdi okuduğuma göre eğer bu değerler artmaya devam ederse gebeligi sonlandırmak zorunda kalınıyormuş. Yarın tekrar ölçüme gideceğim.
Ne güzzeellGünaydın. :)
Ben dün gece rüyamda bebeğimi gördüm, onu yıkadım, emzirdim, uyuttum. Bana hep gülümsedi. Çok tatlıydı ya :)
Günaydın canım.Günaydın herkese :)
Yine uyuyamadım ağrıdan dolayı. Alt karın bölgem çok fazla ağrıyor. Hapşırırken, öksürürken bile. Çok fazla da gaz sorunum var. Ne yapıcam bilemiyorum
Günaydıınn
Günaydın canım.
Gaz ağrısı gibi mi başka bir ağrı mı, anlayabiliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?