2015 Ekim Anneleri

sen cok yorulmussun belli ki bir kadin bebegi icin bile adim atmiyor ise gercekten zor seyler yasamis demektir. Ben ezelden beri hep derdim ki esim olsun sevgilim olsun affetmeyecegim tek sey aldatma derdim hamile oldugumu ogrendigim gunden beri bunu bile sorgular oldum. Ailen ile paylasabildin mi ne karar verdiniz canim?

Anlayamıyorum canım maalesef. Hatta karnıma dokunduğumda bile hafif ağrı oluyor. Doktor Nisan'ın ilk haftası gel dedi ama daha erken gideceğim sanırım.
Canım sen doktoruna bunu sor mutlaka. Ağrının şekli, şiddeti önemli. Sürekli mi ağrı var? Ne kadardır devam ediyor? Sadece geceleri mi?

kızlar günaydın, nasılsınız? yarın izmire gidiyorum hem gezme hem ziyaret hem alışveriş.. dra sordum yolculuğun sakıncası yok dedi. e gezerken de dikkat edeceğim artık, çok yormayacağım kendimi. dönünce de 2. iğneyi olayım bari ne olur ne olmaz..
sabah sabah ben de estim gürledim. akşam çamaşırları attım ben yattım sonra, eşime de ser bunları yola çıkacağız, hazır olsun dedim. o da unutmuş... gece de oğlum kustu, sabaha karşı da yatağa kaçırdı. haydaaa benim banyo oldumu çamaşır evi gibiona bir delirdim.. salona bir girdim heryer darmaduman oyuncak adım atacak yer yok ona ayrı bir delirdim.
kalktım makinayı tekrar çalıştırdım, kuruları topladım, makinayı serdim, bulaşık mak. boşalttım, oğluma da oyuncaklarını toplattım.. eşime de akşam gününü göstereceğim artıkbir de napıyorsun sabah sabah diyor ya

normalde çok sakinimdir ama işlere yetişemedikçe delleniyorum böyle işte. ayyy çocuklu hamile olmak ayrı bir olaymış kızlar, sadece oğlanın dağınığını toplamaya yetişemiyorum.. he o kadar işin üstüne koşa koşa işe geldim, geç kaldım bir deöğlen de gidip sabah attıklarımı sereceğim mecalim kalırsaakşam evi süpürmem ve ütü yapmam lazım. offf yetişemiyorum artık gerçekten.
içinizde çalışan ve 2.-3. çocuğu olan var mı kızlar? sizler napıyorsunuz, nasıl başa çıkıyorsunuz?

Günaydın :)
Sadece kolay gelsin diyebiliyorum İnşallah ben de 2 istiyorum Allah nasip ederse.. Senin gibi olmaya talibim Zaten sinirliyimdir biraz, iyice deliririm o ayrı :))

Gunaydin tum anne adaylari. Bir sorum olacak. Suan 10. Haftadayiz. 2 kere doktora gittik, ikisind de kasiktan ultrason ile bakti. Hamileligin tamami boyunca kasiktan mo bakiliyor, vajinal ultrasona ihtihac oluyor mu normal sartlarda? Bilginiz var mi?
Beta hcg değerin belli bir seviyeye yükselmediyse vajinal ultrason yapıyorlar ben hamileliğimi adetime 4 gün kala öğrendim o Yüzden ilk muayene de vajinal ultrasonla bakılmıştı ama 6. Haftadan sonra karnımdan bakılmaya başlandı

Son düzenleme:
Günaydın :)
Sadece kolay gelsin diyebiliyorum İnşallah ben de 2 istiyorum Allah nasip ederse.. Senin gibi olmaya talibim Zaten sinirliyimdir biraz, iyice deliririm o ayrı :))
koşullar uygun olursa arayı açma bence canım. benim oğlum 2 yıl emdiği için o sürede 2. düşünemedim, sonrasında işe başladım ancak rayına oturttum o yüzden uzadı biraz. hepsi bir arada çıksa şimdiye rahata ermiştim bileilk zamanları biraz zorlar tabi ama.. şimdiye birbirlerine arkadaş olurlardı çoktan

Benimde ikiz bebeklerim olacak insallah. Dunden beri bende de artti mude bulantisi ve kusma. Doktorun bunlar icin ilac onerdi mi sana.Insallah kisa surer bu durumlar

Haklısın canım.. Herkes öyle diyor zaten, arayı açma diye :) Allah bunu sağlıkla nasip etsin de, şartlara göre bakıcaz artık. Ben şu anda çalışıyorum ama 2 yıldır iş değiştirmek istiyordum, bir türlü bulamamıştım kafama göre bir yer. Canıma tak etti, 2 ay sonra çıkıcam işten inşallah.. Sanırım yaklaşık 1 sene işsiz kalıcam. Ondan sonra tam yeni işe girmişken hemen 1 tane daha yapmak zor olacak sanırım. Zaten bu minik de 1 sene bekletti bizi, nazlı bebiişş :)) Ne zaman olur ne olur, olur mu bilmiyorum.. Bakalım.. Allah nasip eder de maddi şartlarımız iyi olursa, iş falan düşünmem, gözümü karartırım belki Çok tatlılar ama di miiii Yerim ben onları yaaa Allah kolaylık versin sana da canım. Maşallah yetişiyorsun her şeye.. Ben kendimden pek emin değilim :) Bebişlerinle ailenle sağlıklı mutlu ol inşallah :)

evet yeni girdiğin bir yerde hemen 2. biraz sıkıntı olabilir (devlet kurumu hariç tabi)
iş değiştirmeyi ben de planlıyorum bakalım 2. doğsun da doğum izninde netleştireceğim kafamda, ben de belki 1 yıl ara verebilirim. 2. daha kolay oluyor ama bence biliyor musun, o kadar beklemezsin diye düşünüyorum sağlıkla gelsin de..

amin canım çok sağol. cümlemiz için inşallah..

evet cok yoruldum hem birikmişler varmış içimde onlar çıktı ortaya hemde son zamanlardaki yaşadıklarım.. cok zor seyler yasadım hiç kimsenın kaldıramayacğı seyleri hemde. barışmamız bir mucize olur herhalde o mucizeyede inancım yok açıkçası.. babam ile bu akşam daha net konusucaz konuyu açtım ama farklı tepkiler aldım bu akşam dışarıda babamla başbaşa konusucaz anneannem geldiği için konuyu kapattı babam..

benimde bugun bulantım azaldı dün akşamdan beri midem yanmaya başladı ,biri geçiyor diğeri başlıyor

Benim bugün belim,kasıklarım ve bacaklarım ağrıyor,zor dayanıyorum

Allah korusun cnm dikkat et insallah bi sikinti olmaz bende dogal bagisikli cikti hatta hepatit asisi bile yapilmadi ona bile bagisikligim varmis ama yinede dr uzak dur sakatat tan cigkofte cig herseyden dedi

Canim ya kiyamam ben calismiyorum oglumu dogurdugumdan beri bu hamileligimide ogrenince uzun bi muddet ev hanimi olcam galiba ama inan kucuk cocuk bide hamilelik o kadar zorki evde olsan bile isguc hic bitmiyo camasir hiiic bitmiyo oyuzden memlekete kactim geldim ustune yedigim igneler ilaclar kendimi taniyamaz oldum oglum ac kaliyo camasirlar birikiyo arada altina kaciriyo(( kanamam durmuyo sukur simdi ogluma bakiliyo sadece yatiyorum

Bu mucizemiz bizi çok yormazsa inşallah, Allah sağlıkla nasip ederse, başlarız çalışmalara 2 sene içinde belki Allah biliyor artık.. Saol canım :) Amiinn :)

Allah korusun cnm dikkat et insallah bi sikinti olmaz bende dogal bagisikli cikti hatta hepatit asisi bile yapilmadi ona bile bagisikligim varmis ama yinede dr uzak dur sakatat tan cigkofte cig herseyden dedi
Çok saol canım. Bunca yıl olmamışım, olmam inşallah.. Allah korusun hepimizi.. Ablamda da senin gibi her şeye bağışıklık çıkmış zamanında, ne güzel.. Bak ona rağmen doktor uzak dur demiş sana. Demek baya dikkat etmeliyim ben. Bağışıklığı olmayan da çok vardır. Allah korusun inşallah..

Allah sana da kolaylık versin canım.. İnşallah sıkıntıların azalır..

Su midemi bulandırıyor yaa Zaten zorla içerdim hep, şimdi daha da zorla içiyorum. Puuff!

canım ya çok geçmiş olsun. boşver sen artık dert etme onları. sayılı gün nasılsa, geçecek gidecek işte.. neyse ki yardımcı olacak kimsen var bak. boşver dinlenmene bak.. oğlunla da ilgileniyorlarmış bak ne güzel.
bunlar da gebeliğin cilveleri diyelim artık ne yapalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…