2015 Ekim Anneleri

Ben 9+5 oldum ayın 18.gidicem. sarı akıntı bende de var kokusuz. Doktora söyleyeceğim bakalım ne verir. Ufak kistim vardı inşallah büyümemiştir.

Ben 9+5 oldum ayın 18.gidicem. sarı akıntı bende de var kokusuz. Doktora söyleyeceğim bakalım ne verir. Ufak kistim vardı inşallah büyümemiştir.
git cnm soyle bana b alarda kllanlan sırınga ile vajinaya sıkılan bi krem verdi dün başladm bakam

Günaydın herkese :)
Yine uyuyamadım ağrıdan dolayı. Alt karın bölgem çok fazla ağrıyor. Hapşırırken, öksürürken bile. Çok fazla da gaz sorunum var. Ne yapıcam bilemiyorum

canım çok çok sevindim,gözün aydın darısı başımıza,bence erkek olcak senin afacan öyle geçti şuan içimden..bakalım yarın benimde randevum var bugün 10+1 olduk..

"laz4life, post: 39902206, member: 623485"]Ben 9+5 oldum ayın 18.gidicem. sarı akıntı bende de var kokusuz. Doktora söyleyeceğim bakalım ne verir. Ufak kistim vardı inşallah büyümemiştir.[/QUOTE]
gunaydin seni doktormu 18 de cagirdi 2 li test icinmi

Gunaydin tum anne adaylari. Bir sorum olacak. Suan 10. Haftadayiz. 2 kere doktora gittik, ikisind de kasiktan ultrason ile bakti. Hamileligin tamami boyunca kasiktan mo bakiliyor, vajinal ultrasona ihtihac oluyor mu normal sartlarda? Bilginiz var mi?

ilki erkek canım, dr bunun için de erkeğe benziyor dedi, kesin olmasa da..

Gunaydin tum anne adaylari. Bir sorum olacak. Suan 10. Haftadayiz. 2 kere doktora gittik, ikisind de kasiktan ultrason ile bakti. Hamileligin tamami boyunca kasiktan mo bakiliyor, vajinal ultrasona ihtihac oluyor mu normal sartlarda? Bilginiz var mi?
Canım bana hiç vajinal bakmadı doktorum.

bana hiç vajinal ultrason yapılmadı bu gebeliğimde. gerekmedikçe pek yapmıyorlar diye biliyorum.

inşallah öyle birşey olmaz, geçmiş olsun. umarım sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

Günaydın kızlar bende uyuyamiyorum geceleri ama kusmaktan doktor iki olunca bulantin fazla olur dedi ama bu kadar olacağını dusunememistim 3 öğün domates peynir tost yiyodum dün hiç bişe yiyemedimm hayırlısı bebekler için dayanacam..bi de duygu degisiklikleri de var bende dün durduk yere ağladım bugün de niye agladiysam diye aklıma geliyo kendi kendime gülüyorum

Amin canim cumlemizden razi olsun insallah bu gunleri en yakin zamanda en hayirli bi sekilde atlatirsin rica ederim canim ne demek her zaman duam arkanda Allah yar we yardimcin olsun
Amin canım sağolasın inşallah hersey dediğin gibi olur..

3 hafta oldu ne beni sordu nede bebeğin durumunu o sormadan ben nasıl söyleyeyim sahip çıkması merak etmesi gereken o ben ilk zamanda adım atmıstım ters tepki almıstım şimdi nasıl olurda ben kalkar bunları söylerım hersey onun elinde canım benım yapabileceim hiçbişi yok onun adına..

Günaydıınn

Teyzeleri bebeğim size el sallıyor. Cinsiyet tahminlerinizi de alalım.

Oyyy Kocaman olmuş maşallaahh Hareket ediyor demek yaaa, ne tatlııı
Herkes erkek demiş ben kız diyim :))

Canım biraz erken ama bence için rahat etmiyorsa başka bir doktora daha danış. Gerekliyse yaptır derim. Geçmiş olsun..

Bütün jinekologlar yapılması taraftarı. Ablam jinekolog değil ama doktor ve kafanı bulandırma, çok önemli bir şey, mutlaka yaptır dedi. Normalde 24. haftada yapılıyor sanırım. Bir çikolata kadar şeker zaten dedi. O günlere gelirsek inşallah, doktor isterse yaptırıcam ben.

Canım bebişinin maşallahı vaarr Allah korusun öyle şeyler dşünme. Çok okuyoruz daha kötü oluyoruz Allah korusun seni de bebğini de.. Sağlıkla kavuş inşallah canım..

Günaydın. :)
Ben dün gece rüyamda bebeğimi gördüm, onu yıkadım, emzirdim, uyuttum. Bana hep gülümsedi. Çok tatlıydı ya :)
Ne güzzeell Ben hep karman çorman rüyalar görüyorum. Bebiş falan görmüyorum yaa.. Ben de isteriimm :))

Günaydın herkese :)
Yine uyuyamadım ağrıdan dolayı. Alt karın bölgem çok fazla ağrıyor. Hapşırırken, öksürürken bile. Çok fazla da gaz sorunum var. Ne yapıcam bilemiyorum
Günaydın canım.
Gaz ağrısı gibi mi başka bir ağrı mı, anlayabiliyor musun?

Günaydıınn
Günaydın canım.
Gaz ağrısı gibi mi başka bir ağrı mı, anlayabiliyor musun?

Anlayamıyorum canım maalesef. Hatta karnıma dokunduğumda bile hafif ağrı oluyor. Doktor Nisan'ın ilk haftası gel dedi ama daha erken gideceğim sanırım.

Ben şu torch testleri denen bulaşıcı hastalık testlerinde bir tek kızamıkçık geçirmiş çıkmışım. Ona bağışıklığım var yani, ama toksoplazma şu bu hep negatif. Yani daha önce hiç geçirmemişim ve bu yüzden bağışıklığım yok. Şu çiğ etlerden, sakatatlardaki bakterilerden falan bulaşan hastalık. Küçükten beri de sakatat olsun, çiğ köfte olsun yamyam gibi her şeyi yerim :)) Neden bağışıklığım yokmuş yaa.. Şimdi dikkat etmem gerekiyormuş. Bütün etler iyi pişmiş olacak, sakatat yemicekmişim, sucuk falan çok iyi pişecekmiş, kıymalı etli her şey, hani kebap pide ürünleri dahil iyi pişmiş olan güvenilir yerden yenecekmiş falan.. Sabah sabah canınız çekmez diye düşündüm, yazdım ama.. Mideniz de bulanmaz umarım.. Allah korusun hamileyken bulaşırsa, bebek alınıyormuş :/ Bunca yıl olmamışım da olmam inşallah..
İdrar testimde de lökosit çıkmış, mikrop Bol su içmem gerekiyormuş. 1,5 litre falan içiyorum ama yetmiyor galiba yaa, puuff! Zaten sorla içiyorum, daha da zorlamam lazım. Ayrıca ilerde plesentadaki su bile annenin içtiği suya bağlı oluyormuş. Çok içmeliymişiz çookk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…